user2163 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ με το κινητό στο ίδιο σημείο έχω τα εξής αποτελέσματα. Ότι να'ναι έχει να κάνει και το τι μπάντες έχει εκείνη την ώρα. Η σειρά είναι GRNET-Cosmote-Hosmein όπως τα βλέπετε, ναι η cosmote είχε το χειρότερο download αλλά αν το ξανατρέξω πχ είναι αλλιώς. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από user2163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bioentre Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Καταρχήν εσύ έχεις κάνει κάποια αίτηση από το 13 888 ή όχι? Εάν δεν έχεις κάνει, πας σε κατάστημα το Σάββατο και αν ειναι νέα γραμμή ενεργοποιείσαι άμεσα , Εάν είναι φορητότητα λογικά μέχρι την Τρίτη αντί Τετάρτη βαριά βαριά…. Σε περίπτωση όμως που έχεις κάνει αίτηση στο 13 888 Και είναι περασμένη στο σύστημα τους θα πρέπει πρώτα να ακυρωθεί από κει για να μπορέσει να προχωρήσει αίτηση στο κατάστημα… Cosmote Θεσσαλονίκη…. Δεν έχω κάνει αίτηση. Είναι μετατροπή καροκινητού κοσμοτε σε πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, matrixxx είπε Απο αυτα που βλεπω απο τον pabou θα ελεγα καντε τεστ με οτιδηποτε εκτος απο οτε-κοσμοτε, για να δειτε ταχυτητες. Σε όλους τους διαθέσιμους servers για Θεσσαλονίκη πιάνω από 102 μέχρι 113. Και είμαι στα περίχωρα αυτήν την στιγμή 21 λεπτά πριν, bioentre είπε Δεν έχω κάνει αίτηση. Είναι μετατροπή καροκινητού κοσμοτε σε πρόγραμμα. Πας καρφί το Σάββατο και μάλλον ενεργοποιείσαι μέσα στην μέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε Καταρχήν εσύ έχεις κάνει κάποια αίτηση από το 13 888 ή όχι? Εάν δεν έχεις κάνει, πας σε κατάστημα το Σάββατο και αν ειναι νέα γραμμή ενεργοποιείσαι άμεσα , Εάν είναι φορητότητα λογικά μέχρι την Τρίτη αντί Τετάρτη βαριά βαριά…. Σε περίπτωση όμως που έχεις κάνει αίτηση στο 13 888 Και είναι περασμένη στο σύστημα τους θα πρέπει πρώτα να ακυρωθεί από κει για να μπορέσει να προχωρήσει αίτηση στο κατάστημα… Cosmote Θεσσαλονίκη…. Φίλε Κώστα σε ευχαριστώ για την προηγούμενη απάντηση σου! Να σε ρωτήσω κάτι σχετικό με το θέμα,σε περίπτωση που γνωρίζεις: Αυτό που ιδανικά θα ήθελα είναι να περάσω την αίτηση προς το τέλος του μήνα. Αρχικά για να μην μπερδευτούμε να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα τηλεφωνικά με το 13888.Πήγα απευθείας σε κατάστημα την προηγούμενη εβδομάδα.Εκεί η υπάλληλος όπως μου είπε μου πέρασε την αίτηση και έχει μείνει σε εκκρεμότητα η τελική υπογραφή της αίτησης από εμένα. Σήμερα που πήγα πάλι από το κατάστημα μου ανάφερε και μου επιβεβαίωσε ότι η αίτηση μου είναι περασμένη με εκκρεμότητα την υπογραφή της.Όπως μου είπε μπορώ κανονικά να περάσω από βδομάδα και να την υπογράψω και να προχωρήσει κανονικά.Δηλαδή μου είπε ότι εφόσον δεν περάσουν 14 ημερολογιακές ημέρες με την αίτηση σε εκκρεμότητα,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα μου είπε ότι ακόμα κι αν τώρα σταματήσει η προσφορά να υπάρχει,εφόσον η αίτηση μου τώρα είναι στο σύστημα περασμένη με εκκρεμότητα την υπογραφή της (και εφόσον δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την αρχική καταχώρηση της) θα μπορώ ακόμα και σε αυτή την περίπτωση να την προχωρήσουμε κανονικά στην τελική υπογραφή και άμεση ενεργοποίηση. Ουσιαστικά δηλαδή αυτό που μου είπε είναι ότι για αυτές τις 14 ημέρες έχουμε κλειδώσει το πακέτο (ακόμα κι αν σταματήσει ωστόσο να διατίθεται η εν λόγω προσφορά) και μπορούμε απλά υπογράφοντας την αίτηση να έχουμε άμεση ενεργοποίηση. Γνωρίζεις αν μου τα είπε καλά,ότι έχοντας περάσει την αίτηση στο σύστημα με την εκκρεμότητα της τελικής υπογραφής,έχουμε κλειδώσει το πακέτο για αυτές τις 14 ημέρες? Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από ultrahd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, ultrahd είπε Φίλε Κώστα σε ευχαριστώ για την προηγούμενη απάντηση σου! Να σε ρωτήσω κάτι σχετικό με το θέμα,σε περίπτωση που γνωρίζεις: Αυτό που ιδανικά θα ήθελα είναι να περάσω την αίτηση προς το τέλος του μήνα. Αρχικά για να μην μπερδευτούμε να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα τηλεφωνικά με το 13888.Πήγα απευθείας σε κατάστημα την προηγούμενη εβδομάδα.Εκεί η υπάλληλος όπως μου είπε μου πέρασε την αίτηση και έχει μείνει σε εκκρεμότητα η τελική υπογραφή της αίτησης από εμένα. Σήμερα που πήγα πάλι από το κατάστημα μου ανάφερε και μου επιβεβαίωσε ότι η αίτηση μου είναι περασμένη με εκκρεμότητα την υπογραφή της.Όπως μου είπε μπορώ κανονικά να περάσω από βδομάδα και να την υπογράψω και να προχωρήσει κανονικά.Δηλαδή μου είπε ότι εφόσον δεν περάσουν 14 ημερολογιακές ημέρες με την αίτηση σε εκκρεμότητα,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα μου είπε ότι ακόμα κι αν τώρα σταματήσει η προσφορά να υπάρχει,εφόσον η αίτηση μου τώρα είναι στο σύστημα περασμένη με εκκρεμότητα την υπογραφή της (και εφόσον δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την αρχική καταχώρηση της) θα μπορώ ακόμα και σε αυτή την περίπτωση να την προχωρήσουμε κανονικά στην τελική υπογραφή και άμεση ενεργοποίηση. Ουσιαστικά δηλαδή αυτό που μου είπε είναι ότι για αυτές τις 14 ημέρες έχουμε κλειδώσει το πακέτο (ακόμα κι αν σταματήσει ωστόσο να διατίθεται η εν λόγω προσφορά) και μπορούμε απλά υπογράφοντας την αίτηση να έχουμε άμεση ενεργοποίηση. Γνωρίζεις αν μου τα είπε καλά,ότι έχοντας περάσει την αίτηση στο σύστημα με την εκκρεμότητα της τελικής υπογραφής,έχουμε κλειδώσει το πακέτο για αυτές τις 14 ημέρες? Σωστά στα είπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, ultrahd είπε Φίλε Κώστα σε ευχαριστώ για την προηγούμενη απάντηση σου! Να σε ρωτήσω κάτι σχετικό με το θέμα,σε περίπτωση που γνωρίζεις: Αυτό που ιδανικά θα ήθελα είναι να περάσω την αίτηση προς το τέλος του μήνα. Αρχικά για να μην μπερδευτούμε να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα τηλεφωνικά με το 13888.Πήγα απευθείας σε κατάστημα την προηγούμενη εβδομάδα.Εκεί η υπάλληλος όπως μου είπε μου πέρασε την αίτηση και έχει μείνει σε εκκρεμότητα η τελική υπογραφή της αίτησης από εμένα. Σήμερα που πήγα πάλι από το κατάστημα μου ανάφερε και μου επιβεβαίωσε ότι η αίτηση μου είναι περασμένη με εκκρεμότητα την υπογραφή της.Όπως μου είπε μπορώ κανονικά να περάσω από βδομάδα και να την υπογράψω και να προχωρήσει κανονικά.Δηλαδή μου είπε ότι εφόσον δεν περάσουν 14 ημερολογιακές ημέρες με την αίτηση σε εκκρεμότητα,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα μου είπε ότι ακόμα κι αν τώρα σταματήσει η προσφορά να υπάρχει,εφόσον η αίτηση μου τώρα είναι στο σύστημα περασμένη με εκκρεμότητα την υπογραφή της (και εφόσον δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την αρχική καταχώρηση της) θα μπορώ ακόμα και σε αυτή την περίπτωση να την προχωρήσουμε κανονικά στην τελική υπογραφή και άμεση ενεργοποίηση. Ουσιαστικά δηλαδή αυτό που μου είπε είναι ότι για αυτές τις 14 ημέρες έχουμε κλειδώσει το πακέτο (ακόμα κι αν σταματήσει ωστόσο να διατίθεται η εν λόγω προσφορά) και μπορούμε απλά υπογράφοντας την αίτηση να έχουμε άμεση ενεργοποίηση. Γνωρίζεις αν μου τα είπε καλά,ότι έχοντας περάσει την αίτηση στο σύστημα με την εκκρεμότητα της τελικής υπογραφής,έχουμε κλειδώσει το πακέτο για αυτές τις 14 ημέρες? Είσαι οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Είσαι οκ... Σας ευχαριστώ και τους δύο για την επιβεβαίωση! Να αναφέρω και το λόγο που έκανα την παραπάνω ερώτηση: Γνώριζα ότι το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την υπογραφή ισχύει μόνο για εξ αποστάσεως σύμβαση,δηλαδή εκτός καταστήματος.Από το κατάστημα ήξερα ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα της υπαναχώρησης. Εδώ βέβαια δεν μιλάμε περί υπαναχώρησης, εφόσον δεν έχει ακόμα υπογραφεί η αίτηση-σύμβαση. Απλά δεν γνώριζα,ούτε τα παλαιότερα χρόνια μου είχαν αναφέρει σε κάποιο κατάστημα ότι υπάρχει η δυνατότητα για αυτό που περιέγραψα παραπάνω.Καταλαβαίνω βέβαια ότι κι αυτοί από την πλευρά τους θέλουν να κάνουν πωλήσεις! Αφού πάντως το γνωρίζετε το θέμα και είμαστε ΟΚ σας ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση και πάλι παιδιά! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από ultrahd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, mistiri0 είπε Το 5G Router που υπήρχε εντός του καταστήματος Γερμανού (ZTE), έβγαλε 880 ταχύτητα. Εγώ έπιασα και λίγο παραπάνω από την παραπάνω φωτογραφία σε δεύτερη μέτρηση έξω από το κατάστημα. Όπως και να έχει δεν αξίζει ίσως το κόστος για 5G Router αν δεν υπάρχει λόγος για αυτή την ταχύτητα να την έχεις, αλλά για το αν πιάνει την ταχύτητα αυτή την πιάνει κανονικά και παραπάνω, αρκεί να είσαι στην σωστή περιοχή όπως είμαι εγώ. Φίλε στο σπίτι μου το iPhone με 5G έπιανε πάνω από 200 με router 450 € αξίας πάνω από 150 δεν πήγε και τώρα τι να σου πω. Αν είναι να πηγαίνω στα μαγαζιά τους που έχουνε εγκατεστημένες κεραίες από πάνω για να πιάνω τις ταχύτητες άστο καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 23/3/2022 στις 10:36 ΜΜ, nkmyrtos είπε 7 ώρες πριν, matrixxx είπε Απο αυτα που βλεπω απο τον pabou θα ελεγα καντε τεστ με οτιδηποτε εκτος απο οτε-κοσμοτε, για να δειτε ταχυτητες. Σε ότι server και να κάνω speed test πχ Wingo Zurich ή Α1 BG μου δίνει 700-800 και στη Cosmote πιάνω 1100 Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από DjTony 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Ερώτηση, στα speedtest έχετε αυτές τις ταχύτητες. Εάν πάτε να κατεβασετε ένα πολύ μεγάλο αρχείο με τι ταχύτητες κατεβαίνει; Ή εάν κατεβάζετε πολλα τορρεντες με τι ταχύτητες κατεβαίνουν αθροιστικά όλα μαζί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iasonasmei Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, prokomeni είπε 4g έχεις η 5; οπότε θεωρείς ότι είναι ακριβά τα 30. Άλλοι τα βρήκαν τρομερή ευκαιρία. και σε αυτό το θέμα εδώ μέσα. Άσε να κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του Που ζεις, οι ακριβότεροι στην Ευρώπη είμαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, nikangel είπε Μην κανιβαλιζετε την κάθε προσφορά. Εδώ είμαστε Ελλάδα και μέχρι αυτή την στιγμή οι τιμές που δίνουν οι πάροχοι για αυτές τις ημέρες σε unlimited είναι οι πιο χαμηλές ιστορικά. Τα άλλα κράτη έχουν 30- 50 εκατομμύρια συνδρομητές και οι εταιρίες τα βγάζουν λόγω πολλών ενεργών συνδρομών. Το 2012 θυμάμαι πως όλες οι εταιρείες στα καρτοκινητα είχαν για 2-3 χρόνια 1500 λεπτά ομιλία για όλους με 10 ευρώ. Γελαγαμε όλοι οι ιδιότητες καρτοκινητων γιατί οι συνδρομητές πλήρωναν 100αρια και 150αρια τον μήνα για ομιλία. Ακόμα θυμάμαι το εταιρικό μου τηλέφωνο που έφτασε 840 ευρώ λογαριασμό και επειδή είχε ξεπεράσει κατά πολύ το πλαφόν της εταιρείας το πλήρωσα από την τσέπη μου. Αυτό με τα 1500 λεπτά/ 10 ευρώ κάποια στιγμή σταμάτησε. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με το unlimited. Το δίνουν άφθονο στον κόσμο με υψηλές ταχύτητες και στο μέλλον που θα το έχει συνηθίσει και το έχει ανάγκη θα το ανεβάσουν πάλι. Μην ξεχνάμε πως η επικοινωνια έχει αλλάξει πια και με τα τόσα Voice app και chat application όλοι επικοινωνούν διαφορετικά και χρειάζονται data, απεριόριστα data. Εδώ γενέθλια έχεις και αντί να σηκώσει ο άλλος το τηλέφωνό να σου ευχηθεί όπως γινόταν μέχρι πριν κάποια χρόνια, στέλνει 2 emoji και έβγαλε την υποχρέωση. Θεωρώ πως πάντα ο ανταγωνισμός είναι υπέρ του καταναλωτή. Ήδη η Vodafone το 37 ευρώ της cosmote το έκανε 30.5 για δύο συνδέσεις και η wind το έκανε 35. Για χρήση κινητού είναι μια χαρά, επίσης για πατέντα 4g router για mainstream χρήστες είναι μια χαρά. Για τύπους που κατεβάζουν όλη μέρα δίχως αύριο, έχουν λογισμικά εταιριών, servers, είναι σκληροπυρηνικοί gamers δεν είναι μια χαρά και θέλουν σταθερο δίκτυο. Απολαύστε λοιπόν την προσφορά για 2 χρόνια και μετά βλέπουμε. Αν και το μέλλον το δείχνει το Netflix που αρχίζει σε λίγο καιρό τα πρόστιμα σε ποιον μοιράζει την σύνδεση του. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τις εταιρείες κινητής, μόλις δουν τις extra data sims να κατεβάζουν όλη μέρα την μάνα τους και τον πατέρα τους θα τις μειώσει σε 1 ή θα της χρεώνει παραπάνω. γιατι δεν κανει για online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistiri0 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 55 λεπτά πριν, iasonasmei είπε Που ζεις, οι ακριβότεροι στην Ευρώπη είμαστε Ακριβό το 5G Router...όχι η σύνδεση συμβολαίου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, DjTony είπε Σε ότι server και να κάνω speed test πχ Wingo Zurich ή Α1 BG μου δίνει 700-800 και στη Cosmote πιάνω 1100 Ειναι πιθανο να κοβουν την ταχυτητα σε καποιες περιοχες αναλογως του traffic, αν μπορεις κανε ενα τεστ vodafone και grnet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, pabou13 είπε Ειναι πιθανο να κοβουν την ταχυτητα σε καποιες περιοχες αναλογως του traffic, αν μπορεις κανε ενα τεστ vodafone και grnet. Πόλυ ψηλά και στα δύο... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από DjTony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση