Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δεν θα το έκανα. Για διάφορους λόγους. Μεταξύ αυτών το ότι μου βγάζει κάτι σε creepy/needy Υ.Γ. Υποτίθεται πως η αξία του τατουάζ είναι το ανεξίτηλο του πράγματος. Το να ξεκινάς να κάνεις μια τέτοια κίνηση έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως "εντάξει μωρέ, και να χωρίσουμε πατάω κάτι άλλο από πάνω", ακυρώνει την όποια βαρύτητα μπορεί να έχει αυτή η κίνηση. 3 1
dionisis1925 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, kapoios12345 είπε Καλησπέρα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τατουάζ την ημερομηνία γενεθλίων της κοπέλας μου, και να είναι έκπληξη για την ημέρα που είναι σχετικά κοντά. Όμως, από την άλλη, ξέρω ότι τα τατουάζ με ημερομηνίες συνήθως σχετίζονται με αρνητικά γεγονότα που μας σημάδεψαν, όπως απώλεια αγαπημένου προσώπου. Από διάφορες απόψεις τατού με ημερομηνίες μπορεί να είναι creepy. Τελικά αυτό που σκέφτομαι θα είναι κίνηση αγάπης ή ανατριχιαστικό; Παρακαλώ, όσο γίνεται, οι απαντήσεις να είναι σχετικές με την ερώτηση, και όχι σχόλια όπως "κάποια στιγμή θα χωρίσετε και θα σου μείνει το τατού". Ευχαριστώ! Ούτε κίνηση αγάπης ούτε ανατριχιαστικό , ανώριμο φουλ θα το χαρακτήριζα, ελπίζω να τρολλαρεις. 5
Sibyl Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, kapoios12345 είπε Καλησπέρα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τατουάζ την ημερομηνία γενεθλίων της κοπέλας μου, και να είναι έκπληξη για την ημέρα που είναι σχετικά κοντά. Όμως, από την άλλη, ξέρω ότι τα τατουάζ με ημερομηνίες συνήθως σχετίζονται με αρνητικά γεγονότα που μας σημάδεψαν, όπως απώλεια αγαπημένου προσώπου. Από διάφορες απόψεις τατού με ημερομηνίες μπορεί να είναι creepy. Τελικά αυτό που σκέφτομαι θα είναι κίνηση αγάπης ή ανατριχιαστικό; Παρακαλώ, όσο γίνεται, οι απαντήσεις να είναι σχετικές με την ερώτηση, και όχι σχόλια όπως "κάποια στιγμή θα χωρίσετε και θα σου μείνει το τατού". Ευχαριστώ! Θέλεις να μου πεις στο περίπου πόσων χρονών είσαι;
korakios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, moure είπε Γιατί δεν γράφεις το όνομα της?Έτσι σε περίπτωση χωρισμού μπορεί να έχεις επιλογές να το αλλάξεις κάπως. και πάλι δεν εξασφαλίζει οτι όλα καλά , είναι και το σημείο που θα πρέπει να προσέξει , πχ
Christos84# Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μάλλον έχεις μπερδέψει τον έρωτα με την αγάπη.Τέλος πάντων και τα δύο χημικές διεργασίες του εγκεφάλου είναι. Πάντως αν το λες σοβαρά,θα βρεις πολλά άτομα να θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά, αρκεί να το ανεβάσεις να το δούμε.Αξιζει για να γελάσουμε λιγάκι τέτοιες δύσκολες εποχές.
Vault13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μια γνωστη μου παντρευτηκε με tattoo το ονομα του πρωην, με αλλο παιδι… χαλια να το βλεπεις. προσεχε μην το παθεις λοιπον.
kapoios12345 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Την αγαπάω αληθινά. Ακόμα και αν χωρίσουμε και αναγκαστικά φτιάξω τη ζωή μου με άλλη, αυτό δεν αναιρείται, ούτε ο ρόλος της στη ζωή μου!
dkstopo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 τι εχετε παθει? ακριβά εσώρουχα παίρνουμε όχι φτηνιάρικα πράγματα
kapoios12345 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Προς το παρόν με ενδιαφέρει να καταλήξω στο αν το συγκεκριμένο τατού έχει θετική ή αρνητική σημασία, και γενικά τα τατού με ημ/νιες.
liakjim Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 57 λεπτά πριν, Tenshi είπε Μόνο με υγρό πύρ κάνουμε έκπληξη. Τι ωραίες εποχές. Τότε που τα τρολοθεματα ήταν κάτι το καινούργιο και υπήρχε συμμετοχή. Βλέπω πχ 140 likes στις πρώτες απαντήσεις. Τώρα τίποτα. Όπως καταλαβαίνεις TS τσάμπα κόπος. Ο κόσμος βαρέθηκε. Άσε που δεν είναι Παρασκευή. 1/10 , και χαριστικά... 4
Vault13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Κανε κανα σοβαρο tattoo και οχι ημερομηνιες ονοματα κτλ. Σαν φυλακοβιος. Sorry αλλα θες να τα ακουσεις
dtk-386 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, kapoios12345 είπε Προς το παρόν με ενδιαφέρει να καταλήξω στο αν το συγκεκριμένο τατού έχει θετική ή αρνητική σημασία, και γενικά τα τατού με ημ/νιες. Τόση ώρα σου λέμε ΑΡΝΗΤΙΚΗ αλλά εσύ μάλλον ψάχνεις την επιβεβαίωση οπότε...... 1
StamTheMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, kapoios12345 είπε Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τατουάζ την ημερομηνία γενεθλίων της κοπέλας μου Ξανασκεψου το. ΕΙσαι πανω απο 18; 5 λεπτά πριν, Vault13 είπε Κανε κανα σοβαρο tattoo Δλδ; Πως οριζεις εσυ το σοβαρο; Γιατι τα πιο πολλα που κανει ο κοσμος ειναι για τα καρναβαλια,απλα για να κανουν τατου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις