pabou13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Και εγω που δοκιμασα ξανα σε διαφορετικους servers Ελλαδας μου βγαζει κανονικες ταχυτητες αλλα οι μετρησεις γινανε αυτην την φορα απο το κινητο, ισως να μπαινει κοφτης σε 5G routers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, pabou13 είπε Και εγω που δοκιμασα ξανα σε διαφορετικους servers Ελλαδας μου βγαζει κανονικες ταχυτητες αλλα οι μετρησεις γινανε αυτην την φορα απο το κινητο, ισως να μπαινει κοφτης σε 5G routers Δε μπορούν τα mobile router να πιάσουν την ταχυτητα των κινητών. Ίσως με 5ghz δίκτυο και αν... Αν δοκιμάσεις με 2.4 το κλασικό δεν υπάρχει περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Το ρουτερ ειναι συνδεδεμενο με ethernet και αφου πιανει υψηλες ταχυτητες σε servers της cosmote τοτε θα επρεπε να βγαζει και στους υπολοιπους τα ιδια νουμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokomeni Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, iasonasmei είπε Που ζεις, οι ακριβότεροι στην Ευρώπη είμαστε Δεν διαφωνω και ουτε το ξερω. Ξερεις γιατι; Γιατι δεν με νοιαζει. Και τσαμπα να τα δινουν εγω δεν μενω στις καννες μενω στην Αθηνα. Οταν βλεπω συμβολαια βλεπω τι μπορω να παρω οχι τι θα επαιρνα αν εμενα στο παρισι. Ωραια ειναι γκανκστερ κα εγκληματιες οι παροχοι. Τι να κανω τωρα να δω πως θα κανω την δουλεια μου η να παω για πρασινη καρτα για να σου κανω το χατηρι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 57 λεπτά πριν, DjTony είπε Πόλυ ψηλά και στα δύο... Περιοχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Το κάνει σε κάποιες περιοχές σε άκυρες φάσεις και σε άλλες όχι. Δεν είναι καθολικό το πρόβλημα ούτε έχει στάνταρ ώρα. Βέβαια έχουμε δει να κοβει άτομο σε ταχύτητα 10mbps 12:30 την νύχτα ενώ σε σέρβερ κοσμοτε έπιανε 900. Ναι το πρόβλημα παραμένει και εκτός του Speedtest σε οτιδήποτε πας να κατεβάσεις από άλλου πχ Ubuntu. Τραγικό να δείχνει ψεύτικες ταχύτητες. Τουλάχιστον δείξε και στον σέρβερ σου ότι βγαίνει και έξω.. Να μου το θυμηθείτε η wind θα την περάσει στο τέλος γιατί είδα αγόρασε περισσότερη χωρητικότητα για φέτος και ξεπέρασε και την κοσμοτε. Για βονταφον δεν μιλάω καν, οποίος πάει εκεί είναι άξιος της επιλογής του, το έχουν καταστρέψει τελείως το δίκτυο σε φάση που τρώω εναλλαγές από 4g σε 3G καθημερινά.. Όσον αφορά το θέμα ταχύτητες με κινητό και ρουτερ: αν πάρετε καλό ρουτερ με τσιπ κινητού μέσα θα έχεις αν όχι ίδιες ακόμα καλύτερες ταχύτητες (πχ mu5001) Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από taslikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 58 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Περιοχή; Κέντρο Μενίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petroschelsea Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Καλημέρα γνωρίζει κάποιος αν η ακύρωση από το 13888 είναι άμεση; Γιατί η υπάλληλος μου είπε ότι πρέπει να επιστραφούν τα χαρτιά από τον κούριερ σε αυτούς. Έκανα τη διάδοσή με κούριερ αλλά είχαν λάθος στοιχεία στο συμβόλαιο και δεν θέλω να περιμένω 2 εβδομάδες τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iasonasmei Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, ipal είπε Εγω αυτές τις τιμές βλέπω, εντάξει κοντά είναι αλλά υπάρχει άλλη τιμή μετά τον πρώτο χρόνο. Ε και στα 18.99 πλησιάζει τις ελληνικές τιμές.Υπάρχει και φόρος σε αυτά Η είναι τελικές τιμές; Αλλα όπως είπε και ο Nik από πάνω μιλάμε για τεράστια αγορά, πχ η SFR που είναι η δεύτερη σε μέγεθος telco εταιρεία στη Γαλλία έχει 17 εκατομμύρια συνδρομητές. Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις. 15 ευρώ μετά τον πρώτο χρόνο, και η Γαλλία έχει διπλάσιους μισθούς από την Ελλάδα , για δες πακέτα όμως που προσφέρει από 3 ευρώ το μήνα η Γαλλία . Πολωνία που έχει τις φθηνότερες τηλεπικοινωνίες 5 ευρώ το μήνα απεριόριστες κλήσεις και SMS , έως 50 GB , με 5 ευρώ ξαναλέω. Φόρος εννοείτε πως δεν εφαρμόζεται όπως στους gangster στην Ελλάδα . Ούτε βάζεις κάρτα ούτε επιλέγεις το πακέτο . Πληρώνεις και έχεις τα πάντα σαν να πλήρωσες τη ΔΕΗ . Ξυπνάτε 1 gbit στο σπίτι finer έπρεπε να είχαμε από χθες!!! 2 ώρες πριν, prokomeni είπε Δεν διαφωνω και ουτε το ξερω. Ξερεις γιατι; Γιατι δεν με νοιαζει. Και τσαμπα να τα δινουν εγω δεν μενω στις καννες μενω στην Αθηνα. Οταν βλεπω συμβολαια βλεπω τι μπορω να παρω οχι τι θα επαιρνα αν εμενα στο παρισι. Ωραια ειναι γκανκστερ κα εγκληματιες οι παροχοι. Τι να κανω τωρα να δω πως θα κανω την δουλεια μου η να παω για πρασινη καρτα για να σου κανω το χατηρι; 2 ώρες πριν, prokomeni είπε Δεν διαφωνω και ουτε το ξερω. Ξερεις γιατι; Γιατι δεν με νοιαζει. Και τσαμπα να τα δινουν εγω δεν μενω στις καννες μενω στην Αθηνα. Οταν βλεπω συμβολαια βλεπω τι μπορω να παρω οχι τι θα επαιρνα αν εμενα στο παρισι. Ωραια ειναι γκανκστερ κα εγκληματιες οι παροχοι. Τι να κανω τωρα να δω πως θα κανω την δουλεια μου η να παω για πρασινη καρτα για να σου κανω το χατηρι; Δεν είναι καινούργια νέα , αν δεν απαιτήσουμε από τους παρόχους χαμηλές τιμές, ανθρώπινη χρήση και σύγχρονες ταχυτητες θα μας κοροϊδεύουν για πάντα 3 ώρες πριν, mistiri0 είπε Ακριβό το 5G Router...όχι η σύνδεση συμβολαίου! Σου λέω χωρίς συμβόλαιο έχεις με 10 ευρώ το μήνα απεριόριστες κλήσεις και 140 gb στο κινητό και με 20 ευρώ το μήνα στο σταθερό έχεις fiber 1 gbit up/down σύνολο 30 ευρώ τον πρώτο χρόνο και τον επόμενο 35 ευρώ αλλά όχι συμβόλαιο όποτε θες ακυρώνεις το κινητό και με καινούριο αριθμό πάλι 10 ευρώ το μηνα . Στην Γαλλία όχι σε καμία μικρή χώρα . Πολωνία 5 ευρώ το μήνα πάλι απεριόριστες κλήσεις και 50 gb Ίντερνετ πάλι όχι συμβόλαιο . Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από iasonasmei 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokomeni Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 37 λεπτά πριν, iasonasmei είπε 15 ευρώ μετά τον πρώτο χρόνο, και η Γαλλία έχει διπλάσιους μισθούς από την Ελλάδα , για δες πακέτα όμως που προσφέρει από 3 ευρώ το μήνα η Γαλλία . Πολωνία που έχει τις φθηνότερες τηλεπικοινωνίες 5 ευρώ το μήνα απεριόριστες κλήσεις και SMS , έως 50 GB , με 5 ευρώ ξαναλέω. Φόρος εννοείτε πως δεν εφαρμόζεται όπως στους gangster στην Ελλάδα . Ούτε βάζεις κάρτα ούτε επιλέγεις το πακέτο . Πληρώνεις και έχεις τα πάντα σαν να πλήρωσες τη ΔΕΗ . Ξυπνάτε 1 gbit στο σπίτι finer έπρεπε να είχαμε από χθες!!! Δεν είναι καινούργια νέα , αν δεν απαιτήσουμε από τους παρόχους χαμηλές τιμές, ανθρώπινη χρήση και σύγχρονες ταχυτητες θα μας κοροϊδεύουν για πάντα Σου λέω χωρίς συμβόλαιο έχεις με 10 ευρώ το μήνα απεριόριστες κλήσεις και 140 gb στο κινητό και με 20 ευρώ το μήνα στο σταθερό έχεις fiber 1 gbit up/down σύνολο 30 ευρώ τον πρώτο χρόνο και τον επόμενο 35 ευρώ αλλά όχι συμβόλαιο όποτε θες ακυρώνεις το κινητό και με καινούριο αριθμό πάλι 10 ευρώ το μηνα . Στην Γαλλία όχι σε καμία μικρή χώρα . Πολωνία 5 ευρώ το μήνα πάλι απεριόριστες κλήσεις και 50 gb Ίντερνετ πάλι όχι συμβόλαιο . Λέμε εδώ και 2 σελίδες ότι όλο το παιχνίδι είναι τα απεριόριστα mobile data και ολο μας γράφεις για προγράμματα εξωτερικού που δεν έχουν. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, prokomeni είπε Λέμε εδώ και 2 σελίδες ότι όλο το παιχνίδι είναι τα απεριόριστα mobile data και ολο μας γράφεις για προγράμματα εξωτερικού που δεν έχουν. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Συγνωμη που παρεμβαινω, αλλα κατι δεν λες εσυ καλα. Εγραψες πριν απαντωντας σε ερωτηση, οτι χαλας 1GB data / μηνα. Οποτε τι σχεση εχει το 1GB/μηνα με το απεριοριστα που "ψαχνεις" και με την προσφορα του τοπικ; Κακιστο vfm, οχι απλα κακο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokomeni Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, matrixxx είπε Συγνωμη που παρεμβαινω, αλλα κατι δεν λες εσυ καλα. Εγραψες πριν απαντωντας σε ερωτηση, οτι χαλας 1GB data / μηνα. Οποτε τι σχεση εχει το 1GB/μηνα με το απεριοριστα που "ψαχνεις" και με την προσφορα του τοπικ; Κακιστο vfm, οχι απλα κακο. Στο κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Η σύγκριση με το εξωτερικό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται. Ωραία, έχουν καλύτερα πακέτα και τι προτείνεται να πιάσουμε από τον γιακά τον πρόεδρο της cosmote? Τα ίδια έχουμε και στις αυξήσεις στη ΔΕΗ, έξω φθηνότερα. Τα ίδια και στα καύσιμα, έξω φθηνότερα. Αρα, λοιπόν προς τι οι συγκρίσεις? 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Παιδιά διαβάζω ότι η ταχύτητα δεν είναι αληθινή ; Δηλαδή εάν κατεβάσω παιχνίδια δεν θα σέρνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikangel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε γιατι δεν κανει για online? Γιατί το ping είναι τραγικό. Σήμερα από το πρωί που τα έχει δώσει όλα ελεύθερα σε όλους για το 3ημερο με 5g σε κεντρική συνοικία της Αθήνας πιάνω 27 με 29 Mbps και έχει ping 35ms με 38ms. Για κάποιον που θέλει άμεση απόκριση σε online gaming αυτές οι ταχύτητες δεν είναι ιδανικές. Όχι πως είναι όλη την χρονιά έτσι αλλά το έχει γονατίσει το δίκτυο η 3ημερη προσφορά. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και το καλοκαίρι που δίνει με 9.90 όλο τον μηνα unlimited. Σε κανονικές ημέρες στο ίδιο σημείο έπιανα 200 Mbps με ping 14ms Κλαίω. Ταχύτητα 5g μετα από 4 μετρήσεις στο Παγκράτι . Τώρα... Αυτή είναι μια πρόβα για το πόσο αντέχει το δίκτυο όταν όλοι οι έχουν unlimited πακέτο στο κινητό τους... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από nikangel 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση