Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, billstrong είπε

Μια ερώτηση σχετικά με τη φορητότητα από άλλη εταιρεία:Σε αυτή την περίπτωση πληρώνω ποινή πρόωρης διακοπής τής σύμβασης ή ισχύει κάτι άλλο;Έχω το Unlimited Ultra της Vodafone,την προσφορά με τα 30€ της Black Friday 2021,και σκέφτομαι να κάνω φορητότητα  σε αυτή την προσφορά της Cosmote (στην οποία έχω ήδη 2 αριθμούς Whats up).

Στο συμβόλαιο μας αναφέρει αναλυτικά το €€ penalty ανά μήνα εξόδου από το πρόγραμμα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 λεπτά πριν, billstrong είπε

Μια ερώτηση σχετικά με τη φορητότητα από άλλη εταιρεία:Σε αυτή την περίπτωση πληρώνω ποινή πρόωρης διακοπής τής σύμβασης ή ισχύει κάτι άλλο;Έχω το Unlimited Ultra της Vodafone,την προσφορά με τα 30€ της Black Friday 2021,και σκέφτομαι να κάνω φορητότητα  σε αυτή την προσφορά της Cosmote (στην οποία έχω ήδη 2 αριθμούς Whats up).

Στο συμβόλαιο θα αναφέρει το τέλος πρόωρης διακοπής της σύμβασης ανάλογα τους μήνες που είσαι.

51 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Αφού γνωρίζεις, τότε πες και σε εμάς τους αδαείς πως προκύπτει η χρέωση των 2,5 ευρώ με 1 ημέρα ενεργοποίησης της γραμμής όταν η τελική χρέωση για έναν μήνα είναι 33,2 ευρώ με φόρο;

Φώτισε μας δάσκαλε.

Επίσης που προέκυψαν τα 10 ευρώ που αναφέρεις; Είναι σαν τις 2 ημέρες και αυτά;

Αδερφέ αυτή είναι η δουλειά μου όποτε καλύτερα λιγότερο χαλαρά με την ειρωνεία. Εκτός αν ξέρεις καλύτερα εσύ οπότε πάω πάσο.

Για το πως προέκυψε η διαφορά κοίταξε το λογαριασμό σου. Γνωρίζεις από ανάγνωση, εύκολο είναι να το δεις στην ανάλυση όταν τον κατεβάσεις μέσω του My Cosmote.

Όσον αφορά το δεκάευρο έχουν το δικαίωμα να κάνουν έκπτωση από το τηλεφωνικό σε δυσαρεστημένους πελάτες υποθέτω η να βάλουν επιπλέον η απεριόριστες υπηρεσίες για κάποιο διάστημα.

• Like 3

46 λεπτά πριν, billstrong είπε

Μίλα στο chat μαζί τους να σου πουν το ποσό της ποινής, εγώ έτσι έκανα για να το έχω γραπτά από εκπρόσωπό τους. 

5 λεπτά πριν, Armoral είπε

Αδερφέ αυτή είναι η δουλειά μου όποτε καλύτερα λιγότερο χαλαρά με την ειρωνεία. Εκτός αν ξέρεις καλύτερα εσύ οπότε πάω πάσο.

Για το πως προέκυψε η διαφορά κοίταξε το λογαριασμό σου. Γνωρίζεις από ανάγνωση, εύκολο είναι να το δεις στην ανάλυση όταν τον κατεβάσεις μέσω του My Cosmote.

Όσον αφορά το δεκάευρο έχουν το δικαίωμα να κάνουν έκπτωση από το τηλεφωνικό σε δυσαρεστημένους πελάτες υποθέτω η να βάλουν επιπλέον η απεριόριστες υπηρεσίες για κάποιο διάστημα.

Μα σου έδειξα ότι χρέωσαν 1 ημέρα (γιατί το ενεργοποίησα στις 15 και ο λογαριασμός βγήκε στις 16). 

Επίσης το ίδιο γράφει και ο αναλυτικός λογαριασμός. Από 15/3 έως 15/3 αυτά τα 2,5€...

Πως βγαίνει σε 1 ημέρα 2,5€ όταν ο μήνας κοστίζει 33,2€ τελική τιμή; 

Ξέρεις να μου πεις ή όχι; 

Επίσης δεν μου ανέφερε κανένας (ούτε και εγώ) για 10€, αλλά για 10% στα 33,2€.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά και να μην συνεχίζεις να δημιουργείς φανταστικές ιστορίες. 

Εντελώς φιλικά. 

Μπράβο σε όσους πρόλαβαν το πακέτο και πραγματικά τους εξυπηρετεί, η cosmote ούτε σπίτι, ούτε δουλειά έχει σήμα οπότε... bummer. 

Παρόλα αυτά το F2G(είναι η μόνη που πιάνει σπίτι και δουλειά) από 1500' και 2gb για 25 μέρες με 10.4€,με πήγε σήμερα στα απεριόριστα λεπτά, 4gb,400 sms για 30 μέρες στα ίδια λεφτά. 

Λέτε να αποφάσισαν να αλλάξουν την τακτική "καρτέλ"? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Μπράβο σε όσους πρόλαβαν το πακέτο και πραγματικά τους εξυπηρετεί, η cosmote ούτε σπίτι, ούτε δουλειά έχει σήμα οπότε... bummer. 

Παρόλα αυτά το F2G(είναι η μόνη που πιάνει σπίτι και δουλειά) από 1500' και 2gb για 25 μέρες με 10.4€,με πήγε σήμερα στα απεριόριστα λεπτά, 4gb,400 sms για 30 μέρες στα ίδια λεφτά. 

Αρχικά ηταν μόνο για τον Μάρτιο τα unlimited στο f2g , (επίσης είναι στα €17.50 το πακέτο που αναφερεις με τα 400/4). Τώρα είδα και εγώ πως αφαίρεσαν το "μέχρι 31/3" άρα μάλλον πάει για μόνιμο το unlimited talk. 

Επεξ/σία από ipal

52 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Μα σου έδειξα ότι χρέωσαν 1 ημέρα (γιατί το ενεργοποίησα στις 15 και ο λογαριασμός βγήκε στις 16). 

Επίσης το ίδιο γράφει και ο αναλυτικός λογαριασμός. Από 15/3 έως 15/3 αυτά τα 2,5€...

Πως βγαίνει σε 1 ημέρα 2,5€ όταν ο μήνας κοστίζει 33,2€ τελική τιμή; 

Ξέρεις να μου πεις ή όχι; 

Επίσης δεν μου ανέφερε κανένας (ούτε και εγώ) για 10€, αλλά για 10% στα 33,2€.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά και να μην συνεχίζεις να δημιουργείς φανταστικές ιστορίες. 

Εντελώς φιλικά. 

Μια πιθανή ερμηνεία είναι ότι υπολόγισαν αναλογία παγίου για το διάστημα που αφορά τη χρήση μέχρι το billing day. Εκτιμώ ότι για το διάστημα αυτό π.χ. μία (1) ημέρα δεν εφαρμόζουν το σύνολο των εκπτώσεων - ή και χωρίς εκπτώσεις. 

Το πρόγραμμα GIGAMAX UNLIMITED έχει ονομαστικό πάγιο 91,83€ (Τεκμηρίωση)

Άρα για κάθε ημέρα ( 1μ=30ημ) έχουμε 3,061€.

Για να δώσει κάποιος μια απόλυτη ερμηνεία πρέπει να δει αναλυτικά το λογαριασμό σου. Κάτι που απαιτεί χρόνο και μια άνεση στη χρήση αριθμών. Σε κάθε περίπτωση, μια one off έκπτωση , αφήνει τις δυο πλευρές ικανοποιημένες. Έστω με μια καχυποψία...

11 λεπτά πριν, ipal είπε

Αρχικά ηταν μόνο για τον Μάρτιο τα unlimited στο f2g , (επίσης είναι στα €17.50 το πακέτο που αναφερεις με τα 400/4). Τώρα είδα και εγώ πως αφαίρεσαν το "μέχρι 31/3" άρα μάλλον πάει για μόνιμο το unlimited talk. 

Screenshot_20220318_005147_com.google.android.apps.messaging_edit_123288179933790.jpg

48 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

33 λεπτά πριν, ipal είπε

Έχει ενα μειονέκτημα όμως, δεν δίνει καμία extra sim. Νομίζω βγάινει 30 ευρώ το μήνα, απεριόριστα data και ομιλία.

2 λεπτά πριν, Mesqal είπε

Έχει ενα μειονέκτημα όμως, δεν δίνει καμία extra sim. Νομίζω βγάινει 30 ευρώ το μήνα, απεριόριστα data και ομιλία.

Οχι δεν κάνω σύγκριση, ούτε καν. Εννοείτε ότι βγαίνει 32.5€ χωρίς sim που λες(άσχετα αν εμένα μου βγαίνει 25.4€ το μήνα unlimited όλα). 

Απλά λέω μήπως τελικά αυτά που πληρώνουμε τόσα χρόνια και δικαιούμαστε, έστω και καθυστερημένα να τα λαβουμε

• Like 2

3 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Οχι δεν κάνω σύγκριση, ούτε καν. Εννοείτε ότι βγαίνει 32.5€ χωρίς sim που λες(άσχετα αν εμένα μου βγαίνει 25.4€ το μήνα unlimited όλα). 

Απλά λέω μήπως τελικά αυτά που πληρώνουμε τόσα χρόνια και δικαιούμαστε, έστω και καθυστερημένα να τα λαβουμε

Σωστά 32.5 το μήνα βγαίνει, αγοραζείς το πακετο Unlimited Talk Plus 12.90 (το πληρώνεις 15 ευρώ) και μετα ενεργοποιείς και το unlimited data με αλλα 15 (το πληρώνεις 17.50?). Θα ήταν τέλεια λύση να καταργήσεις σταθέρα/vdsl με ένα routeraki 4G αλλα προς το παρόν το κάνει η cosmote με τις extra sim και το επιπλέον κόστος

2 λεπτά πριν, Mesqal είπε

Σωστά 32.5 το μήνα βγαίνει, αγοραζείς το πακετο Unlimited Talk Plus 12.90 (το πληρώνεις 15 ευρώ) και μετα ενεργοποιείς και το unlimited data με αλλα 15 (το πληρώνεις 17.50?). Θα ήταν τέλεια λύση να καταργήσεις σταθέρα/vdsl με ένα routeraki 4G αλλα προς το παρόν το κάνει η cosmote με τις extra sim και το επιπλέον κόστος

Το unlimited talk max στα 17.5€ αγοράζεις και ξεκλειδώνει τα unlimited data. Το plus είναι για nights ή weekends 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Το ίδιο είναι, εγώ που πήγα στον Γερμανό μια χαρά με εξυπηρέτησαν άμεσα και με άψογο τρόπο. 

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ! 

Κάποια ακόμα που ήθελα να ρωτήσω :

1. Αν πάρω ένα νέο αριθμό καρτοκινητου π.χ. της Vodafone, μπορώ άμεσα να κάνω φορητοτητα προς cosmote για το εν λόγω πρόγραμμα ?

2. Γνωρίζει κάποιος αν στην καθε extra sim που παίρνεις, υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις να σου δώσουν την extra sim σε  Triple Twin Sim? 

Υπενθύμιση τι είναι η Triple Twin Sim:

Η Triple Twin Sim είναι 2 ίδιες κάρτες κλώνοι που είναι στον ίδιο φάκελο αλλά δεν δουλεύουν ταυτόχρονα. Εξυπηρετούν π.χ. όσους έχουν 2 διαφορετικές συσκευές κινητών ώστε να μην κάνουν συνέχεια βαλε-βγαλε τη sim.

Η Triple Twin Sim κοστίζει 15,90 ευρώ εφάπαξ νομίζω. 

3. Tην κυρια Sim του συμβολαίου, μπορείς να ζητήσεις να την πάρεις σε Triple Twin Sim? Ή αν έχεις ήδη Triple Twin Sim από το υφισταμενο cosmote καρτοκινητο σου, να συνεχίσεις να την έχεις κανονικά στο συμβόλαιο gigamax unlimited πλέον.

4. Θυμήθηκα και κάτι από τις παλιές εποχές τώρα και σκέφτηκα να το ρωτήσω εσάς τους πιο ψαγμενους στα των συμβολαίων :

Απο παλιά αν θυμάστε στα συμβολαια υπήρχε το λεγόμενο "Τέλος Συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας"  το οποίο είχε κλιμακωτή χρέωση, ανάλογα με το ύψος του εκάστοτε μηνιαίου λογαριασμού. Αν δεν με απατά η μνήμη μου,αυτό το ποσό δεν συμπεριλαμβανοταν μέσα στο συνολικό πάγιο του συμβολαίου σου και το "ανακαλυπτες" στον εκάστοτε μηνιαίο λογαριασμό! 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γνωρίζει κανείς αν έχει "Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας" ? 

Επίσης η κάθε extra sim σε περίπτωση που κάνει χρήση SMS, μήπως χρεωθεί ανεξάρτητα και αυτή με τη σειρά της "Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας" ?

Αν ο "Φόρος Κινητής Τηλεφωνίας 10%" που από φέτος έγινε 10% από 12% που ήταν, είναι το ίδιο πράγμα με το "Τέλος συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας"  συγχωρέστε με άλλα δεν το θυμάμαι, γι αυτό και ρωτάω!

Και πάλι βέβαια το ερώτημα για το αν η extra sim θα πληρώσει "Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας" (επιπλέον των 3,02 ευρώ /μήνα/extra sim) στην περίπτωση που γίνει από αυτήν χρήση των SMS του βασικού προγράμματος, παραμένει! 

Συγνώμη αν μπερδεύουν κάποιους τα ερωτήματα μου αυτά, είναι λιγάκι "λεπτά" αλλά δεν υπάρχει τρόπος να τα διατυπωσω αλλιώς γραπτά! 

Και πάλι σας ευχαριστώ προκαταβολικά! 

Επεξ/σία από ultrahd
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...