kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Καλά είσαι. Όταν κάποια στιγμή βάλουν και στην γειτονιά μου 5G τότε θα αλλάξω και εγώ συσκευή. Στη Θεσσαλονίκη πάντως αρχίζει και δικτυώνεται καλά η Cosmote στο 5G…. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ακόμα και Στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης υπάρχει 5G σε κάποια κομμάτια Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο courier Για να παραλάβω το ακυρωμένο συμβόλαιο που είχα κάνει από το 13 888!!!!! Και ενώ Μου είχε πει τηλεφωνήτρια εχθές ότι δεν θα έρθει κανένας γιατί ακυρώθηκε η τηλεφωνική σύμβαση που ‘χα ζητήσει…. Κρίμα στον άνθρωπο τον κόπο που έκανε να έρθει…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emanager Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση για τη χρήση δεδομένων στο εξωτερικό. Επειδή έχει αναφερθεί στο topic ότι κάποιος κατανάλωσε TB (μπορεί να μην κατάλαβα καλά), άλλος ότι είναι 35 gb. Στον παρακάτω σύνδεσμο στις συχνές ερωτήσεις(με ημερομηνία 18-3-22) αναφέρει ότι είναι 45gb το όριο ορθής χρήσης στην αντιστοίχιση https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/gigamax_unlimited.html Άρα ισχύει αυτό που γράφει ως όριο ορθής χρήσης που σημαίνει όχι πλήρως απεριόριστα σε Ε.Ε; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από emanager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, emanager είπε Μια ερώτηση για τη χρήση δεδομένων στο εξωτερικό. Επειδή έχει αναφερθεί στο topic ότι κάποιος κατανάλωσε TB (μπορεί να μην κατάλαβα καλά), άλλος ότι είναι 35 gb. Στον παρακάτω σύνδεσμο (με ημερομηνία 18-3-22) αναφέρει ότι είναι 45gb το όριο ορθής χρήσης στην αντιστοίχιση https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/gigamax_unlimited.html Άρα ισχύει αυτό που γράφει ως όριο ορθής χρήσης που σημαίνει όχι πλήρως απεριόριστα σε Ε.Ε; Πουθενά δε γράφει ότι είναι απεριόριστα για ευρωπαΐκή ένωση… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Απεριόριστο roaming στην ΕΕ μόνο η vodafone έχει αυτή τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Για ένα ταξίδι εξω νομίζω πως είναι επαρκή τα 45GB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emanager Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Σε περίπτωση που ξεπεραστούν στο ταξίδι τα 45 gb γνωρίζετε αν περιορίζεται η ταχύτητα ή κόβονται εντελώς τα δεδομένα δικτύου από τη συσκευή; Αν περιορίζεται απλά η ταχύτητα, τουλάχιστον για google maps και αναζήτηση σε google για σημεία ενδιαφέροντος, δρομολόγια κλπ που είναι αναγκαία σε ένα ταξίδι θα την παλέψω και ας απαντήσει το εκάστοτε endpoint με μικρή καθυστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
[email protected] Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μόλις έκανα αίτηση με 2 extra sim card....Υπάρχει κάποιο φθηνό 5g router ή σε 4g θα μείνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, [email protected] είπε Μόλις έκανα αίτηση με 2 extra sim card....Υπάρχει κάποιο φθηνό 5g router ή σε 4g θα μείνουμε; Και εγώ ψάχνω για αυτό και κατέληξα στο MR600. Όλα τα 5G router ακόμη είναι απλησίαστα ακριβά. 27 λεπτά πριν, emanager είπε Σε περίπτωση που ξεπεραστούν στο ταξίδι τα 45 gb γνωρίζετε αν περιορίζεται η ταχύτητα ή κόβονται εντελώς τα δεδομένα δικτύου από τη συσκευή; Αν περιορίζεται απλά η ταχύτητα, τουλάχιστον για google maps και αναζήτηση σε google για σημεία ενδιαφέροντος, δρομολόγια κλπ που είναι αναγκαία σε ένα ταξίδι θα την παλέψω και ας απαντήσει το εκάστοτε endpoint με μικρή καθυστέρηση. Εδώ γράφει αυτό (3,81 ευρώ ανά GB δηλαδή) Αναφορά σε κείμενο Εάν δεν έχεις διαθέσιμα ΜΒ από άλλο πρόγραμμα ή πακέτο για δωρεάν χρήση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε θα καταναλώσεις τα ΜΒ πέραν των παραπάνω ορίων με επιπλέον χρέωση 0,00372€/ΜΒ. EDIT Εδώ λέει πως αν έχεις την υπηρεσία myinternet θα το επιλέξεις εσύ να βάλεις πακέτο ή να χρεώνεσαι με το MB Αναφορά σε κείμενο Συνδρομητές συμβολαίου COSMOTE Mobile με ενσωματωμένα ΜΒ ή συνδρομητές Mobile Internet. Μπορείς να συνεχίσεις το σερφάρισμα στο Internet, ενεργοποιώντας ένα από τα διαθέσιμα πακέτα GIGA NOW του προγράμματος σου. Όταν βρίσκεσαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα διαθέσιμα για αγορά πακέτα είναι τα παρακάτω: GIGA NOW Month 2GB & GIGA