korakios Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, mindreader είπε Και κλασικα, η πετρελαιου θελει και μπουρι, σωστα; ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmaris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, marmaris είπε Τι μου θύμισες τώρα; Με μια τέτοια Kresky αερόθερμη μεγαλώσαμε στο πατρικό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmaris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 κι εγω το ιδιο.......δευτερα ......αντα κι εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 ... και βάλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ forever; Καθεται ο κοσμος και ψαχνεται...ισως δικαιως, αλλα ισως και οχι... Χτες πηγα σε γνωστο μου γιατρο, ιδιοκτητο οικημα-ιατρειο-σπιτι κλπ. Ο ανθρωπος παει καλα, βγαζει λεφτα. Θα μπορουσε να εχει βαλει το ακριβοτερο και ΄τελειοτερο' συστημα θερμανσης. Δεν εχει οικονομικο προβλημα. Προσφατα εκανε δωρο σε κοινο μας γνωστο για τη γιορτη του, ενα ρολοι 500 ευρω... Μπαινω μεσα στο ιατρειο πρωι, 7.30 ηταν, ζεστασια, μια χαρα, τον ρωταω, τι θερμανση εχεις, ποτε προλαβε και ζεστανε εδω μεσα κλπ. Μου λεει, εγω εχω κρατησει τη θερμανση με πετρελαιο! Κοβω και επαγγελματικο τιμολογιο και μου ερχεται μια χαρα! ----- Και μιας και μιλαμε για κοστος θερμανσης, συνηθως τι δεξαμενες πετρελαιου συνηθως παιζουν σε μονοκατοικιες; Εμεις στο πατρικο μου εχουμε 1 τονου, και σκεφτομαι αν μπορουσε να μπει ισως ακομη μια (σκεψη κανω, δεν ξερω αν γινεται/αν αξιζει κλπ), και να γεμιζω με πετρελαιο, οταν αυτο εχει οντως χαμηλη τιμη. Δεν θα ξεχασω, οχι παλια, πριν 2 χρονια, που ειχα βαλει πετρελαιο με τιμη 0,69 αν θυμαμαι καλα. Τοτε ειχα φουλαρει, και ελεγα μακαρι να μπορουσα να αγορασω κι αλλο (αλλα δεν ειχα που να το βαλω). Για αλλο το κοστος με τιμη 1,3 ευρω το λιτρο, και αλλο με 0.69... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, mindreader είπε ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ forever; το ερωτηματικο ειναι η απαντηση...ποιος πλεον μπορει να πονταρει σε κατι? κανεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, mindreader είπε Δεν θα ξεχασω, οχι παλια, πριν 2 χρονια, που ειχα βαλει πετρελαιο με τιμη 0,69 αν θυμαμαι καλα. Τοτε ειχα φουλαρει, και ελεγα μακαρι να μπορουσα να αγορασω κι αλλο (αλλα δεν ειχα που να το βαλω). Για αλλο το κοστος με τιμη 1,3 ευρω το λιτρο, και αλλο με 0.69... Αρχές καραντίνας, τότε είχα φουλάρει βενζίνη με 1,20. Άμα τα ξαναδούμε αυτά, γράψε μου.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Αρχές καραντίνας, τότε είχα φουλάρει βενζίνη με 1,20. Φαντασου ακομη και τοτε που περισευε το πετρελαιο και για να το ξεφορτωσουν απο τα τανκερ πληρωναν τον παραλήπτη, μας δαγκωναν κανονικοτατα οι μονοπωλιακοι των διυλιστηριων! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kirmike Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν η ετήσια κατανάλωση που έχω στο αέριο είναι υπερβολική. 1.080 nm3 η αλλιώς 12.564 kwh για θέρμανση και ζεστό νερό σε σπίτι 82τμ. Ατομικός λέβητας φυσικού αερίου. Περιοχή Λάρισα. 5ος όροφος από πάνω σκέπη. Βόρεια - ανατολικά - δυτικά εκτεθειμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Kirmike είπε Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν η ετήσια κατανάλωση που έχω στο αέριο είναι υπερβολική. 1.080 nm3 η αλλιώς 12.564 kwh για θέρμανση και ζεστό νερό σε σπίτι 82τμ. Ατομικός λέβητας φυσικού αερίου. Περιοχή Λάρισα. 5ος όροφος από πάνω σκέπη. Βόρεια - ανατολικά - δυτικά εκτεθειμένα. Αυτή είναι η ετήσια κατανάλωση ή ότι έχεις κάψει φέτος; Μονώσεις υπάρχουν; Τετραγωνικά; Σε πόσους βαθμούς το έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Στις 12/1/2023 στις 10:24 ΜΜ, mindreader είπε Μπαινω μεσα στο ιατρειο πρωι, 7.30 ηταν, ζεστασια, μια χαρα, τον ρωταω, τι θερμανση εχεις, ποτε προλαβε και ζεστανε εδω μεσα κλπ. Καλά, την ίδια ζεστασιά θα 'χε ότι σύστημα και να 'χε. Δεν έχει κάτι "μαγικό" το πετρέλαιο. Το ίδιο ζεστό νερό θα κυκλοφορούσε στα σώματα όποιο και να ήταν το καύσιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kirmike Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Αυτή είναι η ετήσια κατανάλωση ή ότι έχεις κάψει φέτος; Μονώσεις υπάρχουν; Τετραγωνικά; Σε πόσους βαθμούς το έχεις; Ετήσια κατανάλωση για το έτος 2022. Τετραγωνικά σπιτιού 82. Κουφώματα αλουμινίου.Έτος κατασκευής σπιτιού 2000. Θέρμανση 19 όταν κοιμόμακοιμόμαστε. 20 από το πρωί έως το απόγευμα. 21 απόγευμα έως βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, Kirmike είπε Ετήσια κατανάλωση για το έτος 2022. Τετραγωνικά σπιτιού 82. Κουφώματα αλουμινίου.Έτος κατασκευής σπιτιού 2000. Θέρμανση 19 όταν κοιμόμακοιμόμαστε. 20 από το πρωί έως το απόγευμα. 21 απόγευμα έως βράδυ. Δεν έχει μόνωση το σπίτι και για αυτό καις τόσο. Εγώ σε μονοκατοικία λίγο έξω από τη Λάρισα, 110 τετραγωνικά, με 10αρι κέλυφος και θερμοκρασία 23,5 24ωρο (λόγω μωρού), κατανάλωση 2022 περίπου 9000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kirmike Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Δεν έχει μόνωση το σπίτι και για αυτό καις τόσο. Εγώ σε μονοκατοικία λίγο έξω από τη Λάρισα, 110 τετραγωνικά, με 10αρι κέλυφος και θερμοκρασία 23,5 24ωρο (λόγω μωρού), κατανάλωση 2022 περίπου 9000. Ευχαριστώ. Πρέπει να μπω στο εξοικονομώ άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις