kostasfalcon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Συνέχεια του σήριαλ παίρνω ξανά εγώ τηλέφωνο και ζητάω την προχθεσινή που μου έκανε την αίτηση την βρίσκω της τα ψάλλω και μου απαντάει ότι η αίτησή μου δεν καταχωρήθηκε λόγω συστημικού προβλήματος! Μου την ξαναπέρασε εκ νέου και μου έδωσε νέο ραντεβού Courier για μεθαύριο... Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μήπως κάποιος δοκίμασε να συνδυάσει τη συγκεκριμένη προσφορά μαζί με νέα σύνδεση και με σταθερό για να έχουμε συνολική τιμή προσφοράς μήνα και για τα 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Η προσφορά συνεχιζει εδω https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/offer-cosmote-unlimited-220316.html Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μια χαρα καθαριζει ο συνδεσμος valadsk. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Με πήραν και μένα στις 20.00 και έκανα μεταφορά από vodafone unlimited το συνδίασα με σταθερό one, που έχω ήδη, στα 33ευρώ, για 24μήνες. Ζήτησα 14 ημέρες δικαίωμα υπαναχώρησης μήπως και η vodafone μου κάνει καμιά τρελή προσφορά αλλά με το σήμα που έχει εδώ χλωμό το κόβω να παραμείνω. Μου είπαν 9 ευρώ αγορά extra data sim από Γερμανό και μετά 3.20 νομίζω ανα μήνα. Ευχαριστώ πολύ τον TS. Η Cosmote είναι πολύ φειδωλή στις προσφορές της και πιστεύω ότι προσπαθεί να πάρει τους πελάτες που έχασε από τα 2 τελευταία black friday της vodafone στα 38 ευρώ πέρσι και στα 30 ευρώ φέτος, όλα unlimited. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από atrigane Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistiri0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Βρήκα αυτό στις λεπτομέρειες που αφορούν τα προγράμματα και με προβληματίζει καθώς έτσι το unlimited δεν είναι unlimited. Κάποιος φίλος είχε μιλήσει στο εδώ θέμα για αρκετά TB ανά μήνα και όχι για 45GB. Ελπίζω τέλος τα απεριόριστα λεπτά χρόνου ομιλίας να αφορούν στο εν λόγο πρόγραμμα όλες τις υπόλοιπες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας συν τα σταθερά όπως το διαβάζω (Απεριόριστα λεπτά προς εθνικά δίκτυα και Ε.Ε.) https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-447b-5de4-e053-181f12ac3db5 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από mistiri0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, mistiri0 είπε Βρήκα αυτό στις λεπτομέρειες που αφορούν τα προγράμματα και με προβληματίζει καθώς έτσι το unlimited δεν είναι unlimited. Κάποιος φίλος είχε μιλήσει στο εδώ θέμα για αρκετά TB ανά μήνα και όχι για 45GB. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-447b-5de4-e053-181f12ac3db5 Για εκτός Ελλάδος χρήση είναι αυτό αφού στο γράφει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistiri0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, kostasfalcon είπε Για εκτός Ελλάδος χρήση είναι αυτό αφού στο γράφει... Ευχαριστώ για την διευκρίνηση...για το τυπικό μου έστειλαν ήδη προς υπογραφή το συμβόλαιο στο e-mail μου ενώ είχα μιλήσει με την εκπρόσωπο το απόγευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mistiri0 είπε Ευχαριστώ για την διευκρίνηση...για το τυπικό μου έστειλαν ήδη προς υπογραφή το συμβόλαιο στο e-mail μου ενώ είχα μιλήσει με την εκπρόσωπο το απόγευμα. Με το 13888 μίλησες? Δεν θα σου φέρει ο κούριερ το συμβόλαιο? Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stalker96 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Σε αλλα νεα, επικοινωνησα το πρωι εκ νεου με την κοσμοτε για μεταφορα υπολοιπου του καρτοκινητου που θα μετατραπει σε συμβολαιο. Επειδη ειμαι κατω των 29 μπορω μα στειλω μονο σε αντιστοιχα νουμερα με easy transfer αλλα μια κοπελα με βοηθησε και πιστωσε αυτουσιο το ποσο που ειχα υπολοιπο σε νουμερο της επιλογης μου. Περαν τουτου, ξεχασαν η παρελειψαν να το αφαιρεσουν απο τον δικο μου λογαριασμο και το μοιρασα με easy transfer και σε αλλο νουμερο 2η φορα. Το ευχαριστηθηκα αρκετα που τους εβαλα μεσα εστω και ενα 20αρικο μιας και τους εχω σιχαθει τοσα χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistiri0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Με το 13888 μίλησες? Δεν θα σου φέρει ο κούριερ το συμβόλαιο! Μου έστειλαν αρχικά ένα αρχείο σε pdf file που αφορά την οικονομική προσφορά και τους όρους του συμβολαίου. Μου είπε να το εκτυπώσω, να το υπογράψω και να το στείλω πίσω στο [email protected]. Έτσι όπως το διάβασα και το έστειλα πίσω υπογεγραμμένο μου φάνηκε για συμβόλαιο. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω πέρα από το να δω μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία του αρχείου που τους έστειλα, την ολοκλήρωση του αιτήματος μου στον αριθμό του κινητού μου. Ήταν 26 σελίδες στο σύνολο εκ των οποίων οι τελευταίες 2 αφορούσαν σε περίπτωση υπαναχώρησης μου κάτι έντυπα που θα πρέπει να συμπληρώσω και πάλι και να τα στείλω εκ νέου. Να συμπληρώσω επίσης επειδή δεν είδα να το έχει πει κάποιος, ότι ενώ δεν είχα σταθερό για έκπτωση παρόλαυτα έλαβα 2.78 ευρώ έκπτωση λόγο ταμείου για ανέργους. Το μόνο που τους επισύναψα ήταν μία βεβαίωση ότι είμαι ενεργός άνεργος μέσα από το site του Ο.Α.Ε.Δ. Το τελικό ποσό πληρωμής μου θα είναι 34.18 λεπτά για 18 μήνες καθώς είμαι κάτοχος καρτοκινητού. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από mistiri0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Κάτι άσχετο.. Έχουν βγάλει ποτέ προσφορά για Gigamax Family; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 42 λεπτά πριν, mistiri0 είπε Μου έστειλαν αρχικά ένα αρχείο σε pdf file που αφορά την οικονομική προσφορά και τους όρους του συμβολαίου. Μου είπε να το εκτυπώσω, να το υπογράψω και να το στείλω πίσω στο [email protected]. Έτσι όπως το διάβασα και το έστειλα πίσω υπογεγραμμένο μου φάνηκε για συμβόλαιο. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω πέρα από το να δω μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία του αρχείου που τους έστειλα, την ολοκλήρωση του αιτήματος μου στον αριθμό του κινητού μου. Ήταν 26 σελίδες στο σύνολο εκ των οποίων οι τελευταίες 2 αφορούσαν σε περίπτωση υπαναχώρησης μου κάτι έντυπα που θα πρέπει να συμπληρώσω και πάλι και να τα στείλω εκ νέου. Να συμπληρώσω επίσης επειδή δεν είδα να το έχει πει κάποιος, ότι ενώ δεν είχα σταθερό για έκπτωση παρόλαυτα έλαβα 2.78 ευρώ έκπτωση λόγο ταμείου για ανέργους. Το μόνο που τους επισύναψα ήταν μία βεβαίωση ότι είμαι ενεργός άνεργος μέσα από το site του Ο.Α.Ε.Δ. Το τελικό ποσό πληρωμής μου θα είναι 34.18 λεπτά για 18 μήνες καθώς είμαι κάτοχος καρτοκινητού. Εντελώς άλλη διαδικασία καθώς και άλλοι που έκαναν την αίτηση τηλεφωνικά, η δουλειά έγινε με κουριερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, jmirko15 είπε Κάτι άσχετο.. Έχουν βγάλει ποτέ προσφορά για Gigamax Family; Τρέχει προσφορά τώρα παράλληλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikesss Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, mistiri0 είπε Μου έστειλαν αρχικά ένα αρχείο σε pdf file που αφορά την οικονομική προσφορά και τους όρους του συμβολαίου. Μου είπε να το εκτυπώσω, να το υπογράψω και να το στείλω πίσω στο [email protected]. Έτσι όπως το διάβασα και το έστειλα πίσω υπογεγραμμένο μου φάνηκε για συμβόλαιο. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω πέρα από το να δω μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία του αρχείου που τους έστειλα, την ολοκλήρωση του αιτήματος μου στον αριθμό του κινητού μου. Ήταν 26 σελίδες στο σύνολο εκ των οποίων οι τελευταίες 2 αφορούσαν σε περίπτωση υπαναχώρησης μου κάτι έντυπα που θα πρέπει να συμπληρώσω και πάλι και να τα στείλω εκ νέου. Να συμπληρώσω επίσης επειδή δεν είδα να το έχει πει κάποιος, ότι ενώ δεν είχα σταθερό για έκπτωση παρόλαυτα έλαβα 2.78 ευρώ έκπτωση λόγο ταμείου για ανέργους. Το μόνο που τους επισύναψα ήταν μία βεβαίωση ότι είμαι ενεργός άνεργος μέσα από το site του Ο.Α.Ε.Δ. Το τελικό ποσό πληρωμής μου θα είναι 34.18 λεπτά για 18 μήνες καθώς είμαι κάτοχος καρτοκινητού. Έκανες φορητότητα από άλλο πάροχο ή μετατροπή από κάρτοκινητο cosmote? γιατί και ένα μου έστειλαν τη σύμβαση και δυο φορές που έχω μιλήσει μαζί τους δεν μου είπαν τίποτα περί υπογραφής και να στείλω πίσω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση