Προς το περιεχόμενο

Αγορά σπιτιού από πλειστηριασμό στην πλατφόρμα eauction.gr

Nick_apple82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάποιος που έχει συμμετάσχει και έχει κερδίσει στον  πληστηριασμο αλλα  χρωστάει  το σπίτι ρεύμα νερό ενφια να μας πει τη γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Επεξ/σία από nik416
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρεύμα πάει με το ΑΦΜ του προηγούμενου. ΕΝΦΙΑ επίσης. Άρα δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.

Αν έχει αυθαιρεσίες δεν "τακτοποιούνται" από τον πλειστηριασμό, οπότε θα βαρύνουν εσένα αν και όποτε χρειαστεί να νομιμοποιήσεις.

Το νερό, νομίζω 9/10 ακολουθεί το ακίνητο επομένως ίσως βαρύνει εσένα.

• Like 1

Υπάρχουν κάποια μεσιτικά που αναλαμβάνουν αυτά την διαδικασία στην πλατφόρμα αλλά θέλουν το 2% πχ στα 100000 τα 2000χιλ. Και ερωτω είναι δύσκολη η διαδικασία για να παρες μέρος εννοω ότι πρέπει να έχεις γνώσεις πολλές? 

21 ώρες πριν, nik416 είπε

Υπάρχουν κάποια μεσιτικά που αναλαμβάνουν αυτά την διαδικασία στην πλατφόρμα αλλά θέλουν το 2% πχ στα 100000 τα 2000χιλ. Και ερωτω είναι δύσκολη η διαδικασία για να παρες μέρος εννοω ότι πρέπει να έχεις γνώσεις πολλές? 

Πανεύκολη είναι 

Αν κερδίσεις έχει διαδικασία 

• Like 1

Πάντως όσους ξέρω και έχουν πάρει σπίτια απο πλειστηριασμό, είναι επαγγελματίες. Ασχολούνται με αγοραπωλησίες ακινήτων, διαθέτουν άμεσα σοβαρό κεφάλαιο, ξέρουν τη διαδικασία απ´εξω, και πραγματικά αν είσαι μέσα στο σπίτι και νομίζεις οτι δεν θα βγείς, γνωρίζουν όλους τους τρόπους να σε βγάλουν.
Αν είσαι ιδιώτης και δεν είναι ήδη άδειο το σπίτι, εχει βάρη, έχει αυθαιρεσιες που πρέπει να τακτοποιηθούν κτλ, μπορει απο την ευκαιρία που νόμιζες οτι βρήκες, να βρεθείς να τρέχεις απο υπηρεσία σε υπηρεσία και να πληρώσεις αλλα τόσα.

7 λεπτά πριν, G.bar είπε

Πάντως όσους ξέρω και έχουν πάρει σπίτια απο πλειστηριασμό, είναι επαγγελματίες. Ασχολούνται με αγοραπωλησίες ακινήτων, διαθέτουν άμεσα σοβαρό κεφάλαιο, ξέρουν τη διαδικασία απ´εξω, και πραγματικά αν είσαι μέσα στο σπίτι και νομίζεις οτι δεν θα βγείς, γνωρίζουν όλους τους τρόπους να σε βγάλουν.
Αν είσαι ιδιώτης και δεν είναι ήδη άδειο το σπίτι, εχει βάρη, έχει αυθαιρεσιες που πρέπει να τακτοποιηθούν κτλ, μπορει απο την ευκαιρία που νόμιζες οτι βρήκες, να βρεθείς να τρέχεις απο υπηρεσία σε υπηρεσία και να πληρώσεις αλλα τόσα.

Όλα εξαρτώνται από το τίμημα 

Εάν βρεις καλή ευκαιρία, αξίζει 

Σίγουρα πρέπει να έχεις χρήμα έτοιμο, αν πας να αγοράσεις κάτι και είσαι ίσα ίσα εκεί είναι βέβαιο ότι θα μπλέξεις 

ΥΓ τα ακίνητα τα παίρνεις ελεύθερα βαρών 

Γιατί ακόμα και αυθερεσιες να έχει, δεν μιλάμε να έχε χτίσει ο αλλος 300 τμ επιπλέον η να είναι όλο ατακτοποιητο αλλά ένα  πχ ένα υπόγειο που το έκανε δωμάτιο . Όταν κάνεις τα συμβόλαια και ξεμπερδέψεις όταν βρεις λεφτα το κακοποίηεις και αυτό σε περίπτωση που θες να το πουλήσεις η να το γράψεις . Γιατί νομίζω ότι στα σπίτια από πληστηριασμο μπορούν να γίνουν συμβόλαια δεν σου ζητάνε από τον μηχανικό χαρτι ακόμα και αυθαιρεσίες να έχουν. Είναι ένας νόμος εάν δεν κάνω λάθος .Σωστά τα λέω η κάνω λάθος?

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται πράξη αγοραπωλησίας δίχως να είναι νόμιμο το ακίνητο από πολεοδομικες παραβάσεις.

Που το έχετε διαβάσει αυτό; εγώ νομίζω πως ότι περνάει στο χέρι του νέου ιδιοκτήτη είναι τακτποιημενο

ξέρω για ενα ακίνητο που γράφει στο eauction για αποθήκη, στην πραγματικότητα ειναι παράνομα φτιαγμένο σε διαμέρισμα.

τωρα τι θα γινει αν αγοραστεί, δεν γνωρίζω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή εαν το ακίνητο είναι ήδη εκμισθωμένο με ενεργό συμβόλαιο.. ειναι δύσκολη η άμεση έξωση του ενοικιαστή 

Επεξ/σία από prometheas

1 ώρα πριν, prometheas είπε

Προσοχή εαν το ακίνητο είναι ήδη εκμισθωμένο με ενεργό συμβόλαιο.. ειναι δύσκολη η άμεση έξωση του ενοικιαστή 

Δεν είναι δύσκολη. Είναι αδύνατη γιατί δεν προβλέπεται έξωση. Ο νέος ιδιοκτήτης οφείλει να σεβαστεί το συμβόλαιο μέχρι τη λήξη του. 

• Like 1

2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Δεν είναι δύσκολη. Είναι αδύνατη γιατί δεν προβλέπεται έξωση. Ο νέος ιδιοκτήτης οφείλει να σεβαστεί το συμβόλαιο μέχρι τη λήξη του. 

Ρωτήστε κανένα δικηγόρο πρώτα,  δεν είναι έτσι

• Like 1

• Moderators
8 hours ago, telis said:

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται πράξη αγοραπωλησίας δίχως να είναι νόμιμο το ακίνητο από πολεοδομικες παραβάσεις.

Που το έχετε διαβάσει αυτό; εγώ νομίζω πως ότι περνάει στο χέρι του νέου ιδιοκτήτη είναι τακτποιημενο

Δεν είναι «πράξη αγοραπωλησίας» ο πλειστηριασμός, όχι πλέον. Το έχεις λάθος στο μυαλό σου. Ο πλειστηριασμός είναι κάτι σαν συνέχιση της ιδιοκτησίας. Με την κατακυρωτική έκθεση ο πλειοδότης μπορεί να μεταγράψει το ακίνητο στο όνομά του χωρίς να το τακτοποιήσει. Εάν θελήσει να το μεταβιβάσει εκ νέου, να το πουλήσει, να το κάνει γονική παροχή κλπ, τότε θα πρέπει να τακτοποιηθεί.

Ο πλειστηριασμός για τις πολεοδομικές παραβάσεις είναι όπως οι διαθήκες. Αν η γιαγιά σου σου αφήσει ένα ακίνητο στην διαθήκη της, το μεταγράφεις απευθείας, δεν χρειάζεται να το τακτοποιήσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...