pabou13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε ubuntu πιανει 38mb/s, σε origin 60mb/s και στο grnet 340mbps αλλα ξεκιναει απο αρκετα χαμηλη ταχυτητα και μετα ανεβαινει, αν ειχε περισσοτερη ωρα θα ανεβαινε περισσοτερο Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από pabou13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannislas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Χθες εδω Κρητη μου εκανε νουμερα κι εμενα αργα μετα τισ 22.00 το βραδυ σημερα ολα σχεδον οκ το πρωι συνηθως πιανει 120 down το μεσημερι παιζει γυρω στα 90-100 down και τωρα ειναι ετσι https://www.speedtest.net/result/12945473193 ελπιζω παλι μετα τις 22,00 το βραδυ να μην πεσει στα πατωματα.. και ελπιζω να ειναι τυχαιο η τουλαχιστον φορτωμενο δικτυο και να μην μας βαζουνε κοφτες επιτηδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Decano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, giannislas είπε Χθες εδω Κρητη μου εκανε νουμερα κι εμενα αργα μετα τισ 22.00 το βραδυ σημερα ολα σχεδον οκ το πρωι συνηθως πιανει 120 down το μεσημερι παιζει γυρω στα 90-100 down και τωρα ειναι ετσι https://www.speedtest.net/result/12945473193 ελπιζω παλι μετα τις 22,00 το βραδυ να μην πεσει στα πατωματα.. και ελπιζω να ειναι τυχαιο η τουλαχιστον φορτωμενο δικτυο και να μην μας βαζουνε κοφτες επιτηδες Έτσι είναι και εμένα ξεκινάει από 110 το πρωί αλλά χθες και σήμερα έχει παραγινει. Δε ξέρω τι παίζει. Τώρα ανέβηκε η ταχύτητα στον GRnet Κόφτης; Φορτωμένο δίκτυο; Βλάβη; Τι συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Από σταθερό δίκτυο κατέβαζα από PlayStation και έγραφε 35 ώρες και εκάνα ένα restart και έγραψε 40 λεπτά. Περίεργη μέρα σήμερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Decano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, bioentre είπε τι μπαγλαμαδιές είναι αυτές? και τι σχέση έχουν με την προσφορά? Τι μας νοιάζει αν αντι για μπακαλιάρο έφαγες χυλόπιτα? Και γενικά γιατί έχει παρεκτραπεί τόσο το νήμα από την προσφρορά?... έχει θαυτεί με τόσα άκυρα σχόλια αυτό το λινκ. κάθε σελίδα και 5 σχόλια άκυρα τελειώς με την προσφορά Feedback από τους χρήστες που αγοράσαμε την υπηρεσία. Σε χαλάει; Μόλις τώρα, kostasfalcon είπε Γιατί πολύ απλά κάποιοι εδώ μέσα θέλουν να κατεβάζουν δίχως αύριο και θέλουν να πιάνουν εξακοσαρια και χιλιάρια…. Νομίζω έχω πει ήδη ότι κακώς δίνει 4 σιμ και θα έπρεπε Μαξ δύο. Δεν νομίζω όμως σήμερα να είναι η αιτία αυτή για τις χαμηλές ταχύτητες αλλά τα απεριόριστα που έδωσε στην καρτοκινητή. Γιατί τα δίνει; Εμείς τι φταίμε που πληρώνουμε συμβόλαιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bioentre Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Decano είπε Feedback από τους χρήστες που αγοράσαμε την υπηρεσία. Σε χαλάει; Έχεις πάρει την υπηρεσία της προσφοράς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Decano είπε Feedback από τους χρήστες που αγοράσαμε την υπηρεσία. Σε χαλάει; Νομίζω έχω πει ήδη ότι κακώς δίνει 4 σιμ και θα έπρεπε Μαξ δύο. Δεν νομίζω όμως σήμερα να είναι η αιτία αυτή για τις χαμηλές ταχύτητες αλλά τα απεριόριστα που έδωσε στην καρτοκινητή. Γιατί τα δίνει; Εμείς τι φταίμε που πληρώνουμε συμβόλαιο; Τα απεριόριστα στην καρτοκινητή δίνονται ως δώρο για λίγες μέρες κάθε φορά ανάλογα με την περίοδο και τη στιγμή… Επίσης η Cosmote τα δίνει κάθε καλοκαίρι σε όλους… δεν έχω παρατηρήσει όμως πτώση της ταχύτητας, πέρσι για παράδειγμα που τα είχε δώσει, όλο το καλοκαίρι πήγαινε σφαίρα… Είναι άδικο (και αυτό στο λέω ως πρώην χρήστης καρτοκινητής) να μονοπωλούμε εμείς σε μόνιμη βάση το απεριόριστο γιατί έχουμε συμβόλαιο…. Εξάλλου εμείς το έχουμε κάθε μέρα κάθε μήνα… Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Decano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Τα απεριόριστα στην καρτοκινητή δίνονται ως δώρο για λίγες μέρες κάθε φορά ανάλογα με την περίοδο και τη στιγμή… Επίσης η Cosmote τα δίνει κάθε καλοκαίρι σε όλους… δεν έχω παρατηρήσει όμως πτώση της ταχύτητας, πέρσι για παράδειγμα που τα είχε δώσει, όλο το καλοκαίρι πήγαινε σφαίρα… Είναι άδικο (και αυτό στο λέω ως προς την χρήστης καρτοκινητής) να μονοπωλούμε εμείς σε μόνιμη βάση το απεριόριστο γιατί έχουμε συμβόλαιο…. Εξάλλου εμείς το έχουμε κάθε μέρα κάθε μήνα… Και πού οφείλονται αυτές οι μειώσεις στην ταχύτητα; Πριν τα απεριόριστα δεν είχα θέμα. Το τραγικό είναι ότι προσπαθεί να μας κοροϊδέψει, δε μπορείς να βλέπεις εικονική ταχύτητα σε σέρβερ cosmote,ote κλπ ενώ η πραγματική δεν έχει καμία σχέση. Αυτό πως ακριβώς το έχει πετύχει; GRnet ..... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από Decano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Υπάρχει εξοπλισμός που μπορεί να θέτει κανόνες σε συγκεκριμένους server με ανώτατο όριο ταχύτητας. Προφανώς αυτό κάνουν. Το θέμα είναι πως το δίκτυο της φαίνεται τόσο καιρό το άντεχε, τι έγινε ξαφνικά και έβαλαν κόφτη; Ας βάλει όριο μόνο στα δωρεάν η στα καρτοκινητά. Τα συμβόλαια με τιμή καταλόγου 60€ τι τα ακουμπάει; Όση κίνηση και να έχει δεν εξηγεί την μια να έχεις 800 και την άλλη 20. Προφανώς το κάνουν επίτηδες η είναι λάθος προγραμματισμός του κόφτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Τα απεριόριστα στην καρτοκινητή δίνονται ως δώρο για λίγες μέρες κάθε φορά ανάλογα με την περίοδο και τη στιγμή… Επίσης η Cosmote τα δίνει κάθε καλοκαίρι σε όλους… δεν έχω παρατηρήσει όμως πτώση της ταχύτητας, πέρσι για παράδειγμα που τα είχε δώσει, όλο το καλοκαίρι πήγαινε σφαίρα… Είναι άδικο (και αυτό στο λέω ως πρώην χρήστης καρτοκινητής) να μονοπωλούμε εμείς σε μόνιμη βάση το απεριόριστο γιατί έχουμε συμβόλαιο…. Εξάλλου εμείς το έχουμε κάθε μέρα κάθε μήνα… Εγώ είμαι εδώ και 4 χρόνια αποκλειστικά με data σε cosmote & vodafone… Σε κάθε δωρεάν προσφορά με data το δίκτυο γονατίζει, από το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ… 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikangel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Συνεχίζω τα test καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Στο speedtest με συμβόλαιο cosmote 5g παραπέμπει στους server της Vodafone χαχα προφανώς η cosmote έχει συνεργασία προκειμένου να μην καταρρεύσει το δίκτυο της με τα δωρεάν σε όλους. Ταχύτητες μέσα στο σπίτι 3 Mbps 😂😂 Στο μπαλκόνι αν βγω ανεβάζει 50. Η εμπειρία χρήσης από όλους εμάς που κάναμε το συμβόλαιο είναι εντελώς βοηθητική για όλους όσους θέλουν να προχωρήσουν. Προς τι η γκρίνια για off topics κτλ. Όσοι θέλουν διαβάζουν τις πρώτες 3 σελίδες του νήματος και όλα καλά. Αφήστε να πούμε και εμείς τον πόνο μας κάπου γιατί πολλοί ξεκίνησαν με υψηλές προσδοκίες και σήμερα τους κόβονται τα φτερά μαζί με το ίντερνετ 😂 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unicore30 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως ρε παιδιά μην ξαναποσταρει κάποιος το λινκ της προσφοράς…. καθε φορά που το ανεβάζει κάποιος αρχίζουν από την αρχή οι ίδιες ερωτήσεις. αν δει από τις 800+ απαντήσεις , το 1/3 είναι διπλές και τριπλές. η σημασία του ποστ είναι να γίνεται ξεκάθαρη η κάθε προσφορα και όχι να ρωτάμε όλο τα ίδια πράγματα. Ας ψάχνουμε και λίγο αν το έχει ρωτήσει κάποιος άλλος πρώτα αυτό που θελουμε. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από unicore30 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Πλεον πιανει την ιδια ταχυτητα σε ολους τους ελληνικους servers grnet https://www.speedtest.net/result/12945918555 1 ώρα πριν, taslikos είπε Υπάρχει εξοπλισμός που μπορεί να θέτει κανόνες σε συγκεκριμένους server με ανώτατο όριο ταχύτητας. Προφανώς αυτό κάνουν. Το θέμα είναι πως το δίκτυο της φαίνεται τόσο καιρό το άντεχε, τι έγινε ξαφνικά και έβαλαν κόφτη; Ας βάλει όριο μόνο στα δωρεάν η στα καρτοκινητά. Τα συμβόλαια με τιμή καταλόγου 60€ τι τα ακουμπάει; Όση κίνηση και να έχει δεν εξηγεί την μια να έχεις 800 και την άλλη 20. Προφανώς το κάνουν επίτηδες η είναι λάθος προγραμματισμός του κόφτη. Ισως καποιος κοφτης/qos για περιοχες που πιεζεται το δικτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Decano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, pabou13 είπε Πλεον πιανει την ιδια ταχυτητα σε ολους τους ελληνικους servers grnet https://www.speedtest.net/result/12945918555 Ισως καποιος κοφτης/qos για περιοχες που πιεζεται το δικτυο Επανέρχεται και μετά ξαναμπαίνει ο κόφτης. Και εμένα έπιασε από GRnet κανονικά τη μέγιστη ταχύτητα και μετά από λίγο ξανά κόφτης στα 7-8mbps... Αύριο θα τους πάρω τηλ για το πρώτο χωσιμο, ξεκάθαρα έχει μπει κόφτης στο δίκτυο...μου αρέσει που στα gigamax αναγράφει χωρίς κανένα περιορισμό!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή μπήκα στη διαδικασία να μετρήσω με speedtest έχω τις ίδιες ταχύτητες στη βασική μου σύνδεση αλλά και σε αυτή. Όταν μετρήσει 40 με 50 MBPS στη μία το ίδιο μετράει και στην άλλη. Ομοίως και όταν οι ταχύτητες φτάνουν στα 400 με 500ΜΒps. Εγώ λοιπόν βλέπω γενική αστάθεια και όχι μόνο γιαυτό το πρόγραμμα. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από miltostammy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση