Προς το περιεχόμενο

Opel corsa 1.2 για πρώτο αμάξι

yolobot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, yolobot είπε

Είναι καλό για πρώτο αμάξι για κάποιον χωρίς μεγάλη εμπειρία; 

Σε ένα τέτοιο κατέληξα και εγώ μετά από ψάξιμο 3 μηνών .(κοίταζα και c2 , c3 , getz ) Το αγόρασα 2000€ , και του έκανα μάζεμα +350€ .Τα βρίσκεις με 2000-2500 € 

Οπωσδήποτε να το πας σε μηχανικό δικό σου για έλεγχο , και απέφυγε από έμπορο.

Από κατανάλωση εκτός πόλης εμένα το φέρνει 6,5 λτ/100

Επεξ/σία από meletis_m
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 λεπτά πριν, yolobot είπε

μεσα στην  πολη την καταναλωση σου εχει? ποια χρονολογια?

Μέσα στη πόλη δε το έχω μετρησει γιατί δε το χρησιμοποιώ. Κάνω εκτός πόλης καθημερινά χιλιόμετρα (~80 χιλιόμετρα)

Είναι τέλος του 2003

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/3/2022 στις 5:15 ΜΜ, yolobot είπε

Είναι καλό για πρώτο αμάξι για κάποιον χωρίς μεγάλη εμπειρία; 

Βγαζει τα θεματακια του και τσιμπαει βενζινη για μεσα στην πολη! φτανει τα 8λ

Επεξ/σία από PLACEBO_89

Εγω στο δικο μου που ηταν 2003 1.2 τις τελευταιες δυο φορες που εβαλα 20 ευρω βενζινη εβγαλε 100-110 χιλιομετρα μεσα Αθηνα.

Μιλαω οταν εβρισκες με 1.60-65 βενζινη τωρα αμφιβαλω αν εβγαζε 80-90 χιλιομετρα.

Εμενα με τα στραβα με τα κουτσα του με εβγαλε 10 χρονια και θα ελεγα σαν πρωτο αμαξακι για καποιον ενα 1000 1200 ειναι μια χαρα.

πρώην κάτοχώς του 1.2, δεν θα το πρότεινα.. 2 χρόνια παιδευόμουν με το p0170 

μεγάλη κατανάλωση εντός (9.5λ+ /100χμλ), αλλά και εκτώς πόλης περυση το καλοκαίρι με το κληματιστικό και 100-110χλμ ταχυτητα, μου εκαψε πάνω απο 8λ στα 100... 

ίδια κατηγορία αλλα καλύτερα είναι και τα Mitsubishi Colt, Ford Fiesta, Honda Jazz

• Like 2

50 λεπτά πριν, madnifestah είπε

μεγάλη κατανάλωση εντός (9.5λ+ /100χμλ), αλλά και εκτώς πόλης περυση το καλοκαίρι με το κληματιστικό και 100-110χλμ ταχυτητα, μου εκαψε πάνω απο 8λ στα 100... 

ίδια κατηγορία αλλα καλύτερα είναι και τα Mitsubishi Colt, Ford Fiesta, Honda Jazz

Τα συγκεκριμένα μοντέλα τα κοίταζα και εγώ . Αλλά πρέπει να προσθέσεις +1000€ (τουλάχιστον) από ότι βρίσκεις τα Corsa για να βρεις κάποιο καλό. Και εγώ ήμουν σε αυτά που αναφέρεις αλλά Honda Jazz κάτω από 4000-4500€ δε βρίσκεις .

Τελικά εγώ μετά από 3μηνες υπομονή και ψάξιμο βρήκα ενα καλοσυντηρημενο corsa C .

3 ώρες πριν, madnifestah είπε

Εγω το πουλησα με το προβλημα, λαμδα γνησιους ειχα αλλαξει μαφ μεχρι και εγκεφαλο εφιαλτης ειχε γινει.

Ρε παιδιά με την Ascona C 1.6 του 1987 καρμπυρατέρ βγάζω μέσα πόλη χειμώνα 10/100 και καλοκαίρι - άνοιξη - φθινόπωρο περίπου 9.5/100 πάντα για εντός μιλάω. Ένα σύγχρονο Corsa του 2000 και μετά με 1.2CC κινητήρα είναι δυνατόν να έχει 9.5/100 κατανάλωση; 

55 λεπτά πριν, liakinen είπε

Ρε παιδιά με την Ascona C 1.6 του 1987 καρμπυρατέρ βγάζω μέσα πόλη χειμώνα 10/100 και καλοκαίρι - άνοιξη - φθινόπωρο περίπου 9.5/100 πάντα για εντός μιλάω. Ένα σύγχρονο Corsa του 2000 και μετά με 1.2CC κινητήρα είναι δυνατόν να έχει 9.5/100 κατανάλωση; 

Επειδη εμεις με τα Opel ειμαστε large σου λεει η Opel αν σου βγαλει προβλημα δωσε εντολη στον εγκεφαλο να ριχνει καργα βενζινη γιατι σου λεει λεφτας ειναι Opel πηρε. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...