Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνέχεια του σήριαλ παίρνω ξανά εγώ τηλέφωνο και ζητάω την προχθεσινή που μου έκανε την αίτηση την βρίσκω της τα ψάλλω και μου απαντάει ότι η αίτησή μου δεν καταχωρήθηκε λόγω συστημικού προβλήματος! 

Μου την ξαναπέρασε εκ νέου και μου έδωσε νέο ραντεβού Courier για μεθαύριο... 

Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά.  

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μήπως κάποιος δοκίμασε να συνδυάσει τη συγκεκριμένη προσφορά μαζί με νέα σύνδεση και με σταθερό για να έχουμε συνολική τιμή προσφοράς μήνα και για τα 2?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προσφορά συνεχιζει εδω

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/offer-cosmote-unlimited-220316.html

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμος συνδεσμου
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πήραν και μένα στις 20.00 και έκανα μεταφορά από vodafone unlimited το συνδίασα με σταθερό one, που έχω ήδη, στα 33ευρώ, για 24μήνες. Ζήτησα 14 ημέρες δικαίωμα υπαναχώρησης μήπως και η vodafone μου κάνει καμιά τρελή προσφορά αλλά με το σήμα που έχει εδώ χλωμό το κόβω να παραμείνω. Μου είπαν 9 ευρώ αγορά extra data sim από Γερμανό και μετά 3.20 νομίζω ανα μήνα. 

Ευχαριστώ πολύ τον TS. Η Cosmote είναι πολύ φειδωλή στις προσφορές της και πιστεύω ότι προσπαθεί να πάρει τους πελάτες που έχασε από τα 2 τελευταία black friday της vodafone στα 38 ευρώ πέρσι και στα 30 ευρώ φέτος, όλα unlimited.

Επεξ/σία από atrigane

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα αυτό στις λεπτομέρειες που αφορούν τα προγράμματα και με προβληματίζει καθώς έτσι το unlimited δεν είναι unlimited. Κάποιος φίλος είχε μιλήσει στο εδώ θέμα για αρκετά TB ανά μήνα και όχι για 45GB.

Ελπίζω τέλος τα απεριόριστα λεπτά χρόνου ομιλίας να αφορούν στο εν λόγο πρόγραμμα όλες τις υπόλοιπες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας συν τα σταθερά όπως το διαβάζω (Απεριόριστα λεπτά
προς εθνικά δίκτυα και Ε.Ε.)

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-447b-5de4-e053-181f12ac3db5

Screenshot 2022-03-16 at 23-20-38 https __www.cosmote.gr.png

Επεξ/σία από mistiri0

2 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Βρήκα αυτό στις λεπτομέρειες που αφορούν τα προγράμματα και με προβληματίζει καθώς έτσι το unlimited δεν είναι unlimited. Κάποιος φίλος είχε μιλήσει στο εδώ θέμα για αρκετά TB ανά μήνα και όχι για 45GB.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-447b-5de4-e053-181f12ac3db5

Screenshot 2022-03-16 at 23-20-38 https __www.cosmote.gr.png

Για εκτός Ελλάδος χρήση είναι αυτό αφού στο γράφει... 

• Like 2

1 λεπτό πριν, kostasfalcon είπε

Για εκτός Ελλάδος χρήση είναι αυτό αφού στο γράφει... 

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση...για το τυπικό μου έστειλαν ήδη προς υπογραφή το συμβόλαιο στο e-mail μου ενώ είχα μιλήσει με την εκπρόσωπο το απόγευμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση...για το τυπικό μου έστειλαν ήδη προς υπογραφή το συμβόλαιο στο e-mail μου ενώ είχα μιλήσει με την εκπρόσωπο το απόγευμα.

Με το 13888 μίλησες? Δεν θα σου φέρει ο κούριερ το συμβόλαιο? 

Επεξ/σία από kostasfalcon

Σε αλλα νεα, επικοινωνησα το πρωι εκ νεου με την κοσμοτε για μεταφορα υπολοιπου του καρτοκινητου που θα μετατραπει σε συμβολαιο.

Επειδη ειμαι κατω των 29 μπορω μα στειλω μονο σε αντιστοιχα νουμερα με easy transfer αλλα μια κοπελα με βοηθησε και πιστωσε αυτουσιο το ποσο που ειχα υπολοιπο σε νουμερο της επιλογης μου.

Περαν τουτου, ξεχασαν η παρελειψαν να το αφαιρεσουν απο τον δικο μου λογαριασμο και το μοιρασα με easy transfer και σε αλλο νουμερο 2η φορα.

Το ευχαριστηθηκα αρκετα που τους εβαλα μεσα εστω και ενα 20αρικο μιας και τους εχω σιχαθει τοσα χρονια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Με το 13888 μίλησες? Δεν θα σου φέρει ο κούριερ το συμβόλαιο! 

Μου έστειλαν αρχικά ένα αρχείο σε pdf file που αφορά την οικονομική προσφορά και τους όρους του συμβολαίου. Μου είπε να το εκτυπώσω, να το υπογράψω και να το στείλω πίσω στο [email protected]. Έτσι όπως το διάβασα και το έστειλα πίσω υπογεγραμμένο μου φάνηκε για συμβόλαιο. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω πέρα από το να δω μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία του αρχείου που τους έστειλα, την ολοκλήρωση του αιτήματος μου στον αριθμό του κινητού μου. Ήταν 26 σελίδες στο σύνολο εκ των οποίων οι τελευταίες 2 αφορούσαν σε περίπτωση υπαναχώρησης μου κάτι έντυπα που θα πρέπει να συμπληρώσω και πάλι και να τα στείλω εκ νέου.

Να συμπληρώσω επίσης επειδή δεν είδα να το έχει πει κάποιος, ότι ενώ δεν είχα σταθερό για έκπτωση παρόλαυτα έλαβα 2.78 ευρώ έκπτωση λόγο ταμείου για ανέργους. Το μόνο που τους επισύναψα ήταν μία βεβαίωση ότι είμαι ενεργός άνεργος μέσα από το site του Ο.Α.Ε.Δ. Το τελικό ποσό πληρωμής μου θα είναι 34.18 λεπτά για 18 μήνες καθώς είμαι κάτοχος καρτοκινητού. 

Επεξ/σία από mistiri0

42 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Μου έστειλαν αρχικά ένα αρχείο σε pdf file που αφορά την οικονομική προσφορά και τους όρους του συμβολαίου. Μου είπε να το εκτυπώσω, να το υπογράψω και να το στείλω πίσω στο [email protected]. Έτσι όπως το διάβασα και το έστειλα πίσω υπογεγραμμένο μου φάνηκε για συμβόλαιο. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω πέρα από το να δω μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία του αρχείου που τους έστειλα, την ολοκλήρωση του αιτήματος μου στον αριθμό του κινητού μου. Ήταν 26 σελίδες στο σύνολο εκ των οποίων οι τελευταίες 2 αφορούσαν σε περίπτωση υπαναχώρησης μου κάτι έντυπα που θα πρέπει να συμπληρώσω και πάλι και να τα στείλω εκ νέου.

Να συμπληρώσω επίσης επειδή δεν είδα να το έχει πει κάποιος, ότι ενώ δεν είχα σταθερό για έκπτωση παρόλαυτα έλαβα 2.78 ευρώ έκπτωση λόγο ταμείου για ανέργους. Το μόνο που τους επισύναψα ήταν μία βεβαίωση ότι είμαι ενεργός άνεργος μέσα από το site του Ο.Α.Ε.Δ. Το τελικό ποσό πληρωμής μου θα είναι 34.18 λεπτά για 18 μήνες καθώς είμαι κάτοχος καρτοκινητού. 

Εντελώς άλλη διαδικασία καθώς και άλλοι που έκαναν την αίτηση τηλεφωνικά, η δουλειά έγινε με κουριερ... 

1 ώρα πριν, mistiri0 είπε

Έκανες φορητότητα από άλλο πάροχο ή μετατροπή από κάρτοκινητο cosmote? 
γιατί και ένα μου έστειλαν τη σύμβαση και δυο φορές που έχω μιλήσει μαζί τους δεν μου είπαν τίποτα περί υπογραφής και να στείλω πίσω κάτι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...