Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kapoios12345 είπε

Καλησπέρα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τατουάζ την ημερομηνία γενεθλίων της κοπέλας μου [...]

049f6d4d3a9cd14f9f6e49debf635ee5383606b3

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kapoios12345 είπε

Συγγνώμη, με ποια έννοια το λες;

οτι είτε θα χωρίσετε ή αν πάτε για βίο ανθόσπαρτο , θα δείχνει την πραγματική της ηλικία (χαρά που θα κάνειειειειειε....)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.

Η επιλογή ειναι δική σου , αλλά θα συμφωνήσω ξεκάθαρα με αυτά που σου λένε όλοι. Μπορείς να δείξεις την αγάπη σου στον άλλον με χιλιάδες άλλους τρόπους πολύ καλύτερους απο ένα τατουάζ.  Δεν ξέρω και εάν το έχετε συζητήσει ποτέ αυτό όταν κουβεντιάζετε. Αν πχ σου έχει πει οτι θα της άρεσε κάτι τέτοιο ή οχι.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

οτι είτε θα χωρίσετε ή αν πάτε για βίο ανθόσπαρτο , θα δείχνει την πραγματική της ηλικία (χαρά που θα κάνειειειειειε....)

Δεν θα έγραφα χρονολογία, είναι και μεγαλύτερη και παρόλο που δεν φαίνεται δεν της αρέσει.

Αν τη ρωτήσω χαλάει η έκπληξη...

Τέλος πάντων, γενικά ισχύει το ότι τα περισσότερα τατού με ημ/νιες συνδέονται με αρνητικά γεγονότα ή είναι ένα συμπέρασμα που έβγαλα χωρίς αρκετή έρευνα; 

Δημοσ.

Γιατί δεν γράφεις το όνομα της?Έτσι σε περίπτωση χωρισμού μπορεί να έχεις επιλογές να το αλλάξεις κάπως.

5D8B18A3-4532-47E5-8C00-BB419B69F9B7.jpeg

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kapoios12345 είπε

Σας παρακαλώ χρειάζομαι αλήθεια μερικές απόψεις. Από τη μία σκέφτομαι ότι στην καλή περίπτωση θα είναι μεγάλη συγκίνηση αλλά σε μια όχι καλή περίπτωση μπορεί να είναι εξαιρετικά άβολο και ανατριχιαστικό για εκείνη. Πείτε μου τι πιστεύετε. Το αν θα χωρίσουμε είναι άλλο ζήτημα. Αν φτάσουμε στα άκρα, απλά το αφαιρώ ή "πατάω" κάτι άλλο από πάνω. 

Εντάξει οι συμβουλές είναι χιουμοριστικές, αλλά εσύ το ξεκίνησες....

Δημοσ.

Όντως το σκέφτομαι και προβληματίζομαι πάντως. Οι απόψεις γύρω από αυτά τα θέματα είναι υποκειμενικές και το ίδιο και η δική μου άποψη. Δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια, ωστόσο θέλω να μαζέψω μερικές ακόμη γνώμες πριν αποφασίσω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kapoios12345 είπε

Όντως το σκέφτομαι και προβληματίζομαι πάντως. Οι απόψεις γύρω από αυτά τα θέματα είναι υποκειμενικές και το ίδιο και η δική μου άποψη. Δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια, ωστόσο θέλω να μαζέψω μερικές ακόμη γνώμες πριν αποφασίσω.

Ok, χαζομάρα το βρίσκω.

Δημοσ.

βασικα εισαι στην φαση της καψουρας,οταν σου περασει θα το μετανοιωσεις

απο εκει και περα εμενα το συναισθημα που θα μου προκαλουσε μαλλον φοβος θια ηταν...θα σκεφτομουν ωρε με τι εμπλεξα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...