Lucifer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Στις 11/10/2023 στις 12:07 ΜΜ, Specs είπε 7.90 είδα το πέλλετ πράκτικερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, Lucifer said: 7.90 είδα το πέλλετ πράκτικερ Δεν ειναι Α1 αυτο ομως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Specs είπε το αλλαξα αλλα βλεπω πως ειχα υπολογισει για την φτηνοτερη κ σε Θεσσαλονικη, για δες πινακα εχω λαθος? τωρα εβαλα το ακριβοτερο, Δυτικη Μακεδονια διανομη...μαλλον μια μεση τιμη θα ηταν πιο δικαιη 0,063 βγαινει. Τι λες? έλεγα μη βάλεις δυναμικότητα μιας και είναι πάγια χρέωση και δεν εξαρτάται απο την κατανάλωση , ούτε μπαίνει στην τιμή προμήθειας της κιλοβατώρας έκανα πάντως πανελλαδικό μέσο όρο στο excel αερίου του Συντελεστής Δυναμικότητας και Ενέργειας, αν θες τσέκαρέ το (2ο φύλλο) τώρα η χρέωση μεταφοράς είναι μανίκι μιας και θέλει απο κάθε πάροχο να βγει μέσος όρος και μετά μέσο όρο όλοι οι πάροχοι 😂 0,0018 είναι μια καλή τιμή , τη βλέπω στον καφέ 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, korakios said: έλεγα μη βάλεις δυναμικότητα μιας και είναι πάγια χρέωση και δεν εξαρτάται απο την κατανάλωση γιαυτο εβαλα 1000 κιλοβατωρες, για να σβησει το παγιο αυτο ομαλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Specs είπε γιαυτο εβαλα 1000 κιλοβατωρες, για να σβησει το παγιο αυτο ομαλα... δεν κατάλαβα που και σε τι αναφέρεται το 1000kw , εννοείς κατανάλωση το μήνα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, korakios said: σε τι αναφέρεται το 1000kw , εννοείς κατανάλωση το μήνα ? στο κελι c2 κιλοβατωρες δοκιμης εβαλα ενδεικτικα 1000 kwh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Specs είπε στο κελι c2 κιλοβατωρες δοκιμης εβαλα ενδεικτικα 1000 kwh βασικά σε έχω χάσει τελείως , δεν ξέρω καν για ποιο αρχείο μιλάς, πόσο μάλλον να βρω το κελί 😁 άκυρο , κατάλαβα Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, korakios said: το κελί το γαλαζιο κελι Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Specs είπε στο κελι c2 κιλοβατωρες δοκιμης εβαλα ενδεικτικα 1000 kwh για ελαφρύ χειμώνα υπολόγισε 5000kw , επίσης της zenith που έβαλες είναι με ρήτρα , σα βασική χρέωση προμήθειας προτείνω να βάλεις το σταθερό της ΔΕΗ 0,051 1 λεπτό πριν, Specs είπε το γαλαζιο κελι Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου να έκανα edit δε σε πρόλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, korakios said: σα βασική χρέωση προμήθειας προτείνω να βάλεις το σταθερό της ΔΕΗ 0,051 οκ, θα βαλω αυτο κ βγαινει ο μεσος ορος του ακριβοτερου σε διανομη κ του φτηνοτερου στα 0,0864 all included... Διορθωσεων συνεχεια... Αν ισχυσει η επιδοτηση εξτρα σε οσους θερμαινονται με αντλιες,οπως ειδα σε πρωτοσελιδο κυριακατικης για αυριο, οι αντλιες θερμανσης θα εχουν ακομη πιο μεγαλο προβαδισμα . Πως θα πιστοποιειται αυτο δεν ξερω... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 42 λεπτά πριν, Specs είπε Πως θα πιστοποιειται αυτο δεν ξερω... καλύτερα άσε τις επιδοτήσεις μιας και είναι και το επίδομα θέρμανσης και ΚΟΤ κτλ , θα χαθεί η μπάλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Εννοειται! γιατι αυτες κ αν ειναι ακρως ατομικες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, Specs είπε οκ, θα βαλω αυτο κ βγαινει ο μεσος ορος του ακριβοτερου σε διανομη κ του φτηνοτερου στα 0,0864 all included... Διορθωσεων συνεχεια... Αν ισχυσει η επιδοτηση εξτρα σε οσους θερμαινονται με αντλιες,οπως ειδα σε πρωτοσελιδο κυριακατικης για αυριο, οι αντλιες θερμανσης θα εχουν ακομη πιο μεγαλο προβαδισμα . Πως θα πιστοποιειται αυτο δεν ξερω... Νομίζω λείπει το ενεργειακό τζάκι με ξύλα /τόνο ( βλέπω μόνο ανοιχτό) . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πήρα φέτος πέλλετ Α1 της Alfa wood με 360€ τον τόνο Θεσσαλονίκη Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από GBorb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 3 hours ago, liakjim said: Νομίζω λείπει το ενεργειακό τζάκι με ξύλα /τόνο ( βλέπω μόνο ανοιχτό) Δεν εχω αξιοπιστη τιμη κ τοχω σε αναστολη. Φιλος που αγοραζει τοπικα εδω με 160ε/τονο πηγα κ ειδα τι παιρνει κ απογοητευτηκα. Κορμους δενδρων με τον φλοιο μαζι, καταπρασινο απο υγρασια κλπ. Αν κανω μετρηση υγρασιας κ αναγωγη, θα βγαινει ακριβοτερα απο τα κανονικα καυσοξυλα Leroy/Praktiker κλπ. Αν εχει καποιος (η εσυ) πραγματικο προμηθευτη καυσοξυλων με στεγνα οπως προβλεπεται απο τον νομο καυσοξυλα, που τα αγοραζει με το βαρος,ας δωσει τιμη εδω να το βαλω. Ειναι τραγικο να αγοραζεις ξυλα με 160ε/τονο κ εφοσον εχουν 50% υγρασια αντι για 20% να σου κοστιζουν εν τελει 320ε/τονο μιας και η θερμογονος δυναμη απο το 20% υγρασια στο 50% γινεται η μιση (να μην μιλησουμε για τα υπολοιπα περι καπνου κλπ) Με αφορμη αυτο ας βαλω κ το σχετικο αποσπασμα απο το εγχειριδιο... 2 hours ago, GBorb said: Εγώ πήρα φέτος πέλλετ Α1 της Alfa wood με 360€ τον τόνο Θεσσαλονίκη Κανονικα κ με αποδειξη η απο γνωστο/μαυρα κλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις