Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

γιατι ρε; ειναι καλή ιδεα για να τα θυμάται. κανε και την επέτειο, ονομαστικη εορτη, αφμ αμκα ξερω γω, no more παντοφλα

Memento φαση,γιατι μονο θα τα θυμαται οπως παει,θα τον στειλει αδιαβαστο.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πιο πιθανο να πεσεις στα ματια της παρα να το εκτιμησει . 

Το γιατι αν δε το καταλαβαινεις απο μονος σου οσα κ να γραψω δε θα σε πεισω 

• Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Memento φαση,γιατι μονο θα τα θυμαται οπως παει,θα τον στειλει αδιαβαστο.

Ταινιαρα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

΄Εχει ο θεματοθέτης τα προβλήματά του αλλά είστε κι εσείς, άτιμα πλάσματα!!!🤣

Εν τω μεταξύ κάτω από τα nicknames δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένα άρθρο ή κάτι τέλος πάντων που να δηλώνει το φύλο μας;

Να ξέρουμε με ποιον μιλάμε βρε αδερφέ!

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Sibyl είπε

΄Εχει ο θεματοθέτης τα προβλήματά του αλλά είστε κι εσείς, άτιμα πλάσματα!!!🤣

Εν τω μεταξύ κάτω από τα nicknames δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένα άρθρο ή κάτι τέλος πάντων που να δηλώνει το φύλο μας;

Να ξέρουμε με ποιον μιλάμε βρε αδερφέ!

Δεν είναι και πολύ δύσκολο να μαντέψεις το φύλο του συνομιλητή σου εδώ μέσα 

image.png.1726e517e092910072c597092a4350c8.png

Δημοσ.

Δηλαδή για τα γενέθλια ΤΗΣ θα κανείς τατουάζ την ημερομηνία της στο σώμα σου???

Αντί:

- Μωρό μου πάμε να κανείς εκείνο το τατουάζ που ήθελες, σαν δώρο για τα γενέθλια σου..

ή κάποιο από τα κλασσικά.

- Γλυκά, λουλούδια, εσωρουχα, κοσμήματα, τσάντες, παπούτσια, εστιατόριο να το γιορτάσετε, μια νυχτα σε 5αστερο να βγάλετε τα μάτια σας...

Σορρυ αλλά...ΠΙΟ ΜΠΟΥΜΠΗΣ... ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kapoios12345 είπε

Όμως, από την άλλη, ξέρω ότι τα τατουάζ με ημερομηνίες συνήθως σχετίζονται με αρνητικά γεγονότα που μας σημάδεψαν

Εγώ σκέφτομαι να χτυπήσω τατου τον τελευταίο εκκαθαριστικό της ΔΕΗ.

Πλήρωσα τόσα χρήματα και είναι ενα αρνητικό γεγονός για μένα..

Απο την αλλη σκέφτομαι οτι μπορει να μου έρθει ο επομενος πιο ακριβός και να πάει αδικα το τατου... 

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξερω πως σου ηρθε η ιδεα να κανεις κατι τετοιο, αλλα ειναι τερμα needy, creepy και οχι μονο. Ποιο το νοημα να κανεις τατου την ημ/νια γενεθλιων της;!!! 

Σκεψου τι της αρεσει (ή κατι που να χρειαζεται) και κανε της ενα δωρο σχετικο. Αν θες κατι προσωπικο και ιδιαιτερο μπορεις ακομα και να της φτιαξεις κατι εσυ. Και συνοδεψε το με μια καρτα με λογια βγαλμενα απ'την καρδια σου. Το δώρο σου θα μπορουσε να ειναι και κατι αυλο, μια εκδρομη σε μερος που σας αρεσει κλπ, να φτιαξετε κοινες αναμνησεις. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, papapontikas είπε

Δηλαδή για τα γενέθλια ΤΗΣ θα κανείς τατουάζ την ημερομηνία της στο σώμα σου???

ελα ντε!!! τωρα το προσεξα που το εγραψες.για τα γενεθλια της θελει να της κανει ως δωρο ενα τατου πανω του με την ημερομηνια γενεθλιων; :o δεν υπαρχουν αυτα

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά είναι εξαιρετική ιδέα! Κάνε το tattoo και αν δεν σε χωρίσει άμεσα η κοπέλα, θα καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά και θα φροντίσεις να την χωρίσεις εσύ.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, MAFAKA είπε

Δεν είναι και πολύ δύσκολο να μαντέψεις το φύλο του συνομιλητή σου εδώ μέσα 

ΟΛΟΙ;;;

Μάλλον πρέπει να την κάνω με ελαφρά λοιπόν.🤣

Δημοσ.

μια φίλη μου παίζει με έναν Γάλλο ο οποίος τα παράτησε όλα στη Γαλλία για μια ελληνίδα. όταν ήρθε Ελλάδα Της είχε κάνει έκπληξη το όνομα της «Ντίνα» σε τατουάζ στο στήθος του. 

Κάποια στιγμή τον χώρισε και τώρα η φίλη μου όταν κάνει σεξ διαβάζει το «Ντίνα» φάτσα φορά. 
Καλοκαιρι με 40° τον βάζει να φοράει μπλούζα 😂

Δημοσ.
7 hours ago, kapoios12345 said:

Όντως το σκέφτομαι και προβληματίζομαι πάντως. Οι απόψεις γύρω από αυτά τα θέματα είναι υποκειμενικές και το ίδιο και η δική μου άποψη. Δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια, ωστόσο θέλω να μαζέψω μερικές ακόμη γνώμες πριν αποφασίσω.

αν το βλεπα να το εχει κανει η αλλη θα ελεγα οτι το iq της ειναι 5.σορρυ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...