NOW Month 3GB. Εναλλακτικά των πακέτων μπορείς να επιλέξεις να ενεργοποιήσεις τη Χρέωση ανά ΜΒ. Σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα ακόλουθα: Η Χρέωση ανά ΜΒ θα ισχύει για το υπόλοιπο της τρέχουσας τιμολογιακής περιόδου ή μέχρι να επιστρέψεις στην Ελλάδα. Κάθε φορά που ταξιδεύεις από την Ελλάδα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, ή το αντίστροφο, η Χρέωση ανά ΜΒ θα απενεργοποιείται και θα πρέπει να αποφασίσεις εκ νέου πως θες να συνεχίσεις. Η τιμή της Χρέωσης ανά ΜΒ κατά την Περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθορίζεται από τις βασικές χρεώσεις του προγράμματός σου. Επίσης, θα λαμβάνεις γραπτά μηνύματα για κάθε 10€ χρέωσης δεδομένων περιαγωγής με ανώτατο όριο ενημέρωσης τα διακόσια (200) ευρώ, εκτός αν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE Roaming Data Limit, όπου σε αυτή την περίπτωση και θα λαμβάνεις τα μηνύματα της υπηρεσίας στο 20%, 40%, 80% και 100% του ορίου που έχεις προεπιλέξει. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από user2163 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 14/3/2022 στις 12:57 ΜΜ, ordion3 είπε Άραγε θα μπορούν να δώσουν public ip να κουμπώσω με extra Sim σε ενα hium hotspot? Ναι κανονικότατα. Εχω extra sim σε mikrotik κεραια εδω και 1.5 χρόνο για full data σε ολο το σπιτι καθως και για το helium miner. Απλα να ξερεις σε public ip περιοριζεσαι στα 160/40 απο θεμα ταχυτητος. Στις 14/3/2022 στις 4:34 ΜΜ, malias4 είπε Θα δεχονται κλησεις δηλαδη κ θα μπορουν να στειλουν sms ? Μόνο για Data είναι Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από dream21 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickosR999 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Το συμβόλαιο μου στη cosmote έληξε. Έδινα 33,90/μηνα για 50mbps αγροτικό (rural).Αξίζει να χτυπήσω την προσφορά με τα απεριόριστα με την προοπτική κάποιας μειωμένης τιμής και να μην ανανεώσω το συμβόλαιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Κλήσεις μπορεί να μην κάνουνε Αλλά μπορείς να έχεις απεριόριστη ομιλία σε Viber και λοιπές social εφαρμογές.... Βλέπω το ρωτάτε το ξαναρωτατε και ουσιαστικά με τα απεριόριστα data μπορείς να μιλάς όσο θέλεις μέσω πολλών εφαρμογών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μόνο για νέους πελάτες είναι? Έχω το gigamax 10, μπορώ να κανω αναβάθμιση σε αυτο το πρόγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σταμάτης Παπαδημητρίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα στο team. Μια ερώτηση να κάνω κι εγώ εάν έχει κανείς εμπηρεία. Στο gaming πως τα πάει το δίκτυο της cosmote? Τώρα έχω απλή 24αρα με speedbooster (δεν υπάρχει υποδομή για οπτική ίνα) αλλά και πάλι δίνω 25 ευρώ και δεν πιάνω κάτι τρελό, απλά είναι stable. Σκέφτομαι να καταργήσω το σταθερό και να είμαι και στο σπίτι αγοράζοντας ένα κάλο ρούτερ με sim, με το unlimited της cosmote με μια έξτρα data sim. (Πιάνω και 5G με το κινητό στον τόπο μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, Σταμάτης Παπαδημητρίου είπε Καλησπέρα στο team. Μια ερώτηση να κάνω κι εγώ εάν έχει κανείς εμπηρεία. Στο gaming πως τα πάει το δίκτυο της cosmote? Τώρα έχω απλή 24αρα με speedbooster (δεν υπάρχει υποδομή για οπτική ίνα) αλλά και πάλι δίνω 25 ευρώ και δεν πιάνω κάτι τρελό, απλά είναι stable. Σκέφτομαι να καταργήσω το σταθερό και να είμαι και στο σπίτι αγοράζοντας ένα κάλο ρούτερ με sim, με το unlimited της cosmote με μια έξτρα data sim. (Πιάνω και 5G με το κινητό στον τόπο μου). Συνήθως ασύρματο δίκτυο και παιχνίδια δεν πάνε μαζί... Αν έχεις εσύ ή κάποιος φίλος cosmote, βάλτε 4G ή 5G και αφού παίξεις ένα παιχνίδι τότε θα μπορείς να έχεις σωστή άποψη. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σταμάτης Παπαδημητρίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, andreas1gr είπε Συνήθως ασύρματο δίκτυο και παιχνίδια δεν πάνε μαζί... Αν έχεις εσύ ή κάποιος φίλος cosmote, βάλτε 4G ή 5G και αφού παίξεις ένα παιχνίδι τότε θα μπορείς να έχεις σωστή άποψη. Είναι ίσως ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι. Αν και θα έχω το pc μου συνδεδεμένο με ethernet από το ρούτερ, πάλι δεν παύει να είναι δεδομένα με σκαμπανευάσματα. Θα δοκιμάσω όπως μου είπες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση