Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να κάνεις πρακτική άσκηση (π.χ. γραμματειακή υποστήριξη) σε προξενείο άλλης χώρας στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα το προξενείο της Βραζιλίας στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη!

Δημοσ.
Στις 14/3/2022 στις 12:31 ΠΜ, annabell είπε

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να κάνεις πρακτική άσκηση (π.χ. γραμματειακή υποστήριξη) σε προξενείο άλλης χώρας στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα το προξενείο της Βραζιλίας στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη!

Αυτο που ξερω ειναι πριν λιγα χρονια απο την σχολη μου.Διαφορες υπηρεσιες προσεφεραν θεσεις πρακτικης και η γραμματεια ανακοινωνε τις θεσεις αυτες.Εθετες υποψηφιοτητα και σε επελεγαν.Δεν μπορουσες να πας οπου θελεις.Τωρα βεβαια ισως να εχει αλλαξει το συστημα η να διαφερει απο σχολη σε σχολη.Πιο σιγουρο ειναι να ρωτησεις την γραμματεια σου τι συνεργασιες εχει.

Δημοσ.
Στις 14/3/2022 στις 12:31 ΠΜ, annabell είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει για πρακτική άσκηση στις πρεσβείες και προξενεία άλλων χωρών στην Ελλάδα.

Υπάρχουν όμως προκηρύξεις θέσεων από το Υπουργείο Εξωτερικών για πρακτικη άσκηση στις πρεσβείες και προξενεία της Ελλάδας σε άλλες χώρες (ERASMUS+).

https://www.mfa.gr/eykairies-stadiodromias/praktike-askese/prokeruxe-theseon-gia-praktike-askese-phoiteton-se-arkhes-tes-exoterikes-uperesias-gia-to-akademaiko-etos-2022-2023.html

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, nitsa21 είπε

Αυτο που ξερω ειναι πριν λιγα χρονια απο την σχολη μου.Διαφορες υπηρεσιες προσεφεραν θεσεις πρακτικης και η γραμματεια ανακοινωνε τις θεσεις αυτες.Εθετες υποψηφιοτητα και σε επελεγαν.Δεν μπορουσες να πας οπου θελεις.Τωρα βεβαια ισως να εχει αλλαξει το συστημα η να διαφερει απο σχολη σε σχολη.Πιο σιγουρο ειναι να ρωτησεις την γραμματεια σου τι συνεργασιες εχει.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, βασικά έπρεπε να διευκρινισω οτι είμαι αποφοιτη, οποτε δν εννοω την πρακτική άσκηση φοιτητών μεσω ΕΣΠΑ, ψαχνω κάτι για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, έστω και μη αμειβομενη πρακτική.

8 ώρες πριν, Sibyl είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει για πρακτική άσκηση στις πρεσβείες και προξενεία άλλων χωρών στην Ελλάδα.

Υπάρχουν όμως προκηρύξεις θέσεων από το Υπουργείο Εξωτερικών για πρακτικη άσκηση στις πρεσβείες και προξενεία της Ελλάδας σε άλλες χώρες (ERASMUS+).

https://www.mfa.gr/eykairies-stadiodromias/praktike-askese/prokeruxe-theseon-gia-praktike-askese-phoiteton-se-arkhes-tes-exoterikes-uperesias-gia-to-akademaiko-etos-2022-2023.html

Ναι για εξωτερικό ξερω απλα ενδιαφερομαι για εντός Ελλάδος προς το παρόν, επίσης είμαι απόφοιτη και νομίζω οι προκηρύξεις αφορούν φοιτητές μονο, σε ευχαριστώ όπως και να χει πάντως για τις πληροφορίες.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/3/2022 στις 11:50 ΠΜ, annabell είπε

ενδιαφερομαι για εντός Ελλάδος

Να κοιτάξεις ιστοτόπους αλλοδαπών προξενίων και πρεσβιων που βρίσκονται στην Ελλαδα και να στείλεις email εκεί. Κάτι θα υπάρχει :)

Επεξ/σία από Addendi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...