Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, prokomeni είπε

Εγω εχω καψει κινητο ετσι. Φουσκωσε η μπαταρια και αντε γεια.

Ποσο πιο φτηνο ειναι ενα κινητο για να το ρισκαρεις;

120 ευρω εχει ενα κατ6 ρουτερ.

Δηλαδη θα φυγεις μια βδομαδα διακοπες και αν εχεις smart home με καμερες κτλ θα αφησεις κινητο στην πριζα;

Για μια βδομαδα;

Για μενα δεν υπαρχει δίλλημα το κινητο δεν κανει για μονιμη χρηση εντος σπιτιου 

Καλά αυτό δεν είναι θέμα. Το έχεις σε πρίζα με χρονοδιακόπτη. Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα είναι να μην υπάρχει back up ρεύμα. Το κινητό για παράδειγμα και το ρεύμα να κοπεί θα έχεις Ίντερνετ για ώρες αν όχι μέρες, πόσο μάλλον εάν έχεις και κάμερες.

Με 150€ παίρνεις ένα κινητό με όλα τα g

Επεξ/σία από Kostasallinone
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Dronegreece είπε

Σήμερα έκανα και εγώ την σύνδεση 

Κινητό όλα απεριόριστα με 19,50€ για 18 μήνες 

Σταθερό με 36,90€ για 24 μήνες 

Ποιο πρόγραμμα κινητής έχει απεριόριστα με 19.50€?εχεις link;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Καλά αυτό δεν είναι θέμα. Το έχεις σε πρίζα με χρονοδιακόπτη. Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα είναι να μην υπάρχει back up ρεύμα. Το κινητό για παράδειγμα και το ρεύμα να κοπεί θα έχεις Ίντερνετ για ώρες αν όχι μέρες, πόσο μάλλον εάν έχεις και κάμερες.

Με 150€ παίρνεις ένα κινητό με όλα τα g

χωρίς ρεύμα ούτε κάμερες δεν έχεις. Τέλος πάντων διαφωνούμε δεν έγινε και τίποτα όπως βολεύει τον καθένα. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Ποιο πρόγραμμα κινητής έχει απεριόριστα με 19.50€?εχεις link;

35 λεπτά πριν, Dronegreece είπε

Σήμερα έκανα και εγώ την σύνδεση 

Κινητό όλα απεριόριστα με 19,50€ για 18 μήνες 

Σταθερό με 36,90€ για 24 μήνες 

19,50 για πες ποιο cosmote ? 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, farcry33 είπε

19,50 για πες ποιο cosmote ? 

Προφανώς θα έκανε συνδιαστικο τηλεφωνία και Ίντερνετ και απλά του είπαν ότι κοστίζει 19.5€.

Αυτα που λέει με ~57€, τα έχω με wind one στα 50€.Αλλα ας περιμένουμε να μας πει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο? 

κατά πόσο είναι επιβλαβές να κατεβάζεις συνέχεια από ένα τέτοιο πρόγραμμα;

έχω το μόντεμ  στο σαλόνι με giga unlimited ultra και το laptop συνδεδεμενο στο δωματιο με WiFI πανω στο μόντεμ και θέλω να κατεβάζω συνέχεια. προσθέτει, ας το πω έτσι, περισσότερη ακτινοβολία το συνεχές κατέβασμα?

Επεξ/σία από valadsk
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, valadsk είπε

εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο? 

κατά πόσο είναι επιβλαβές να κατεβάζεις συνέχεια από ένα τέτοιο πρόγραμμα;

έχω το μόντεμ  στο σαλόνι με giga unlimited ultra και το laptop συνδεδεμενο στο δωματιο με WiFI πανω στο μόντεμ και θέλω να κατεβάζω συνέχεια. προσθέτει, ας το πω έτσι, περισσότερη ακτινοβολία το συνεχές κατέβασμα?

Δεν θα πεθάνεις ποτέ από αυτό άρα μην ανησυχείς 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Προφανώς θα έκανε συνδιαστικο τηλεφωνία και Ίντερνετ και απλά του είπαν ότι κοστίζει 19.5€.

Αυτα που λέει με ~57€, τα έχω με wind one στα 50€.Αλλα ας περιμένουμε να μας πει

Έκανα double play 100 fiber στο σταθερό όλα απεριόριστα και κινητά με κόστος 36,90€ (24 μήνες) 

Στο κινητό έκανα το unlimited ομιλία και data με 2000 sms. 

Είναι το πρόγραμμα που κοστίζει 37€ αλλά όταν κάνεις μεταφορά το σταθερό σου ταυτόχρονα από άλλον παροχο παίρνει έκπτωση και φτάνει στα 19,50 το κινητό (18 μήνες) 

Μου φάνηκε αρκετά δελεαστικό οπότε προχώρησα 

Επεξ/σία από Dronegreece
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, stalker96 είπε

Καλησπερα,

Τα φωτα σας παρακαλω μιας και ειμαι ασχετος με τα ρουτερ και τις συνδεσεις.

Εκανα αιτηση κι εγω για το προγραμμα. Στην περιοχη που ειμαι, με δεδομενα απο καρτα cosmote πιανω αναλογα με τον φορτο του δικτυου απο 4g κινητο 25-130mbps.

5G θεωρω οτι δεν υπαρχει ακομα στην περιοχη χωρις να εχω τροπο να το διαπιστωσω.

Τι ρουτερ θα προτεινατε για την καρτα δεδομενων ωστε να εκμεταλλευτω την ταχυτητα στο επακρο;

Επανερχομαι λοιπον στο θεμα μιας και καταφερα να κανω καποιες δοκιμες με συσκευες 5G φιλων.

Καπου στα 100 μετρα απο το σπιτι μου στα προαστια της Θεσσαλονικης πιανει 5G η cosmote κανονικα αλλα με 1-2 γραμμες στο σημα.

Πρακτικα οι ταχυτητες που μετρησα ηταν εως 370 mbps στην ταρατσα του σπιτιου ενω μεσα σε σπιτι πρωτου οροφου ειδα ταχυτητες μικροτερες απο19mbps με 5g.

Συνεπως απ οτι καταλαβα μεχρι τωρα το cat6 ρουτερ που εχει αναφερθει πολλακις εως τωρα με 120€, νομιζω οτι θα με καλυψει. Θεωρω οτι ειναι overkill το 5G ρουτερ 400€ βασει των μετρησεων. 

Στην σταθερη συνδεση εχω 7-8mbps οπότε και 50 να πιανω σταθερα με το ρουτερ ειναι μεγαλο κερδος για μενα!

Αρκει να ειναι σταθερο το δικτυο και να μην εχει πολλα σκαμπανεβασματα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά στον αδερφό μου υπάρχει αυτό το συμβόλαιο που υπέγραψε στην wind πριν λίγες ημέρες . 

Τι πρέπει να πληρώσει ως πέναλτι για να πάει στην cosmote τα 76,8€ που φαίνονται η 2 x 76,8€?

IMG_20220316_085031_copy_2048x1536.jpg

Επεξ/σία από Dronegreece
Δημοσ.

Έχω λήξη 24μηνου συμβολαίου Cosmote σε 2 μήνες και πήρα τηλέφωνο μήπως μπορέσω και πάρω ανάλογη προσφορά με τα 37 του unlimited. Περιμένω να με καλέσουν από το ανάλογο τμήμα.

Για να δούμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...