nik416 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Malthador είπε Έστω ότι χρωστάει ο αδερφός μου και βγαίνει στον πλειστηριασμό το σπίτι που του ανήκει, αλλά τα έπιπλα και οι συσκευές ανήκουν σε μένα. Τι προβλέπει ο νόμος σε αυτή την περίπτωση; Το σπίτι περνεις όχι τα έπιπλα έτσι και αλλιώς μετά τον πληστηριασμο πάει δικαστικός Επιμελητής και καταγραφεί ότι έχει το σπίτι και μέσα σε κάποιο διάστημα ο πρώην πρέπει να το άδειασει .Εσύ δες εάν βγει σε πληστηριασμο και την επόμενη πάρε ένα φορτηγό και φόρτωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 33 minutes ago, nik416 said: Το σπίτι περνεις όχι τα έπιπλα έτσι και αλλιώς μετά τον πληστηριασμο πάει δικαστικός Επιμελητής και καταγραφεί ότι έχει το σπίτι και μέσα σε κάποιο διάστημα ο πρώην πρέπει να το άδειασει .Εσύ δες εάν βγει σε πληστηριασμο και την επόμενη πάρε ένα φορτηγό και φόρτωσε Ναι αυτό λέω, πες ότι εγώ ζω και εργάζομαι στον Παναμά και έρχομαι κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα. Πώς θα αδειάσω το σπίτι όταν λείπω; Πόσο καιρό έχω να το αδειάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik416 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Malthador είπε Ναι αυτό λέω, πες ότι εγώ ζω και εργάζομαι στον Παναμά και έρχομαι κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα. Πώς θα αδειάσω το σπίτι όταν λείπω; Πόσο καιρό έχω να το αδειάσω; Δεν ξέρω πόσο καιρό. Καταρχήν έχει δημοσιευθεί? Εάν ναι 5 μέρες πριν περνεις τηλ τον την συμβολαιογράφο, της λες έχεις ένωμο συμφέρον, που διαχειρίζοται τον πληστηριασμο και ρωτάς εάν υπάρχουν γαμπροί εάν όχι θα βγει αγώνος εάν ναι εγώ θα το αδειαζα την επόμενη γιατί πάει να πει θα χτυπηθεί. Δεν χρειάζεται να το διαλύσετε το σπίτι να ξέρεις τα φιλέτα τύπου 400 500 Χιλ τα χτυπάνε καρχαρίες τα 70 80 στην κυψέλη της σειράς άνθρωποι που όπως έχουν πάει οι τιμές δεν βρίσκουν με τα λεφτά που έχουν. Πάντως εάν βγει και δεν είναι φιλέτο ξέρω οι τράπεζες έχουν εξαντλήσει σχεδόν όλα τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα