emanager Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, user2163 είπε Γίνεται κάνεις φορητότητα κανονικά. Οι 3 μήνες είναι για καρτοκινητό, πρέπει να λειτουργεί σαν καρτοκινητό για 3 τουλάχιστον μήνες. Η φορητότητα θα γίνει τώρα από cosmote συμβόλαιο σε άλλη εταιρεία σε καρτοκινητό. Άρα αν πρέπει να λειτουργεί σαν καρτοκινητό για 3 μήνες, δεν θα πρέπει να περάσουν οι 3 μήνες στην άλλη εταιρεία για να επανέλθει με συμβόλαιο για την προσφορά; Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από emanager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Camal είπε Θα δοκιμάσω μια δεύτερη κάρτα cu να δω ποια εταιρεία έχει καλύτερο σήμα στο χώρο εργασίας. Με Cosmote πάντως είχα 400 download / 15 upload. Πριν το συμβόλαιο ήμουν σε CU. Μα λες ότι τον Φεβρουάριο έκανες το cu σε συμβόλαιο με το πρόγραμμα gigamax unlimited... Και τώρα έκανες νέο συμβόλαιο σε gigamax unlimited Μ... Αν κάνεις υπαναχώρηση από το gigamax unlimited Μ, τότε επιστρέφεις στο προηγούμενο σου συμβόλαιο με gigamax unlimited. Για να μην έχεις πάει ακόμα σε 1 κατάστημα Γερμανός ή cosmote ή τηλ στο 13888, πάει να πει ότι ούτε εσύ ξέρεις τι θέλεις να κάνεις... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από andreas1gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, emanager είπε Η φορητότητα θα γίνει τώρα από cosmote σε άλλη εταιρεία. Άρα αν πρέπει να λειτουργεί σαν καρτοκινητό για 3 μήνες, δεν θα πρέπει να περάσουν οι 3 μήνες στην άλλη εταιρεία για να επανέλθει με συμβόλαιο για την προσφορά; Δεν είμαι σίγουρος ρώτα καλύτερα στο 13888 αλλά λογικά όχι, το κάνεις φορητότητα από κάρτα σε άλλη εταιρία και πίσω με φορητότητα στην cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAM340 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, nikangel είπε Εσυ γνωρίζεις τις ανάγκες σου. Τα φοιτητικά ενώ έχουν καλές τιμές στα προγράμματα τους δεν φτάνουν ποτέ να είναι αρκετά για το μεγαλύτερο μέρος της νεολαίας που καταναλώνει τα data σαν νερό όλη μέρα. Εξάλλου ο τρόπος επικοινωνίας τώρα πια έχει αλλάξει και οι περισσότεροι μιλάνε μέσω των εφαρμογών. Μπορείς να αντιληφθείς τι σημαίνει να έχεις unlimited σε όλα και να μην σε νοιάζει τι βλέπεις, σε τι ποιότητα το βλέπεις, πόση ώρα το βλέπεις κτλ. Το δίκτυο της cosmote είναι αυτό με την μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη και πραγματικά παντού έχει σήμα. Επίσης αν έχεις κινητό 5g οι ταχύτητες είναι εξωπραγματικές. Από την άλλη μεγάλο ρόλο παίζει και το σταθερό ίντερνετ που έχεις στο σπίτι, σε τι εξυπηρετεί. Αν το έχεις για casual χρήση (Netflix - serfing) τότε η extra SIM και ένα SIM router θα σε καλύψουν με το παραπάνω. Αν όμως το έχεις για on line gaming και θες άμεση απόκριση και ελάχιστο ping τότε ίσως το 4g router να μην σε βολεψει.. Χωρίς να είμαι ειδικός οι σκληροπυρηνικοί gamers αναφέρουν αστάθεια δικτύου με 4g που επηρεάζει την ποιότητα του παιχνιδιού τους. Επίσης να γνωρίζεις πως αν προχωρήσεις σε μετατροπή του φοιτητικού αριθμού, όταν τελειώσει η σύμβαση σε 18 μήνες δεν μετατρέπεται πάλι αυτόματα σε φοιτητικό ο αριθμός εκτός αν τότε παραμένεις ακόμα φοιτητής. Συμπερασματικά βλέπεις τις ανάγκες σου και αποφασίζεις. Για εμένα αξίζει αν είσαι σε κίνηση όλη μέρα και δεν σε βλέπει το σπίτι καθόλου. Αν είσαι όλη μέρα στο σπίτι λόγω δουλειάς ή σπουδών διάβασμα τότε ίσως η υπάρχουσα κατάσταση σου είναι καλύτερη. Ευχαριστώ παρά πολύ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Στις 17/3/2022 στις 9:09 ΜΜ, andreas1gr είπε Φίλε μου η ίδια η Cosmote διαπίστωσε ότι για 1 ημέρα δεν έπρεπε να χρεωθούν σχεδόν 2,5 ευρώ… Μια απλή διαίρεση το αποδεικνύει… Γι αυτό έδωσε το -10% στον επόμενο λογαριασμό (για να ισοφαρίσει). Εγώ το το φοιτητικό CU το κράτησα… πάντα μπορεί να φανεί χρήσιμο! Και σε μένα χρέωσε το διπλάσιο από σένα για δύο μέρες, αυτό που κάνουν είναι να χρεώνουν αυτό το διάστημα στην τιμή του παγίου προ εκπτώσεων που είναι 83,48 με ΦΠΑ (67,32 χωρίς ΦΠΑ). Ο ένας μήνας παγίου είναι 31 ημέρες οπότε αν το υπολογίσεις θα σου βγει ακριβώς το ποσό που χρεώθηκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μετα απο πολυ σκεψη ειμαι αναμεσα σε 2 LTE 4g routers. Ειμαι αναμεσα στο TP-LINK Archer MR600 v2 και το TP-LINK M7650 Επειδη δεν με ενδιαφερει το Ethernet καθως ειμαστε πλεον και τα δυο στο wifi 5 λεω να παρω το Δευτερο λογω cat 11. Εσεις τι λετε? Παραθετω εικονα με τα χαρακτηριστικα του LTE δικτυου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Οποίος ψαχνει καλό ρουτερ να κοιτάξει με σειρά προτεραιότητας Α)5g αν το σηκώνει η τσέπη του & μόνο εάν πάει σε cosmote: 1)chateau 5G (κορυφή) 2) Fritz 6850 5G (οποίος το πάρει, να προτιμήσει e-shop γιατί το δίνει καλή τιμή) 3) mu5001 από Vodafone Β)σε 4g (μόνο αν το οικονομικό δεν επιτρέπει 5g ή αν έχετε καρτα Vodafone): 1)chateau lte12 2) Fritz μοντέλα με 4g 3) όσα tp link αναφέρατε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmo21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Εγω χρειαζομαι ενα ρουτερ που να μπορω να το βαλω σαν dual wan στο ηδη υπαρχων ρουτερ μου σε loadbalancing mode. Οποτε χρειαζομαι κατι που θα βγαζει εξοδο σε usb. Καποια οπως το TP-LINK M7650 λενε οτι το κανουν αλλα δεν το αναφερουν πουθενα ξεκαθαρα και μετα μενει μονο η λυση του κινητου με usb tethering. Εαν καποιος εχει καποια επιπλεον λυση με ενημερωνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, teachertza είπε Καλησπέρα σας. Για φορητότητα αριθμού, γνωρίζει κανείς πόσες μέρες χρειάζονται για τη μεταφορα; Μια ημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Εγώ χτές έκανα αίτηση για φορητότητα απο βοντα, και μέχρι τώρα έχω λάβει 2 sms ( 1 Vodafone, 1 Cosmote) ότι υπάρχει αίτημα φορητότητας, τίποτα άλλο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, alexx είπε Εγώ χτές έκανα αίτηση για φορητότητα απο βοντα, και μέχρι τώρα έχω λάβει 2 sms ( 1 Vodafone, 1 Cosmote) ότι υπάρχει αίτημα φορητότητας, τίποτα άλλο!! Σήμερα είναι αργία για τα αρμόδια τμήματα. Έγκριση από Δευτέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, taslikos είπε Οποίος ψαχνει καλό ρουτερ να κοιτάξει με σειρά προτεραιότητας Α)5g αν το σηκώνει η τσέπη του & μόνο εάν πάει σε cosmote: 1)chateau 5G (κορυφή) 2) Fritz 6850 5G (οποίος το πάρει, να προτιμήσει e-shop γιατί το δίνει καλή τιμή) 3) mu5001 από Vodafone Β)σε 4g (μόνο αν το οικονομικό δεν επιτρέπει 5g ή αν έχετε καρτα Vodafone): 1)chateau lte12 2) Fritz μοντέλα με 4g 3) όσα tp link αναφέρατε To πιο σημαντικό για να πάρει κάποιος 5G είναι να έχει 5G στην γειτονιά του... Εκτός και αν αγοράσει τώρα για όποτε το χρειαστεί στο μέλλον... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikesss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Γνώμες για το TP-LINK M7350, αν θελει καποιος κατι φορητο? ή καποια αλλη εναλλακτικη? https://www.skroutz.gr/s/17172696/TP-LINK-M7350-v5-Ασύρματο-4G-Φορητό-Hotspot-Wi-Fi-4.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Archer MR600 V2 supports band 1+ band 3 Carrier Aggregation while V1 doesn't support that combination. However, IPSec VPN has been removed from MR600 V2. Παίζει μεγάλο ρόλο ο συνδυασμός αυτών των 2 bands; Ξέρει κανείς; 18 ώρες πριν, diplo είπε Ναι αλλά ξεχνάς ότι η Λεωφόρος Μαραθώνος και η Λεωφόρος Κατεχάκη δεν είναι στην ευθύνη του ελληνικού κράτους!!! Τι ταχύτητες περίμενες δηλαδή εκεί; 😂 Εν τω μεταξύ ακριβώς κάτι από το σπίτι μου πιανω 100αρα d/l και 30u/l και στο σπίτι μου σε ένα συγκεκριμένο σημείο πιάνω 30/5. Τελικά θα το προχωρήσω γιατί Μαξ σε 2 μήνες θα έχω μετακομίσει και στο νέο σπίτι θα έχω τουλάχιστον 100/10...ελπίζω τουλάχιστον...γιατί με το ρούτερ που λέω να πάρω (mr600 v1) δεν ξέρω αν θα έχω τις ίδιες ταχύτητες...με το κινητό μου redmi note 9 pro, πάντως είχα 157/9, 137/10 και 118/10 σε 3 διαφορετικά σημεία. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από panagiotis1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ και πάλι όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις τους! Θέλω να επαναλάβω ένα από τα ερωτήματα μου που δεν απαντήθηκε,μήπως και γνωρίζει κάποιος να μας αναφέρει: Για την κύρια κάρτα του προγράμματος αναφέρθηκε ότι μπορεί να είναι Triple Twin Sim.Για παράδειγμα να έχεις Triple Twin sim στο καρτοκινητό cosmote σου,το οποίο και θα μεματρέψεις σε συμβόλαιο gigamax unlimited. Ισχύει το ίδιο και για τις extra sim όμως? Δηλαδή,γνωρίζει κάποιος αν στην καθε extra sim που παίρνεις, υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις να σου δώσουν την extra sim σε Triple Twin Sim? Επίσης μετά τους 18 μήνες,στην περίπτωση που δεν σου κάνουν ίδια ή καλύτερη προσφορά μπορείς τον αριθμό σου να τον μετατρέψεις σε απλό καρτοκινητό cosmote ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση