Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως γνωριζει κανεις τι συμβαινει;
Εχω μια MSI MAG27C.
To προβλημα αυτες τις μερες ειναι οτι η οθονη πως τρεμοπαιζει και σαν να εχει κατι μαυρες γραμμες.

https://vimeo.com/687656432

Και εδώ μια σε μαύρο από πίσω

Φυσικα απο κοντα το τρεμοπαιγμα ειναι πολυ πιο εντονο δεν μπορει να φανει στο βιντεο.
Το ειχε κανει και πριν κανα μηνα, την ειχα βγαλει απο το ρευμα.. και μετα ειχε στρωσει.
Τωρα εδω και 3 μερες δεν λεει να φτιαξει.. μηπως θελει αλλαγη μετασχηματιστη ειναι κατι πιο σοβαρο;
Οταν ανοιγει στο LOGO MSI ειναι τζαμι.. μετα που παει να φορτωσει για να μπει αρχιζει να τρεμοπαιζει φουλ.
Καποιος που ξερει απο οθονες; :(

Επεξ/σία από bulldog84m
Δημοσ.
22 ώρες πριν, bulldog84m είπε

Οταν ανοιγει στο LOGO MSI ειναι τζαμι.. μετα που παει να φορτωσει για να μπει αρχιζει να τρεμοπαιζει φουλ.

Καποιος που ξερει απο οθονες; :(

Μήπως δεν φταίει η οθόνη αλλά η κάρτα γραφικών;

Με τι συνδέεις; Hdmi: Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο;

Την οθόνη την δοκίμασες σε άλλη πηγή για να επιβεβαιώσεις;

Αν δεν είναι κάτι απο τα παραπάνω τότε θα συνιστούσα να την πας σε τεχνικό. Δεν νομίζω οτι  είναι κάτι που εύκολα μπορεί κάποιος να σε κατατοπίσει, εκτός αν είναι κάποιο πολύ κοινό πρόβλημα και βρεις την λύση εδώ ή μέσω google πχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει adaptive sync η οθονη η freesync premium? αν έχει, δοκιμασε να το απενεργοποιησεις/ενεργοποιησεις .

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ICE-T είπε

εχει adaptive sync η οθονη η freesync premium? αν έχει, δοκιμασε να το απενεργοποιησεις/ενεργοποιησεις .

To απενεργοποιησα το ενεργοποιησα και παλι τιποτα..

10 ώρες πριν, 3DJIN είπε

δε βλεπω κατι

παιδια απο κοντα ειναι τεραστιο το θεμα στο βιντεο δεν φαινεται. εχει πολλες καθετες γραμμες που τρεμοπαιζουν. Εβγαλα μια απο πιο κοντα φωτο οσο μπορει να φανει. 

5 ώρες πριν, nickol-us είπε

Μήπως δεν φταίει η οθόνη αλλά η κάρτα γραφικών;

Με τι συνδέεις; Hdmi: Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο;

Την οθόνη την δοκίμασες σε άλλη πηγή για να επιβεβαιώσεις;

Αν δεν είναι κάτι απο τα παραπάνω τότε θα συνιστούσα να την πας σε τεχνικό. Δεν νομίζω οτι  είναι κάτι που εύκολα μπορεί κάποιος να σε κατατοπίσει, εκτός αν είναι κάποιο πολύ κοινό πρόβλημα και βρεις την λύση εδώ ή μέσω google πχ

Στον υπολογιστη εχω 2 οθονες η αλλη ειναι μια χαρα.
Δοκιμασα να αλλαξω καλώδιο, τωρα ειναι με Display port, εβαλα HDMI παλι τα ιδια δεν ειχε διαφορα, κατεβασα τα Hz παλι τιποτα.
Παντως απο κοντα ειναι πολυ μεγαλο το προβλημα στην οθονη ειναι πολυ εντονες οι γραμμες!

MSI.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...