mistiri0 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Από καρτοκινητό της κοσμοτέ σε συμβόλαιο. Είχα ήδη κοσμοτέ δηλαδή αλλά καρτοκινητό. Εμένα μου τόνισε η εκπρόσωπος ότι θα μου στείλει το συμφωνητικό στο e-mail όπως και έγινε μετά από μία ώρα και να το εκτυπώσω, υπογράψω όπου χρειάζεται και να το στείλω πίσω χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω να πάω σε κατάστημα για υπογραφή της σύμβασης. Το έκανα και το έστειλα πίσω ηλεκτρονικά. Περιμένω να δω την συνέχεια τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikesss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, mistiri0 είπε Από καρτοκινητό της κοσμοτέ σε συμβόλαιο. Είχα ήδη κοσμοτέ δηλαδή αλλά καρτοκινητό. Εμένα μου τόνισε η εκπρόσωπος ότι θα μου στείλει το συμφωνητικό στο e-mail όπως και έγινε μετά από μία ώρα και να το εκτυπώσω, υπογράψω όπου χρειάζεται και να το στείλω πίσω χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω να πάω σε κατάστημα για υπογραφή της σύμβασης. Το έκανα και το έστειλα πίσω ηλεκτρονικά. Περιμένω να δω την συνέχεια τώρα. Την ίδια ακριβώς αλλαγή έκανα και δεν μου είπαν τίποτα για υπογραφές! Καλά την παλεύουν;; υποτίθεται μου έστειλαν τη σύμβαση έτοιμη και σήμερα που μίλησα μου είπαν πάλι είναι στο τελικό στάδιο αλλά τίποτα ακόμα 2 24ωρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, Armoral είπε Τρέχει προσφορά τώρα παράλληλα. Υπάρχει κάποιο link γιατί δε βρίσκω τίποτα στο site; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petroschelsea Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Έκανα και εγώ την αίτηση το απόγευμα και κούριερ σε μια εβδομάδα. Πολύ εξυπηρετική η υπάλληλος. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να το προσθέσω στο cosmote one της αδερφής μου σε άλλη διεύθυνση; Όσοι έχετε πάρει το συμβόλαιο τι τιμή αναφέρει; Γιατί εμένα μου είπαν θα αναφέρει διαφορετικές τιμές αλλά θα ισχύουν αυτές στο τηλέφωνο δηλαδή 37. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από petroschelsea 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bower Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 το κατέβασαν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stalker96 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, bower είπε το κατέβασαν.... Υπαρχει ακομα! https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/offer-cosmote-unlimited-220316.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, stalker96 είπε Υπαρχει ακομα! https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/offer-cosmote-unlimited-220316.html Υπηρεσία μη διαθέσιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, mistiri0 είπε Από καρτοκινητό της κοσμοτέ σε συμβόλαιο. Είχα ήδη κοσμοτέ δηλαδή αλλά καρτοκινητό. Εμένα μου τόνισε η εκπρόσωπος ότι θα μου στείλει το συμφωνητικό στο e-mail όπως και έγινε μετά από μία ώρα και να το εκτυπώσω, υπογράψω όπου χρειάζεται και να το στείλω πίσω χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω να πάω σε κατάστημα για υπογραφή της σύμβασης. Το έκανα και το έστειλα πίσω ηλεκτρονικά. Περιμένω να δω την συνέχεια τώρα. Ότι να ναι δλδ ο κάθε εκπρόσωπος? Και εγώ από what's up πάω σε συμβόλαιο αλλά θα έρθει courier... Ούτε email δεν με ρώτησε... 28 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Υπηρεσία μη διαθέσιμη... Εμένα μου την εμφανίζει κανονικά…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bower Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 36 λεπτά πριν, stalker96 είπε Υπαρχει ακομα! https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/offer-cosmote-unlimited-220316.html ok thanks! γιατι δεν εμφανιζεται πουθενα αλλου στο σαιτ? μυστική είναι; δεν θέλουν να την πουλήσουν; στη σελίδα αυτή δεν έχει τους όρους.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Εμένα μου την εμφανίζει κανονικά…. Βάλε τον αριθμό να σε καλέσουν και θα σου βγει μήνυμα...ίσως επειδή είναι πρωί; Δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Βάλε τον αριθμό να σε καλέσουν και θα σου βγει μήνυμα...ίσως επειδή είναι πρωί; Δεν ξέρω... Κανονικά όπως βλέπεις….. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Ρε παιδιά τελείωσε η προσφορά? Ποιο είναι το link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, vadergr είπε Ρε παιδιά τελείωσε η προσφορά? Ποιο είναι το link? Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις 3 μηνύματα πιο πριν θα το δεις... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) To βρηκα οντως. thanks. Να υποθέσω οτι υφισταμενη επιδοτηση δεν χανεται με την εγγραφη στο προγραμμα. Τα απεριοριστα ισχυουν προς ολους τους παροχους, και σε κινητα και σε σταθερα? Υπάρχει καποια πολιτική ορθής χρησης? Σε τηλεφωνία η και data? H τελική τιμη με φορους κινητης που καταλήγει? ΥΓ.Sorry για τις πολλες ερωτησεις, αλλα δεν μπορω να ψαξω ευκολα, ειμαι mobile. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από vadergr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vadergr είπε To βρηκα οντως. thanks. Να υποθέσω οτι υφισταμενη επιδοτηση δεν χανεται με την εγγραφη στο προγραμμα. Τα απεριοριστα ισχυουν προς ολους τους παροχους, και σε κινητα και σε σταθερα? Υπάρχει καποια πολιτική ορθής χρησης? Σε τηλεφωνία η και data? H τελική τιμη με φορους κινητης που καταλήγει? ΥΓ.Sorry για τις πολλες ερωτησεις, αλλα δεν μπορω να ψαξω ευκολα, ειμαι mobile. Και τι σημασία έχει που είσαι mobile εγώ από το smartphone μου μια χαρά τα διαβάζω όλα…. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από kostasfalcon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση