Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Decano είπε

Πολύ χαμηλά το δίνει, προβλέπω σε μερικούς μήνες να τρώμε φρίκη με χαμηλές ταχύτητες....

Και εγώ το φοβάμαι αυτό να σου πω την αλήθεια, δεν νομίζω να το έχουν πάρει πολλοί, δεν τη διαφημίζουν την προσφορά τόσο.

2 ώρες πριν, giannislas είπε

Αυριο θα παραλαβω το mr600 V1 και θα κανω δοκιμες να σας πω

διαβασα οτι αν δεν δουλευει το το aggression υπαρχει ενα beta firmware που το ενεργοποιει

οπως και να εχει θα σας πω αυριο μεσημερακι μετα τι δοκιμες

παντως με iPhone 13 Pro Max πιανω με 4G 250down kai 40up

ελπιζω να πιανω κανενα 200αρι down τουλαχιστον με το mr600...

Θα το πάρω και εγώ, ενημέρωσε μας να δούμε.

Αυτό είναι το v1;

https://www.amazon.de/-/en/TP-Link-MR600-Dual-Band-Download-Configurable/dp/B07RS7HM59/

---

Επίσης κάτι άλλο που φοβάμαι είναι μην ανεβάσουν το πάγιο στις extra sim

Επεξ/σία από user2163
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, user2163 είπε

Και εγώ το φοβάμαι αυτό να σου πω την αλήθεια, δεν νομίζω να το έχουν πάρει πολλοί, δεν τη διαφημίζουν την προσφορά τόσο.

Αυτό είναι το v1;

https://www.amazon.de/-/en/TP-Link-MR600-Dual-Band-Download-Configurable/dp/B07RS7HM59/

---

Από εκεί θα το πάρεις??  Με δέκα παραπάνω το αγοράζεις από skroutz... 

Πως θα ανεβάσουν το πάγιο όταν εσύ υπογραψες για 3.02? 

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, user2163 είπε

Αυτό είναι το v1;

---

Αυριο μεσημερι θα ενημερωσω εδω πως μου δουλευει το MR600 V1 αναλυτικα

εχω και εξωτερικη κεραια 4G(μου χει ξεμεινει απο το αθλιο-ασταθες booster της cosmote πριν1-2 χρονια) να συνδεσω να δουμε κι ετσι πως παει

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αξιοποιήσω τα €180 συσσωρευμένο στο whatsup μου για να πάρω την προσφορά (για να μην χάσω το υπόλοιπο κατά την μετατροπή του καρτοκινητού σε συμβόλαιο) ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, glenngould είπε

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αξιοποιήσω τα €180 συσσωρευμένο στο whatsup μου για να πάρω την προσφορά (για να μην χάσω το υπόλοιπο κατά την μετατροπή του καρτοκινητού σε συμβόλαιο) ;

Και θεωρούσα ότι είχα εγώ πολλά (κάτι λιγότερο από 30€). Εμένα μου είπαν μόνο μεταφορά σε άλλο καρτοκινητό. Δε μπορούν λέει να τα ρίξουν πίστωση στον λογαριασμό.

Δημοσ.

Και εμένα για μικρό ποσό (15€) μου είπαν ότι και στον @alexiko, μόνο μεταφορά σε άλλο καρτοκινητό (είτε whatsup είτε σκέτο κοσμοκάρτα).

Μοίρασε τα σε φίλους και γνωστούς.  Μήπως να δοκίμαζες και αγγελία εδώ στο insomnia; Ποτέ δεν ξέρεις...

Δημοσ.

1. Υπάρχει κόσμος που αγοράζει υπόλοιπό whatsup δηλαδή; Τι όφελος έχει (αντί να βάλει ο ίδιος τα χρήματα στο καρτοκινητό του) ;

2. Υπάρχει και η λογική να πάρω ένα νέο καρτοκινητό να "φυγαδεύσω εκεί" τα χρήματα και στο βασικό αριθμό μου να κάνω την μετατροπή σε συμβόλαιο.

Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο από τα δύο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, glenngould είπε

1. Υπάρχει κόσμος που αγοράζει υπόλοιπό whatsup δηλαδή; Τι όφελος έχει (αντί να βάλει ο ίδιος τα χρήματα στο καρτοκινητό του) ;

2. Υπάρχει και η λογική να πάρω ένα νέο καρτοκινητό να "φυγαδεύσω εκεί" τα χρήματα και στο βασικό αριθμό μου να κάνω την μετατροπή σε συμβόλαιο.

Ε εγώ «υποχρεώθηκα» σε μια φίλη και ξεμπέρδεψα. Σε αγγελία λογικά θα κάνεις μια κάποια έκπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, glenngould είπε

1. Αν το βάλεις σε χαμηλότερη τιμή θα έχει όφελος ο ενδιαφερόμενος

2. Αυτή η λύση μου φαίνεται καλύτερη. Τα μεταφέρεις και αποφασίζεις άνετα (από άποψη χρόνου) το τι θα κάνεις τα χρήματα. Έχει υπόψη σου όμως ότι και το υπόλοιπο λήγει κάποια στιγμή αν δεν κάνεις ανανέωση.

Επεξ/σία από paniti
Δημοσ.

ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση στα υπολοιπα gigamax προγραμματα να δινουν extra sim για απεριοριστα data?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, razkal είπε

ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση στα υπολοιπα gigamax προγραμματα να δινουν extra sim για απεριοριστα data?

Δίνουν extra sim αλλά όχι για απεριόριστα data όσα data έχει το πρόγραμμα σου θα μοιράζεται, τα απεριόριστα γιατί από που να τα βρει;

Αν το πρόγραμμα σου έχει 10GB θα μοιράζεται αυτά 

1 ώρα πριν, glenngould είπε

Θεωρώ το 1 ως καλή επιλογή προφανώς θα χάσεις χρήματα αφού πχ μια ανανέωση των 10 θα την πουλάς 8-9 ευρώ αλλά και τα 150 να πάρεις από τα 180 καλά δεν είναι;

Το όφελος που έχει είναι ότι θα του την πουλήσεις φθηνότερα άλλο να βάλει 10 ευρώ στο κινητό του και να δώσει 10 ευρώ και άλλο να το αγοράσει από εσένα και να βάλει 10 ευρώ με 8-9 ευρώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Δεν ξέρω κατά ποσό επιτρέπεται αυτό μέσω του easy transfer αν θες δες τους όρους δεν ξέρω αν μπορείς να στείλεις υπόλοιπο σε τρίτα άσχετα άτομα με χρηματικό αντίτιμο μπορεί να μην το επιτρέπει η cosmote ρώτησε το πρώτα.

Επίσης προσοχή στα όρια του easy transfer έως 4/μήνα 0.20 χρέωση σε εσένα ανά μεταφορά και μην ξεχνάς μεταφορές από καρτοκινητό δεν θεωρούνται ανανέωση χρόνου ομιλίας άρα ούτε ανανέωση ημ λήξης στον αποδέκτη, ούτε δώρα reload it και τέτοια.

Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω πόσοι θα το πάρουν ίσως τα 9 ευρώ για 10άρα ανανέωση να είναι πολλά τυχερός θα είσαι αν ρευστοποιήσεις τα 150 από τα 180.

Επεξ/σία από user2163
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...