Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρησιμοποιώ την εφαρμογή Remote desktop των Windows για να ελέγχω απομακρυσμένα έναν ubuntu server 18 με GUI. 

Δυστυχώς όμως η εικόνα σέρνεται.

έχω απενεργοποιήσει τον compositor, έχω ρίξει το crypt level στο none στο conf file του xrdp αλλά δυστυχώς και πάλι δεν είδα ουσιαστική διαφορά.

τι θα προτείνατε; έχω διαβάσει ότι ποτέ δεν πρόκειται να δουλέψει γιατί η εφαρμογή είναι της micrsoft.

το μόνο που λειτουργεί λίγο καλύτερα είναι το nomachine αλλά ειναι εντελώς διαφορετικό πρωτόκολλο.

ευχαριστώ για την οποια βοήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μιλάμε για δικά σου συστήματα και τα δύο, κάποιο vnc φαίνεται ίσως προτιμότερο.

Αλλά ακόμα και το anydesk δουλεύει εκτός αν είσαι σε wayland.

Επεξ/σία από jcd313
Δημοσ.

teamviewer έχω δοκιμάσει αλλά δυστυχώς έχει καθυστέρηση και κάνει το γράψιμο κάπως δύσκολο.

το anydesk δεν το έχω δοκιμάσει αλλα ειναι επι πληρωμη σε καθε περιπτωση ευχαριστώ παρα πολυ.

Δημοσ.

γιατί θες XRDP σε περιβάλον σέρβερ όπως αναφέρεις; εγώ σε ubuntu server χρησιμοποιώ SSH .

ακόμα και στο fedora που έχω σαν κατεβαστήρι σπάνια μπαίνω με xrdp . και εκεί συνήθως με ssh αν δεν μπορώ να κάνω κάτι με το webmin ή άλλα εργαλεία . 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, valadsk είπε

το anydesk δεν το έχω δοκιμάσει αλλα ειναι επι πληρωμη σε καθε περιπτωση ευχαριστώ παρα πολυ.

το anydesk είναι δωρεάν για προσωπική χρήση

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...