Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Ναι έχεις δίκιο είναι τέσσερις έξτρα data  SIM

Φίλε μην μπλέκεις με το 13888.... Πάνε σε ένα κατάστημα να το τελειώσεις ΑΜΕΣΑ

Φίλε μου κατάστημα cosmote με κατάστημα Γερμανός έχει διαφορά ή είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα? Τουλάχιστον για το παρόν ζήτημα που συζητάμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παίδες μια ερώτηση σε όσους έχουν λάβει το συμβόλαιο. Δικαίωμα υπαναχώρησης υπάρχει; Και ποιο είναι το χρονικό διάστημα που δίνεται η δυνατότητα υπαναχώρησης; Πέναλτυ δεν υπάρχει;

2 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Εκδόθηκε και ο πρώτος λογαριασμός... 

Βέβαια προστέθηκαν ακόμα 2,5€...

Μίλησα με τα κεντρικά και αφού ζήτησαν συγνώμη, μου έβαλαν 10% έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό. 

Screenshot_20220317_160451.jpg

Screenshot_20220317_093845.jpg

Τα 2.5 ευρώ είναι αναλογία παγίων για τις 2 πρώτες ημέρες.

1 λεπτό πριν, panagiotis1988 είπε

Παίδες μια ερώτηση σε όσους έχουν λάβει το συμβόλαιο. Δικαίωμα υπαναχώρησης υπάρχει; Και ποιο είναι το χρονικό διάστημα που δίνεται η δυνατότητα υπαναχώρησης; Πέναλτυ δεν υπάρχει;

Μόνο αν έχει γίνει τηλεφωνικά το αίτημα.

45 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Φίλε μου κατάστημα cosmote με κατάστημα Γερμανός έχει διαφορά ή είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα? Τουλάχιστον για το παρόν ζήτημα που συζητάμε.

Το ίδιο είναι, εγώ που πήγα στον Γερμανό μια χαρά με εξυπηρέτησαν άμεσα και με άψογο τρόπο. 

Μετά από μια δεκαετία φοβερής εξοικονόμησης χρημάτων με το φοιτητικό CU, αποφάσισα να κάνω το βήμα και να περάσω ξανά στον κόσμο των συμβολαίων. Το selling point είναι η δυνατότητα έκδοσης πολλαπλών data sims χωρίς όρια χρήσης. Και φυσικά η εκτίμηση ότι το δίκτυο 5G της Cosmote θα επεκταθεί γρηγορότερα. 

Οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Η διαδικασία δε μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, πρέπει να έρθει courrier για υπογραφές. Απαίτησα να γίνει ηλεκτρονικά, είμαστε στο 2022 και αφορά σύμβαση με telco.  "Λόγω φορητότητας είναι αδύνατον".

Κατά τα άλλα, δύο 24ωρα μετά την αίτηση, κάλεσα προληπτικά και καχύποπτα για να μάθω αν όλα βαίνουν καλώς. Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει εκκρεμότητα, ανέμεναν από μένα αποστολή αντιγράφου ταυτότητας και βεβαίωση για το ΑΦΜ μου (WTF?).

- Μα έχω σταθερό τηλέφωνο και COSMOTE TV σε εσάς

- Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

Όλα του γάμου δύσκολα και αναμένω τη συνέχεια - και τις εκπλήξεις - που  κρύβονται στο customer journey που έχει σχεδιάσει η μεγαλύτερη telco της χώρας. 

Άπαν.

• Like 1

1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Που τις είδες τις 2 ημέρες; 

Screenshot_20220317_192049.jpg

Ο λογαριασμός εκδίδεται μέσα στις πρώτες 4 ημέρες. Οπότε περιλαμβάνει το πάγιο του επόμενου μήνα και ότι αντιστοιχεί αναλογικά στις ημέρες αυτές.

Το 2 το είπα εκ παραδρομής. Αναφέρεται στο λογαριασμό σου για το πόσο σε χρεώνουν και για ποιο χρονικό διάστημα 

Το έκανα και εγώ, σε 15 λεπτά είχε ενεργοποιηθεί μέσω καταστήματος.

Από ότι κατάλαβα ότι νά'ναι λέει στο my cosmote όσο αναφορά την τιμή εμένα έχει υπολογίσει το cosmote one.

Άντε καλορίζικο σε όσους το έβαλαν, νά είναι καλά η wind που τους έσπρωξε, δεν πιστεύω να έγινε χωρίς αυτό.

Προτείνω σε όλους να πάτε σε κατάστημα για να το κάνετε και να μην μπλέκετε με courier.

Screenshot 2022-03-17 at 20-29-06 My COSMOTE Settings Το κινητό μου.png

• Like 1

11 λεπτά πριν, Armoral είπε

Ο λογαριασμός εκδίδεται μέσα στις πρώτες 4 ημέρες. Οπότε περιλαμβάνει το πάγιο του επόμενου μήνα και ότι αντιστοιχεί αναλογικά στις ημέρες αυτές.

Το 2 το είπα εκ παραδρομής. Αναφέρεται στο λογαριασμό σου για το πόσο σε χρεώνουν και για ποιο χρονικό διάστημα 

Φίλε μου η ίδια η Cosmote διαπίστωσε ότι για 1 ημέρα δεν έπρεπε να χρεωθούν σχεδόν 2,5 ευρώ…

Μια απλή διαίρεση το αποδεικνύει…

Γι αυτό έδωσε το -10% στον επόμενο λογαριασμό (για να ισοφαρίσει).

35 λεπτά πριν, apan@samos είπε

Μετά από μια δεκαετία φοβερής εξοικονόμησης χρημάτων με το φοιτητικό CU, αποφάσισα να κάνω το βήμα και να περάσω ξανά στον κόσμο των συμβολαίων.

Εγώ το το φοιτητικό CU το κράτησα… πάντα μπορεί να φανεί χρήσιμο!

26 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Φίλε μου η ίδια η Cosmote διαπίστωσε ότι για 1 ημέρα δεν έπρεπε να χρεωθούν σχεδόν 2,5 ευρώ…

Μια απλή διαίρεση το αποδεικνύει…

Γι αυτό έδωσε το -10% στον επόμενο λογαριασμό (για να ισοφαρίσει).

Εγώ το το φοιτητικό CU το κράτησα… πάντα μπορεί να φανεί χρήσιμο!

Φίλε μου πιστεψε με ξερω τι σου λεω

Τώρα αν σου έκαναν τη χάρη κακ σου αφαίρεσαν δέκα ευρώ επειδή γκρλινιαξες αυτό είναι άλλο πράγμα.

Η μόνη περίπτωση να έχεις δίκιο είναι αν σε χρέωσαν 35 και κάτι για ένα μήνα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 23 χρόνια στη vodafone με κάρτα και vodafone cu από τότε που βγήκε βαρέθηκα να βάζω συνέχεια κάρτες για να μην χάνω είτε τα δεδομένα που έμπαιναν κάθε μήνα είτε να βάζω χειροκίνητα τα φθηνά πακέτα, και παράλληλα να έχω και whats up (για να δίνω μεσω της cosmote prepaid σε άλλον αριθμό όχι δικό μου δεδομένα είτε απεριόστα όταν ειχε πακέτο σε mobile router) είτε cosmote mobile internet καρτα είτε άλλη κάρτα vodafone με το cu bing bang για δεδομένα στο ρουτερ. Είχα κουραστεί να συντηρώ τις κάρτες και να θυμάμαι πότε να ανανεώνω τα προγράμματα ή λήγουν οι κάρτες. Έκανα την αίτηση για φορητότητα σε κατάστημα cosmote σημερα το βραδυ μαζί με μια έξτρα data sim στα 3,02 ευρω και αύριο το απόγευμα θα είμαι cosmote αν δεν πάει κάτι στραβά.

Επεξ/σία από fragsp
  • Like 1

14 λεπτά πριν, fragsp είπε

Μετά από 23 χρόνια στη vodafone με κάρτα και vodafone cu από τότε που βγήκε βαρέθηκα να βάζω συνέχεια κάρτες για να μην χάνω είτε τα δεδομένα που έμπαιναν κάθε μήνα είτε να βάζω χειροκίνητα τα φθηνά πακέτα, και παράλληλα να έχω και whats up (για να δίνω μεσω της cosmote prepaid σε άλλον αριθμό όχι δικό μου δεδομένα είτε απεριόστα όταν ειχε πακέτο σε mobile router) είτε cosmote mobile internet καρτα είτε άλλη κάρτα vodafone με το cu bing bang για δεδομένα στο ρουτερ. Είχα κουραστεί να συντηρώ τις κάρτες και να θυμάμαι πότε να ανανεώνω τα προγράμματα ή λήγουν οι κάρτες. Έκανα την αίτηση για φορητότητα σε κατάστημα cosmote σημερα το βραδυ μαζί με μια έξτρα data sim στα 3,02 ευρω και αύριο το απόγευμα θα είμαι cosmote αν δεν πάει κάτι στραβά.

Και πολύ καλά έκανες θα ξενοιασεις... πάνω-κάτω Και εγώ τα ίδια Κουράστηκα να ψάχνω προσφορές... 

• Like 1

41 λεπτά πριν, Armoral είπε

Φίλε μου πιστεψε με ξερω τι σου λεω

Τώρα αν σου έκαναν τη χάρη κακ σου αφαίρεσαν δέκα ευρώ επειδή γκρλινιαξες αυτό είναι άλλο πράγμα.

Η μόνη περίπτωση να έχεις δίκιο είναι αν σε χρέωσαν 35 και κάτι για ένα μήνα.

Αφού γνωρίζεις, τότε πες και σε εμάς τους αδαείς πως προκύπτει η χρέωση των 2,5 ευρώ με 1 ημέρα ενεργοποίησης της γραμμής όταν η τελική χρέωση για έναν μήνα είναι 33,2 ευρώ με φόρο;

Φώτισε μας δάσκαλε.

Επίσης που προέκυψαν τα 10 ευρώ που αναφέρεις; Είναι σαν τις 2 ημέρες και αυτά;

Μια ερώτηση σχετικά με τη φορητότητα από άλλη εταιρεία:Σε αυτή την περίπτωση πληρώνω ποινή πρόωρης διακοπής τής σύμβασης ή ισχύει κάτι άλλο;Έχω το Unlimited Ultra της Vodafone,την προσφορά με τα 30€ της Black Friday 2021,και σκέφτομαι να κάνω φορητότητα  σε αυτή την προσφορά της Cosmote (στην οποία έχω ήδη 2 αριθμούς Whats up).

Λίγο εκτός θέματος και για όσους έχουν και σταθερό cosmote επειδή παρακολουθείτε τις προσφορές..

η προσφορά για σταθερό με οπτική 100αρα με απεριόριστα γενικώς και για κινητό με 10GB, απεριόριστες κλήσεις και 2000 sms στα 44€, θεωρείται καλή ή να την ακυρώσω και να ξεκινήσω με την συγκεκριμένη προσφορά στα 37->32 του κινητού και κάποιο ποσό για το σταθερό?

1 λεπτό πριν, billstrong είπε

Μια ερώτηση σχετικά με τη φορητότητα από άλλη εταιρεία:Σε αυτή την περίπτωση πληρώνω ποινή πρόωρης διακοπής τής σύμβασης ή ισχύει κάτι άλλο;Έχω το Unlimited Ultra της Vodafone,την προσφορά με τα 30€ της Black Friday 2021,και σκέφτομαι να κάνω φορητότητα  σε αυτή την προσφορά της Cosmote (στην οποία έχω ήδη 2 αριθμούς Whats up).

το αναφέρει το συμβόλαιό σου. Λογικά ναι..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...