_filippos_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Κάποια στιγμή θυμάμαι πως μου είχε παρουσιαστεί μια αστάθεια στο apple keyboard και magic trackpad (και τα δυο είναι με bluetooth). Σε ανύποπτο χρόνο χάναν την σύνδεση και ξανα συνδέονταν ή εαν καθυστερούσαν πολύ την ζεύξη τα έκλεινα και ξανα άνοιγα. Υπήρχε θέμα bluetooth; Ναι υπήρχε. Ήταν θέμα αποκλειστικά του imac μου (σχεδον 5ετίας); Όχι δεν ήταν. Τόσος κόσμος δήλωνε στα forum πως είχε πρόβλημα, καταλάβαινες πως ήταν γενικό το θέμα και υπήρχαν μεσοβέζικες λύσεις. Στο τέλος έβγαλε η apple update λειτουργικού και το θέμα εξαφανίστηκε. Όπως καταλαβαίνεις, στα μηχανήματα προβλήματα θα προκύπτουν όπως και λύσεις. Για peace of your mind πήγαινε σε κάποιο μεγάλο κατάστημα που έχει mac mini και δοκίμασε τα bluetooth σου να επιβεβαιώσεις. Εαν μελλοντικά δεις πως υπάρξει θέμα τότε υπομονή και θα το λύσουν με update. 1
M A T R I X Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Υπήρχαν όντως αρκετά θέματα με το BT στο release, αλλά διορθώθηκαν όλα με update. Αν όντως σε ενδιαφέρει, προχώρησε την αγορά και δεν θα το μετανιώσεις. Και εγώ στην αρχή ήμουν σκεπτικός, γιατί γενικά προτιμώ mbp, αλλά πήρα Mac Mini M1 με 16αρα ram και είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ. Είναι πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει, ακόμα και το BTO model. 1
thanasis00 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Κάτοχος Macbook Pro M1 2020, και είχα θέματα με το Big Sur, και συγκεκριμένα με bluetooth ακουστικά. Κάνανε συχνές αποσυνδέσεις, ή δεν έκαναν καθόλου connect, και έπρεπε να κάνω είτε kill το bluetooth service, είτε unpair και ξανά pair. Με το Monterey όλα αυτά τα προβλήματα λύθηκαν, και δε ξαναείχα πρόβλημα με bluetooth συσκευές. Πάντως και εγώ το σκέφτομαι, να δώσω ένα desktop του 2016 που έχω και να πάω σε Mac Mini M1 για κύριο υπολογιστή, έχοντας δουλέψει αρκετά και με MBP (λόγω δουλειάς). Πλέον με το OS δεν έχω κανένα παράπονο, το μόνο μου με χαλάει είναι η μη επεκτασιμότητα του hardware, και ότι πρέπει να δώσεις αρκετά λεφτά up front για RAM + SSD. 1
nickvas19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 φίλε σε ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες και εσύ την εμπειρία σου. ναι αυτό είναι γεγονός ότι πρέπει να δώσεις αρκετά για bto. Ωστοσο ενα τετοιο μηχανημα ανετα το κρατας 10χρονακια μονιμα στην μπριζα και θαρρω δεν θα καταλαβει τιποτα. 1
anonymGR Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλά , Πάω για αγορά Mac mini m1. Βλέπω πολλοί δίνουν σε καλές τιμές , σε μεταχειρισμένο πάντα τα βασικά μοντέλα. Αλλά τα φοβάμαι τα 8gb ram. Να περιμενω μπας και βαλει κανεις με 16gb ? Θα σηκώνω και κανένα parallels με windows. Θα τρεχω και κανενα vmware η vsphere . Δεν ξερω βασικα αν τρεχουν κιολας αυτα. το emac.eu ειναι αξιοπιστο ? Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από anonymGR
M A T R I X Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, anonymGR είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά , Πάω για αγορά Mac mini m1. Βλέπω πολλοί δίνουν σε καλές τιμές , σε μεταχειρισμένο πάντα τα βασικά μοντέλα. Αλλά τα φοβάμαι τα 8gb ram. Να περιμενω μπας και βαλει κανεις με 16gb ? Θα σηκώνω και κανένα parallels με windows. Θα τρεχω και κανενα vmware η vsphere . Δεν ξερω βασικα αν τρεχουν κιολας αυτα. το emac.eu ειναι αξιοπιστο ? Με κλειστά τα μάτια 16gb και μην κοιτάξεις το storage. Νομίζω ότι υπάρχουν 1-2 διαθέσιμα με 16gb RAM στο insomnia. Τσεκ για να μην βάζω αγγελίες εδώ. Check και εδώ. Από εκεί είναι το δικό μου BTO. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από M A T R I X
anonymGR Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/4/2022 στις 1:58 ΜΜ, M A T R I X είπε Με κλειστά τα μάτια 16gb και μην κοιτάξεις το storage. Νομίζω ότι υπάρχουν 1-2 διαθέσιμα με 16gb RAM στο insomnia. Τσεκ για να μην βάζω αγγελίες εδώ. Check και εδώ. Από εκεί είναι το δικό μου BTO. Σε ευχαριστώ πολύ. Πήρα από το emac eu με απαλλαγή το 16αρη στα 877. Είναι τίμια τιμή. Όποτε δεν κοιτάω για μεταχειρισμένο γιατί θα είναι ήδη 1 έτους και θα γλιτώσω στην καλύτερη 50 ευρώ και αν. Θα παρω και ένα dock της satechi σκέφτομαι που έχει Sata m2 και θα είμαι οκ. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από anonymGR 1
M A T R I X Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, anonymGR είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Πήρα από το emac eu με απαλλαγή το 16αρη στα 877. Είναι τίμια τιμή. Όποτε δεν κοιτάω για μεταχειρισμένο γιατί θα είναι ήδη 1 έτους και θα γλιτώσω στην καλύτερη 50 ευρώ και αν. Θα παρω και ένα dock της satechi σκέφτομαι που έχει Sata m2 και θα είμαι οκ. Πολύ καλά έκανες. Πάρτο, το έχω πάρει και εγώ.
anonymGR Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, M A T R I X είπε Πολύ καλά έκανες. Πάρτο, το έχω πάρει και εγώ. Αξίζει το συγκεκριμένο ; Από τι διαβάζω κάθεται καλύτερα από όλα το Mac mini και Φωλιάζει. Έχεις παρατηρήσει κάτι αρνητικό ; απο που το έχεις πάρει ; Από Ελλάδα; στο wake από sleep , ο δίσκος κάνει eject ? Επίσης μπορεις να μου μετρήσεις το ύψος με το Mac mini κουμπωμένο. ; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από anonymGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα