mikesss Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Ξέρετε αν η extra sim μπορεί να είναι e-sim profile? Φυσικά με το όποιο κόστος αγοράς (νομίζω ήταν 10 ευρώ) και μετά με το μηνιαίο πάγιο των 3,02 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Σταμάτης Παπαδημητρίου είπε Καλησπέρα στο team. Μια ερώτηση να κάνω κι εγώ εάν έχει κανείς εμπηρεία. Στο gaming πως τα πάει το δίκτυο της cosmote? Τώρα έχω απλή 24αρα με speedbooster (δεν υπάρχει υποδομή για οπτική ίνα) αλλά και πάλι δίνω 25 ευρώ και δεν πιάνω κάτι τρελό, απλά είναι stable. Σκέφτομαι να καταργήσω το σταθερό και να είμαι και στο σπίτι αγοράζοντας ένα κάλο ρούτερ με sim, με το unlimited της cosmote με μια έξτρα data sim. (Πιάνω και 5G με το κινητό στον τόπο μου). απλα το ξεχνας διοτι θα εισαι απο 80 μεχρι 200ms ping 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, dream21 είπε απλα το ξεχνας διοτι θα εισαι απο 80 μεχρι 200ms ping Αυτο πως προκυπτει; 23-24ms εχει η σταθερη οταν εισαι σε interleaved και για να πας σε 7-8ms θες fast path. Εδω τα speedtests που βλεπω και που ξερω απο κινητη, ειναι απο 14ms 2 σελιδες πριν μεχρι 23-24ms, οσο εχει δηλαδη και η interlvd σταθερη. To 80-200 που βρεθηκε; Μιλας για σερβερς που ειναι μακρια; Και με την σταθερη εκει θα εισαι. Τι δεν καταλαβαμε, εξηγησε λιγο πιο πολυ αν θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Για live streaming θα υπάρχει πρόβλημα με τα ms; Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά δεν ξέρω. Επίσης μπορεί να γίνει αίτηση με εξουσιοδότηση; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από panagiotis1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αυτο πως προκυπτει; 23-24ms εχει η σταθερη οταν εισαι σε interleaved και για να πας σε 7-8ms θες fast path. Εδω τα speedtests που βλεπω και που ξερω απο κινητη, ειναι απο 14ms 2 σελιδες πριν μεχρι 23-24ms, οσο εχει δηλαδη και η interlvd σταθερη. To 80-200 που βρεθηκε; Μιλας για σερβερς που ειναι μακρια; Και με την σταθερη εκει θα εισαι. Τι δεν καταλαβαμε, εξηγησε λιγο πιο πολυ αν θες. ολες οι συνδεσεις με ethernet δομημενη καλωδιωση στο σπιτι XBOX LIVE 80ms+ PSN 80-90ms+ NOVA EON 120ms+ ολο κολλήματα * Η Cosmote IPTV παίζει μια χαρα. Τεσταρισμενα απο εμενα που τρεχω 1.5 χρόνο σε ολο το σπιτι 4G με full σημα μεσω mikrotik router πες μου να σου κανω οπου θες ping test σε οποια διευθυνση θες μεσω Terminal απευθειας απο τον router Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Για live streaming θα υπάρχει πρόβλημα με τα ms; Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά δεν ξέρω. Επίσης μπορεί να γίνει αίτηση με εξουσιοδότηση; Εγώ μια χαρά παρακολουθώ live streaming τους τελευταίους μήνες που έχω το εν λόγω πρόγραμμα μέσω 4G. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lefteris235 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Εγώ γιατί βλέπω την τιμή στα 62,86 Ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά σαν τη σταθερή σας σύνδεση είναι αλλά τα pings είναι υψηλότερα και υπάρχει jitter (διακυμάνσεις). Ρωτάτε μπορώ να δω livestream; Εννοείται πως ναι τι εμείς δεν βλέπουμε livestreams; Αν θέλετε για gaming είναι οκ αλλά όχι τόσο για competitive games αν και εκεί μπορεί να λειτουργεί οκ εξαρτάται στον καθένα στο σήμα που παίρνει, στις μπάντες (άλλο να παίρνεις από 800mhz όταν είσαι μακριά από την κεραία και άλλο στη 2100 από κοντά και από άποψη ping και από την άποψη του πως το ping πηγαίνει σε βάθος χρόνου - κάποιων λεπτών) 5 λεπτά πριν, Lefteris235 είπε Εγώ γιατί βλέπω την τιμή στα 62,86 Ευρώ? Τόσο έχει απλά αυτή την περίοδο παίζει προσφορά, δεν την έχει στο site τουλάχιστον εκεί που κοιτάς εσύ, υπάρχει στο 13888 και στα καταστήματα για καινούριο αριθμό, φορητότητα από άλλο πάροχο ή μετατροπή καρτοκινητού. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/offer-cosmote-unlimited-220316.html 7 λεπτά πριν, Lefteris235 είπε Εγώ γιατί βλέπω την τιμή στα 62,86 Ευρώ? Αν σε ενδιαφέρει να την κάνεις πάντως σου προτείνω 100% να πας σε κατάστημα και να μην μπλέξεις τηλεφωνικά, με ευχαριστείς μετά Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από user2163 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Πάντως ( αν και τελικά πήγα σε κατάστημα και την έκανα) σ αίτησή μου στις 8 το πρωι, με κάλεσαν πίσω στις 6 το απόγευμα. Δεν το λές και άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 46 λεπτά πριν, dream21 είπε ολες οι συνδεσεις με ethernet δομημενη καλωδιωση στο σπιτι XBOX LIVE 80ms+ PSN 80-90ms+ NOVA EON 120ms+ ολο κολλήματα * Η Cosmote IPTV παίζει μια χαρα. Τεσταρισμενα απο εμενα που τρεχω 1.5 χρόνο σε ολο το σπιτι 4G με full σημα μεσω mikrotik router πες μου να σου κανω οπου θες ping test σε οποια διευθυνση θες μεσω Terminal απευθειας απο τον router xbox με σταθερη 20Μbps, εχω 170 ms στο network test Nova στο τεστ δινει 120+ επισης σαν και σενα. Ακομα και στο μενου ειχε τρελο lag, αναμενομενο αφου οπως καταλαβα οι σερβερς τους ειναι εξωτερικο! Για κανε ενα test στο https://www.speedtest.net/ και λογικα θα εχεις κοντα στα 23. Βαλε σερβερς της πολης σου. 31 λεπτά πριν, Lefteris235 είπε Εγώ γιατί βλέπω την τιμή στα 62,86 Ευρώ? Γιατι μαλλον δεν πατας στην προσφορα. Απο την πρωτη στιγμη υπηρχε και στα 62, βλεπεις σχετικο σχολιο του manosfp στην πρωτη σελιδα. Για πατα εδω σε αυτο που δοθηκε απο χθες και δουλευει μια χαρα ακομα : https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/offer-cosmote-unlimited-220316.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteroulis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Η δική μου ιστορία. Είχα Vodafone ultra black Friday offer @30€ . To σκεπτικό γνωστό, ήθελα 4 data sim, ξεκινησα με μια. Δεχτηκα ότι δεν θα έχω ταχύτητες κοσμοτε αλλά η τιμή ήτο σουπερ. Στις γιορτές η voda τερματίζει τους πολλές έξτρα κάρτες για τα απεριόριστα προγράμματα δεδομένων. Τώρα βγαίνει η προσφορά της κοσμοτε στα 37 , με 4 κάρτες πάλι κερδισμένος θα είμαι. Παίρνω τηλέφωνο , λέω θα θέλουν να με τραβήξουν από την άλλη εταιρία, είπα να κάνω και το καρτοκινητο της συζύγου απεριόριστο, αλλά επαθα σοκ. Δεν μου κάνανε καμία καλύτερη τιμή . Επαναλαμβάνω θα έφερνα και φορητότητα από ανταγωνιστές, και δεύτερο συμβόλαιο , αλλά τίποτα. Τελικά έκανα μόνο το δικό μου από κατάστημα, θα πληρώσω 108€ περίπου ρήτρα, και από το κατάστημα μου είπε άλλες 3 κάρτες έξτρα data. Πιστεύω έκανε λάθος και θα πάω αλλού. Φίλος με σταθερό, και 2 συνδέσεις κίνητρα στα 26€ την καθεμία, δεν του δίνει τα 37€ απεριόριστα. Που λήγει το συμβόλαιο του σε δύο μήνες. Του είπαν 40€ η καθεμία. Θα μας τρελάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση nikangel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις γύρισα από Γερμανό κάνοντας το συμβόλαιο 18 μηνών στα 37 + extra SIM 3 ευρώ. Για να βοηθηθούν και άλλοι αναφέρω. 1) Στην σχετική φόρμα της ιστοσελίδας της cosmote εδώ και ημέρες έχω συμπληρώσει από 2 φορές 3 διαφορετικά νούμερα και δεν με κάλεσαν ποτέ. 2) Τηλεφωνικά η διαδικασία αργεί καθώς πρέπει να υπάρχει αποστολή με κούριερ ενώ στο κατάστημα στο ενεργοποιούν αμέσως. 3) Αν κάνεις μετατροπή από καρτοκινητο της cosmote η δέσμευση είναι 18 μήνες αντί για 24 μήνες 4) Αν είσαι άνεργος με καρτα ΟΑΕΔ έχεις 10% έκπτωση. Επίσης αν δηλώσεις σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ οποιουδήποτε συγγενή έχεις ακόμα 10% έκπτωση 5) Αν μεταφέρεις το σταθερό του σπιτιού σου από άλλη εταιρεία στον ΟΤΕ τότε έχεις 40% έκπτωση επί τών 37 ευρώ 6) Η αρχική τιμή του συγκεκριμένου προγράμματος είναι στα 90 ευρώ και η τελική τιμή προκύπτει ως έκπτωση επιδότηση 800+ ευρώ (στο 18μηνο) για αυτό έχει πέναλτι αν φύγεις νωρίτερα 7) Το πέναλτι για τους πρώτους 3 μήνες είναι μόνο 62 ευρώ ενώ από τον 4 ως τον 9 μήνα ανεβαίνει στα 130 ευρώ και μετά πέφτει κλιμακωτά ως την λήξη του συμβολαίου 😎Αν επιλέξεις να παίρνεις έντυπο λογαριασμό η τιμή από τα 37 πάει στα 37.93 ευρώ. Η έκπτωση των 93 λεπτών είναι για e- bill 9) Αν πάτε αυτές τις ημέρες ο πρώτος λογαριασμός θα έρθει παραπάνω από 37+3 της extra SIM καθώς περιέχει και τις χρεώσεις αναλογικά για λίγες ημέρες μέχρι να λήξει ο μήνας. 10) Την Extra SIM ή τις Extra sims μέχρι 4 μπορείτε να τις κόψετε ανά πάσα στιγμή μέσα στην διάρκεια του προγράμματος χωρίς ποινή. Επίσης χωρίς ποινή μπορείτε να τις ενεργοποιησετε ξανά 11) Για οικογενειακά προγράμματα unlimited η τιμή του κάθε παγίου πέφτει ακόμα πιο χαμηλά 12) Υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης των Data η οποία είναι στα 100tera byte και ο μέσος ιδιώτης αποκλείεται να τα εξαντλήσει ποτέ. 13) Ο υπάλληλος του Γερμανού μου είπε πως γίνεται μάχη με αυτό το πρόγραμμα και έχει κάνει αρκετές αιτήσεις ειδικά για φορητότητα από άλλες εταιρείες. Μου είπε πως αυτές οι προσφορές κρατάνε για λίγο και δεν θεωρεί πως θα υπάρχει χαμηλότερη τιμή στον επόμενο 1 χρόνο 14) Αν έχεις κάνει φορητότητα από φοιτητικό ή προνομιακό cosmote και διακόψεις ή λήξει το συγκεκριμένο πρόγραμμα χωρίς να το ανανεώσεις ο αριθμός δεν ξαναγίνεται καρτοκινητο 15) Από τις προσωπικές μου πληροφορίες αναφέρω πως αυτή την περίοδο γίνεται μάχη και από τις εταιρείες να κρατήσουν τους συνδρομητές τους και υπάρχουν πολλά παράπονα από υφιστάμενους συνδρομητές οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι που πληρώνουν διπλά και τριπλά χρήματα χωρίς όμως να έχουν unlimited παντού. Επειδή οι εταιρείες φοβούνται πολλά πιστόλια στους λογαριασμούς, θεωρώ πως τα πάγια θα πέσουν και στους παλιούς συνδρομητές με μορφή επιδοτήσεων από τις ίδιες εταιρίες. 16) Με τα 37 +3 ευρώ έχω απεριόριστη ομιλία σε όλα τα σταθερά και κινητά εντός Ελλάδος και απεριόριστα GB (100tera) που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μου. Μέχρι πρότινος πλήρωνα 23 σταθερό και internet στο σπίτι + 12ευρω για σχεδόν απεριόριστη ομιλία (1500 λεπτά) για 25 ημέρες στο κινητό + 12 ευρώ για άθλια πακέτα internet της τάξης των 3-5 gb ανά μήνα. Συνολικά έφευγαν 50 ευρώ και πάλι με αρκετούς περιορισμούς Να αναφέρω για αυτούς που σκέφτομαι να κόψουν το σταθερό στο σπίτι με την χρήση της Extra SIM πως για να φύγω από το σταθερό internet στο σπίτι από άλλο πάροχο (nova) έχω ποινή πέναλτι 132 ευρώ η οποία μειώνεται καθώς περνάνε οι μήνες ανά 6 ευρώ και τέλος και πιο σημαντικό αν κάνετε την σύμβαση να ζητήσετε ΠΆΣΗ ΘΥΣΊΑ ΦΡΑΓΗ σε 5 ψηφία καθώς οι συνδέσεις κινητής δεν προστατεύονται διαφορετικά και μπορεί αν την πατήσετε τα 37 ευρώ να γίνουν 137 σε χρόνο ρεκόρ. Προσωπική μου άποψη και κλείνω το συγκεκριμένο πακέτο είναι οτι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει ποτέ καθώς με όλες τις άλλες εταιρείες είχα προβλήματα με την κάλυψη δικτύου. Η cosmote σε δικαρτο κινητό είχε πάντα άριστο σήμα και πολύ καλή κάλυψη 5g Αν αγοράσετε κάρτα sim data να θυμάστε πως μπορεί να μπει σε κινητό , τάμπλετ, φορητό wifi spot καθώς και SIM router. Τα 4G+ router έχουν νορμάλ τιμές και καλύπτουν τον μέσο χρήστη. Τα 5g routers έχουν τιμές από 300 ως 500 ευρώ αλλά εκμεταλλεύονται πλήρως τις ταχύτητες των δικτύων 5g Ελπίζω να βοήθησα span widget Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από nikangel 15 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Για να φτάσεις τα 100TB πρέπει να κατεβάζεις με 308.65mbps (38.58MB/s) ασταμάτητα 24/7 για τις 30 μέρες του μήνα. Δεν ξέρω τι εννοείς ο μέσος ιδιώτης, κανένας δεν θα τα εξαντλήσει ποτέ το 2022. Γελάω με τα 500GB της Wind. Πάντως πρέπει να το έχω γράψει και εγώ ίσα με 5 φορές εδώ, αφήστε τη φόρμα επικοινωνίας και πηγαίνετε στο κατάστημα, πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση και άμεσο. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από user2163 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikangel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, user2163 είπε Για να φτάσεις τα 100TB πρέπει να κατεβάζεις με 308.65mbps (38.58MB/s) ασταμάτητα 24/7 για τις 30 μέρες του μήνα. Δεν ξέρω τι εννοείς ο μέσος ιδιώτης, κανένας δεν θα τα εξαντλήσει ποτέ το 2022. Γελάω με τα 500GB της Wind. Πάντως πρέπει να το έχω γράψει και εγώ ίσα με 5 φορές εδώ, αφήστε τη φόρμα επικοινωνίας και πηγαίνετε στο κατάστημα, πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση και άμεσο. Ο υπάλληλος μου είπε πως είναι πρακτικά αδύνατο να εξαντληθούν για αυτό ο νόμος δίνει την δυνατότητα να το αποκαλούν unlimited. Με την κανονική έννοια του όρου δεν είναι αλλά πρακτικά είναι. Επίσης μου είπε πως η χρήση των δεδομένων και της ομιλίας μπορεί να γίνει και εντός ΕΕ Κράτησε μια μικρή επιφύλαξη και μου είπε πως ίσως τα δεδομένα να έχουν έναν περιορισμό της τάξης των 30 gb των μήνα αν είσαι σε ευρωπαϊκή χώρα. Θα το κοιτάξει αναλυτικά και θα με ενημερώσει αύριο. Επίσης να αναφέρω πως όποιος έχει υπόλοιπο χρημάτων σε καρτοκινητο cosmote που θα το μετατρέψει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα τότε ο υπάλληλος μπορεί να του κάνει έκπτωση στο πρώτο πάγιο όση το ποσόν που θα χαθεί από την μετατροπή. Εμένα μου έκανε έκπτωση περίπου τα 8 ευρώ που υπήρχαν μέσα. Θεωρώ πως σιγά σιγά και η Ελλάδα θα αναγκαστεί να εναρμονιστεί με τα χαμηλά πάγια όλης της Ευρώπης και σε 4-5 χρόνια από τώρα θα πληρώνουμε όλοι 19.90 για να έχουμε τα πάντα ελεύθερα με τηλέφωνο και ίντερνετ. Επίσης αν και αδιάφορο γιατί η ως μορφή επικοινωνίας έχει ξεπεραστεί, το πρόγραμμα σου δίνει και 2000 μηνύματα στο κινητό που και αυτά δεν τελειώνουν στον μέσο χρήστη ποτέ. Συμπερασματικά είναι τα μόνα 40 ευρώ σύνολο που θα πληρώνω κάθε μήνα χωρίς δεύτερες σκέψεις καθώς οι παροχές του συγκεκριμένου προγράμματος είναι πέρα από ικανοποιητικές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση