ZisiNikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ switch puller (το εργαλείο για να τραβάς τους διακόπτες σε Hot Swap Πληκτρολόγια) απο Ελλάδα?? Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από ZisiNikos
Zergoulini Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Ελα φιλε μου ειμα Γιαννενα, αν εχεις καποιον τροπο μεταφορας αν θελεις μπορω να σου στειλω εγω εναν, δωρεαν εννοειται. 1
ZisiNikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Στις 14/3/2022 στις 9:59 ΜΜ, Zergoulini είπε Ελα φιλε μου ειμα Γιαννενα, αν εχεις καποιον τροπο μεταφορας αν θελεις μπορω να σου στειλω εγω εναν, δωρεαν εννοειται. Ευχαριστώ πολύ αλλά τελικά έφτιαξα εναν δικο μου με κρεμάστρα! Πηρα μια σιδερένια κρεμάστρα έκοψα ένα κομματάκι, ίσιωσα τις άκρες με ενα σφυρί και το λύγισα σε πέταλο. Δουλεύει μια χαρά και δεν κάνει καμία ζημιά στους διακόπτες ή στο πληκτροόγιο. Επίσης βρήκα αυτό εδω απο Ελλάδα και μερικοί το προτιμούν για switch puller. https://www.cableworks.gr/ilektronika/category-464/ergaleia/ic-chip-extractor-u-type-puller-tool/
Apollonian Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Έξυπνη πατέντα πολύ ωραία, μόνο προσοχή διότι τα μηχανικά πληκτρολόγια έχουν πολύ ευαίσθητα μέρη κι μία στραβή κίνηση μπορεί να σου κάνει ζημιά.
ZisiNikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, Apollonian είπε Έξυπνη πατέντα πολύ ωραία, μόνο προσοχή διότι τα μηχανικά πληκτρολόγια έχουν πολύ ευαίσθητα μέρη κι μία στραβή κίνηση μπορεί να σου κάνει ζημιά. Ναι το ξέρω, έκανα το πληκτρολόγιο hotswap πρόσφατα και περιμένω και για το Ic Chip Extractor να έρθει. Ευχαριστώ για το heads up!
Zergoulini Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, ZisiNikos είπε Ευχαριστώ πολύ αλλά τελικά έφτιαξα εναν δικο μου με κρεμάστρα! Πηρα μια σιδερένια κρεμάστρα έκοψα ένα κομματάκι, ίσιωσα τις άκρες με ενα σφυρί και το λύγισα σε πέταλο. Δουλεύει μια χαρά και δεν κάνει καμία ζημιά στους διακόπτες ή στο πληκτροόγιο. Επίσης βρήκα αυτό εδω απο Ελλάδα και μερικοί το προτιμούν για switch puller. https://www.cableworks.gr/ilektronika/category-464/ergaleia/ic-chip-extractor-u-type-puller-tool/ Ωραιος. Οσο για το switch puller που εβαλες, το εχω και δεν κανει. Ο λογος ειναι οτι εχει μεγαλα αυτακια και οταν πας να βγαλεις τον διακοπτη, τα αυτακια πατανε πολυ μεσα τα αυτακια κλιπς του διακοπτη με αποτελεσμα να στραβωνουν η να σπανε.
ZisiNikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Στις 18/3/2022 στις 9:06 ΠΜ, Zergoulini είπε Ωραιος. Οσο για το switch puller που εβαλες, το εχω και δεν κανει. Ο λογος ειναι οτι εχει μεγαλα αυτακια και οταν πας να βγαλεις τον διακοπτη, τα αυτακια πατανε πολυ μεσα τα αυτακια κλιπς του διακοπτη με αποτελεσμα να στραβωνουν η να σπανε. Χμμ περιεργο εμενα μου δουλευει μια χαρα απλα γλιστραει λιγακι. Anyways, it is what it is.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα