Προς το περιεχόμενο

Cosmote Gigamax Unlimited (απεριόριστα data & λεπτά ομιλίας) στα 37€ [TEΛΟΣ]

blueangel3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια σύντομη ερώτηση κι από εμένα μιας και έχουν απαντηθεί όλα 2 και 3 φορές.

Όσον αφορά την τιμή για  κάτω των 29, θα μπορούσα να το κάνω στο όνομα της κόρης μου που είναι φοιτήτρια και ποια είναι η τιμή σε αυτή την περίπτωση; Επίσης αυτή η έκπτωση 10-15% που αναφέρουν κάποιοι, με αφαίρεση κάποιων φόρων είναι με εισοδηματικά κριτήρια και τι πρέπει να έχω μαζί μου για να το δικαιούμαι;

Τα ρωτάω γιατί θέλω να πάω άμεσα σε κατάστημα και επειδή ο υπάλληλος μπορεί να μην είναι πολύ ενήμερος ή συνεργάσιμος να ζητήσω κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Είμαι σε ευχή συγκυρία που μου τελείωσε η 2ετία Vodafone Triple Play και στη γειτονιά μου ενώ όλα τα γύρω στενά έχουν vdsl και fiber, για εμένα υπάρχει μόνο 24αρα dsl...

Οπότε φαίνεται εξαιρετική λύση γιατί σε επίπεδο 4g οι ταχύτητες σπίτι μου είναι άνω των 100mbit. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

22 λεπτά πριν, ripper386 είπε

Όσον αφορά την τιμή για  κάτω των 29, θα μπορούσα να το κάνω στο όνομα της κόρης μου που είναι φοιτήτρια και ποια είναι η τιμή σε αυτή την περίπτωση; Επίσης αυτή η έκπτωση 10-15% που αναφέρουν κάποιοι, με αφαίρεση κάποιων φόρων είναι με εισοδηματικά κριτήρια και τι πρέπει να έχω μαζί μου για να το δικαιούμαι;

Τα ρωτάω γιατί θέλω να πάω άμεσα σε κατάστημα και επειδή ο υπάλληλος μπορεί να μην είναι πολύ ενήμερος ή συνεργάσιμος να ζητήσω κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Είμαι σε ευχή συγκυρία που μου τελείωσε η 2ετία Vodafone Triple Play και στη γειτονιά μου ενώ όλα τα γύρω στενά έχουν vdsl και fiber, για εμένα υπάρχει μόνο 24αρα dsl...

Οπότε φαίνεται εξαιρετική λύση γιατί σε επίπεδο 4g οι ταχύτητες σπίτι μου είναι άνω των 100mbit. 

Οι φοροι ειναι με την ηλικια. Αν η κορη σας ειναι κατω των 29 εχει απαλλαγη.

Για φοιτητικο δεν γνωριζω αν μπορει να γινει και αν υπαρχει καλυτερη τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, ripper386 είπε

Προφανώς μπορείς απλά κανείς μια αίτηση μέσο gov είναι για όλους ανεξάρτητου εισοδήματος και είναι 10% η έκπτωση !

Αλλά δεν ξέρω άμα αξίζει όλη αυτή η φασαρία για 3€

επισης το φοιτητικό πακέτο του What’s Up είναι απίστευτο και άμα κάνει στο όνομα της θα το χάσει που είναι κρίμα πιο πολύ συμφέρει να δίνεις +3€ παρά να χαθεί το 8,5€ 1500 λεπτά καο sms +1,5gb + reload it + κάποια έξτρα (πάρε δώσε ,πάρε καβάτζα ,πάρε μοίρασε)

επισης είτε το κάνετε στο όνομα της είτε όχι να κανει την δήλωση για αλλαγή του φόρου και στα καρτοκινητά κερδίζεις 

Επεξ/σία από 4four

Μια ακόμη ερώτηση αν κάποιος το έχει κάνει. Είναι δυνατόν η δεύτερη κάρτα να μπει σε δίκαρτο κινητό μόνο για data; Έτσι να καλύψουμε και τα παιδιά να μην ζητάνε συνέχεια μονάδες.

• Like 1

25 λεπτά πριν, prokomeni είπε

Για φοιτητικο δεν γνωριζω αν μπορει να γινει και αν υπαρχει καλυτερη τιμη.

Μπορεί βα γίνει από φοιτητικό το γύρισα στο πρόγραμμα εγώ προχθές 

4 λεπτά πριν, GSpiraras είπε

Μια ακόμη ερώτηση αν κάποιος το έχει κάνει. Είναι δυνατόν η δεύτερη κάρτα να μπει σε δίκαρτο κινητό μόνο για data; Έτσι να καλύψουμε και τα παιδιά να μην ζητάνε συνέχεια μονάδες.

Λογικά ναι αλλά μόνο data ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα (ούτε να πάρει ούτε να σε πάρουν)

• Like 1

9 λεπτά πριν, GSpiraras είπε

Ναι,έχει ειπωθεί ήδη μάλιστα να χρησιμοποιήθει το κινητό σαν hotspot αντί για αγορά ρουτερ.

38 λεπτά πριν, GSpiraras είπε

Ναι εχω ενα ετσι.

Και διαλεγεις απο το μενου ομιλια απο την νο1 καρτα, data απο την νο2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα εγινε και απο μένα μεταφορά από F2G . 22/3 θα έρθουν τα συμβόλαια και μετα απο 15-18 μερες θα γίνει η μεταφορά. 24 μήνες συμβόλαιο και η εξτρα sim οπότε θέλετε την παίρνετε . Εγω παω σε νέο σπίτι χωρίς τηλέφωνο και θα το χρησιμοποιήσω μαζί με ένα CAT6 modem

εχει καποιος αυτο https://www.skroutz.gr/s/28539256/ZTE-MF286R-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-5-Λευκό.html#specs  ?

Επεξ/σία από argi73

• Moderators
45 λεπτά πριν, GSpiraras είπε

Ναι μονο προσεξτε οσοι ενδιαφερεστε, για να μην γινει μπερδεμα, δεν ειναι σαφες σε ολα τα μηνυματα:

Η χρεωση των 3.02€ οπως εγραψε ενας νωριτερα ανα επιπλεον καρτα για data  ειναι καθε μηνα, οχι μια φορα. 

• Like 7

1 ώρα πριν, 4four είπε

Μπορεί βα γίνει από φοιτητικό το γύρισα στο πρόγραμμα εγώ προχθές 

Λογικά ναι αλλά μόνο data ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα (ούτε να πάρει ούτε να σε πάρουν)

Με viber και λοιπές εφαρμογές μία χαρά θα κάνει την δουλειά της... 

1 ώρα πριν, argi73 είπε

Καλημέρα εγινε και απο μένα μεταφορά από F2G . 22/3 θα έρθουν τα συμβόλαια και μετα απο 15-18 μερες θα γίνει η μεταφορά. 24 μήνες συμβόλαιο και η εξτρα sim οπότε θέλετε την παίρνετε . Εγω παω σε νέο σπίτι χωρίς τηλέφωνο και θα το χρησιμοποιήσω μαζί με ένα CAT6 modem

εχει καποιος αυτο https://www.skroutz.gr/s/28539256/ZTE-MF286R-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-5-Λευκό.html#specs  ?

Ναι φιλε μου το εχω εγω σαν δευτερο.

Δεν εχει κανει αποσυνδεση ποτε ταχυτητες εχω δει μεχρι 130 140.

Αλλα το εχω βαλει και σε περιοχη που επιανε μεχρι 40.

Κανε ενα speedtest με το κινητο σου και αν πιανεις τριψηφιο θα σου βγαλει 130 140.

οτι αλλο θες με ρωτας

• Like 1

1 ώρα πριν, prokomeni είπε

Ναι εχω ενα ετσι.

Και διαλεγεις απο το μενου ομιλια απο την νο1 καρτα, data απο την νο2

Αυτό ισχύει για τα δικαρτα με standby mode; Και λειτουργούν ταυτοχρονα όλα;

5 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Αυτό ισχύει για τα δικαρτα με standby mode; Και λειτουργούν ταυτοχρονα όλα;

Βοηθησε με λιγο τι εννοεις με το stand by mode.

Εννοεις οταν το αφηνεις και κλεινει η οθονη ας πουμε;

Σε 2 xiaomi το εχω κανει και οπως και διαλεγεις απο ποια σιμ θα κανεις τι.

Φωνη data sms.

Sms στελνει και αυτη η εξτρα αν θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, prokomeni είπε

Βοηθησε με λιγο τι εννοεις με το stand by mode.

Και οι 2 sim παράλληλα ενεργές

Αν σε 1 από τις 2 υπάρχει κλήση σε εξέλιξη η 2η είναι ενεργή είτε σε δεδομένα είτε σε κλήση, δεύτερη γραμμή ενεργή δηλαδή αν καλέσει κάποιος θα ενημερωθείς κανονικά και μπορείς να επιλέξεις απάντηση (με αναμονή στη 1η γραμμή) απόρριψη, εναλλαγή γραμμών κτλ ή στη παρούσα φάση ενεργά τα δεδομένα καθόλη τη διάρκεια της κλήσεως στην έτερη sim. 

Δεν ισχύει για όλες τις συσκευές (stand by mode) 

Επεξ/σία από terry308

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...