panosno1com Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 ναι ρε μαγκες,αφου οπελ=μερσεντες του φτωχου αρα εχει λαρτζ καταναλωση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Παντως με το Meriva B φουλαρα υγραεριο εκανα 270 χιλιομετρα και οταν φουλαρα παλι πηρε 26 λιτρα περιπου 24.45 ευρω. Με το Corsa το 20ρικο με εβγαζε 100-110 εδω Περιστερι και οχι τωρα που εχει φτασει 1.90 αλλα με 1.65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Παντως με το Meriva B φουλαρα υγραεριο εκανα 270 χιλιομετρα και οταν φουλαρα παλι πηρε 26 λιτρα περιπου 24.45 ευρω. Με το Corsa το 20ρικο με εβγαζε 100-110 εδω Περιστερι και οχι τωρα που εχει φτασει 1.90 αλλα με 1.65 Κι εμένα το άστρα με 20€ βγαζει 100 χλμ. Η κατανάλωση λέει 8L/100Km αλλά προφανώς λέει ό,τι να ναι… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, GodzillaCover είπε Κι εμένα το άστρα με 20€ βγαζει 100 χλμ. Η κατανάλωση λέει 8L/100Km αλλά προφανώς λέει ό,τι να ναι… Τις καταναλωσεις τις μετρανε με ενα ατομο να εχει να φαει 5 μερες σε ραμπα χωρις κοντρα αερα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donmitsos10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Οpel corsa 1.2 του 2002, πρωτο αυτοκινητο (ακομα αυτο εχω). Ειναι σκυλι του πολεμου, το εχω μες την πολη εδω και 5 χρονια. Εχω αλλαξει φλατζα γιατι ετρεχε λιγο λαδι απο τη μηχανη (δεν χρειαστηκε πλανιαρισμα) και αν εξαιρεσεις τακακια δισκοπλακες και τα σερβις του δεν εχει βγαλει τιποτα. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχω παει μεχρι Αθήνα. τα τελη ειναι 130 ευρω αν θυμαμαι καλα. απο βενζινη μεσα στη πολη βλεπω κατι 8-8.5 και στα ταξιδια 6. το θεωρω μαζι με το yaris τα καλυτερα αυτοκινητα εως 2.500 ευρω για να ξεκινησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Τις καταναλωσεις τις μετρανε με ενα ατομο να εχει να φαει 5 μερες σε ραμπα χωρις κοντρα αερα κλπ. Χαχαχαχ εννοούσα το trip computer, όχι την εργοστασιακή. Η εργοστασιακή είναι 7L/100km μεικτή, την οποία μπορώ να πετύχω μόνο σε τελείως ανοιχτό δρόμο. Σε πραγματικές συνθήκες, ασχέτως με το τι λέει το trip computer, είναι 9-10L/100Km. Astra H GTC 1.6 είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Χαχαχαχ εννοούσα το trip computer, όχι την εργοστασιακή. Η εργοστασιακή είναι 7L/100km μεικτή, την οποία μπορώ να πετύχω μόνο σε τελείως ανοιχτό δρόμο. Σε πραγματικές συνθήκες, ασχέτως με το τι λέει το trip computer, είναι 9-10L/100Km. Astra H GTC 1.6 είναι. Το δικο μου δεν εχει trip η μαλλον δεν ειναι ενεργοποιημενο και μου ειπαν 30 στην Opel και δεν με βλεπω να το ενεργοποιω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το δικο μου δεν εχει trip η μαλλον δεν ειναι ενεργοποιημενο και μου ειπαν 30 στην Opel και δεν με βλεπω να το ενεργοποιω. Βάλε και άλλα +20€ , και βρες και πάρε ένα opcom . Ωστόσο ψάξε λίγο να δεις τι αναφέρουν με τις εκδόσεις . Εγώ έχω τη opcom 1,65 χωρίς κάποιο θέμα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Στις 13/3/2022 στις 5:15 ΜΜ, yolobot είπε Είναι καλό για πρώτο αμάξι για κάποιον χωρίς μεγάλη εμπειρία; Να μην το παρεις θα το μετανιωσεις! Βεβαια αυτο εχει να κανει και με τα οικονομικα του καθενος.. Συνηθως οτι εχει μεγαλυτερο κοστος χρησης πωλειται και πιο χαμηλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yolobot Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Να μην το παρεις θα το μετανιωσεις! Βεβαια αυτο εχει να κανει και με τα οικονομικα του καθενος.. Συνηθως οτι εχει μεγαλυτερο κοστος χρησης πωλειται και πιο χαμηλα! Τι αμάξι προτείνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, yolobot είπε Τι αμάξι προτείνεις; Για ταβανι μεχρι 3000ευρω εισαι περιορισμενος.. saxo 1.1, picanto 1.1, micra, corolla 1.3 Νομιζω το saxo ειναι πιο ισορροπημενο σε εμφανιση,χωρους και μια χαρα γκαζακι εχει.. Τα micra ειναι με καδενα! Τωρα απο κει και περα η ευκολη οδος ειναι να κοιτας Γερμανικα σχεση τιμης/εμφανισης! Απο Γερμανικα θα κοιταζα μονο ford. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yolobot Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 το opel astra 1.4 ειναι καλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, yolobot είπε το opel astra 1.4 ειναι καλο? ίδιας χρονολογίας με το corsa c ; Παίζει ρόλο η συντήρηση από το προηγούμενο . Σε χρονολογίας εώς 2006 είτε corsa c ή astra με τους κινητήρες xe και xep , συχνό φαίνόμενο είναι η φλάντζα καθρέφτη δηλαδή μπερδεύει λάδι με νερό , και ο εγκέφαλος τους . Επιπλέον τα Corsa C είχαν μια ευπάθεια με το επιλογέα ταχυτήτων . Διορθώθηκε με σέτ επισκευής από τή εταιρεία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yolobot Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, meletis_m είπε ίδιας χρονολογίας με το corsa c ; Παίζει ρόλο η συντήρηση από το προηγούμενο . Σε χρονολογίας εώς 2006 είτε corsa c ή astra με τους κινητήρες xe και xep , συχνό φαίνόμενο είναι η φλάντζα καθρέφτη δηλαδή μπερδεύει λάδι με νερό , και ο εγκέφαλος τους . Επιπλέον τα Corsa C είχαν μια ευπάθεια με το επιλογέα ταχυτήτων . Διορθώθηκε με σέτ επισκευής από τή εταιρεία . 2004-2007 χρονολογία astra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, yolobot είπε 2004-2007 χρονολογία astra Φοβερο σαν φενγκ σουι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα