plasTOST Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Επειδή πέρασα πριν κάποιο καιρό (Ιανουάριο) αντίστοιχη περίπτωση μεταφοράς από whatsup σε συμβόλαιο και καθυστερούσε, ο λόγος της καθυστέρησης (που δεν λένε )είναι ότι πρέπει να περάσουν 15 μέρες για την ενεργοποίηση, και καλά σαν δικαίωμα υπαναχώρισης, παρόλο που είσαι στην "ίδια" εταιρεία. Τραγικό αλλά αληθινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, plasTOST είπε Επειδή πέρασα πριν κάποιο καιρό (Ιανουάριο) αντίστοιχη περίπτωση μεταφοράς από whatsup σε συμβόλαιο και καθυστερούσε, ο λόγος της καθυστέρησης (που δεν λένε )είναι ότι πρέπει να περάσουν 15 μέρες για την ενεργοποίηση, και καλά σαν δικαίωμα υπαναχώρισης, παρόλο που είσαι στην "ίδια" εταιρεία. Τραγικό αλλά αληθινό. Εάν διάβαζες το προηγούμενο μου μήνυμα ενεργοποιήθηκα άμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kkostas1991 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Έκανα μετατροπή προχθές σε κατάστημα γερμανος από το what's up student καρτοκινητο που είχα στο πρόγραμμα αυτό με τα unlimited data και κλήσεις . Σε συνδιασμο με σταθερό τηλέφωνο cosmote που έχω μου βγήκε στα 33 ευρώ περίπου. Πάω σήμερα σε κατάστημα γερμανος να πάρω extra data sim. Το θέμα είναι ότι τους εβγαζε το σύστημα στο κατάστημα ότι για να παραλάβω τη data sim ήθελε εγγύηση 100 ευρώ που θα τα έπαιρνα πίσω μόλις έληγε το συμβόλαιο. (είμαι χρόνια συνδρομητής cosmote σταθερό κ ίντερνετ και tv(μέχρι πριν ένα μήνα) δε χρωστάω ούτε ένα ευρώ ούτε έχω αφήσει ποτέ απλήρωτο λογαριασμό) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Εάν διάβαζες το προηγούμενο μου μήνυμα ενεργοποιήθηκα άμεσα Γιατί πήγες σε κατάστημα και σου έκαναν απευθείας την αίτηση εκεί και ίσως να επέλεξαν ότι θες να ενεργοποιηθείς αμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 42 λεπτά πριν, plasTOST είπε Γιατί πήγες σε κατάστημα και σου έκαναν απευθείας την αίτηση εκεί και ίσως να επέλεξαν ότι θες να ενεργοποιηθείς αμεσα. Ε ναι....εσενα με το ζορι σου εδωσαν δλδ το δικαιωμα της υπαναχωρησης των 14ρων ημερων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Ε ναι....εσενα με το ζορι σου εδωσαν δλδ το δικαιωμα της υπαναχωρησης των 14ρων ημερων? Δεν μου έδωσαν (?) την επιλογή ή να το πω σωστά δεν πήγε το μυαλό μου να τους πω για άμεση ενεργοποίηση χωρίς δικαίωμα υπαναχώρησης για αυτό και καθυστέρησε! Φαντάσου ότι σε εμένα είχαν περάσει 17 εργάσιμες και 23 ημερολογιακές! Αν το ήξερα θα πήγαινα σε κατάστημα όπως έκανες εσύ και θα ξεμπέρδευα! Και φαντάσου ότι αν δεν έπαιρνα τηλέφωνο θα περίμενα ακόμα. Ευτυχώς με το που είδαν ότι είχαν περάσει οι μέρες ενεργοποιήθηκα μεσα σε ούτε 5 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, plasTOST είπε Δεν μου έδωσαν (?) την επιλογή ή να το πω σωστά δεν πήγε το μυαλό μου να τους πω για άμεση ενεργοποίηση χωρίς δικαίωμα υπαναχώρησης για αυτό και καθυστέρησε! Φαντάσου ότι σε εμένα είχαν περάσει 17 εργάσιμες και 23 ημερολογιακές! Αν το ήξερα θα πήγαινα σε κατάστημα όπως έκανες εσύ και θα ξεμπέρδευα! Και φαντάσου ότι αν δεν έπαιρνα τηλέφωνο θα περίμενα ακόμα. Ευτυχώς με το που είδαν ότι είχαν περάσει οι μέρες ενεργοποιήθηκα μεσα σε ούτε 5 λεπτά. Μεγαλη ταλαιπωρια...τουλαχιστον τωρα ξερεις τι παιζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikesss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Εχεις δικιο!!! Κοιταζω τωρα τη συμβαση που μου εστειλαν με email και οντως το ΑΜΕΣΑ δεν ειναι ενεργοποιημενο! Απιστευτοι! Δηλαδη θα περιμενα 14 ημερες??!! Btw ειχα μιλησει ξανα μαζι τους πριν και ακυρωσα τηλεφωνικα. Η κοπελα στην εξυπηρετηση ακυρωσε αμεσα, και προχωρησα στο καταστημα την αιτηση και ολοκληρωθηκε. Βεβαια στο app μου δειχνει οτι πληρωνω 82 ευρω το μηνα.... δεν εχω καταλαβει γιατι. Ισως αλλαξει μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Kkostas1991 είπε Παιδιά κατάφερε κάνεις να πάρει κάποια extra data sim από κατάστημα και με τι χρέωση ?? 3,02 ανα sim....οριο data sim 3 2 λεπτά πριν, mikesss είπε Εχεις δικιο!!! Κοιταζω τωρα τη συμβαση που μου εστειλαν με email και οντως το ΑΜΕΣΑ δεν ειναι ενεργοποιημενο! Απιστευτοι! Δηλαδη θα περιμενα 14 ημερες??!! Btw ειχα μιλησει ξανα μαζι τους πριν και ακυρωσα τηλεφωνικα. Η κοπελα στην εξυπηρετηση ακυρωσε αμεσα, και προχωρησα στο καταστημα την αιτηση και ολοκληρωθηκε. Βεβαια στο app μου δειχνει οτι πληρωνω 82 ευρω το μηνα.... δεν εχω καταλαβει γιατι. Ισως αλλαξει μετα. Εμένα μου το βγάζει σωστά... Κάνε μια απεγκατασταση και κάνα reboot το τηλ... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikesss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε 3,02 ανα sim....οριο data sim 3 Εμένα μου το βγάζει σωστά... Κάνε μια απεγκατασταση και κάνα reboot το τηλ... Τελικα στο site το βγαζει σωστα. Θα κανω αυτο που ειπες. Τι ταλαιπωρια περασαμε με αυτο το θεμα. Ποιος θα το περιμενε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Εκδόθηκε και ο πρώτος λογαριασμός... Βέβαια προστέθηκαν ακόμα 2,5€... Μίλησα με τα κεντρικά και αφού ζήτησαν συγνώμη, μου έβαλαν 10% έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, mikesss είπε Τελικα στο site το βγαζει σωστα. Θα κανω αυτο που ειπες. Τι ταλαιπωρια περασαμε με αυτο το θεμα. Ποιος θα το περιμενε... Θυμάμαι και από παλαιότερα ότι είναι μέχρι 4 extra sim (και όχι μέχρι 3 extra sim) που έχουν αναφέρει αρκετοί φίλοι εδώ! Δηλαδή η κύρια sim του προγράμματος + μέχρι και 4 extra sim. Έχει αλλάξει αυτό πλέον ή μήπως οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι δεν το αναφέρουν σωστά? Επίσης μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορείς την καθεμιά extra sim να ζητήσεις να την πάρεις σε Triple Twin sim ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Εγώ έκανα την αίτηση τηλεφωνικά, και δεν έχω λάβει κάποιο μειλ ακόμα. Σε 2η επικοινωνία με την εκπρόσωπο που πραγματοποιήσε το αίτημα, μου είπε πως δεν στέλνουν κάτι παρά μόνο τα συμβόλαια μέσω ελτά. Σε κάποιους βλέπω έστειλαν μείλ όμως. Λέτε να μην μου την έχει κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, ultrahd είπε Θυμάμαι και από παλαιότερα ότι είναι μέχρι 4 extra sim (και όχι μέχρι 3 extra sim) που έχουν αναφέρει αρκετοί φίλοι εδώ! Δηλαδή η κύρια sim του προγράμματος + μέχρι και 4 extra sim. Έχει αλλάξει αυτό πλέον ή μήπως οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι δεν το αναφέρουν σωστά? Επίσης μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορείς την καθεμιά extra sim να ζητήσεις να την πάρεις σε Triple Twin sim ? Ναι έχεις δίκιο είναι τέσσερις έξτρα data SIM 2 λεπτά πριν, taslikos είπε Εγώ έκανα την αίτηση τηλεφωνικά, και δεν έχω λάβει κάποιο μειλ ακόμα. Σε 2η επικοινωνία με την εκπρόσωπο που πραγματοποιήσε το αίτημα, μου είπε πως δεν στέλνουν κάτι παρά μόνο τα συμβόλαια μέσω ελτά. Σε κάποιους βλέπω έστειλαν μείλ όμως. Λέτε να μην μου την έχει κάνει; Φίλε μην μπλέκεις με το 13888.... Πάνε σε ένα κατάστημα να το τελειώσεις ΑΜΕΣΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση