monotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Το θέμα μου αφορα μια android συσκευή ,αυτοκινητου.(car multimedia android ,και συγκεκριμένα μοντέλο S160). Κάνοντας ένα πείραμα,για να αλλάξω τα χρώματα στη βασική εφαρμογή ,στο skin ,της συσκευής,τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα. Συγκεκριμένα έκανα unpack το συγκεκριμένο apk,εκανα τις αλλαγές χρωμάτων σε κάποια png αρχεία,και το "ξανάκλεισα",και έπειτα με το ίδιο όνομα(κρατώντας φυσικά back up του αρχικού)το έκανα αντικατάσταση σε συγκεκριμένο φάκελο στο system του android ,που υπήρχε το αρχικό. Όμως μετά από αυτή την ενέργεια ,η συσκευή μόλις εκκινεί, κρασάρει ο Lancher3,και δεν μπορει να μπει στο περιβάλλον android,ωστε να έχω πρόσβαση στο μενού ,εφαρμογες κτλ. Με συνεπεια μη έχοντας πρόσβαση σε καμια απολυτος εφαρμογή,δεν μπορώ να τρέξω και το app file explorer, και να αντικαταστήσω το αρχικό αρχείο που είχα κάνει back up,ωστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Τι μπορώ να κάνω? Πως μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω run ,μια εφαρμογή file explorer ,πριν τη εκκίνηση ίσως,ή έτσι στην κατάσταση που βρίσκετε,ωστε να κάνω αντικατάσταση ένα αρχείο? Υπάρχει δυνατοτητα να μπει κάποιος με safe mode στα αρχεία? Βοηθειααα!!!
emperor4her Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 λαπτοπ, μπαινεις σε fastboot και adb. απο εκει ισως μπορεσεις. εκλπιζω να ειχες τσεκαρει καπως το usb debugging δες εδω: https://www.droidwin.com/remove-uninstall-bloatware-apps-from-android-via-adb-commands/ αλλιως, πατα ταυτοχρονα src + power να μπει σε recovery. εκει κανε erase data, factory default. και λογικα θα εισαι οκ
monotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 42 λεπτά πριν, emperor4her είπε λαπτοπ, μπαινεις σε fastboot και adb. απο εκει ισως μπορεσεις. εκλπιζω να ειχες τσεκαρει καπως το usb debugging δες εδω: https://www.droidwin.com/remove-uninstall-bloatware-apps-from-android-via-adb-commands/ αλλιως, πατα ταυτοχρονα src + power να μπει σε recovery. εκει κανε erase data, factory default. και λογικα θα εισαι οκ Αυτό με τα κουμπιά ,το δοκίμασα,να μπορέσω να κάνω recovery αλλα δεν μπαίνει σε recovery mode. Προσπαθώ να κατανοησω κάτι παρόμοιο με αυτό που αναφέρεις εν ονόματι "Commander Android",ομως χρειαζετε drivers ADB,μπας και μπω από το λάπτοπ όπως λες. Έχω μπλέξει αγρια. (και το κορυφαίο είναι ότι δεν υπάρχει υποστήριξη για τη συγκεκριμένη συσκευή roadnav s160 ,ουτε το firmware δεν βρίσκω να το φλασαρω να τελειώνω. Ευχαριστώ πολύ
emperor4her Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, monotis είπε Αυτό με τα κουμπιά ,το δοκίμασα,να μπορέσω να κάνω recovery αλλα δεν μπαίνει σε recovery mode. Προσπαθώ να κατανοησω κάτι παρόμοιο με αυτό που αναφέρεις εν ονόματι "Commander Android",ομως χρειαζετε drivers ADB,μπας και μπω από το λάπτοπ όπως λες. Έχω μπλέξει αγρια. (και το κορυφαίο είναι ότι δεν υπάρχει υποστήριξη για τη συγκεκριμένη συσκευή roadnav s160 ,ουτε το firmware δεν βρίσκω να το φλασαρω να τελειώνω. Ευχαριστώ πολύ περιεργο μου φαινεται να μην μπαινει σε recovery. Αυτο δεν ειναι? Δες και εδω https://forum.xda-developers.com/t/s160-android-4-4-4-head-unit.3268023/ επισης καπου διαβασα και εναν αλλο τροπο να μπεις σε recovery 1. Power OFF your radio (turn car key to OFF position) 2. Wait about 5-10 minutes for SRC light to go OFF 3. Hold the SRC button and turn car key to ON position. You should hear a beep. keep holding than it beep twice. then loose the source button Για δοκιμασε και αυτο Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από emperor4her
monotis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι δεν είναι αυτή η μονάδα, η δικη μου. Anyway αυτό που μου κάνει είναι ακριβώς αυτό(μόνο που εμενα η συσκευή δεν είναι σε κινητό : https://www.youtube.com/watch?v=8erlcgYpbn0 Δηλαδή μόλις φορτώσει το λειτουργικό μου πετάει "unfortunately launcher3 has stopped",με συνεπεια να μην έχω πρόσβαση σε κανένα εικονίδιο,και κατ'επεκταση εφαρμογή,(ωστε να την ανοίξω και να διορθώσω το πρόβλημα) Ερώτηση: Εάν για κάποιο λόγο δεν έχεις τo launcher3,υπαρχει εναλλακτικός τρόπος να εκκινήσεις μια εφαρμογή? Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από monotis
emperor4her Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, monotis είπε Όχι δεν είναι αυτή η μονάδα, η δικη μου. Anyway αυτό που μου κάνει είναι ακριβώς αυτό(μόνο που εμενα η συσκευή δεν είναι σε κινητό : https://www.youtube.com/watch?v=8erlcgYpbn0 Δηλαδή μόλις φορτώσει το λειτουργικό μου πετάει "unfortunately launcher3 has stopped",με συνεπεια να μην έχω πρόσβαση σε κανένα εικονίδιο,και κατ'επεκταση εφαρμογή,(ωστε να την ανοίξω και να διορθώσω το πρόβλημα) Ερώτηση: Εάν για κάποιο λόγο δεν έχεις τo launcher3,υπαρχει εναλλακτικός τρόπος να εκκινήσεις μια εφαρμογή? Νομιζω πως οχι, αν εμπαινες με adb καπως ισως μπορουσες να περασεις μεσα καποιον αλλο Launcher να φορτωσει.. πχ nova ουτε ο 2ος τροπος σε πεταει σε recovery? αυτος με το κλειδι και τα μπιπ που εγραψα? σιγουρα καπως μπαινει παντως.. θεωρω οτι μονο ετσι θα βρεις ακρη, recovery και full factory reset.
monotis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Βρήκα μια εφαρμογή εν ονόματι "Αndroid Commander",οπου την εγκαθηστας σε Pc,(συν τους adb drivers),και μέσω αυτής της "γεφυρας"συνδέοντας τις συσκευές με usb,μπορεις να διαχειριστείς τα αρχεία του android από το pc.Όμως παρόλο που στη συσκευή μου έχω ενεργοποιημένο το debburging usb(το βρήκα και το ενεργοποίησα),τελικα ειναι μάταιο γιατί απαιτεί να εγκατασταθεί και στη συσκευή μια εφαρμογή για να γινει η "επικοινωνία". Γεγονός αδύνατο στη κατάσταση που βρίσκομαι!(προφανώς είναι για περιπτώσεις που δεν έχεις κλειδωθεί απ'εξω...!) Σχετικά με το recovery mode,ψαχνοντας ανακάλυψα ότι έχει άλλο συνδιασμο,μαζι με το κουμπί οδοντογλυφίδας"reset". Όμως δεν μπήκα καν στη διαδικασία. Κατάφερα και βρήκα ,ενα development,και αγόρασα το πολυπόθητο firmware(μαζι με βελτιώσεις). Και θα το φλασαρω. Ελπίζω να πετύχει!Έχει λίγο διάβασμα ακόμη! Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από monotis
emperor4her Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, monotis είπε Βρήκα μια εφαρμογή εν ονόματι "Αndroid Commander",οπου την εγκαθηστας σε Pc,(συν τους adb drivers),και μέσω αυτής της "γεφυρας"συνδέοντας τις συσκευές με usb,μπορεις να διαχειριστείς τα αρχεία του android από το pc.Όμως παρόλο που στη συσκευή μου έχω ενεργοποιημένο το debburging usb(το βρήκα και το ενεργοποίησα),τελικα ειναι μάταιο γιατί απαιτεί να εγκατασταθεί και στη συσκευή μια εφαρμογή για να γινει η "επικοινωνία". Γεγονός αδύνατο στη κατάσταση που βρίσκομαι!(προφανώς είναι για περιπτώσεις που δεν έχεις κλειδωθεί απ'εξω...!) Σχετικά με το recovery mode,ψαχνοντας ανακάλυψα ότι έχει άλλο συνδιασμο,μαζι με το κουμπί οδοντογλυφίδας"reset". Όμως δεν μπήκα καν στη διαδικασία. Κατάφερα και βρήκα ,ενα development,και αγόρασα το πολυπόθητο firmware(μαζι με βελτιώσεις). Και θα το φλασαρω. Ελπίζω να πετύχει!Έχει λίγο διάβασμα ακόμη! Γιατι "φοβασαι" το factory reset? κατα 99% θα στο επαναφερει στην αρχικη και θα δουλεψει ρολοι! καλη επιτυχια παντως Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από emperor4her
monotis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δεν το "φοβάμαι",απλως μέχρι να ανακαλύψω τον συνδυασμό πως γίνετε,προλαβα και βρήκα τον αναβαθμισμένο firmware. Και καλύτερα που έγινε έτσι τελικά, σημερα το έφτιαξα,και είναι σα να πηρα νέο μηχάνημα! Όλα πήγαν περίφημα. Σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα