Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

32 λεπτά πριν, EvilEyes είπε

4g+ Είναι μόνο το v2 αυτό πηρα και εγώ. 

Κάποια σκρουτζομάγαζα (ανάμεσά τους και "σοβαρά"/επίσημοι μεταπωλητές) λένε ότι και το v1 είναι 4G+

Όπως και το datasheet του v1 εδώ.

Boost Your 4G+ Speed

Support the 4G+ Cat6, which uses Carrier Aggregation technology to boost the 4G+ speeds of up to 300 Mbps

* Αυτά στα χαρτιά, δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά - μην πάρω κάποιον στον λαιμό μου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Archer MR600 V2 supports band 1+ band 3 Carrier Aggregation while V1 doesn't support that combination.

However, IPSec VPN has been removed from MR600 V2.

Παίζει μεγάλο ρόλο ο συνδυασμός αυτών των 2 bands; Ξέρει κανείς;

https://community.tp-link.com/en/home/forum/topic/241534

For MR600 v1/v2, Please note that not all combinations of the 4G bands are supported in 4G+ mode. Only when the router and the SIM card support the same combinations of 4G band in 4G+ mode, the bands might be aggregated successfully.

https://community.tp-link.com/en/home/forum/topic/224154?page=1

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, argi73 είπε

https://community.tp-link.com/en/home/forum/topic/241534

For MR600 v1/v2, Please note that not all combinations of the 4G bands are supported in 4G+ mode. Only when the router and the SIM card support the same combinations of 4G band in 4G+ mode, the bands might be aggregated successfully.

https://community.tp-link.com/en/home/forum/topic/224154?page=1

Στα σχόλια του Skroutz γράφουν ότι πιάνει ταχύτητες εφάμιλλες του κινητού και για το v1 και για το v2.

Μάλλον θα πρέπει κάποιος συμφορουμίτης που έχει το v1 να μας διαφωτίσει για το πώς τα πάει με το δίκτυο/μπάντες 4G της Cosmote στην πράξη.
Εμένα π.χ. το TP-LINK TL-MR6400 v5 (υποδεέστερο μοντέλο) κατεβάζει max 50mbps ενώ τα κινητά  ακριβώς δίπλα (iPhone 11 Pro Max και iPhone 13) πιάνουν 120+ mbps σε what's up 4G.

Επεξ/σία από paniti
  • Like 1

Καλησπέρα παιδιά,

Και εμένα μου άρεσε πολύ η προσφορά και έκανα αμεσως αίτηση να αλλάξω από φοιτητικό what's up σε σύνδεση unlimited. 

Σκέφτομαι επίσης να κόψω και το vdsl της Vodafone και να έχω μια exta sim σε 4g router. 

Η ερώτηση μου είναι η εξής. Εχω 2 ip κάμερες και συναγερμό στο σπίτι που είναι συνδεδεμένα στο wifi. Θα δουλεύουν με το 4g router ή πρέπει να κρατήσω το vdsl? 

2 ώρες πριν, paniti είπε

Στα σχόλια του Skroutz γράφουν ότι πιάνει ταχύτητες εφάμιλλες του κινητού και για το v1 και για το v2.

Μάλλον θα πρέπει κάποιος συμφορουμίτης που έχει το v1 να μας διαφωτίσει για το πώς τα πάει με το δίκτυο/μπάντες 4G της Cosmote στην πράξη.
Εμένα π.χ. το TP-LINK TL-MR6400 v5 (υποδεέστερο μοντέλο) κατεβάζει max 50mbps ενώ τα κινητά  ακριβώς δίπλα (iPhone 11 Pro Max και iPhone 13) πιάνουν 120+ mbps σε what's up 4G.

Αυριο θα παραλαβω το mr600 V1 και θα κανω δοκιμες να σας πω

διαβασα οτι αν δεν δουλευει το το aggression υπαρχει ενα beta firmware που το ενεργοποιει

οπως και να εχει θα σας πω αυριο μεσημερακι μετα τι δοκιμες

παντως με iPhone 13 Pro Max πιανω με 4G 250down kai 40up

ελπιζω να πιανω κανενα 200αρι down τουλαχιστον με το mr600...

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Pantoud είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Και εμένα μου άρεσε πολύ η προσφορά και έκανα αμεσως αίτηση να αλλάξω από φοιτητικό what's up σε σύνδεση unlimited. 

Σκέφτομαι επίσης να κόψω και το vdsl της Vodafone και να έχω μια exta sim σε 4g router. 

Η ερώτηση μου είναι η εξής. Εχω 2 ip κάμερες και συναγερμό στο σπίτι που είναι συνδεδεμένα στο wifi. Θα δουλεύουν με το 4g router ή πρέπει να κρατήσω το vdsl? 

Τα 4G router δέχονται μέσα τους τη sim με την οποία συνδέονται σε Cosmote/Voda/Wind και μετά μοιράζουν το ιντερνετ μέσω wifi (και μέσω καλωδίου ethernet κάποια, όπως το TP-link mr600 που συζητάμε τώρα) στις συσκευές που θες. Αν μιλάμε για απλές DIY κάμερες/συναγερμό τότε απλά θα πρέπει να ρυθμίσεις εκ νέου τις κάμερες/συναγερμό για να δουλεύουν με το wifi του νέου 4G router σου.

Αν είσαι ικανοποιημένος με το σήμα (ταχύτητα και σταθερότητα) που έχει το what's up σου όταν είσαι σπίτι, σκέψου το και προχώρα αν δεν έχεις και μεγάλο πέναλντι διακοπής. Και γω VDSL Vodafone έχω (και κάποιες φορές έχω αποσυνδέσεις μάλιστα) και θα κάνω το ίδιο. 

Επεξ/σία από paniti

33 λεπτά πριν, paniti είπε

Τα 4G router δέχονται μέσα τους τη sim με την οποία συνδέονται σε Cosmote/Voda/Wind και μετά μοιράζουν το ιντερνετ μέσω wifi (και μέσω καλωδίου ethernet κάποια, όπως το TP-link mr600 που συζητάμε τώρα) στις συσκευές που θες. Αν μιλάμε για απλές DIY κάμερες/συναγερμό τότε απλά θα πρέπει να ρυθμίσεις εκ νέου τις κάμερες/συναγερμό για να δουλεύουν με το wifi του νέου 4G router σου.

Ούτε καν αυτό. αλλάζεις το id /pass του καινούργιου router να είναι ίδια με το παλιό σου. Πάντα το κάνω όταν αλλάζω ρούτερ αντί να ξαναπερναω κωδικούς WiFi παντού.

• Like 2
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...