Προς το περιεχόμενο

Το remake του Dead Space έρχεται αρχές του 2023


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το δημοφιλές sci-fi horror είναι σχεδιασμένο για κονσόλες και PC.

Οι Motive και EA έχουν επιτέλους ένα παράθυρο κυκλοφορίας για το remake του Dead Space. Οι δύο εταιρείες αποκάλυψαν ότι η επανασχεδιασμένη έκδοση του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2023 για PS5, Xbox Series X/S και PC. Αν και δεν έχει γίνει πολύ συζήτηση για το πόσο θα βελτιωθεί το παιχνίδι σε σύγκριση με την πρωτότυπη έκδοση, η Motive παρείχε αρκετές λεπτομέρειες αναφορικά με τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στον ήχο ενώ υποσχέθηκε να κάνει μια παρόμοια εξερεύνηση στο παιχνίδι και τον ερχόμενο Μάιο.

Το σύστημα ήχου είναι πολύ πιο έξυπνο από αυτό που είχαμε δει το 2008. Πιο συγκεκριμένα, η αδρεναλίνη, η κούραση και άλλα ζωτικής σημασίας στατιστικά θα επηρεάζουν την αναπνοή, τον καρδιακό ρυθμό και ακόμη και τους διαλόγους του πρωταγωνιστή Isaac. Αν ο Isaac τρέχει για πολύ ώρα μπορεί να λαχανιάζει καθώς μιλάει, ενώ οι σοβαροί τραυματισμοί μπορεί να μην του επιτρέπουν να περπατά άνετα και να χτυπάει στους τοίχους καθώς περιηγείται στους διαδρόμους.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που αξίζει κανείς να βιώσει στο περιβάλλον του Dead Space. Το παιχνίδι πέτυχε αρχικά λόγω του έξυπνου gameplay αλλά και της καταπιεστικής μοναχικής ατμόσφαιρας που έκοβε την ανάσα στους gamers. Η Motive πρέπει να διατηρήσει αυτή την ισορροπία για να εκπληρώσει ξανά τις επιθυμίες των μακροχρόνιων θαυμαστών της, ενώ την ίδια στιγμή να φέρει μια νέα ελκυστική ατμόσφαιρα σε gamers που δεν γνωρίζουν το περιβάλλον του Dead Space.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ηχητικά σίγουρα το καλύτερο Horror παιχνίδι όλων των εποχών. Ατμοσφαιρικό με δυνατή ιστορία και γραφή ξωπισω του.

Ελπίζω να ξαναβάλουν τον εχθρό που δεν σκοτώνεται και στο sequel.

 

  • Like 8
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και εχω μεγαλωσει αρκετα απο τοτε που το πρωτοεπαιξα θεωρω οτι μολις βγει εκτος απο πανες της μικρης θα παρω και για μενα ενα πακετο γιατι με βλεπω παλι να χεζομαι πανω μου οπως την πρωτη φορα. :lol:

  • Like 5
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα απτα κορυφαια παιχνιδια ολων των εποχων. Περαν του εξαιρετικου horror atmosphere,το παιχνιδι ειχε και αρτιο level design .

Με ενα graphic remake θα γινει σαν καινουριο

  • Like 10
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα λερώσει μερικά βρακάκια παίζοντας βράδυ με κλειστά φώτα και ακουστικά μέχρι να καταλάβει η γυναίκα ότι δεν είναι καλή ιδέα να έρθει από πίσω και να με ακουμπήσει στον ώμο ενώ παίζω (επειδή δεν άκουγα) 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαιρετικο παιχνιδι, το επαιξα οταν πρωτοβγηκε και πραγματικα το απολαυσα οσο λιγα ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ με τα remake ρε παιδια. ΦΤΑΝΕΙ. Και μαλιστα για ενα παιχνιδι που δεν ειναι και Final Fantasy 7 να πεις γερασε πολυ ασχημα ας το δουν και οι νεες γενιες (ασχετα με το τελικο αποτελεσμα που εχει τοση σχεση με το FF7 οση εχει με το Dark Souls), μια χαρα βλεπεται ακομα. Πραγματικα, μια From Software μας εμεινε και η indie σκηνη.

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα ξεχασω ποτε το παρακατω μιας και μου εδωσε ενα συναισθημα που ειχα να το νιωσω απο πιτσιρικι.

PC συνδεμενο σε 5.1 ηχοσυστημα απογευμα σε δωματιο με κλειστο παραθυρο.

7 σφαιρες μονο σε σημειο που εισαι σε ενα μακρυ διαδρομο και ξερεις οτι καπου εκει περιμενει τερας να σου την πεσει. Μουρη κολλημενη στα 10cm απο οθονη και εγω να πηγαινω βημα βημα για να προλαβω το τερας απο μακρυα. σε ενα απο τα βηματα κατι πατησε ο Isac με αποτελεσμα να ακουστει ενας αποτομος δυνατος ηχος απο το αριστερο ηχειο που το ειχα διπλα στο παραθυρο.

Σκ@το μεχρι την καλτσα και να κοιταω το παραθυρο για 10 λεπτα τρεμοντας μεχρι που αποφασισα να το κλεισω και να περιμενω τον αδερφο μου να ερθει σπιτι για να συνεχισω. 25 χρονων γομαρι τοτε και με εκανε να χεστω σαν 10 χρονων παιδι.

τετοια παιχνιδια θα επρεπε να ειναι σημεια αναφορας  για οποιον θελει να φτιαξει ταινιες/game με horor περιεχομενο.

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...