Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν θα το έκανα.

Για διάφορους λόγους. Μεταξύ αυτών το ότι μου βγάζει κάτι σε creepy/needy

Υ.Γ. Υποτίθεται πως η αξία του τατουάζ είναι το ανεξίτηλο του πράγματος. Το να ξεκινάς να κάνεις μια τέτοια κίνηση έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως "εντάξει μωρέ, και να χωρίσουμε πατάω κάτι άλλο από πάνω", ακυρώνει την όποια βαρύτητα μπορεί να έχει αυτή η κίνηση.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kapoios12345 είπε

Καλησπέρα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τατουάζ την ημερομηνία γενεθλίων της κοπέλας μου, και να είναι έκπληξη για την ημέρα που είναι σχετικά κοντά. Όμως, από την άλλη, ξέρω ότι τα τατουάζ με ημερομηνίες συνήθως σχετίζονται με αρνητικά γεγονότα που μας σημάδεψαν, όπως απώλεια αγαπημένου προσώπου. Από διάφορες απόψεις τατού με ημερομηνίες μπορεί να είναι creepy. Τελικά αυτό που σκέφτομαι θα είναι κίνηση αγάπης ή ανατριχιαστικό; Παρακαλώ, όσο γίνεται, οι απαντήσεις να είναι σχετικές με την ερώτηση, και όχι σχόλια όπως "κάποια στιγμή θα χωρίσετε και θα σου μείνει το τατού". Ευχαριστώ!

Ούτε κίνηση αγάπης ούτε ανατριχιαστικό , ανώριμο φουλ θα το χαρακτήριζα, ελπίζω να τρολλαρεις.

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kapoios12345 είπε

Καλησπέρα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τατουάζ την ημερομηνία γενεθλίων της κοπέλας μου, και να είναι έκπληξη για την ημέρα που είναι σχετικά κοντά. Όμως, από την άλλη, ξέρω ότι τα τατουάζ με ημερομηνίες συνήθως σχετίζονται με αρνητικά γεγονότα που μας σημάδεψαν, όπως απώλεια αγαπημένου προσώπου. Από διάφορες απόψεις τατού με ημερομηνίες μπορεί να είναι creepy. Τελικά αυτό που σκέφτομαι θα είναι κίνηση αγάπης ή ανατριχιαστικό; Παρακαλώ, όσο γίνεται, οι απαντήσεις να είναι σχετικές με την ερώτηση, και όχι σχόλια όπως "κάποια στιγμή θα χωρίσετε και θα σου μείνει το τατού". Ευχαριστώ!

Θέλεις να μου πεις στο περίπου πόσων χρονών είσαι;

Δημοσ.

Μάλλον έχεις μπερδέψει τον έρωτα με την αγάπη.Τέλος πάντων και τα δύο χημικές διεργασίες του εγκεφάλου είναι.

Πάντως αν το λες σοβαρά,θα βρεις πολλά άτομα να θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά, αρκεί να το ανεβάσεις να το δούμε.Αξιζει για να γελάσουμε λιγάκι τέτοιες δύσκολες εποχές.

Δημοσ.

Μια γνωστη μου παντρευτηκε με tattoo το ονομα του πρωην, με αλλο παιδι… χαλια να το βλεπεις.

προσεχε μην το παθεις λοιπον. 

Δημοσ.

Την αγαπάω αληθινά. Ακόμα και αν χωρίσουμε και αναγκαστικά φτιάξω τη ζωή μου με άλλη, αυτό δεν αναιρείται, ούτε ο ρόλος της στη ζωή μου!

Δημοσ.

Προς το παρόν με ενδιαφέρει να καταλήξω στο αν το συγκεκριμένο τατού έχει θετική ή αρνητική σημασία, και γενικά τα τατού με ημ/νιες.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Μόνο με υγρό πύρ κάνουμε έκπληξη.

Τι ωραίες εποχές. Τότε που τα τρολοθεματα ήταν κάτι το καινούργιο και υπήρχε συμμετοχή. Βλέπω πχ 140 likes στις πρώτες απαντήσεις. Τώρα τίποτα.

Όπως καταλαβαίνεις TS τσάμπα κόπος. Ο κόσμος βαρέθηκε. Άσε που δεν είναι Παρασκευή.

1/10 , και χαριστικά...

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Βρε παιξτε με τιποτα αλλο...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kapoios12345 είπε

Προς το παρόν με ενδιαφέρει να καταλήξω στο αν το συγκεκριμένο τατού έχει θετική ή αρνητική σημασία, και γενικά τα τατού με ημ/νιες.

Τόση ώρα σου λέμε ΑΡΝΗΤΙΚΗ αλλά εσύ μάλλον ψάχνεις την επιβεβαίωση οπότε......

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kapoios12345 είπε

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τατουάζ την ημερομηνία γενεθλίων της κοπέλας μου

Ξανασκεψου το.

ΕΙσαι πανω απο 18;

5 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Κανε κανα σοβαρο tattoo

Δλδ;

Πως οριζεις εσυ το σοβαρο;

Γιατι τα πιο πολλα που κανει ο κοσμος ειναι για τα καρναβαλια,απλα για να κανουν τατου.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...