asteroulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Εχω το ίδιο πρόγραμμα με εσένα μένω στο εξωτερικό και 3 μήνες που έχω την κάρτα , Γιατί καθυστέρησα λιγο να την πάρω από Ελλάδα να μου την στείλουν έχω φάει πάνω από ένα terabyte σε δεδομένα τηλεόραση του σπιτιού ίντερνετ…Δυστυχώς η Cosmote έχει περιοριστεί στα πόσα δεδομένα και στο πόσο χρόνο θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις το εξωτερικό Ναι , για μονιμη εκτεταμένη χρηση στο εξωτερικό θελεις να μην υπάρχει κοφτης. Ειναι λογικο η Vodafone με τετοιο δίκτυο να εχει αλλον αερα να παιζει ετσι και εκτος. Εδω η Cosmote ομως υπερεχει συντριπτικά οσον αφορά την ποιότητα , την καλυψη και τις ταχύτητες του δικτύου της. Παντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις,αλλα αυτος ειναι ο κανονας. Σε καθε περίπτωση ομως , αν μιλαμε για 35gb (νομιζω τοσα δινει η cosmote στο εξωτερικό) , για το περιστασιακο ταξιδι είναι μια χαρα. 2
ultrahd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλό μεσημέρι παιδιά,μερικές ερωτήσεις κι από εμένα: 1. Ξέρουμε ότι με το 10% της έκπτωσης του cosmote one από τα 37 ευρώ κατεβαίνει στα 33,30 ευρώ περίπου.Κάπου όμως διάβασα ότι το δίνουν και στα 33 ευρώ αντί στα 37.Δεν ξέρω αν πρόκειται για μπέρδεμα και είναι 33 ευρώ μετά την έκπτωση του cosmote one ή όντως το δίνουν και στα 33 ευρώ (πριν την έκπτωση του cosmote one) οπότε τελικά με την έκπτωση του cosmote one κατεβάινουμε στα 33 - 3,30 = 29,70 ευρώ. Γνωρίζει κάποιος? 2. Επίσης σχετικά με τις extra sim: Κατάλαβα ότι μπορείς να πάρεις μέχρι και 4 extra sim και το κόστος καθεμίας είναι: 3,02 ευρώ/sim/μήνα. Γνωρίζει κάποιος αν με την έναρξη του συμβολαίου τώρα μπορείς να ζητήσεις π.χ. μόνο 2 extra sim και κάποια στιγμή αργότερα στο διάστημα του συμβολαίου να πάρεις π.χ. ακόμα 2 extra sim και να φτάσεις τις 4 ? 'Η μήπως αν ξεκινήσεις το συμβόλαιο με 2 extra sim δεν μπορείς στη συνέχεια να πάρεις ακόμα 2 extra sim κατά τη διάρκεια του συμβολαίου? 3. Θυμάμαι ότι παραδοσιακά η cosmote στα συμβόλαια της (κινητής) παρείχε δωρεάν νομίζω τις πρώτες 1 ή 2 extra sim.Μήπως αυτό ισχύει και στην παρούσα περίπτωση?Γνωρίζει κανείς? 4. Τελικά και μετατροπή καρτoκινητού cosmote (π.χ. whats up) το συμβόλαιο είναι υποχρεωτικά 18μηνο? Κατά τη γνώμη σας καλύτερα το 18μηνο από το 24μηνο? Νομίζω τα παραπάνω θα ενδιαφέρουν και άλλους φίλους μας! Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά! Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από ultrahd
prokomeni Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, ultrahd είπε Καλό μεσημέρι παιδιά,μερικές ερωτήσεις κι από εμένα: 1. Ξέρουμε ότι με το 10% της έκπτωσης του cosmote one από τα 37 ευρώ κατεβαίνει στα 33,30 ευρώ περίπου.Κάπου όμως διάβασα ότι το δίνουν και στα 33 ευρώ αντί στα 37.Δεν ξέρω αν πρόκειται για μπέρδεμα και είναι 33 ευρώ μετά την έκπτωση του cosmote one ή όντως το δίνουν και στα 33 ευρώ (πριν την έκπτωση του cosmote one) οπότε τελικά με την έκπτωση του cosmote one κατεβάινουμε στα 33 - 3,30 = 29,70 ευρώ. Γνωρίζει κάποιος? 2. Επίσης σχετικά με τις extra sim: Κατάλαβα ότι μπορείς να πάρεις μέχρι και 4 extra sim και το κόστος καθεμίας είναι: 3,02 ευρώ/sim/μήνα. Γνωρίζει κάποιος αν με την έναρξη του συμβολαίου τώρα μπορείς να ζητήσεις π.χ. μόνο 2 extra sim και κάποια στιγμή αργότερα στο διάστημα του συμβολαίου να πάρεις π.χ. ακόμα 2 extra sim και να φτάσεις τις 4 ? 'Η μήπως αν ξεκινήσεις το συμβόλαιο με 2 extra sim δεν μπορείς στη συνέχεια να πάρεις ακόμα 2 extra sim κατά τη διάρκεια του συμβολαίου? 3. Θυμάμαι ότι παραδοσιακά η cosmote στα συμβόλαια της (κινητής) παρείχε δωρεάν νομίζω τις πρώτες 1 ή 2 extra sim.Μήπως αυτό ισχύει και στην παρούσα περίπτωση?Γνωρίζει κανείς? 4. Τελικά και μετατροπή καρτoκινητού cosmote (π.χ. whats up) το συμβόλαιο είναι υποχρεωτικά 18μηνο? Κατά τη γνώμη σας καλύτερα το 18μηνο από το 24μηνο? Νομίζω τα παραπάνω θα ενδιαφέρουν και άλλους φίλους μας! Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά! 1. Ποτε ετσι ποτε αλλιως. η καθε περιπτωση διαφορετικη. Αναλογα τι τιμη θα παρει ο καθενας. Εχω ακουσει και για κατω απο 25. Παιρνεις τηλεφωνο και σου λενε. Πχ ξερω αν αλλαξεις σταθερο και πας οτε εχεις παραπανω εκπτωση. 2.Οι εξτρα ειναι εκτος συμβολαιου. Κανεις οτι θες. παιρνεις για μια εναν μηνα την γυρνας. Πληρωνεις μονο τον μηνα. Ανα πασα στιγμη παιρνεις εξτρα σιμ με μεγιστο 4. 3. Δεν ισχυει. 3,02 η καθε μια. δεν δινει δωρεαν. 4. Δεν νομιζω να μπορεις 24μηνο. Βγαινει αυτοματα. Θελω να ελπιζω οτι οταν ληξει θα μπορει να ξαναγινει. Επισης η λογικη λεει οτι οι τιμες πεφτουν. Ισως καλυτερα 18μηνο. Δεν μπορει καποιος να απαντησει. Το θεμα ειναι αν μπορειτε γυρω στο 30αρι ειναι χαρισμα. Μιλαμε για ταχυτητες αρκετα καλες και με 42 ευρω συνολο εχεις σε 5 σημεια ιντερνετ. 1
dj_neo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 26 minutes ago, ultrahd said: 2. Επίσης σχετικά με τις extra sim: Κατάλαβα ότι μπορείς να πάρεις μέχρι και 4 extra sim και το κόστος καθεμίας είναι: 3,02 ευρώ/sim/μήνα. Γνωρίζει κάποιος αν με την έναρξη του συμβολαίου τώρα μπορείς να ζητήσεις π.χ. μόνο 2 extra sim και κάποια στιγμή αργότερα στο διάστημα του συμβολαίου να πάρεις π.χ. ακόμα 2 extra sim και να φτάσεις τις 4 ? 'Η μήπως αν ξεκινήσεις το συμβόλαιο με 2 extra sim δεν μπορείς στη συνέχεια να πάρεις ακόμα 2 extra sim κατά τη διάρκεια του συμβολαίου? Πριν 2 περίπου μήνες που έκανα τηλεφωνικά το συγκεκριμένο συμβόλαιο για να πάρω extra sim έπρεπε να πάω σε φυσικό κατάστημα (Γερμανός / Cosmote) τουλάχιστον μία μέρα μετά την ενεργοποίηση της βασικής κάρτας. Δεν έστελναν extra sim από το τμήμα προσφορών παρότι επέμεινα αρκετά. Θεωρητικά μπορείς να ζητήσεις όποτε θες. Ο υπάλληλος μου είχε αναφέρει ότι οι extra sim έχουν και αυτές χρονική δέσμευση αλλά δεν θυμάμαι τη διάρκεια (12 ή 24 μήνες). Το ποσό για πρόωρη διακοπή ήταν αρκετά μικρό.
