Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, vadergr είπε

To βρηκα οντως.

thanks.

Να υποθέσω οτι υφισταμενη επιδοτηση δεν χανεται με την εγγραφη στο προγραμμα.

Τα απεριοριστα ισχυουν προς ολους τους παροχους, και σε κινητα και σε σταθερα?

Υπάρχει καποια πολιτική ορθής χρησης? Σε τηλεφωνία η και data?

H τελική τιμη με φορους κινητης που καταλήγει?

ΥΓ.Sorry για τις πολλες ερωτησεις, αλλα δεν μπορω να ψαξω ευκολα, ειμαι mobile.

37 τελικη τιμη με φορους. απεριοριστα σε ολους τους παροχους χωρις οριο. απεριοριστα data. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 ώρες πριν, mikesss είπε

Την ίδια ακριβώς αλλαγή έκανα και δεν μου είπαν τίποτα για υπογραφές! Καλά την παλεύουν;;

υποτίθεται μου έστειλαν τη σύμβαση έτοιμη και σήμερα που μίλησα μου είπαν πάλι είναι στο τελικό στάδιο αλλά τίποτα ακόμα 2 24ωρα..

Πηγα σε καταστημα Cosmote σημερα το πρωι. Δεν μπορουσαν να προχωρησουν σε νεα αιτηση γιατι ηταν ηδη σε εξελιξη η προηγουμενη αιτηση απο την Τριτη το πρωι.

Δεν μπορουσαν να κανουν ακυρωση, επρεπε να την κανω εγω στο 13888.

Μετα απο πολυ ταλαιπωρια βρηκα εκπροσωπο αλλα η ακυρωση θα επαιρνε 2 μερες!!!

Τελικα αποφασισα να περιμενω αφου παλι μου ειπαν οτι ειναι στο τελευταιο σημειο η αιτηση για να πατησει καποιος το κουμπι να γινει συμβολαιο. Τα ιδια μου ειχαν πει και χθες το πρωι.

Εν τω μεταξυ εμενα μου επιβεβαισωσαν για τριτη φορα οτι ουτε courier χρειαζεται, ουτε η συμβαση που μου εστειλαν με email χρειαζεται να υπογραφει και να τη στειλω πισω.

Ειμαστε τριτη μερα χωρις τηλεφωνο... γιατι οταν μου ειπαν την Τριτη το πρωι οτι σε λιγες ωρες θα ενεργοποιηθει, καταναλωσαμε το υπολοιπο και οτι data ειχε διαθεσιμα.

Λογω της αιτησης που εκκρεμει, δεν μπορει να γινει καμμια ανανεωση ουτε απο το app, ουτε απο το 13888 (προσπαθησαν να μου δωσουν δωρο), ουτε και απο το καταστημα (και αυτοι προσπαθησαν να δωσουν δωρο data).

Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει...

Εχω χασει απιστευτο χρονο στο τηλεφωνο (τραγικες αναμονες, αφηνεις τηλεφωνο, δε σε παιρνουν πισω) καθως και στο να παω και στο καταστημα.

Διδαγμα... αν μια προσφορα ισχυει και στο καταστημα, επιλεξτε το καταστημα. Σε 5 λεπτα θα ειχα τελειωσει!

• Sad 1

37 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Κατάφερε κάποιος να πάρει την προσφορά σε εταιρικούς αριθμούς που είναι ήδη σε cosmote?

Δε μπορείς να έχεις την προσφορά που ισχύει για οικιακούς πελάτες σε οικιακό πρόγραμμα.

Θα πρέπει να δεις τα αντίστοιχα επαγγελματικά  προγράμματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, mikesss είπε

Πηγα σε καταστημα Cosmote σημερα το πρωι. Δεν μπορουσαν να προχωρησουν σε νεα αιτηση γιατι ηταν ηδη σε εξελιξη η προηγουμενη αιτηση απο την Τριτη το πρωι.

Δεν μπορουσαν να κανουν ακυρωση, επρεπε να την κανω εγω στο 13888.

Μετα απο πολυ ταλαιπωρια βρηκα εκπροσωπο αλλα η ακυρωση θα επαιρνε 2 μερες!!!

Τελικα αποφασισα να περιμενω αφου παλι μου ειπαν οτι ειναι στο τελευταιο σημειο η αιτηση για να πατησει καποιος το κουμπι να γινει συμβολαιο. Τα ιδια μου ειχαν πει και χθες το πρωι.

Εν τω μεταξυ εμενα μου επιβεβαισωσαν για τριτη φορα οτι ουτε courier χρειαζεται, ουτε η συμβαση που μου εστειλαν με email χρειαζεται να υπογραφει και να τη στειλω πισω.

Ειμαστε τριτη μερα χωρις τηλεφωνο... γιατι οταν μου ειπαν την Τριτη το πρωι οτι σε λιγες ωρες θα ενεργοποιηθει, καταναλωσαμε το υπολοιπο και οτι data ειχε διαθεσιμα.

Λογω της αιτησης που εκκρεμει, δεν μπορει να γινει καμμια ανανεωση ουτε απο το app, ουτε απο το 13888 (προσπαθησαν να μου δωσουν δωρο), ουτε και απο το καταστημα (και αυτοι προσπαθησαν να δωσουν δωρο data).

Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει...

Εχω χασει απιστευτο χρονο στο τηλεφωνο (τραγικες αναμονες, αφηνεις τηλεφωνο, δε σε παιρνουν πισω) καθως και στο να παω και στο καταστημα.

Διδαγμα... αν μια προσφορα ισχυει και στο καταστημα, επιλεξτε το καταστημα. Σε 5 λεπτα θα ειχα τελειωσει!

Η δική μου παρεμφερείς ιστορία έχει ως εξής….

Μιλάω σήμερα πάλι με το 13 888 και τους ρωτάω σε τι εξέλιξη είναι η αίτηση μου γιατί δεν είχα καμία απολύτως ενημέρωση. Μου απαντάει κοπέλα ότι η αίτηση μου αργεί γιατί έχω to twin sim! Της λέω δε με ενδιαφέρει αυτό θέλω μια απλή sim…με τα πολλά Της λέω μπορώ να πάω σε κατάστημα και να κάνω την αίτηση κι εσύ να το ακυρώσεις και μου απαντάει φυσικά …περιμένω στη γραμμή Και μου λέει μπορείτε να πάτε σε κατάστημα έχω ακυρώσει την αίτηση που κάνατε

Πάω σε κατάστημα προχωράμε την αίτηση και μου λέει ο υπάλληλος ότι βρήκε την αίτηση που έκανα στο 13 888 η οποία δεν είναι ακυρωμένη! Μιλάει με εξυπηρέτηση  συνεργατών και του επιβεβαιώνουν ότι όντως δεν ακυρώθηκε ενώ εμένα η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε ότι την ακύρωσε!

Η κατάληξη της υπόθεσης είναι ότι περιμένω από τον υπάλληλο τηλέφωνο μόλις θα ακυρωθεί η αίτηση που έκανα τηλεφωνικά να προχωρήσει αυτή του καταστήματος…

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Η δική μου παρεμφερείς ιστορία έχει ως εξής….

Μιλάω σήμερα πάλι με το 13 888 και τους ρωτάω σε τι εξέλιξη είναι η αίτηση μου γιατί δεν είχα καμία απολύτως ενημέρωση. Μου απαντάει κοπέλα ότι η αίτηση μου αργεί γιατί έχω to twin sim! Της λέω δε με ενδιαφέρει αυτό θέλω μια απλή sim…με τα πολλά Της λέω μπορώ να πάω σε κατάστημα και να κάνω την αίτηση κι εσύ να το ακυρώσεις και μου απαντάει φυσικά περιμένω στη γραμμή και μου απαντάει φυσικά… περιμένω στη γραμμή Και μου λέει μπορείτε να πάτε σε κατάστημα έχω ακυρώσει την αίτηση που κάνατε

Πάω σε κατάστημα προχωράμε την αίτηση και μου λέει ο υπάλληλος ότι βρήκε την αίτηση που έκανα στο 13 888 η οποία δεν είναι ακυρωμένη! Μιλάει με εξυπηρέτησε συνεργατών και του επιβεβαιώνουν ότι όντως δεν ακυρώθηκε ενώ εμένα η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε ότι την ακύρωσε!

Η κατάληξη της υπόθεσης είναι ότι περιμένω από τον υπάλληλο τηλέφωνο μόλις θα ακυρωθεί η αίτηση που έκανα τηλεφωνικά να προχωρήσει αυτή του καταστήματος…

Αλλη τραγικη κατασταση... τι να τους πεις. Τους τα εψαλλα ευγενικα, αλλα τι να το κανεις. Δεν πανε πουθενα τα παραπονα μας.

Στο 13888 μου ειπε οτι η ακυρωση παιρνει μεχρι 2 ημερες... Η υπαλληλος ναι μεν επιλεγει να την ακυρωσει, αλλα αυτο δε σημαινει οτι γινεται αμεσα.

Εγω αποφασισα να μην κανω ακυρωση γιατι αν οντως θελουν 2 εργασιμες, παμε απο Δευτερα και α. πως θα μεινουμε τοσες μερες χωρις τηλεφωνο, β. αν θα ισχυει ακομα η προσφορα.

Ειμαστε αυτη τη στιγμη στην τριτη εργασιμη για την ενεργοποιηση...

Επεξ/σία από mikesss

Να πω κι εγω τη δικη μου ιστορία, ισως φανεί χρήσιμη σε κάποιους.

Είμαι πελατης της vodafone με 2 γραμμές. Το ένα νούμερο είναι unlimited στα 51 euro και το δεύτερο είχε απεριόριστα όλα και 40 giga στα 37 euro. 

Με πήραν τηλέγωνο για την προσφορά απο την cosmote, δίνοντάς μου  το κάθε νούμερ στα 33,20 euro,λόγο σταθερού στην cosmote. 

Χθές ήρθαν τα συμβόλαια με courier και τα υπέγραψα.

Σήμερα με πήραν απο voda και έγινε ο εξής διάλογος...

- Ο κύριος τάδε;

- Μάλιστα

- Γιατί κάνατε αίτηση φορητότητας;

- Δεν ξέρετε τον λόγο;

- Μα κύριε τάδε, τρέχει προσφορά για τα νούμερά σας

- Και που ήταν τόσο καιρό;

Τέλος πάντων, υπήρχε μια δάθεση καλή και απο τις δυο πλευρές, και φτάνουμε στο σημείο που μου κάνει την αντιπροσφορά για να μείνω στην voda.

21 euro η μια γραμμή (λόγο σταθερού voda) και 23 euro η άλλη  στα Unlimited. 

Και σας έχω και καλύτερο, 170 euro το κάθε νούμερο, δλδ 340 euro για αγορές απο κατάστημα, Πλαίσιο ή Κοτσόβολος.

Πιστεύω έγινε καλό deal!!!

• Like 9
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, astra_21 είπε

Να πω κι εγω τη δικη μου ιστορία, ισως φανεί χρήσιμη σε κάποιους.

Είμαι πελατης της vodafone με 2 γραμμές. Το ένα νούμερο είναι unlimited στα 51 euro και το δεύτερο είχε απεριόριστα όλα και 40 giga στα 37 euro. 

Με πήραν τηλέγωνο για την προσφορά απο την cosmote, δίνοντάς μου  το κάθε νούμερ στα 33,20 euro,λόγο σταθερού στην cosmote. 

Χθές ήρθαν τα συμβόλαια με courier και τα υπέγραψα.

Σήμερα με πήραν απο voda και έγινε ο εξής διάλογος...

- Ο κύριος τάδε;

- Μάλιστα

- Γιατί κάνατε αίτηση φορητότητας;

- Δεν ξέρετε τον λόγο;

- Μα κύριε τάδε, τρέχει προσφορά για τα νούμερά σας

- Και που ήταν τόσο καιρό;

Τέλος πάντων, υπήρχε μια δάθεση καλή και απο τις δυο πλευρές, και φτάνουμε στο σημείο που μου κάνει την αντιπροσφορά για να μείνω στην voda.

21 euro η μια γραμμή (λόγο σταθερού voda) και 23 euro η άλλη  στα Unlimited. 

Και σας έχω και καλύτερο, 170 euro το κάθε νούμερο, δλδ 340 euro για αγορές απο κατάστημα, Πλαίσιο ή Κοτσόβολος.

Ωραίος..Αρκετά μεγάλη διαφορά !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, astra_21 είπε

Απίστευτα καλό!!! 👍👍👍

Είμαι κι εγω στη Vodafone και το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνιο. Πληρώνω 26€ τελική τιμή για το Red start και μου ήρθε προσφορά στο app για όλα unlimited (data με κανονική ταχύτητα, όχι μειωμένη) στα 26€. Την έκανα την αίτηση και τελικα το 24μηνο συμβόλαιο μου βγήκε 24,25€ τελική τιμή με σταθερό στη Voda και οικογενειακή έκπτωση. 

Η τιμή ήταν πάρα πολύ καλή και δεν σκέφτηκα να κάνω φορητοτητα... 

Επεξ/σία από samsunglife

39 λεπτά πριν, mikesss είπε

Αλλη τραγικη κατασταση... τι να τους πεις. Τους τα εψαλλα ευγενικα, αλλα τι να το κανεις. Δεν πανε πουθενα τα παραπονα μας.

Στο 13888 μου ειπε οτι η ακυρωση παιρνει μεχρι 2 ημερες... Η υπαλληλος ναι μεν επιλεγει να την ακυρωσει, αλλα αυτο δε σημαινει οτι γινεται αμεσα.

Εγω αποφασισα να μην κανω ακυρωση γιατι αν οντως θελουν 2 εργασιμες, παμε απο Δευτερα και α. πως θα μεινουμε τοσες μερες χωρις τηλεφωνο, β. αν θα ισχυει ακομα η προσφορα.

Ειμαστε αυτη τη στιγμη στην τριτη εργασιμη για την ενεργοποιηση...

Φίλε ξανά πάρτους τώρα τηλέφωνο και ζητά να γίνει τώρα η ακύρωση εμένα έγινε άμεσα και τώρα πάω σε κατάστημα να πάρω την κάρτα sim και το συμβόλαιο το ακυρωσαν  αμέσως απο το 13888 Έπεσα σε μια πολύ καλή υπάλληλο και με εξυπηρέτησε άμεσα

• Like 1

1 ώρα πριν, mikesss είπε

πως θα μεινουμε τοσες μερες χωρις τηλεφωνο,

Γιατί θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο;

10 λεπτά πριν, petroschelsea είπε

Όσοι έχετε λάβει το συμβόλαιο τι τιμή αναφέρει;

Για όσο διαρκεί το συμβόλαιο στα 37,98 ευρώ.

Μετά την λήξη του πάει στα 97,83 ευρώ.

2 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Γιατί θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο;

Δεν μπορει να γινει καμμια ανανεωση, λογω του οτι εκκρεμει αιτηση για μετατροπη σε συμβολαιο.

Δεν εχει data, ουτε sms, ουτε χρηματικο υπολοιπο, και ελαχιστα λεπτα ομιλιας.

Μονο να σε καλεσουν ουσιαστικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εμένα η περιπέτεια μου έλαβε τέλος έχω ενεργοποιηθεί έχω πάρει και μία extra data SIM και όλα καλά Τα παιδιά στο κατάστημα του Ευόσμου πολύ εξυπηρετικά τους αξίζει ένα μπράβο. 

Από καρτοκινητό What's Up σε συμβόλαιο

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...