Προς το περιεχόμενο

Το remake του Dead Space έρχεται αρχές του 2023

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως πέρα από ένα facelift στα γραφικά, λίγο στον φωτισμό και στις σκιές δεν χρειάζεται ουδεμία προσθήκη ή τροποποίηση σε οτιδήποτε άλλο ειδικότερα στο θέμα ήχος ή το πώς φαίνονται ή ακούγονται τα όπλα. Ήταν πολύ μπροστά η συγκεκριμένη σειρά τότε και ουσιαστικά επανέφερε στη ζωή ένα για τοτε ψιλο-χαμενο είδος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 14/3/2022 στις 9:49 ΠΜ, polaki είπε

Κατά τη γνώμη μου δεν είναι κακά τα remakes, ίσα ίσα που κάποιος που δεν το έχει παίξει μπορεί να το παίξει με σύγχρονα γραφικά. 

Προφανώς ΔΕΝ απευθύνεται σε όσους το έχουν παίξει, και δεν θα "έπρεπε" και να το κρίνουν κιόλας αυτοί. 

Όσοι έχουμε παίξει τα original, απλά προσπερνάμε. Προσωπικά το μοναδικό remake που έχω αγοράσει είναι το Diablo 2, και αυτό μόνο και μόνο επειδή ήταν πριν 20+ χρόνια. Έπαιξα 3-4 ώρες, έβαλα Diablo 3 να ξεπονέσει η καρδιά μου από αυτό που έζησα (ωραία γραφικά, ΧΑΛΙΑ σύστημα παιχνιδιού, στα όρια του unplayable για μένα προσωπικά), και η ζωή συνεχίστηκε. 

Οπότε απλά τα αγνοούμε και πάμε παρακάτω. 

Να ήταν του χρόνου καλά θα ήταν. Ούτε θυμάμαι να "ανακοινώνεται" game και να κυκλοφορεί την επόμενη χρονια... Ειδικά με τους μισούς να είναι πλέον remote? 2024 και βάλε!

Αν το παιχνίδι έχει κακό gameplay, τότε μόνο οι παλιοί θα το παίξουν λόγω νοσταλγίας. Αν δεν άντεξες εσύ το diablo 2, πως θα το αντέξουν οι νέοι gamers που έχουν καλομάθει;

Σε ορισμένα remake γίνονται και αλλαγές στο gameplay (το κατά δύναμην). Δεν μιλάμε απλά για αναβάθμιση των γραφικών. Υπάρχουν βέβαια και remakes που δεν έχουν ούτε καν καλά γραφικά.

3 ώρες πριν, The_Judas είπε

Αν το παιχνίδι έχει κακό gameplay, τότε μόνο οι παλιοί θα το παίξουν λόγω νοσταλγίας. Αν δεν άντεξες εσύ το diablo 2, πως θα το αντέξουν οι νέοι gamers που έχουν καλομάθει;

Σε ορισμένα remake γίνονται και αλλαγές στο gameplay (το κατά δύναμην). Δεν μιλάμε απλά για αναβάθμιση των γραφικών. Υπάρχουν βέβαια και remakes που δεν έχουν ούτε καν καλά γραφικά.

Δεν αντιλέγω, αλλά δεν είναι δικό μας πρόβλημα αυτό. Είναι γενικό πρόβλημα.

Αν οι εταιρείες κρίνουν ότι θα πουλήσει ένα remake (ή ενα game γενικότερα), ας το βγάλουν. 

Εγώ ως καταναλωτής αν το έχω παίξει δε θα το αγοράσω (εξαίρεση το D2), αν δεν το έχω παίξει και θέλω να το παίξω, προφανώς και ρισκάρω να μη μου αρέσει και το gameplay. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...