Προς το περιεχόμενο

Opel corsa 1.2 για πρώτο αμάξι

yolobot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

41 λεπτά πριν, yolobot είπε

το opel astra 1.4 ειναι καλο?

σαν εταιρία πάει κάπως σαν corsa<astra<vectra με το vectra να είναι το ποιο ποιοτικό (μεσα/εξω)

τα 1400cc ομως δεν τα συστήνω γιατί εχουν 245 τ.κυκλοφορίας.  .. η πας μέχρι 1300cc να έχεις 135 ευρώ. η στα 1600 να έχεις 265. 

δές κάποιο ford focus 1.6 2005+ που αν και είναι μεγάλο (και σε μεγεθος, και σε CC) για 1ο αμάξι, είναι σταθερότατο στο δρόμο με γραμμικό κινητήρα και άψογο τιμόνι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, yolobot είπε

3500

Ναι αλλα θες εμφανιση.. οπως κοιτας και χρονολογια! Πιστευεις οτι ετσι θα σου ερθει πιο οικονομικα?

Για να παρεις του 2003-07 και να ειναι μαζεμενο πρεπει να δωσεις απο 4000ε και πανω!

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/321300451-ford-fiesta

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/320877469-ford-fiesta

Κοντα στα γουστα σου το λιγοτερο κακο fiesta mk6 1.2   Τραβαει πολυ ωραια για τα κυβικα του! Εχει καλες σχεσεις μεταδοσης!

2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Ναι αλλα θες εμφανιση.. οπως κοιτας και χρονολογια! Πιστευεις οτι ετσι θα σου ερθει πιο οικονομικα?

Για να παρεις του 2003-07 και να ειναι μαζεμενο πρεπει να δωσεις απο 4000ε και πανω!

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/321300451-ford-fiesta

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/320877469-ford-fiesta

Κοντα στα γουστα σου το λιγοτερο κακο fiesta mk6 1.2   Τραβαει πολυ ωραια για τα κυβικα του! Εχει καλες σχεσεις μεταδοσης!

Το μαζεμένο είναι σχετικό σε αυτές τις χρονολογίες . Γιατί και εγώ έψαχνα . 

Ο καθένας ζητάει όσο του φαίνεται , και μόλις έρχονται συνεργείο το ελάχιστο ποσοστό που τα φέρνει , βλέπεις πολύ σαραβαλα. 3 μήνες έψαχνα .  Τελικά κατέληξα σε corsa c . Το αμάξι ήθελε μαζεματα 400€ εις γνώση , έγινε περικοπή .

2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τι Saxo το 2022. Άντε και Starlet...

Για το Saxo δεν ξέρω αλλά φέρε μου Starletaki σε καλή κατάσταση και το παίρνω όσο όσο 😋 αθάνατο αυτοκίνητο για όλες τις δουλειές στην επαρχία (παιδιά σχολεία, σούπερ μάρκετ, χωριό, χωράφι, δουλειά κτλ).

22 ώρες πριν, meletis_m είπε

Το μαζεμένο είναι σχετικό σε αυτές τις χρονολογίες . Γιατί και εγώ έψαχνα . 

Ο καθένας ζητάει όσο του φαίνεται , και μόλις έρχονται συνεργείο το ελάχιστο ποσοστό που τα φέρνει , βλέπεις πολύ σαραβαλα. 3 μήνες έψαχνα .  Τελικά κατέληξα σε corsa c . Το αμάξι ήθελε μαζεματα 400€ εις γνώση , έγινε περικοπή .

Συμφωνω! Γι αυτο με περισσοτερα χρηματα εχεις και περισσοτερες πιθανοτητες(και παλι με ψαξιμο) να βρεις κατι σωστο!  Και θα σου πει ο αλλος για του 2006 εδωσες 4.500-5000ευρω! θα εβαζες κατι παραπανω και θα επαιρνες κατι πολυ νεοτερο! Στην πραξη ομως το πιο καινουργιο με λιγοτερα χρηματα ειναι τυρι-φακα!!!

• Like 1

• 1 χρόνο αργότερα...
Στις 16/3/2022 στις 11:03 ΠΜ, madnifestah είπε

πρώην κάτοχώς του 1.2, δεν θα το πρότεινα.. 2 χρόνια παιδευόμουν με το p0170 

μεγάλη κατανάλωση εντός (9.5λ+ /100χμλ), αλλά και εκτώς πόλης περυση το καλοκαίρι με το κληματιστικό και 100-110χλμ ταχυτητα, μου εκαψε πάνω απο 8λ στα 100... 

ίδια κατηγορία αλλα καλύτερα είναι και τα Mitsubishi Colt, Ford Fiesta, Honda Jazz

Είχες μήπως υγραέριο; Γιατί μου το εμφάνισε και εμένα και έχω περίπου 250,000.

Είχα καθαρίσει το Maf πριν 40,000 προληπτικά .  Τελικά δε βρήκες λύση με το P0170;

Στις 16/3/2022 στις 2:16 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Εγω το πουλησα με το προβλημα, λαμδα γνησιους ειχα αλλαξει μαφ μεχρι και εγκεφαλο εφιαλτης ειχε γινει.

Είχα καθαρίσει το Maf πριν 40,000 προληπτικά .  Τελικά δε βρήκες λύση με το P0170;

3 minutes ago, meletis_m said:
On 16/03/2022 at 11:03, madnifestah said:

Όχι δεν είχε μετατροπή..  εγώ είχα κάνει καθαρισμό μαφ αλλαγή τρομπας βενζίνης, αλλαγή σε 2 αισθητήρες L που έχει (πριν και μετά τον καταλύτη), καζανάκι εξάτμισης.  Δεν έφταιγε τίποτα απο αυτα..  το αμαξι υο εχει ο αδερφός μου τωρα, με το λαμπακι εκει.. σβήνει με το διαγνωστικό και ανάβει στα 50-70 χλμ πάλι..  

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, madnifestah είπε

Όχι δεν είχε μετατροπή..  εγώ είχα κάνει καθαρισμό μαφ αλλαγή τρομπας βενζίνης, αλλαγή σε 2 αισθητήρες L που έχει (πριν και μετά τον καταλύτη), καζανάκι εξάτμισης.  Δεν έφταιγε τίποτα απο αυτα..  το αμαξι υο εχει ο αδερφός μου τωρα, με το λαμπακι εκει.. σβήνει με το διαγνωστικό και ανάβει στα 50-70 χλμ πάλι..  

2ο λ έχω αλλάξει και εγω ηδη αλλα είχε σφάλμα για 2ο λ.

Εμενα έχει υγραέριο , αλλά η ρύθμιση είναι πολύ καλή τα fuel trims . 

Ίσως να ήταν το καύσιμο του . Θα το παρακολουθήσω γιατί κάνω 100 χιλιόμετρα καθημερινά . Δε έχω δει καποια διαφορά  πάντως . Εδω και 8000 χιλιόμετρα δε είχε εμφανίσει οποιοδήποτε σφάλμα περί μείγματος 

Δε αναψε check εμένα , απλώς εβαλα διαγνωστικο

Επεξ/σία από meletis_m

52 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Οχι το πρωτο υγραεριο που πηρα ειναι το Meriva B που εχω που ειναι εργοστασιακο υγραεριο.

Με το προβλημα το πουλησα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...