andreas1gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, mikesss είπε Γνώμες για το TP-LINK M7350, αν θελει καποιος κατι φορητο? ή καποια αλλη εναλλακτικη? https://www.skroutz.gr/s/17172696/TP-LINK-M7350-v5-Ασύρματο-4G-Φορητό-Hotspot-Wi-Fi-4.html Δες αν έχει κάποιος φίλος ή συγγενής κάποιο 4G κινητό τηλέφωνο που δεν χρησιμοποιεί... Την ίδια δουλειά θα κάνεις 1
Gogotsa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Ρε πηγαιντε σε ενα καταστημα και ρωτηστε τα ολα αυτα τα ιδια και τα ιδια σε καθε μια σελιδα.... ελεος. 2 1 1
Camal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, andreas1gr είπε Μα λες ότι τον Φεβρουάριο έκανες το cu σε συμβόλαιο με το πρόγραμμα gigamax unlimited... Και τώρα έκανες νέο συμβόλαιο σε gigamax unlimited Μ... Αν κάνεις υπαναχώρηση από το gigamax unlimited Μ, τότε επιστρέφεις στο προηγούμενο σου συμβόλαιο με gigamax unlimited. Για να μην έχεις πάει ακόμα σε 1 κατάστημα Γερμανός ή cosmote ή τηλ στο 13888, πάει να πει ότι ούτε εσύ ξέρεις τι θέλεις να κάνεις... Άρα σε περίπτωση υπαναχώρησης επιστρέφω στην προηγούμενη σύμβαση που είναι πάλι συμβόλαιο. Εγώ νόμιζα ότι γίνεται καρτοκινητό. Άρα έχει νόημα να κάνω υπαναχώρηση , διακοπή ή να κάνω κατευθείαν φορητότητα σε Vodafone Unlimited Ultra? (Και δεν έχω πάει ακόμα σε κατάστημα γιατί όπως είπα προχθες έγινε η αλλαγή και χθες φάνηκε στην εφαρμογή) Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Camal
nikangel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, user2163 είπε Δεν ισχύει αυτό, τουλάχιστον στην cosmote, γνωστός μου ακύρωσε gigamax 10GB πρόγραμμα και έβαλε το unlimited σε άλλο αριθμό και το έκανε καρτοκινητό. Γίνεται κάνεις φορητότητα κανονικά. Οι 3 μήνες είναι για καρτοκινητό, πρέπει να λειτουργεί σαν καρτοκινητό για 3 τουλάχιστον μήνες. Έχεις δίκιο δεν το διατύπωσα σωστά. Αν έχεις καρτοκινητο με οποιοδήποτε "προνομιακό" πρόγραμμα όταν επιστρέψεις από συμβόλαιο ο αριθμός δεν ξαναγίνεται προνομιακός ή φοιτητικός. Γίνετε απλό καρτοκινητο με τις κοινές χρεώσεις.
teachertza Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, fragsp είπε Για μεταφορά από Vodafone cu σε cosmote gigamax πήρε 21 ώρες έκανα την αίτηση 20:00 της Τετάρτης και χθες στις 17:00 ολοκληρώθηκε η μεταφορά Έκανα αίτηση την προηγούμενη Τετάρτη και ακόμα δεν έχει γίνει η μεταφορά. ξερει κανείς τι παίζει;
kostasfalcon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 19 λεπτά πριν, teachertza είπε Έκανα αίτηση την προηγούμενη Τετάρτη και ακόμα δεν έχει γίνει η μεταφορά. ξερει κανείς τι παίζει; Που σε κατάστημα ή στο 13888? Έχεις παραλάβει sim & συμβόλαιο?
teachertza Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Που σε κατάστημα ή στο 13888? Έχεις παραλάβει sim & συμβόλαιο? Τηλεφωνικά: παρέλαβα συμβόλαιο μαι υπέγραψα. Δεν είναι αυτό το πρόγραμμα είναι ένα με 5 γίγα νομίζω.
kostasfalcon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, teachertza είπε Τηλεφωνικά: παρέλαβα συμβόλαιο μαι υπέγραψα. Δεν είναι αυτό το πρόγραμμα είναι ένα με 5 γίγα νομίζω. SIM παρέλαβες? Ήδη θα έπρεπε να είσαι ενεργός στο νέο δίκτυο... Μπάχαλο το 13888.... Ποτέ ξανά από εκεί τίποτε...
unicore30 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, cosmo21 είπε Εγω χρειαζομαι ενα ρουτερ που να μπορω να το βαλω σαν dual wan στο ηδη υπαρχων ρουτερ μου σε loadbalancing mode. Οποτε χρειαζομαι κατι που θα βγαζει εξοδο σε usb. Καποια οπως το TP-LINK M7650 λενε οτι το κανουν αλλα δεν το αναφερουν πουθενα ξεκαθαρα και μετα μενει μονο η λυση του κινητου με usb tethering. Εαν καποιος εχει καποια επιπλεον λυση με ενημερωνει.. Dlink dwr-921
ipal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 49 λεπτά πριν, unicore30 είπε Dlink dwr-921 Το έχω πετύχει το dlink σε 2-3 αγγελίες. έχω διαβάσει πως είναι ελάχιστα πιο αργό (έχει και τη μισή ram, δε ξέρω αν παίζει ρόλο) από το αντίστοιχο tp link 6400 αλλά γενικά εμπιστεύομαι περισσότερο την dlink. Έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι του tp link; (Αν και γενικά η "συμβουλή" πλέον είναι να μην αγοράζουμε wifi4)
unicore30 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, ipal είπε Το έχω πετύχει το dlink σε 2-3 αγγελίες. έχω διαβάσει πως είναι ελάχιστα πιο αργό (έχει και τη μισή ram, δε ξέρω αν παίζει ρόλο) από το αντίστοιχο tp link 6400 αλλά γενικά εμπιστεύομαι περισσότερο την dlink. Έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι του tp link; (Αν και γενικά η "συμβουλή" πλέον είναι να μην αγοράζουμε wifi4) Έχει καλύτερο load balancer γενικά.
mikesss Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, Arkin είπε Ισχύει ακόμα η προσφορά? Στο κατάστημα μου είχαν πει ότι θα ισχύει μέχρι τέλος του μήνα. 1
kostasfalcon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Όσον αφορά τα routers νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του το TP-LINK Archer MR600 καθώς είναι 4G+ και wifi5 Αυτό σκέφτομαι να αγοράσω... Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από kostasfalcon 2
EvilEyes Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε Όσον αφορά τα routers νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του το TP-LINK Archer MR600 καθώς είναι 4G+ και wifi5 Αυτό σκέφτομαι να αγοράσω... 4g+ Είναι μόνο το v2 αυτό πηρα και εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση