Camal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Για πείτε μου τη γνώμη σας. 22/2 άλλαξα από CU σε Gigamax Unlimited μέσω προωθητικού τηλεφωνήματος από Cosmote , με τελική τιμή 57 ευρώ από 62 λόγω σταθερού ΟΤΕ. 20 μέρες μετά βγαίνει η προσφορά στα 37 ευρώ και αμέσως ρωτώ στο 13888 για ανανέωση στη νέα τιμή παίρνοντας αρνητική απάντηση καθώς έχουν περάσει οι 14 μέρες. Πήγα και σε κατάστημα Γερμανός και πήρα την ίδια απάντηση. Σκέφτηκα μετά να φύγω πληρώνωντας την ποινή και να το ξανακάνω Gigamax. Μου είπαν όμως από τον Γερμανό πάλι, ότι αν το κάνω καρτοκινητό δεν θα έχω τη δυνατότητα αλλαγής σε συμβόλαιο για 3 μήνες. Αποφάσισα τελικά να φύγω εντελώς και ζήτησα διακοπή. Με πήραν τηλέφωνο για να μάθουν τον λόγο και μετά από κουβέντα μου πρότειναν να ανανεώσω στο ΙΔΙΟ πακέτο για 24 μήνες με 48 ευρώ. Το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα λέω ας ανανεώσω (18/3). Μπαίνω σήμερα στην εφαρμογή της Cosmote και βλέπω ότι με έβαλαν απλά στο πακέτο Gigamax Unlimited M με 300 λεπτά ομιλίας + 200 δώρο, του οποίου η τιμή είναι 48. Στην ουσία δεν μου έκαναν καμία προσφορά ενώ στο τηλέφωνο τους ζήτησα το ίδιο πακέτο με όλα απεριόριστα και τίποτα άλλο. Ισχύουν πάλι οι 14 μέρες από τη στιγμή που έγινε ανανέωση; Αν ναι και μπορώ να κάνω υπαναχώρηση, πρέπει να γίνει τηλεφωνικά στο 13888 ή μπορώ να πάω και σε κατάστημα Cosmote - Germanos; Μπορώ να κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία χωρίς να κάνω υπαναχώρηση; (Σκέφτομαι να βάλω τώρα το κινητό της συζήγου που είναι whatsapp, με δελτίο ανεργίας και έχουμε σταθερό cosmote στο πατρικό) Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Camal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikangel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Camal είπε Για πείτε μου τη γνώμη σας. 22/2 άλλαξα από CU σε Gigamax Unlimited μέσω προωθητικού τηλεφωνήματος από Cosmote , με τελική τιμή 57 ευρώ από 62 λόγω σταθερού ΟΤΕ. 20 μέρες μετά βγαίνει η προσφορά στα 37 ευρώ και αμέσως ρωτώ στο 13888 για ανανέωση στη νέα τιμή παίρνοντας αρνητική απάντηση καθώς έχουν περάσει οι 14 μέρες. Πήγα και σε κατάστημα Γερμανός και πήρα την ίδια απάντηση. Σκέφτηκα μετά να φύγω πληρώνωντας την ποινή και να το ξανακάνω Gigamax. Μου είπαν όμως από τον Γερμανό πάλι, ότι αν το κάνω καρτοκινητό δεν θα έχω τη δυνατότητα αλλαγής σε συμβόλαιο για 3 μήνες. Αποφάσισα τελικά να φύγω εντελώς και ζήτησα διακοπή. Με πήραν τηλέφωνο για να μάθουν τον λόγο και μετά από κουβέντα μου πρότειναν να ανανεώσω στο ΙΔΙΟ πακέτο για 24 μήνες με 48 ευρώ. Το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα λέω ας ανανεώσω (18/3). Μπαίνω σήμερα στην εφαρμογή της Cosmote και βλέπω ότι με έβαλαν απλά στο πακέτο Gigamax Unlimited M με 300 λεπτά ομιλίας + 200 δώρο, του οποίου η τιμή είναι 48. Στην ουσία δεν μου έκαναν καμία προσφορά ενώ στο τηλέφωνο τους ζήτησα το ίδιο πακέτο με όλα απεριόριστα και τίποτα άλλο. Ισχύουν πάλι οι 14 μέρες από τη στιγμή που έγινε ανανέωση; Αν ναι και μπορώ να κάνω υπαναχώρηση, πρέπει να γίνει τηλεφωνικά στο 13888 ή μπορώ να πάω και σε κατάστημα Cosmote - Germanos; Μπορώ να κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία χωρίς να κάνω υπαναχώρηση; (Σκέφτομαι να βάλω τώρα το κινητό της συζήγου που είναι whatsapp, με δελτίο ανεργίας και έχουμε σταθερό cosmote στο πατρικό) Ευχαριστώ προκαταβολικά. Προχωράς σε ακύρωση του συμβολαίου και πληρώνεις πέναλτι λογικά γύρω στα 60 με 65 ευρώ μιας και είσαι μέσα στο πρώτο 3μηνο. Ενεργοποιεις νεα σύνδεση και έχεις κανονικά το νεο πακέτο στα 37 ευρώ. Τα χρήματα που χάνεις από την ποινή τα κάνεις απόσβεση μέσα στο πρώτο 6μηνο. Με την νεα σύνδεση χάνεις τον παλιό σου αριθμό αλλά τώρα πια με τα social media όλοι μπορούν να σε βρουν εύκολα. Οι 14 ημέρες υπαναχώρησης ισχύουν λογικά όμως τηλεφωνικά δεν θα βγάλεις άκρη. Πήγαινε στον Γερμανό με ταυτότητα να το λύσεις πιο άμεσα. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από nikangel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cazanova Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Εγώ που έχασα την προσφορά και το μετάνιωσα αν τους πάρω τηλέφωνο και κάνω την πάπια ότι δήλωσα αριθμό και δεν επικοινώνησαν μαζί μου λέτε να κερδίσω;; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, cazanova είπε Εγώ που έχασα την προσφορά και το μετάνιωσα αν τους πάρω τηλέφωνο και κάνω την πάπια ότι δήλωσα αριθμό και δεν επικοινώνησαν μαζί μου λέτε να κερδίσω;; 😂 Η προσφορά ισχύει έως τέλος του μήνα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAM340 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Καλημέρα εχω καρτοκινητά φοιτητικό αξίζει να το κάνω ; Και σταθερό 50 με entry στα 33 ευρώ ποια η γνώμη σας αξίζει να κόψω το σταθερό και να εχω με κάρτα;; ευχαριστώ βρισκόναι σε δίλημμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, cazanova είπε Εγώ που έχασα την προσφορά και το μετάνιωσα αν τους πάρω τηλέφωνο και κάνω την πάπια ότι δήλωσα αριθμό και δεν επικοινώνησαν μαζί μου λέτε να κερδίσω;; 😂 Γιατί δεν πας σε ένα κατάστημα να τελειώνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragsp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, teachertza είπε Καλησπέρα σας. Για φορητότητα αριθμού, γνωρίζει κανείς πόσες μέρες χρειάζονται για τη μεταφορα; Για μεταφορά από Vodafone cu σε cosmote gigamax πήρε 21 ώρες έκανα την αίτηση 20:00 της Τετάρτης και χθες στις 17:00 ολοκληρώθηκε η μεταφορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babasu Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, Camal είπε Για πείτε μου τη γνώμη σας. 22/2 άλλαξα από CU σε Gigamax Unlimited μέσω προωθητικού τηλεφωνήματος από Cosmote , με τελική τιμή 57 ευρώ από 62 λόγω σταθερού ΟΤΕ. 20 μέρες μετά βγαίνει η προσφορά στα 37 ευρώ και αμέσως ρωτώ στο 13888 για ανανέωση στη νέα τιμή παίρνοντας αρνητική απάντηση καθώς έχουν περάσει οι 14 μέρες. Πήγα και σε κατάστημα Γερμανός και πήρα την ίδια απάντηση. Σκέφτηκα μετά να φύγω πληρώνωντας την ποινή και να το ξανακάνω Gigamax. Μου είπαν όμως από τον Γερμανό πάλι, ότι αν το κάνω καρτοκινητό δεν θα έχω τη δυνατότητα αλλαγής σε συμβόλαιο για 3 μήνες. Αποφάσισα τελικά να φύγω εντελώς και ζήτησα διακοπή. Με πήραν τηλέφωνο για να μάθουν τον λόγο και μετά από κουβέντα μου πρότειναν να ανανεώσω στο ΙΔΙΟ πακέτο για 24 μήνες με 48 ευρώ. Το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα λέω ας ανανεώσω (18/3). Μπαίνω σήμερα στην εφαρμογή της Cosmote και βλέπω ότι με έβαλαν απλά στο πακέτο Gigamax Unlimited M με 300 λεπτά ομιλίας + 200 δώρο, του οποίου η τιμή είναι 48. Στην ουσία δεν μου έκαναν καμία προσφορά ενώ στο τηλέφωνο τους ζήτησα το ίδιο πακέτο με όλα απεριόριστα και τίποτα άλλο. Ισχύουν πάλι οι 14 μέρες από τη στιγμή που έγινε ανανέωση; Αν ναι και μπορώ να κάνω υπαναχώρηση, πρέπει να γίνει τηλεφωνικά στο 13888 ή μπορώ να πάω και σε κατάστημα Cosmote - Germanos; Μπορώ να κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία χωρίς να κάνω υπαναχώρηση; (Σκέφτομαι να βάλω τώρα το κινητό της συζήγου που είναι whatsapp, με δελτίο ανεργίας και έχουμε σταθερό cosmote στο πατρικό) Ευχαριστώ προκαταβολικά. Από τη στιγμή που έχει βγάλει παρόμοιο πρόγραμμα η Vodafone, πας εκεί και κανείς μεταφορά αριθμού. θα πληρώσεις πέναλτι στην κοσμοτε, αλλά θα κανεις απόσβεση σε 4-5 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikangel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, SAM340 είπε Καλημέρα εχω καρτοκινητά φοιτητικό αξίζει να το κάνω ; Και σταθερό 50 με entry στα 33 ευρώ ποια η γνώμη σας αξίζει να κόψω το σταθερό και να εχω με κάρτα;; ευχαριστώ βρισκόναι σε δίλημμα!!! Εσυ γνωρίζεις τις ανάγκες σου. Τα φοιτητικά ενώ έχουν καλές τιμές στα προγράμματα τους δεν φτάνουν ποτέ να είναι αρκετά για το μεγαλύτερο μέρος της νεολαίας που καταναλώνει τα data σαν νερό όλη μέρα. Εξάλλου ο τρόπος επικοινωνίας τώρα πια έχει αλλάξει και οι περισσότεροι μιλάνε μέσω των εφαρμογών. Μπορείς να αντιληφθείς τι σημαίνει να έχεις unlimited σε όλα και να μην σε νοιάζει τι βλέπεις, σε τι ποιότητα το βλέπεις, πόση ώρα το βλέπεις κτλ. Το δίκτυο της cosmote είναι αυτό με την μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη και πραγματικά παντού έχει σήμα. Επίσης αν έχεις κινητό 5g οι ταχύτητες είναι εξωπραγματικές. Από την άλλη μεγάλο ρόλο παίζει και το σταθερό ίντερνετ που έχεις στο σπίτι, σε τι εξυπηρετεί. Αν το έχεις για casual χρήση (Netflix - serfing) τότε η extra SIM και ένα SIM router θα σε καλύψουν με το παραπάνω. Αν όμως το έχεις για on line gaming και θες άμεση απόκριση και ελάχιστο ping τότε ίσως το 4g router να μην σε βολεψει.. Χωρίς να είμαι ειδικός οι σκληροπυρηνικοί gamers αναφέρουν αστάθεια δικτύου με 4g που επηρεάζει την ποιότητα του παιχνιδιού τους. Επίσης να γνωρίζεις πως αν προχωρήσεις σε μετατροπή του φοιτητικού αριθμού, όταν τελειώσει η σύμβαση σε 18 μήνες δεν μετατρέπεται πάλι αυτόματα σε φοιτητικό ο αριθμός εκτός αν τότε παραμένεις ακόμα φοιτητής. Συμπερασματικά βλέπεις τις ανάγκες σου και αποφασίζεις. Για εμένα αξίζει αν είσαι σε κίνηση όλη μέρα και δεν σε βλέπει το σπίτι καθόλου. Αν είσαι όλη μέρα στο σπίτι λόγω δουλειάς ή σπουδών διάβασμα τότε ίσως η υπάρχουσα κατάσταση σου είναι καλύτερη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Camal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, nikangel είπε Προχωράς σε ακύρωση του συμβολαίου και πληρώνεις πέναλτι λογικά γύρω στα 60 με 65 ευρώ μιας και είσαι μέσα στο πρώτο 3μηνο. Ενεργοποιεις νεα σύνδεση και έχεις κανονικά το νεο πακέτο στα 37 ευρώ. Τα χρήματα που χάνεις από την ποινή τα κάνεις απόσβεση μέσα στο πρώτο 6μηνο. Με την νεα σύνδεση χάνεις τον παλιό σου αριθμό αλλά τώρα πια με τα social media όλοι μπορούν να σε βρουν εύκολα. Οι 14 ημέρες υπαναχώρησης ισχύουν λογικά όμως τηλεφωνικά δεν θα βγάλεις άκρη. Πήγαινε στον Γερμανό με ταυτότητα να το λύσεις πιο άμεσα. Αν κάνω υπαναχώρηση δεν πληρώνω κάτι σωστά; Σε αυτή την περίπτωση το νούμερο γίνεται καρτοκινητό; Ή χάνω το νούμερο; Καινούριο νούμερο δεν θέλω γιατί το έχω δηλωμένο σε διάφορες υπηρεσίες και θα είναι ταλαιπωρία η αλλαγή αριθμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Camal είπε Αν κάνω υπαναχώρηση δεν πληρώνω κάτι σωστά; Σε αυτή την περίπτωση το νούμερο γίνεται καρτοκινητό; Ή χάνω το νούμερο; Καινούριο νούμερο δεν θέλω γιατί το έχω δηλωμένο σε διάφορες υπηρεσίες και θα είναι ταλαιπωρία η αλλαγή αριθμού. Αν κάνεις υπαναχώρηση τότε πας στην παλιό σου συμβόλαιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Camal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Babasu είπε Από τη στιγμή που έχει βγάλει παρόμοιο πρόγραμμα η Vodafone, πας εκεί και κανείς μεταφορά αριθμού. θα πληρώσεις πέναλτι στην κοσμοτε, αλλά θα κανεις απόσβεση σε 4-5 μήνες. Θα δοκιμάσω μια δεύτερη κάρτα cu να δω ποια εταιρεία έχει καλύτερο σήμα στο χώρο εργασίας. Με Cosmote πάντως είχα 400 download / 15 upload. 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Αν κάνεις υπαναχώρηση τότε πας στην παλιό σου συμβόλαιο... Πριν το συμβόλαιο ήμουν σε CU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikangel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Camal είπε Αν κάνω υπαναχώρηση δεν πληρώνω κάτι σωστά; Σε αυτή την περίπτωση το νούμερο γίνεται καρτοκινητό; Ή χάνω το νούμερο; Καινούριο νούμερο δεν θέλω γιατί το έχω δηλωμένο σε διάφορες υπηρεσίες και θα είναι ταλαιπωρία η αλλαγή αριθμού. Αν δεχτούν την υπαναχώρηση πληρώνεις μόνο για τις ημέρες χρήσης του δικτύου ακόμα και αν αυτές είναι λίγες. Από την στιγμή που ένας αριθμός από καρτοκινητο μετατραπεί σε συμβόλαιο, δεν μπορεί να ξαναγυρίσει σε καρτοκινητο, έτσι μου είπε ο υπάλληλος του καταστήματος. Δεν γνωρίζω όμως το γίνεται στην περίπτωση υπαναχώρησης , αν εκεί δέχονται να γυρίσεις. Η άλλη λύση είναι να φύγεις με φορητότητα σε άλλη εταιρεία να βρεις κάποιος αντίστοιχο πρόγραμμα που να σε εξυπηρετεί και να αποσβέσεις το πέναλτι σε μερικούς μήνες. Ακραία λύση για κάποιον που δεν θέλει να χάσει τον αριθμό του είναι να φύγει και να ξαναγυρίσει στην Cosmote πληρώνοντας δύο πέναλτι τα οποία όμως σύνολο θα είναι στα 120-130 ευρώ. Πάλι απόσβεση του ποσού θα έχεις σε 1 χρόνο και φυσικά θα έχεις unlimited με 37 ευρώ μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emanager Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος με cosmote που δεν του δίνεται η προσφορά κάνει φορητότητα σε καρτοκινητό άλλου παρόχου, γίνεται να προλάβει την προσφορά με επαναφορά με φορητότητα ; Ή σου δίνει δικαίωμα μετά από 3 μήνες να κάνεις συμβόλαιο; Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από emanager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, nikangel είπε Από την στιγμή που ένας αριθμός από καρτοκινητο μετατραπεί σε συμβόλαιο, δεν μπορεί να ξαναγυρίσει σε καρτοκινητο, έτσι μου είπε ο υπάλληλος του καταστήματος. Δεν ισχύει αυτό, τουλάχιστον στην cosmote, γνωστός μου ακύρωσε gigamax 10GB πρόγραμμα και έβαλε το unlimited σε άλλο αριθμό και το έκανε καρτοκινητό. 1 λεπτό πριν, emanager είπε Αν κάποιος κάνει φορητότητα σε καρτοκινητό άλλου παρόχου, γίνεται να προλάβει την προσφορά με επαναφορά με φορητότητα ; Ή σου δίνει δικαίωμα μετά από 3 μήνες να κάνεις συμβόλαιο; Γίνεται κάνεις φορητότητα κανονικά. Οι 3 μήνες είναι για καρτοκινητό, πρέπει να λειτουργεί σαν καρτοκινητό για 3 τουλάχιστον μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση