Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, Bimmermeister είπε

Παιδιά μήπως η προσφορά έληξε ? Μου λέει "Υπηρεσία προσωρινά μη διαθέσιμη"

Μέχρι 31/3 αν πας σε κατάστημα για να αβακεις άκρη αμεσα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, glenngould είπε

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αξιοποιήσω τα €180 συσσωρευμένο στο whatsup μου για να πάρω την προσφορά (για να μην χάσω το υπόλοιπο κατά την μετατροπή του καρτοκινητού σε συμβόλαιο) ;

Μεταφορά σε άλλο καρτοκινητο στο οποίο θα ανανεώνεις το υπόλοιπο κάθε δύο μήνες για να μη χαθούν τα χρήματα 

Η προσφορά υπάρχει ακόμη. Η τιμή της εξτρα sim δεν πρόκειται να αλλάξει. Προσοχή με τα 4G router. Αν δεν δώσεις 300-400€ ταχύτητες κινητό πολύ δύσκολα μα δεις. Λόγο της δουλειάς μου έχω δοκιμάσει πολλά router με τις εξτρα sim. Δοκιμές δίπλα δίπλα με κινητό που έπιανε +-90, το router δεν μπορούσε να πάει πάνω απο 40 και ήταν 4G+. 
Για όποιον παιδεύεται γενικά με την προσφορά και είναι από Θεσσαλονίκη ας μου στείλει ένα πμ και του την κάνω εγώ. Ίσως στο τέλος να βγει και κερδισμένος. 

• Like 3

6 λεπτά πριν, Xviper13 είπε

Η προσφορά υπάρχει ακόμη. Η τιμή της εξτρα sim δεν πρόκειται να αλλάξει. Προσοχή με τα 4G router. Αν δεν δώσεις 300-400€ ταχύτητες κινητό πολύ δύσκολα μα δεις. Λόγο της δουλειάς μου έχω δοκιμάσει πολλά router με τις εξτρα sim. Δοκιμές δίπλα δίπλα με κινητό που έπιανε +-90, το router δεν μπορούσε να πάει πάνω απο 40 και ήταν 4G+. 
Για όποιον παιδεύεται γενικά με την προσφορά και είναι από Θεσσαλονίκη ας μου στείλει ένα πμ και του την κάνω εγώ. Ίσως στο τέλος να βγει και κερδισμένος. 

Για κάθε έξτρα sim που παίρνεις δίνεις και τρία ευρώ το μήνα; δηλαδή άμα πάρω τρεις θα δίνω επιπλέον εννιά ευρώ το μήνα; 

• Like 1

10 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Για κάθε έξτρα sim που παίρνεις δίνεις και τρία ευρώ το μήνα; δηλαδή άμα πάρω τρεις θα δίνω επιπλέον εννιά ευρώ το μήνα; 

Ακριβώς αυτό που λες. 3,02€/sim.

• Thanks 1

26 λεπτά πριν, Xviper13 είπε

Καλημέρα το router που έχει Γερμανός cosmote to zte στα 119 γνωρίζεις αν είναι αξιόπιστο ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SAM340 είπε

Καλημέρα το router που έχει Γερμανός cosmote to zte στα 119 γνωρίζεις αν είναι αξιόπιστο ;;;

Μέσα στις δοκιμές είναι και αυτό. Καλό router αλλά όπως είπα σχεδόν αδύνατον να φτάσουν τα νούμερα του κινητού. 

Επεξ/σία από Xviper13
  • Thanks 1

Καλημέρα επειδή το εχω ψάξει αρκετά. Μην συγκρίνετε τα modem tου κινητού μετα modem των ρουτερ.. Πρέπει να πατε σε moden CAT12 και πάνω.. ώστε να κάνουν CA πάνω από 2 μπάντες.. Αλλά αυτό δεν είναι απολυτο . Παίζει ρολο η περιοχή.

βαλτε στο κινητο netmaster να δειτε το CA που κανει και μπείτε στο https://www.cellmapper.net να δείτε τις κεραίες και τις μπάντες της περιοχής..

• Like 4

1 ώρα πριν, SAM340 είπε

Καλημέρα ενεργοποιήθηκα και εγώ γιατί μου λέει στην εφαρμογή τς cosmote στην διαχείρηση πάγιο 90,78

Κάνε μια διαγραφή και επανεγκατασταση... 

Μόλις τώρα, kostasfalcon είπε

Μαμησε πάλι η Cote... Μέσα στο σπίτι μου.. 

Screenshot_2022-03-21-11-59-07-799_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

• Like 6
  • Thanks 2
  • Sad 1

43 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Μαμησε πάλι η Cote... Μέσα στο σπίτι μου.. 

Screenshot_2022-03-21-11-59-07-799_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Με 4G πως είναι;

16 ώρες πριν, user2163 είπε

Επίσης κάτι άλλο που φοβάμαι είναι μην ανεβάσουν το πάγιο στις extra sim

Το παγιο δεν θα το ανεβασουν διοτι οι εξτρα σιμ μπορουν αν χρησιμοποιηθουν και απο αλλα προγραμματα. Αν καποιος εχει μη απεριοριστα δεν θα δωσει αρκετα για τις καρτες.
Αυτο ομως που εκανε η Vodafone (και με εδιωξε στην κοσμοτε ουσιαστικα) ειναι οτι κατηργησε τις 4 εξτρα σιμ στα απεριοριστα και την εκανε μια εξτρα μονο. Πιπα.

13 ώρες πριν, alexiko είπε

Και θεωρούσα ότι είχα εγώ πολλά (κάτι λιγότερο από 30€). Εμένα μου είπαν μόνο μεταφορά σε άλλο καρτοκινητό. Δε μπορούν λέει να τα ρίξουν πίστωση στον λογαριασμό.

Ενας ειδα οτι του τα εκαναν εκπτωση στον λογαριασμο (καπου το διαβασα αυτες τις ημερες) αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν απο καταστημα Cosmote , Germano ή τηλεφωνικά..

13 ώρες πριν, razkal είπε

ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση στα υπολοιπα gigamax προγραμματα να δινουν extra sim για απεριοριστα data?

Δινουν σε οποιο προγραμμα εισαι εξτρα για να μοιραζεσαι το πακετο της βασικης σου συνδεσης. Εν προκειμενω , το προγραμμα της προσφορας εχει απεριοριστα , και για αυτο εχουν και οι εξτρα απεριοριστα.

Καλησπέρα κι από μένα, έκανα κι εγώ το συμβόλαιο και περιμένω αύριο την κούριερ για υπογραφές. Ψάχνοντας για ρούτερ κατέληξα πως πρέπει να έχει cat μεγαλό (>12) ώστε να έχουμε τις ταχύτητες του κινητού, επομένως βρήκα αυτό: Huawei B818-263 Cat19 LTE CPE, στην Ελλάδα έχει γύρω στα 250€ και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Ως ρούτερ αξίζει; Το σάιτ το ξέρουμε ή θα μας φέρουν ένα κουτί μπανάνες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...