kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, ipal είπε Αρχικά ηταν μόνο για τον Μάρτιο τα unlimited στο f2g , (επίσης είναι στα €17.50 το πακέτο που αναφερεις με τα 400/4). Τώρα είδα και εγώ πως αφαίρεσαν το "μέχρι 31/3" άρα μάλλον πάει για μόνιμο το unlimited talk. To unlimited talk για μόνιμο βγήκε….το αντίστοιχο data ειναι μέχρι 31.03 4 ώρες πριν, Mesqal είπε Σωστά 32.5 το μήνα βγαίνει, αγοραζείς το πακετο Unlimited Talk Plus 12.90 (το πληρώνεις 15 ευρώ) και μετα ενεργοποιείς και το unlimited data με αλλα 15 (το πληρώνεις 17.50?). Θα ήταν τέλεια λύση να καταργήσεις σταθέρα/vdsl με ένα routeraki 4G αλλα προς το παρόν το κάνει η cosmote με τις extra sim και το επιπλέον κόστος Εαν δεν κάνω λάθος πρεπει να ενεργοποιηθεί το unlimited talk max για να ξεκλειδώσει το unlimited data πακέτο…. 2 ώρες πριν, ultrahd είπε Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ! Κάποια ακόμα που ήθελα να ρωτήσω : 1. Αν πάρω ένα νέο αριθμό καρτοκινητου π.χ. της Vodafone, μπορώ άμεσα να κάνω φορητοτητα προς cosmote για το εν λόγω πρόγραμμα ? 2. Γνωρίζει κάποιος αν στην καθε extra sim που παίρνεις, υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις να σου δώσουν την extra sim σε Triple Twin Sim? Υπενθύμιση τι είναι η Triple Twin Sim: Η Triple Twin Sim είναι 2 ίδιες κάρτες κλώνοι που είναι στον ίδιο φάκελο αλλά δεν δουλεύουν ταυτόχρονα. Εξυπηρετούν π.χ. όσους έχουν 2 διαφορετικές συσκευές κινητών ώστε να μην κάνουν συνέχεια βαλε-βγαλε τη sim. Η Triple Twin Sim κοστίζει 15,90 ευρώ εφάπαξ νομίζω. 3. Tην κυρια Sim του συμβολαίου, μπορείς να ζητήσεις να την πάρεις σε Triple Twin Sim? Ή αν έχεις ήδη Triple Twin Sim από το υφισταμενο cosmote καρτοκινητο σου, να συνεχίσεις να την έχεις κανονικά στο συμβόλαιο gigamax unlimited πλέον. 4. Θυμήθηκα και κάτι από τις παλιές εποχές τώρα και σκέφτηκα να το ρωτήσω εσάς τους πιο ψαγμενους στα των συμβολαίων : Απο παλιά αν θυμάστε στα συμβολαια υπήρχε το λεγόμενο "Τέλος Συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας" το οποίο είχε κλιμακωτή χρέωση, ανάλογα με το ύψος του εκάστοτε μηνιαίου λογαριασμού. Αν δεν με απατά η μνήμη μου,αυτό το ποσό δεν συμπεριλαμβανοταν μέσα στο συνολικό πάγιο του συμβολαίου σου και το "ανακαλυπτες" στον εκάστοτε μηνιαίο λογαριασμό! Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γνωρίζει κανείς αν έχει "Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας" ? Επίσης η κάθε extra sim σε περίπτωση που κάνει χρήση SMS, μήπως χρεωθεί ανεξάρτητα και αυτή με τη σειρά της "Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας" ? Αν ο "Φόρος Κινητής Τηλεφωνίας 10%" που από φέτος έγινε 10% από 12% που ήταν, είναι το ίδιο πράγμα με το "Τέλος συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας" συγχωρέστε με άλλα δεν το θυμάμαι, γι αυτό και ρωτάω! Και πάλι βέβαια το ερώτημα για το αν η extra sim θα πληρώσει "Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας" (επιπλέον των 3,02 ευρώ /μήνα/extra sim) στην περίπτωση που γίνει από αυτήν χρήση των SMS του βασικού προγράμματος, παραμένει! Συγνώμη αν μπερδεύουν κάποιους τα ερωτήματα μου αυτά, είναι λιγάκι "λεπτά" αλλά δεν υπάρχει τρόπος να τα διατυπωσω αλλιώς γραπτά! Και πάλι σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Αυτα που μπορώ να σπυ πω με σιγουριά….. 1. για ποιον λόγο να αγοράσεις μια καινούργια Vodafone καρτα οταν μπορείς απλα να παρεις μια καινούργια cosmote και να ενεργοποιηθείς άμεσα χωρις να μπλέξεις με φορητότητα…. 3. Αυτο γίνεται καθώς πήγε να πραγματοποιηθεί σε μένα που ειχα twin sim στο what’s up και μάλιστα αυτός ηταν ο λόγος που αργούσε (σύμφωνα με το 13888) το συμβόλαιο μου να φύγει … 4. Νομίζω πως τα τέλη στην προκειμένη περίπτωση δεν ειναι (ευτυχώς) κλιμακωτά… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ultrahd είπε 1. Αν πάρω ένα νέο αριθμό καρτοκινητου π.χ. της Vodafone, μπορώ άμεσα να κάνω φορητοτητα προς cosmote για το εν λόγω πρόγραμμα ? 1.Γιατι να κάνεις κάτι τέτοιο και να μην πάρεις άμεσα ένα νέο νούμερο Cosmote;;; Και στις 2 περιπτώσεις πάλι το νούμερο σου θα είναι καινούργιο…. 4 ώρες πριν, ultrahd είπε 2. Γνωρίζει κάποιος αν στην καθε extra sim που παίρνεις, υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις να σου δώσουν την extra sim σε Triple Twin Sim? Υπενθύμιση τι είναι η Triple Twin Sim: Η Triple Twin Sim είναι 2 ίδιες κάρτες κλώνοι που είναι στον ίδιο φάκελο αλλά δεν δουλεύουν ταυτόχρονα. Εξυπηρετούν π.χ. όσους έχουν 2 διαφορετικές συσκευές κινητών ώστε να μην κάνουν συνέχεια βαλε-βγαλε τη sim. Η Triple Twin Sim κοστίζει 15,90 ευρώ εφάπαξ νομίζω. 2.Ναι γίνετε. Το ρώτησα γιατί αγόρασα Triple Twin Sim και θα πάρω και έξτρα sim για Data. 4 ώρες πριν, ultrahd είπε Επίσης η κάθε extra sim σε περίπτωση που κάνει χρήση SMS, μήπως χρεωθεί ανεξάρτητα και αυτή με τη σειρά της "Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας" ? Δεν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο από την έξτρα sim εκτός από data (όπως μου τόνισαν). Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) και εμενα μου δίνει ο παροχος ( 1000 sms) αλλα ειναι αχρηστα διότι με viber κανω τη δουλεια μου . Ζητημα αν στέλνω 4-5 sms το μηνα και αυτο έτσι επειδη τα εχω. Κοινως μια παροχη χωρίς νοημα έτσι για να λέμε οτι δίνουμε Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από panagiotou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Καλημέρα, όταν βάλεις στο λίνκ το τηλ σου για να σε καλέσουν, το κάνουν η μόνο περιμένεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stalker96 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, alexx είπε Καλημέρα, όταν βάλεις στο λίνκ το τηλ σου για να σε καλέσουν, το κάνουν η μόνο περιμένεις;; Εξαρταται, Απο οσα εχουν ειπωθειεχρι τωρα αυτο που συμπαιρενω ειναι οτι θα σε καλεσουν μονο αν εισαι συνδρομητης αλλης εταιριας. Αν το νουμερο που θα βαλεις ειναι κοσμοτε μαλλον θα περιμενεις αιωνια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdOUG Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, alexx είπε Καλημέρα, όταν βάλεις στο λίνκ το τηλ σου για να σε καλέσουν, το κάνουν η μόνο περιμένεις;; Πάρε στο 13888 και ζήτα εκπρόσωπο για να εξυπηρετηθείς άμεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 49 λεπτά πριν, alexx είπε Καλημέρα, όταν βάλεις στο λίνκ το τηλ σου για να σε καλέσουν, το κάνουν η μόνο περιμένεις;; Πήγαινε σε ένα κατάστημα Γερμανός ή cosmote και θα τελειώσεις σε 5 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, alexx είπε Καλημέρα, όταν βάλεις στο λίνκ το τηλ σου για να σε καλέσουν, το κάνουν η μόνο περιμένεις;; Πάνε σε κατάστημα ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟ 13888... Για όσο προλαβαίνεις γιατί έχω προαίσθημα ότι θα λήξει πολύ σύντομα.... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από kostasfalcon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Rattlehead είπε Μπράβο σε όσους πρόλαβαν το πακέτο και πραγματικά τους εξυπηρετεί, η cosmote ούτε σπίτι, ούτε δουλειά έχει σήμα οπότε... bummer. Παρόλα αυτά το F2G(είναι η μόνη που πιάνει σπίτι και δουλειά) από 1500' και 2gb για 25 μέρες με 10.4€,με πήγε σήμερα στα απεριόριστα λεπτά, 4gb,400 sms για 30 μέρες στα ίδια λεφτά. Λέτε να αποφάσισαν να αλλάξουν την τακτική "καρτέλ"? Όλα είναι σχετικά, ανάλογα το που ζεις... Στις περιοχές που εγώ ζω η wind σέρνετε... Η vodafone έχει λίγο καλύτερες ταχύτητες (max 15mbps, εκτός και αν βγεις σε μπαλκόνι οπότε μπορεί να πάει πιο καλά)... Η cosmote είναι με διαφορά η πρώτη... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από andreas1gr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Εγώ με το Γερμανό ολοκλήρωσα εντυπωσιακά γρήγορα και με εξαιρετική εξυπηρετηση, η φορητότητα από Vodafone CU έγινε σε 24 ώρες, πήρα και την εξτρά κάρτα για το σπίτι και δεν πλήρωσα τίποτα για τις καρτούλες sim. Έχω παντού 5g, στο σπίτι που είχα πάντα δυσκολίες πιάνω μεταξύ 70/10 - 237/42 με μεγάλες αποκλίσεις ανά δωμάτιο. Έκανα δοκιμές παντού για να βρω τη θέση που θα βάλω το 4g Router. Και κλείνω με κάτι που με άφησε με το στόμα ανοιχτό γιατί δεν το έχω δει ούτε σε ξένα φόρουμ που ανεβάζουν screenshot με ταχύτητες. Η μέτρηση είναι με iPhone 13 στην πλατεία της Ερμούπολης, στη Σύρο. 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ripper386 είπε Εγώ με το Γερμανό ολοκλήρωσα εντυπωσιακά γρήγορα και με εξαιρετική εξυπηρετηση, η φορητότητα από Vodafone CU έγινε σε 24 ώρες, πήρα και την εξτρά κάρτα για το σπίτι και δεν πλήρωσα τίποτα για τις καρτούλες sim. Έχω παντού 5g, στο σπίτι που είχα πάντα δυσκολίες πιάνω μεταξύ 70/10 - 237/42 με μεγάλες αποκλίσεις ανά δωμάτιο. Έκανα δοκιμές παντού για να βρω τη θέση που θα βάλω το 4g Router. Και κλείνω με κάτι που με άφησε με το στόμα ανοιχτό γιατί δεν το έχω δει ούτε σε ξένα φόρουμ που ανεβάζουν screenshot με ταχύτητες. Η μέτρηση είναι με iPhone 13 στην πλατεία της Ερμούπολης, στη Σύρο. Όταν λες δεν πλήρωσες για τις κάρτες sim τι εννοείς ? Θα σου κάνει δηλαδή Cosmote δώρο το πάγιο των data sim (3.02 ανά καρτα ) ? 14 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Όλα είναι σχετικά, ανάλογα το που ζεις... Στις περιοχές που εγώ ζω η wind σέρνετε... Η vodafone έχει λίγο καλύτερες ταχύτητες (max 15mbps, εκτός και αν βγεις σε μπαλκόνι οπότε μπορεί να πάει πιο καλά)... Η cosmote είναι με διαφορά η πρώτη... Και εγω καλα ειμαι 😅 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Όταν λες δεν πλήρωσες για τις κάρτες sim τι εννοείς ? Θα σου κάνει δηλαδή Cosmote δώρο το πάγιο των data sim (3.02 ανά καρτα ) ? Όχι διάβασα ότι σε κάποιους ζήτησαν χρήματα για τις κάρτες sim, εννοώ τα πλαστικά, όχι τη συνδρομή. Κάποιος πριν κάποιες σελίδες είπε ότι του ζήτησαν 5 ευρώ/κάρτα και κάποιος άλλος 8 ευρώ/ κάρτα, για αυτό το ανέφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, ripper386 είπε Όχι διάβασα ότι σε κάποιους ζήτησαν χρήματα για τις κάρτες sim, εννοώ τα πλαστικά, όχι τη συνδρομή. Κάποιος πριν κάποιες σελίδες είπε ότι του ζήτησαν 5 ευρώ/κάρτα και κάποιος άλλος 8 ευρώ/ κάρτα, για αυτό το ανέφερα. Κάτι άλλο θα πρέπει να εννοούσαν δε δίνεις καθόλου χρήματα…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Όταν λες δεν πλήρωσες για τις κάρτες sim τι εννοείς ? Θα σου κάνει δηλαδή Cosmote δώρο το πάγιο των data sim (3.02 ανά καρτα ) ? Και εγω καλα ειμαι 😅 Καλά είσαι. Όταν κάποια στιγμή βάλουν και στην γειτονιά μου 5G τότε θα αλλάξω και εγώ συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, ripper386 είπε Εγώ με το Γερμανό ολοκλήρωσα εντυπωσιακά γρήγορα και με εξαιρετική εξυπηρετηση, η φορητότητα από Vodafone CU έγινε σε 24 ώρες, πήρα και την εξτρά κάρτα για το σπίτι και δεν πλήρωσα τίποτα για τις καρτούλες sim. Έχω παντού 5g, στο σπίτι που είχα πάντα δυσκολίες πιάνω μεταξύ 70/10 - 237/42 με μεγάλες αποκλίσεις ανά δωμάτιο. Έκανα δοκιμές παντού για να βρω τη θέση που θα βάλω το 4g Router. Και κλείνω με κάτι που με άφησε με το στόμα ανοιχτό γιατί δεν το έχω δει ούτε σε ξένα φόρουμ που ανεβάζουν screenshot με ταχύτητες. Η μέτρηση είναι με iPhone 13 στην πλατεία της Ερμούπολης, στη Σύρο. Το iPhone 13 έχει και το καλύτερο 5G chipset για κινητό αυτή τη στιγμή (Qualcomm X60) που υποστηρίζει mmW-sub6 aggregation ίσως για αυτό να βλέπεις 1.5gbit (πολλαπλές 6άρες). Συνήθως το performance αυτών πέφτει κατακόρυφα αν μπουν πολλοί, just saying. Πολύ καλό performance πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση