alexx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Οκ ενεργοποίθηκα και εγώ!!!. Για Public IP καλούμε το τεχνικό τμήμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τους εχω στειλει καμμια δεκαρια φορες το τηλ, και με πηραν μια για να με ειδοποιήσουν οτι θα με καλέσουν ξανα την επομενη. Δεν το εκαναν και παλι δινω το νουμερο και δεν καλούν. Υπάρχει ενναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας μαζί τους? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από vadergr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rentzos1970 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Στις 20/3/2022 στις 3:13 ΜΜ, Panos1987 είπε Έχει πάρει κανείς το πρόγραμμα σε family version να μας πει σε τι τιμές του τα έδωσαν; Δεν υπάρχει καμία έκπτωση και δεν συνδυάζεται με τίποτα άλλο, την δεύτερη κάρτα sim την πληρώνεις 3 ευρώ τον μήνα και είναι μόνο για ίντερνετ. Σήμερα μίλησα μαζί τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, rentzos1970 είπε Δεν υπάρχει καμία έκπτωση και δεν συνδυάζεται με τίποτα άλλο, την δεύτερη κάρτα sim την πληρώνεις 3 ευρώ τον μήνα και είναι μόνο για ίντερνετ. Σήμερα μίλησα μαζί τους. Κι εγώ μίλησα τηλεφωνικά με κατάστημα Γερμανός και μου είπαν ότι δεν ισχύει family pack σε αυτή την προσφορά. Κάθε σιμ 37 ευρώ (και 3 ευρώ η data Sim). Έχει πάρει κανείς καλύτερο πάγιο για 2 ή παραπάνω σιμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, razkal είπε Έχει πάρει κανείς καλύτερο πάγιο για 2 ή παραπάνω σιμ? Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Τι εννοείς; Family pack σε αυτή την προσφορά. Με χαμηλότερο πάγιο από 37 ευρώ ανά σιμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogero Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Αν έχει κάποιος οικογενειακό πακέτο ήδη .. μπορεί να το βάλει μέσα και να πάρει ένα 10% Το έκανα εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 23 λεπτά πριν, kalogero είπε Αν έχει κάποιος οικογενειακό πακέτο ήδη .. μπορεί να το βάλει μέσα και να πάρει ένα 10% Το έκανα εγώ Το αναλυεις λιγο τι εννοεις με αυτο, γιατι δεν το επιασα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, rentzos1970 είπε Δεν υπάρχει καμία έκπτωση και δεν συνδυάζεται με τίποτα άλλο, την δεύτερη κάρτα sim την πληρώνεις 3 ευρώ τον μήνα και είναι μόνο για ίντερνετ. Σήμερα μίλησα μαζί τους. Στα 33.2 μου είπαν εμένα άμα δηλώσεις σταθερό ΟΤΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogero Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, KoGi είπε Το αναλυεις λιγο τι εννοεις με αυτο, γιατι δεν το επιασα! Έχω συμβόλαιο με δυο αριθμούς και σταθερό Στη κοσμοτε και πήρα Τη προσφορά με τα 37€ και έχω και μια έκπτωση 10%… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Και εγώ μόλις τους κάλεσα στο 13888 και έκανα την αίτηση τηλεφωνικώς, με κάποιο στικ ζτε των 35 ευρώ προσωρινά θα κάνω δουλειά να έχω ίντερνετ στο pc ή φορητό χοτσποτ απο κινητό ποκο χ3προ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, rentzos1970 είπε Δεν υπάρχει καμία έκπτωση και δεν συνδυάζεται με τίποτα άλλο, την δεύτερη κάρτα sim την πληρώνεις 3 ευρώ τον μήνα και είναι μόνο για ίντερνετ. Σήμερα μίλησα μαζί τους. 1 ώρα πριν, kalogero είπε Αν έχει κάποιος οικογενειακό πακέτο ήδη .. μπορεί να το βάλει μέσα και να πάρει ένα 10% Το έκανα εγώ 2 ώρες πριν, razkal είπε Family pack σε αυτή την προσφορά. Με χαμηλότερο πάγιο από 37 ευρώ ανά σιμ. Υπάρχουν διαφορετικά σενάρια ανά περίπτωση. Καλύτερα να περάσετε από κατάστημα γιατί Family Pack από το τηλεφωνικό δε δημιουργούνται. Για 5g router θα έλεγα ότι εδώ είμαστε. Οι γνώστες παρακαλώ να αποφανθούν. https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/retail/zte-pocket-wi-fi-mu5001-5g/?productId=20405755 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, vadergr είπε Τους εχω στειλει καμμια δεκαρια φορες το τηλ, και με πηραν μια για να με ειδοποιήσουν οτι θα με καλέσουν ξανα την επομενη. Δεν το εκαναν και παλι δινω το νουμερο και δεν καλούν. Υπάρχει ενναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας μαζί τους? Αν εννοείς για να Πάρεις την προσφορά πάνε σε ένα κατάστημα μην ασχολείσαι με το 13 888…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Armoral είπε Για 5g router θα έλεγα ότι εδώ είμαστε. Οι γνώστες παρακαλώ να αποφανθούν. https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/retail/zte-pocket-wi-fi-mu5001-5g/?productId=20405755 Από μια αξιολόγηση που βρήκα… " Με Cosmote 5G και full σήμα κλειδώνει στα 1000/140mbps. Πήρα ένα δεύτερο και θα αντικαταστήσω την 200άρα γράμμη fiber. Αισθητά ποιο καλό σήμα 5G από το iphone 13 Pro Max. Η θύρα gigabit ethernet μεγάλο συν" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Από μια αξιολόγηση που βρήκα… " Με Cosmote 5G και full σήμα κλειδώνει στα 1000/140mbps. Πήρα ένα δεύτερο και θα αντικαταστήσω την 200άρα γράμμη fiber. Αισθητά ποιο καλό σήμα 5G από το iphone 13 Pro Max. Η θύρα gigabit ethernet μεγάλο συν" Ναι αυτό είδα και εγώ. Νομίζω ότι για όποιον έχει καλό σήμα Cosmote 5g είναι ότι πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση