Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, yolobot είπε

το opel astra 1.4 ειναι καλο?

σαν εταιρία πάει κάπως σαν corsa<astra<vectra με το vectra να είναι το ποιο ποιοτικό (μεσα/εξω)

τα 1400cc ομως δεν τα συστήνω γιατί εχουν 245 τ.κυκλοφορίας.  .. η πας μέχρι 1300cc να έχεις 135 ευρώ. η στα 1600 να έχεις 265. 

δές κάποιο ford focus 1.6 2005+ που αν και είναι μεγάλο (και σε μεγεθος, και σε CC) για 1ο αμάξι, είναι σταθερότατο στο δρόμο με γραμμικό κινητήρα και άψογο τιμόνι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yolobot είπε

3500

Ναι αλλα θες εμφανιση.. οπως κοιτας και χρονολογια! Πιστευεις οτι ετσι θα σου ερθει πιο οικονομικα?

Για να παρεις του 2003-07 και να ειναι μαζεμενο πρεπει να δωσεις απο 4000ε και πανω!

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/321300451-ford-fiesta

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/320877469-ford-fiesta

Κοντα στα γουστα σου το λιγοτερο κακο fiesta mk6 1.2   Τραβαει πολυ ωραια για τα κυβικα του! Εχει καλες σχεσεις μεταδοσης!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Ναι αλλα θες εμφανιση.. οπως κοιτας και χρονολογια! Πιστευεις οτι ετσι θα σου ερθει πιο οικονομικα?

Για να παρεις του 2003-07 και να ειναι μαζεμενο πρεπει να δωσεις απο 4000ε και πανω!

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/321300451-ford-fiesta

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/320877469-ford-fiesta

Κοντα στα γουστα σου το λιγοτερο κακο fiesta mk6 1.2   Τραβαει πολυ ωραια για τα κυβικα του! Εχει καλες σχεσεις μεταδοσης!

Το μαζεμένο είναι σχετικό σε αυτές τις χρονολογίες . Γιατί και εγώ έψαχνα . 

Ο καθένας ζητάει όσο του φαίνεται , και μόλις έρχονται συνεργείο το ελάχιστο ποσοστό που τα φέρνει , βλέπεις πολύ σαραβαλα. 3 μήνες έψαχνα .  Τελικά κατέληξα σε corsa c . Το αμάξι ήθελε μαζεματα 400€ εις γνώση , έγινε περικοπή .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τι Saxo το 2022. Άντε και Starlet...

Για το Saxo δεν ξέρω αλλά φέρε μου Starletaki σε καλή κατάσταση και το παίρνω όσο όσο 😋 αθάνατο αυτοκίνητο για όλες τις δουλειές στην επαρχία (παιδιά σχολεία, σούπερ μάρκετ, χωριό, χωράφι, δουλειά κτλ).

Δημοσ.
22 ώρες πριν, meletis_m είπε

Το μαζεμένο είναι σχετικό σε αυτές τις χρονολογίες . Γιατί και εγώ έψαχνα . 

Ο καθένας ζητάει όσο του φαίνεται , και μόλις έρχονται συνεργείο το ελάχιστο ποσοστό που τα φέρνει , βλέπεις πολύ σαραβαλα. 3 μήνες έψαχνα .  Τελικά κατέληξα σε corsa c . Το αμάξι ήθελε μαζεματα 400€ εις γνώση , έγινε περικοπή .

Συμφωνω! Γι αυτο με περισσοτερα χρηματα εχεις και περισσοτερες πιθανοτητες(και παλι με ψαξιμο) να βρεις κατι σωστο!  Και θα σου πει ο αλλος για του 2006 εδωσες 4.500-5000ευρω! θα εβαζες κατι παραπανω και θα επαιρνες κατι πολυ νεοτερο! Στην πραξη ομως το πιο καινουργιο με λιγοτερα χρηματα ειναι τυρι-φακα!!!

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/3/2022 στις 11:03 ΠΜ, madnifestah είπε

πρώην κάτοχώς του 1.2, δεν θα το πρότεινα.. 2 χρόνια παιδευόμουν με το p0170 

μεγάλη κατανάλωση εντός (9.5λ+ /100χμλ), αλλά και εκτώς πόλης περυση το καλοκαίρι με το κληματιστικό και 100-110χλμ ταχυτητα, μου εκαψε πάνω απο 8λ στα 100... 

ίδια κατηγορία αλλα καλύτερα είναι και τα Mitsubishi Colt, Ford Fiesta, Honda Jazz

Είχες μήπως υγραέριο; Γιατί μου το εμφάνισε και εμένα και έχω περίπου 250,000.

Είχα καθαρίσει το Maf πριν 40,000 προληπτικά .  Τελικά δε βρήκες λύση με το P0170;

Στις 16/3/2022 στις 2:16 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Εγω το πουλησα με το προβλημα, λαμδα γνησιους ειχα αλλαξει μαφ μεχρι και εγκεφαλο εφιαλτης ειχε γινει.

Είχα καθαρίσει το Maf πριν 40,000 προληπτικά .  Τελικά δε βρήκες λύση με το P0170;

Δημοσ.
3 minutes ago, meletis_m said:
On 16/03/2022 at 11:03, madnifestah said:

Όχι δεν είχε μετατροπή..  εγώ είχα κάνει καθαρισμό μαφ αλλαγή τρομπας βενζίνης, αλλαγή σε 2 αισθητήρες L που έχει (πριν και μετά τον καταλύτη), καζανάκι εξάτμισης.  Δεν έφταιγε τίποτα απο αυτα..  το αμαξι υο εχει ο αδερφός μου τωρα, με το λαμπακι εκει.. σβήνει με το διαγνωστικό και ανάβει στα 50-70 χλμ πάλι..  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, madnifestah είπε

Όχι δεν είχε μετατροπή..  εγώ είχα κάνει καθαρισμό μαφ αλλαγή τρομπας βενζίνης, αλλαγή σε 2 αισθητήρες L που έχει (πριν και μετά τον καταλύτη), καζανάκι εξάτμισης.  Δεν έφταιγε τίποτα απο αυτα..  το αμαξι υο εχει ο αδερφός μου τωρα, με το λαμπακι εκει.. σβήνει με το διαγνωστικό και ανάβει στα 50-70 χλμ πάλι..  

2ο λ έχω αλλάξει και εγω ηδη αλλα είχε σφάλμα για 2ο λ.

Εμενα έχει υγραέριο , αλλά η ρύθμιση είναι πολύ καλή τα fuel trims . 

Ίσως να ήταν το καύσιμο του . Θα το παρακολουθήσω γιατί κάνω 100 χιλιόμετρα καθημερινά . Δε έχω δει καποια διαφορά  πάντως . Εδω και 8000 χιλιόμετρα δε είχε εμφανίσει οποιοδήποτε σφάλμα περί μείγματος 

Δε αναψε check εμένα , απλώς εβαλα διαγνωστικο

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Οχι το πρωτο υγραεριο που πηρα ειναι το Meriva B που εχω που ειναι εργοστασιακο υγραεριο.

Με το προβλημα το πουλησα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...