Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Τόση ώρα σου λέμε ΑΡΝΗΤΙΚΗ αλλά εσύ μάλλον ψάχνεις την επιβεβαίωση οπότε......

Καλά μην κάνεις έτσι. Οι περισσότερες απαντήσεις δεν είναι τεκμηριωμένες στο βαθμό που θα χρησίμευε για μια τέτοια απόφαση.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kapoios12345 είπε

Καλά μην κάνεις έτσι. Οι περισσότερες απαντήσεις δεν είναι τεκμηριωμένες στο βαθμό που θα χρησίμευε για μια τέτοια απόφαση.

Ετσι το βλεπεις εσυ,επειδη ψαχνεις ΕΝΑΝ να σου πει  οτι ειναι γαμω τις ιδεες.

1 ώρα πριν, txcellas είπε

Καντο ρε ts και ασε τους φλωρουμπες του φορουμ να λενε! 

Ετσι.
Νατος ο ΕΝΑΣ.

Καντο μαν μου,μη μασας.

Δημοσ.

Ρε φίλε οι περισσότερες απαντήσεις είτε δεν αιτιολογούνται είτε εστιάζουν πχ στο αν χωρίσουμε κλπ. 

Υ. Γ. Στο σχολείο με κατέστρεψε το ότι σε πολλά διαγωνίσματα ήταν υποχρεωτικό να αιτιολογήσουμε τις απαντήσεις μας, έτσι δεν υπήρχε καμία ελπίδα να πάρω βαθμό με "τζόγο".

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kapoios12345 είπε

Την αγαπάω αληθινά. Ακόμα και αν χωρίσουμε και αναγκαστικά φτιάξω τη ζωή μου με άλλη, αυτό δεν αναιρείται, ούτε ο ρόλος της στη ζωή μου!

Τίποτα απ΄όσα έχουμε ζήσει, δεν αναιρείται.

Είναι γραμμένα στην καρδιά και στην σκέψη μας.

Δεν χρειάζεται να τα γράψουμε και στο σώμα μας.

Προσωπικά αν το έκανε αυτό κάποιος για μένα θα το θεωρούσα πολύ "φτηνιάρικο".

Σαν να προσπαθείς υπερβολικά να εκφράσεις κάτι και να πείσεις "εκβιαστικά" γι΄αυτό.

Σαν μια κίνηση εντυπωσιασμού με μια εικόνα άνευ ουσίας ενώ ο εντυπωσιασμός θα έπρεπε να προέρχεται από το χτίσιμο της εμπιστοσύνης της στην ουσία των αισθημάτων σου.

Είτε είσαι τρολ είτε όχι, αυτή είναι η ειλικρινής μου απάντηση.  

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kapoios12345 είπε

Οι περισσότερες απαντήσεις δεν είναι τεκμηριωμένες στο βαθμό που θα χρησίμευε για μια τέτοια απόφαση.

θα στο πω αλλιώς , μπας και

απο αρσενικό , θα γίνεις τσιπαρισμένο κουταβάκι περιορισμένης χρήσης μέχρι να βαρεθεί να παίζει

δεν ξέρω αν σε καλύπτει

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αρκούσε δηλαδή να απαντήσουμε με "ναι" ή "όχι", "A" ή "Β", έπρεπε να γράψουμε και το ΓΙΑΤΙ επιλέξαμε αυτή την απάντηση, αλλιώς μηδέν.

1 λεπτό πριν, Sibyl είπε

Τίποτα απ΄όσα έχουμε ζήσει, δεν αναιρείται.

Είναι γραμμένα στην καρδιά και στην σκέψη μας.

Δεν χρειάζεται να τα γράψουμε και στο σώμα μας.

Προσωπικά αν το έκανε αυτό κάποιος για μένα θα το θεωρούσα πολύ "φτηνιάρικο".

Σαν να προσπαθείς υπερβολικά να εκφράσεις κάτι και να πείσεις "εκβιαστικά" γι΄αυτό.

Σαν μια κίνηση εντυπωσιασμού με μια εικόνα άνευ ουσίας ενώ ο εντυπωσιασμός θα έπρεπε να προέρχεται από το χτίσιμο της εμπιστοσύνης της στην ουσία των αισθημάτων σου.

Είτε είσαι τρολ είτε όχι, αυτή είναι η ειλικρινής μου απάντηση.  

Αυτή είναι απάντηση. Ευχαριστώ.

@Sibyl Πιστεύεις ότι αυτό θα μπορούσε να ισχύει και για τα δώρα και ειδικά για κάποιον που κάνει συχνά δώρα στη σχέση του;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Τσάμπα σου απαντάνε πραγματικά. Δεν έχει νόημα.

Τα υπολογίζω όλα ειδικά όταν υπάρχουν επιχειρήματα. Πάντως, εδώ δεν είναι ο ΟΗΕ ώστε να ψάχνουμε κάτι απόλυτα "επίσημο". Ένα φόρουμ συζητήσεων είναι.

Δημοσ.

γιατι ρε; ειναι καλή ιδεα για να τα θυμάται. κανε και την επέτειο, ονομαστικη εορτη, αφμ αμκα ξερω γω, no more παντοφλα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kapoios12345 είπε

Δεν αρκούσε δηλαδή να απαντήσουμε με "ναι" ή "όχι", "A" ή "Β", έπρεπε να γράψουμε και το ΓΙΑΤΙ επιλέξαμε αυτή την απάντηση, αλλιώς μηδέν.

Αυτή είναι απάντηση. Ευχαριστώ.

@Sibyl Πιστεύεις ότι αυτό θα μπορούσε να ισχύει και για τα δώρα και ειδικά για κάποιον που κάνει συχνά δώρα στη σχέση του;

Η υπερβολή δεν έχει ποτέ θετικό πρόσημο.

Και τα συχνά δώρα είναι υπερβολή και η κίνηση χάνει την αξία της.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ. Ίσως και το τατού και τα συχνά δώρα μπορεί να δείχνουν ότι υπάρχουν κενά και αδυναμίες σε ουσιαστικότερα ζητήματα. 

Σε αυτό καλύφθηκα.

Τώρα, έχω κάποιες αμφιβολίες στο θέμα του creepy και της σημασίας των τατού συγκεκριμένα που περιέχουν ημερομηνίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε

- δεξι μπρατσο ημερομηνια γεννησης της κοπελας

-αριστερο μπρατσο ημερομηνια πρωτης ερωτικης συνευρεσης με συνοδεια κλαμματος τυπου Μαυρίκιος Μαυρίκιου 

-Δεξια γαμπα ηνερομηνια αρραβώνα 

-Αριστερη γαμπα ημερομηνια γαμου

Και οταν με το καλο χωρισεις, πατας ενα στο μετωπο που να γραφει "ΚΟΙΤΑ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ" 

Επεξ/σία από Tommygre
  • Like 1
Δημοσ.

Καντο!!! Καταπληκτική ιδέα που σίγουρα θα την συγκινήσει. Προσωπικά θα το είχα κάνει αλλά έχω φοβία με τις βελόνες και δεν μπορώ.

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφε υπαρχει πολυ καλυτερη λυση(σου μιλαω εκ πειρας)

πυρογραφια τα αρχικα της.creepy?πολυ πιθανο για μερικες μερες μεχρι να στρωσει το δερμα

επωδυνο?like a motherf....er.Αλλα αυτο ειναι και το αβανταζ εναντι του ταττοο που βαραει ο καθενας πλεον και δειχνει και την ενταση τη θελησης να υπομεινεις κατι τετοιο

καβατζα το safety οτι δεν θα μεινει για παντα απλα για καμποσο καιρο αναλογα και το δερμα σου θα εχει ενα σαφως πιο ανοιχτο χρωμα σχεδον λευκο το σημειο αυτο.Τα γραμματα δηλαδη.

αν το σκεφτεσαι το συζηταμε για τον τροπο

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...