prokomeni Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, asteroulis είπε Καθε τεχνολογια φερνει νεες ταχυτητες. Το νεο wifi 6 , ή AX , πιανει μεγαλυτερες ταχυτητες και απο 1gbps , όπου καταλήγει να ειναι bottleneck μια συνδεση gigabit !!! Εννοείται σε προηγούμενες εκδοσεις wifi δεν περιμενεις να χρησιμοποιεις ολοκληρο το bandwith , αλλα μην λεμε ο,τι ναναι. Παντα το προβλημα ηταν η συνδεση με τον εξω κοσμο, οχι το εσωτερικο δικτυο. Οι εφαρμογες που χρειάζονται 1gigabit ειναι σχεδον παντα συνδεδεμενες με καλωδιο Εγω εχω 5 και πιανει 500. Το 6 θα πιανει παραπανω. Απο ρουτερ ομως οχι κινητο να μοιρασει σε 10 συσκευες και να μοιραζει 1 γιγαμπιτ. Αυτα τα εχετε δοκιμασει που λετε η επειδη γραφουν καπου wifi 6 1600 πχ νομιζετε οτι ισχυουν παντου και παντα;
4four Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μολις έκανα και εγώ το συμβόλαιο μου για 18 μήνες! στα 37,98 (2 σιμ κάρτες χωρίς τέλος κινητής) και γράφει (ρωτησα κίολας) 91,83€ θα είναι η τιμή για τον δέκατο ένατο συν μήνα! Δεν ξέρω άμα θα μπορέσουμε να έχουμε το ίδιο πακέτο στα ίδια λεφτά πάλι ελπίζω (η ακόμα και φθηνότερα) πάντως άμα έχετε αμφιβολίες και μπορείτε κάντε το 24μήνο!
DjTony Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, prokomeni είπε μοιράζει 1gbps το κινητό με WiFi; ούτε το ρουτερ δεν δίνει τόσα σε εμένα. Στο αμάξι αυτά που μου λες ειναι κάτω από 50. αυτά τα δίνει άνετα ένα κινητό Δεν έχω δοκιμάσει 1000mbps αλλά μια φορά 500mbps μου τα έδωσε. 3 ώρες πριν, prokomeni είπε Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από DjTony
kostasfalcon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, 4four είπε Μολις έκανα και εγώ το συμβόλαιο μου για 18 μήνες! στα 37,98 (2 σιμ κάρτες χωρίς τέλος κινητής) και γράφει (ρωτησα κίολας) 91,83€ θα είναι η τιμή για τον δέκατο ένατο συν μήνα! Δεν ξέρω άμα θα μπορέσουμε να έχουμε το ίδιο πακέτο στα ίδια λεφτά πάλι ελπίζω (η ακόμα και φθηνότερα) πάντως άμα έχετε αμφιβολίες και μπορείτε κάντε το 24μήνο! 37.98 είναι αν δεν έχεις βάλει e-bill... Αν βάλεις είναι 37...εμένα αυτό μου είπαν... Το 91.83 τι είναι?
prokomeni Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Το θεμα με αυτο το ρημαδι ειναι οτι μπλεκεις. Στις dsl αναλογα την ταχυτητα πληρωνεις παραπανω. εδω το παγιο ειναι σταθερο και την ταχυτητα στην δινει ο εξοπλισμος. κατ4 50 ευρω 50 ταχυτητα κατ6 100 ευρω 120 ταχυτητα κατ12 200 ευρω 200 ταχυτητα 5g 400 ευρω 600 ταχυτητα Στην αρχη λες οκ dsl 50αρα ειχα θα δωσω ενα 50ρικο και θα ειμαι στα ιδια με καλυτερο απ και ειμαι και φορητος. Μετα επειδη δεν αλλαζει το παγιο σε τρωει. Εχω παει απο κατ4 σε 6 και μετα 5g
definitio Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Κάποιος πριν αναφέρθηκε στις διαθέσιμες κεραίες ως κριτήριο επιλογής κι έδωσε αυτό το χρησιμότατο σύνδεσμο https://keraies.eett.gr/ Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κεραία μόνο εκεί που λέει "Αδειοδοτημένη" ή κι εκεί που λέει εκεί "Δήλωση ΕΚΚΧΟ";
stalker96 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Καλησπερα, Τα φωτα σας παρακαλω μιας και ειμαι ασχετος με τα ρουτερ και τις συνδεσεις. Εκανα αιτηση κι εγω για το προγραμμα. Στην περιοχη που ειμαι, με δεδομενα απο καρτα cosmote πιανω αναλογα με τον φορτο του δικτυου απο 4g κινητο 25-130mbps. 5G θεωρω οτι δεν υπαρχει ακομα στην περιοχη χωρις να εχω τροπο να το διαπιστωσω. Τι ρουτερ θα προτεινατε για την καρτα δεδομενων ωστε να εκμεταλλευτω την ταχυτητα στο επακρο;
prokomeni Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, stalker96 είπε Καλησπερα, Τα φωτα σας παρακαλω μιας και ειμαι ασχετος με τα ρουτερ και τις συνδεσεις. Εκανα αιτηση κι εγω για το προγραμμα. Στην περιοχη που ειμαι, με δεδομενα απο καρτα cosmote πιανω αναλογα με τον φορτο του δικτυου απο 4g κινητο 25-130mbps. 5G θεωρω οτι δεν υπαρχει ακομα στην περιοχη χωρις να εχω τροπο να το διαπιστωσω. Τι ρουτερ θα προτεινατε για την καρτα δεδομενων ωστε να εκμεταλλευτω την ταχυτητα στο επακρο; Σε ποια περιοχη εισαι; Δεν εχει κανας φιλος κινητο να το δοκιμασεις; Και αν δεν εχει τωρα η περιοχη σε λιγο καιρο μπορει να εχει. Αν θες φουλ ταχυτητα σε 4γ κοιτα κατι σε κατ12 και πανω. Πουλαει ενα παιδι εδω ενα κατ19 νομιζω στα 140 ευρω.
ultrahd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, prokomeni είπε 1. Ποτε ετσι ποτε αλλιως. η καθε περιπτωση διαφορετικη. Αναλογα τι τιμη θα παρει ο καθενας. Εχω ακουσει και για κατω απο 25. Παιρνεις τηλεφωνο και σου λενε. Πχ ξερω αν αλλαξεις σταθερο και πας οτε εχεις παραπανω εκπτωση. 2.Οι εξτρα ειναι εκτος συμβολαιου. Κανεις οτι θες. παιρνεις για μια εναν μηνα την γυρνας. Πληρωνεις μονο τον μηνα. Ανα πασα στιγμη παιρνεις εξτρα σιμ με μεγιστο 4. 3. Δεν ισχυει. 3,02 η καθε μια. δεν δινει δωρεαν. 4. Δεν νομιζω να μπορεις 24μηνο. Βγαινει αυτοματα. Θελω να ελπιζω οτι οταν ληξει θα μπορει να ξαναγινει. Επισης η λογικη λεει οτι οι τιμες πεφτουν. Ισως καλυτερα 18μηνο. Δεν μπορει καποιος να απαντησει. Το θεμα ειναι αν μπορειτε γυρω στο 30αρι ειναι χαρισμα. Μιλαμε για ταχυτητες αρκετα καλες και με 42 ευρω συνολο εχεις σε 5 σημεια ιντερνετ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο καθώς και σε όλους τους φίλους παρακάτω που βοήθησαν με τις πληροφορίες τους! Παιδιά δεν ξέρω,το σκέφτομαι η αλήθεια γιατί είμαι από αυτούς που αν και ομολογουμένως είναι καλή η τιμή,έχω γενικά μια δυσανεξία στις δεσμεύσεις με συμβόλαια.Τους θυμάμαι από εποχές αρχές του 2000 πως κοροιδευαν τον κόσμο με τις "επιδοτήσεις" συσκευών κινητών με τα 40αρια και 50αρια πάγια για 1-2 ώρες το μήνα και μόνο προς cosmote(!) εκείνη την εποχή! Να θυμίσω νοσταλγικά (για να θυμούνται οι παλαιότεροι) τα περίφημα "cosmote απεριοριστα" των αρχών του 2000 που η λέξη απεριόριστα ήταν μόνο κατ ευφυμισμό! Πέρα από τη νοσταλγία τώρα πιο συγκεκριμένα έχω στο μυαλό μου μήπως εντός του 2022 δούμε για πρώτη φορά κάποιο πραγματικά απεριόριστο πακέτο data στην ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ cosmote.Να μπορείς δηλαδή έστω και λίγο ακριβότερα να έχεις για ένα μήνα που χρειάζεσαι πραγματικά απεριόριστα data με το καλό δίκτυο της cosmote.Πιστεύω ότι ακόμα και με ένα ποσό της τάξης των 30-40 ευρώ/μήνα, ένα πακέτο με πραγματικά απεριόριστα data cosmote ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ,θα έκανε μεγάλο σουξέ! Σκέφτομαι δηλαδή,επειδή μέχρι τώρα η κυρία cosmote δεν μας είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοια πακέτα τιμολογιακά,μήπως αυτή η (επαναλαμβάνω ομολογουμένως καλή προσφορά,που ακόμα την σκέφτομαι...) είναι το τυράκι για να τσιμπήσει όσους μπορεί να δέσει με συμβόλαιο και στη συνέχεια π.χ. λίγους μήνες μετά κάνει το μπαμ και βγάλει στον αέρα για πρώτη φορά ένα πραγματικά απεριόριστο πακέτο data στην ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ cosmote για να τσιμπήσει και όσους "δεν τα πάνε καλά με τις δεσμεύσεις" έστω και με υψηλότερο τίμημα για το πακέτο,της τάξης των 30-40 ευρώ/μήνα...Αυτό το στηρίζω σαν πιθανότητα και στο γεγονός πως μόλις τώρα έβγαλε για πρώτη φορά πραγματικό πακέτο με απεριόριστη ομιλία σε ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ cosmote και άρα ένα πακέτο με πραγματικά απεριόριστα data σε ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ cosmote, δείχνει το αναμενόμενο επόμενο βήμα! Δεν θέλω να βγούμε offtopic,αλλά νομίζω και αυτές οι σκέψεις έχουν αξία για πολλούς από εμάς εδώ που το σκεφτόμαστε και από αυτή την άποψη! Εσείς πιστεύετε πως είμαστε κοντά ή όχι στην ανακοίνωση ενός πραγματικά απεριόριστου πακέτου data στην ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ cosmote ? Αν ναι, σε τι τιμή? Ένα τέτοιο πακέτο θα ήταν το επόμενο βήμα από το σημερινό Play Now unlimited που είναι τώρα στα 15 ευρώ/μήνα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από ultrahd
kostasfalcon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, ultrahd είπε Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο καθώς και σε όλους τους φίλους παρακάτω που βοήθησαν με τις πληροφορίες τους! Παιδιά δεν ξέρω,το σκέφτομαι η αλήθεια γιατί είμαι από αυτούς που αν και ομολογουμένως είναι καλή η τιμή,έχω γενικά μια δυσανεξία στις δεσμεύσεις με συμβόλαια.Τους θυμάμαι από εποχές αρχές του 2000 πως κοροιδευαν τον κόσμο με τις "επιδοτήσεις" συσκευών κινητών με τα 40αρια και 50αρια πάγια για 1-2 ώρες το μήνα και μόνο προς cosmote(!) εκείνη την εποχή! Να θυμίσω νοσταλγικά (για να θυμούνται οι παλαιότεροι) τα περίφημα "cosmote απεριοριστα" των αρχών του 2000 που η λέξη απεριόριστα ήταν μόνο κατ ευφυμισμό! Πέρα από τη νοσταλγία τώρα πιο συγκεκριμένα έχω στο μυαλό μου μήπως εντός του 2022 δούμε για πρώτη φορά κάποιο πραγματικά απεριόριστο πακέτο data στην ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ cosmote.Να μπορείς δηλαδή έστω και λίγο ακριβότερα να έχεις για ένα μήνα που χρειάζεσαι πραγματικά απεριόριστα data με το καλό δίκτυο της cosmote.Πιστεύω ότι ακόμα και με ένα ποσό της τάξης των 30-40 ευρώ/μήνα, ένα πακέτο με πραγματικά απεριόριστα data cosmote ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ,θα έκανε μεγάλο σουξέ! Σκέφτομαι δηλαδή,επειδή μέχρι τώρα η κυρία cosmote δεν μας είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοια πακέτα τιμολογιακά,μήπως αυτή η (επαναλαμβάνω ομολογουμένως καλή προσφορά,που ακόμα την σκέφτομαι...) είναι το τυράκι για να τσιμπήσει όσους μπορεί να δέσει με συμβόλαιο και στη συνέχεια π.χ. λίγους μήνες μετά κάνει το μπαμ και βγάλει στον αέρα για πρώτη φορά ένα πραγματικά απεριόριστο πακέτο data στην ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ cosmote για να τσιμπήσει και όσους "δεν τα πάνε καλά με τις δεσμεύσεις" έστω και με υψηλότερο τίμημα για το πακέτο,της τάξης των 30-40 ευρώ/μήνα...Αυτό το στηρίζω σαν πιθανότητα και στο γεγονός πως μόλις τώρα έβγαλε για πρώτη φορά πραγματικό πακέτο με απεριόριστη ομιλία σε ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ cosmote και άρα ένα πακέτο με πραγματικά απεριόριστα data σε ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ cosmote, δείχνει το αναμενόμενο επόμενο βήμα! Δεν θέλω να βγούμε offtopic,αλλά νομίζω και αυτές οι σκέψεις έχουν αξία για πολλούς από εμάς εδώ που το σκεφτόμαστε και από αυτή την άποψη! Εσείς πιστεύετε πως είμαστε κοντά ή όχι στην ανακοίνωση ενός πραγματικά απεριόριστου πακέτου data στην ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ cosmote ? Αν ναι, σε τι τιμή? Ένα τέτοιο πακέτο θα ήταν το επόμενο βήμα από το σημερινό Play Now unlimited που είναι τώρα στα 15 ευρώ/μήνα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πακέτα καρτοκινητής με απεριόριστα data αλλά είναι με τη μορφή των προσφορών δεν είναι δηλαδή μόνιμα. Το θεωρώ σχεδόν απίθανο να δοθούν μόνιμα πακέτα στην καρτοκινητή με απεριόριστα data γιατί μετά τα συμβόλαια θα έχουν μεγάλο πρόβλημα και αυτό οι εταιρείες δεν το θέλουν. Ήδη υπάρχουν στην καρτοκινητή πακέτα με απεριόριστη ομιλία Δεν νομίζω να κάνουν την υπέρβαση και για δεδομένα Η φάση θα πάει Όπως ήταν, δηλαδή προσφορές κατά καιρούς και στα καρτοκινητο, Όπως κάνει κάθε χρονιά η Cosmote και κάθε καλοκαίρι δίνει σε όλους.
Kostasallinone Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, prokomeni είπε Το θεμα με αυτο το ρημαδι ειναι οτι μπλεκεις. Στις dsl αναλογα την ταχυτητα πληρωνεις παραπανω. εδω το παγιο ειναι σταθερο και την ταχυτητα στην δινει ο εξοπλισμος. κατ4 50 ευρω 50 ταχυτητα κατ6 100 ευρω 120 ταχυτητα κατ12 200 ευρω 200 ταχυτητα 5g 400 ευρω 600 ταχυτητα Στην αρχη λες οκ dsl 50αρα ειχα θα δωσω ενα 50ρικο και θα ειμαι στα ιδια με καλυτερο απ και ειμαι και φορητος. Μετα επειδη δεν αλλαζει το παγιο σε τρωει. Εχω παει απο κατ4 σε 6 και μετα 5g Προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει καμία διαφορά μεταξύ κινητού και mifi ή router. Μάλιστα τα κινητά είναι και φθηνότερα και κάνουν την ίδια δουλειά. Και φυσικά έχοντας οθόνη και εφαρμογές Android μπορείς να κάνεις και αλλά κόλπα. Και αν έχεις και Samsung κινητό κουμπώνεις ένα type c to ethernet και αποκτάς και θύρα ethernet. Φυσικά αγοράζεις το κινητό για να το έχεις αποκλειστικά ως router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από ipal,
Περι routers
Έχει προταθεί από matrixxx
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση