asteroulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, prokomeni είπε Σε ποια περιοχη εισαι; Δεν εχει κανας φιλος κινητο να το δοκιμασεις; Και αν δεν εχει τωρα η περιοχη σε λιγο καιρο μπορει να εχει. Αν θες φουλ ταχυτητα σε 4γ κοιτα κατι σε κατ12 και πανω. Πουλαει ενα παιδι εδω ενα κατ19 νομιζω στα 140 ευρω. Εγώ πουλάω το συγκεκριμένο 1 ώρα πριν, stalker96 είπε Καλησπερα, Τα φωτα σας παρακαλω μιας και ειμαι ασχετος με τα ρουτερ και τις συνδεσεις. Εκανα αιτηση κι εγω για το προγραμμα. Στην περιοχη που ειμαι, με δεδομενα απο καρτα cosmote πιανω αναλογα με τον φορτο του δικτυου απο 4g κινητο 25-130mbps. 5G θεωρω οτι δεν υπαρχει ακομα στην περιοχη χωρις να εχω τροπο να το διαπιστωσω. Τι ρουτερ θα προτεινατε για την καρτα δεδομενων ωστε να εκμεταλλευτω την ταχυτητα στο επακρο; Στην περιοχή που είμαι, η κεραία μου υποστηρίζει μια μπάντα (Β3) , οπότε ο,τι cat και να βάλω δεν θα δω μεγαλύτερη ταχύτητα με την Vodafone. Άντ'αυτού εάν επενδύσω σε μια καλύτερη κεραία για να δυναμώσω το σήμα, έχω καλύτερες πιθανότητες. Όμως θέλω να δω και με της συζύγου τώρα αν τελικά πάρει το gigamax, η cosmote ίσως έχει περισσότερες μπάντες . Εκεί το μεγαλύτερο cat θα δείξει τα δόντια του
prokomeni Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει καμία διαφορά μεταξύ κινητού και mifi ή router. Μάλιστα τα κινητά είναι και φθηνότερα και κάνουν την ίδια δουλειά. Και φυσικά έχοντας οθόνη και εφαρμογές Android μπορείς να κάνεις και αλλά κόλπα. Και αν έχεις και Samsung κινητό κουμπώνεις ένα type c to ethernet και αποκτάς και θύρα ethernet. Φυσικά αγοράζεις το κινητό για να το έχεις αποκλειστικά ως router. Εγω εχω καψει κινητο ετσι. Φουσκωσε η μπαταρια και αντε γεια. Ποσο πιο φτηνο ειναι ενα κινητο για να το ρισκαρεις; 120 ευρω εχει ενα κατ6 ρουτερ. Δηλαδη θα φυγεις μια βδομαδα διακοπες και αν εχεις smart home με καμερες κτλ θα αφησεις κινητο στην πριζα; Για μια βδομαδα; Για μενα δεν υπαρχει δίλλημα το κινητο δεν κανει για μονιμη χρηση εντος σπιτιου 3
jackess Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Το προγραμμα το εχω εδω και ένα χρόνο μαζί με wind w unlimited. Το εχω με 3 extra sim (οριο 4 οποτε συνολο 5 καρτες). Τα data ειναι οντως απεριόριστα (νομιζω εχει κοφτη στα 3tb/μηνα) Το περιεργο ειναι πως παντα με το cosmote εχω χειροτερη καλυψη και ταχυτητες απο το wind, ενω με whatsup στο ιδιο σημειο εχει καλυτερες ταχυτητες. νομιζω δεν εχω δει πανω απο 100 mbps με το cosmote ενω με wind συχνα πανω απο 500-700+ για αλλες περιοχες λογο καλυψης ισως αξιζει, για αθηνα που η καλυψη ειναι πανω κατω τα ιδια της wind το απεριοριστο βγαινει 28€/μηνα 1
prokomeni Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, asteroulis είπε Εγώ πουλάω το συγκεκριμένο Στην περιοχή που είμαι, η κεραία μου υποστηρίζει μια μπάντα (Β3) , οπότε ο,τι cat και να βάλω δεν θα δω μεγαλύτερη ταχύτητα με την Vodafone. Άντ'αυτού εάν επενδύσω σε μια καλύτερη κεραία για να δυναμώσω το σήμα, έχω καλύτερες πιθανότητες. Όμως θέλω να δω και με της συζύγου τώρα αν τελικά πάρει το gigamax, η cosmote ίσως έχει περισσότερες μπάντες . Εκεί το μεγαλύτερο cat θα δείξει τα δόντια του Σε δοκιμες σε 3 σημεια το δικτυο ηταν ξεκαθαρο πολυ καλυτερο της κοσμοτε. Με ιδια μηχανηματα εφτανε χ3 και χ4 Βεβαια μπορει να τυχει περιοχη που να ειναι το αναποδο
glenngould Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, DiamadisT είπε Υπάρχει modem με ethernet για να το βάλουμε στο τοπικό μας δίκτυο; Αγόρασα ένα από το banggood με €50. Επιτρέπεται link;
jaguar13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 58 λεπτά πριν, glenngould είπε Αγόρασα ένα από το banggood με €50. Επιτρέπεται link; https://www.skroutz.gr/s/19434772/TP-LINK-TL-MR6400-v4-Ασύρματο-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-4-με-3-Θύρες-Ethernet.html https://www.skroutz.gr/s/20492204/TP-LINK-Archer-MR600-v1-Ασύρματο-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-5-με-4-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html Με αντίστοιχη διάφορα στις ταχύτητες
samsunglife Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, έχω σύνδεση στο κινητό red start με 26ε/μήνα η οποία λήγει τον Ιούνιο. Μου έχει έρθει προσφορά στο app για ανανέωση 24μηνη στο πρόγραμμα Vodafone Giga Unlimited Ultra New με απεριόριστα όλα (χωρίς κόφτη στα data, έτσι λέει τουλάχιστον) στα ίδια λεφτά, δηλ. 26ε/μήνα! Υπάρχει κάποια παγίδα; οι ταχύτητες που πιάνω στην περιοχή μου είναι αρκετα καλές και σκέφτομαι να το κάνω. Ηθελα να ρωτήσω το εξής: έχει και η Vodafone extra sim με 3ε; και μέχρι πόσες sim μπορείς να πάρεις; ξέρει κανείς;
jackess Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, jaguar13 είπε https://www.skroutz.gr/s/19434772/TP-LINK-TL-MR6400-v4-Ασύρματο-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-4-με-3-Θύρες-Ethernet.html https://www.skroutz.gr/s/20492204/TP-LINK-Archer-MR600-v1-Ασύρματο-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-5-με-4-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html Με αντίστοιχη διάφορα στις ταχύτητες το mr6400 με cosmote gigamax δεν ειχε ικανοποιητικες ταχυτητες αλλα 6 μηνες σερι δεν εκανε ουτε μια αποσυνδεση, πολυ σταθερο 1
Gogotsa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Βρε παιδια μη συγκρινετε τα κινητα με τα ρουτερς. Κατα αρχην χωρις ρουτερ δεν εχετε firewall. 1
asteroulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, samsunglife είπε Καλησπέρα, έχω σύνδεση στο κινητό red start με 26ε/μήνα η οποία λήγει τον Ιούνιο. Μου έχει έρθει προσφορά στο app για ανανέωση 24μηνη στο πρόγραμμα Vodafone Giga Unlimited Ultra New με απεριόριστα όλα (χωρίς κόφτη στα data, έτσι λέει τουλάχιστον) στα ίδια λεφτά, δηλ. 26ε/μήνα! Υπάρχει κάποια παγίδα; οι ταχύτητες που πιάνω στην περιοχή μου είναι αρκετα καλές και σκέφτομαι να το κάνω. Ηθελα να ρωτήσω το εξής: έχει και η Vodafone extra sim με 3ε; και μέχρι πόσες sim μπορείς να πάρεις; ξέρει κανείς; Οταν το εκανα εγω εδινε 4 εξτρα data sim. Μετα απο εναν μηνα το κοψανε απο 4 σε μια για τα προγράμματα unlimited , οποτε εγω ειχα παρει μια μονο. Για αυτο τωρα ψαχνομαι και για το κινητο της γυναικας σε κοσμοτε.αλλιως θα ημουν καλυμμένος. 2
etheo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δείτε και το https://www.skroutz.gr/s/26845184/TP-LINK-TL-MR6500V-Ασύρματο-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-4-με-2-Θύρες-Ethernet.html Με VOLTE και θύρα για phone Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από etheo
andreas1gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Τελικά πήγα σε κατάστημα Γερμανός και έκανα μέσα σε πραγματικά 4 λεπτά όλη την διαδικασία για να γλιτώσω τα Courier και να πάρω άμεσα την sim... 2
samsunglife Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, asteroulis είπε Οταν το εκανα εγω εδινε 4 εξτρα data sim. Μετα απο εναν μηνα το κοψανε απο 4 σε μια για τα προγράμματα unlimited , οποτε εγω ειχα παρει μια μονο. Για αυτο τωρα ψαχνομαι και για το κινητο της γυναικας σε κοσμοτε.αλλιως θα ημουν καλυμμένος. Δηλαδή η Voda δίνει συνολικά 2 sim; μία για δική μου χρήση και μια ακόμα; και με τι κόστος είναι η δεύτερη sim; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από samsunglife
farcry33 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, jackess είπε Το προγραμμα το εχω εδω και ένα χρόνο μαζί με wind w unlimited. Το εχω με 3 extra sim (οριο 4 οποτε συνολο 5 καρτες). Τα data ειναι οντως απεριόριστα (νομιζω εχει κοφτη στα 3tb/μηνα) Το περιεργο ειναι πως παντα με το cosmote εχω χειροτερη καλυψη και ταχυτητες απο το wind, ενω με whatsup στο ιδιο σημειο εχει καλυτερες ταχυτητες. νομιζω δεν εχω δει πανω απο 100 mbps με το cosmote ενω με wind συχνα πανω απο 500-700+ για αλλες περιοχες λογο καλυψης ισως αξιζει, για αθηνα που η καλυψη ειναι πανω κατω τα ιδια της wind το απεριοριστο βγαινει 28€/μηνα Cosmote και Whats up έχουν άλλο σήμα ;
jackess Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, farcry33 είπε Cosmote και Whats up έχουν άλλο σήμα ; δε νομιζω, γιαυτο ανεφερα τη διαφορα στις ταχυτητες. η cosmote μου φαινοταν σαν να throttlαρε το συμβολαιο. 10-20mbps στο ιδιο σημειο που whatsup εφτανε 50? στο ιδιο τηλεφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση