Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τατουάζ την ημερομηνία γενεθλίων της κοπέλας μου, και να είναι έκπληξη για την ημέρα που είναι σχετικά κοντά. Όμως, από την άλλη, ξέρω ότι τα τατουάζ με ημερομηνίες συνήθως σχετίζονται με αρνητικά γεγονότα που μας σημάδεψαν, όπως απώλεια αγαπημένου προσώπου. Από διάφορες απόψεις τατού με ημερομηνίες μπορεί να είναι creepy. Τελικά αυτό που σκέφτομαι θα είναι κίνηση αγάπης ή ανατριχιαστικό; Παρακαλώ, όσο γίνεται, οι απαντήσεις να είναι σχετικές με την ερώτηση, και όχι σχόλια όπως "κάποια στιγμή θα χωρίσετε και θα σου μείνει το τατού". Ευχαριστώ!

• Confused 3
  • Sad 3
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έτσι ξεκίνησα κι εγώ και κατέληξα με 20 ημερομηνίες! Μία ακόμη φορά να χωρίσω και να κάνω σχέση με άλλη, δεν θα μείνει χώρος..

• Thanks 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, achilles_g_ είπε

Έτσι ξεκίνησα κι εγώ και κατέληξα με 20 ημερομηνίες! Μία ακόμη φορά να χωρίσω και να κάνω σχέση με άλλη, δεν θα μείνει χώρος..

Δεν σκέφτηκες να τα φτιάχνεις με κοπέλες με ίδια ημερομήνια γέννησης? Άντε όλα εγώ θα τα σκέφτομαι? 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σας παρακαλώ χρειάζομαι αλήθεια μερικές απόψεις. Από τη μία σκέφτομαι ότι στην καλή περίπτωση θα είναι μεγάλη συγκίνηση αλλά σε μια όχι καλή περίπτωση μπορεί να είναι εξαιρετικά άβολο και ανατριχιαστικό για εκείνη. Πείτε μου τι πιστεύετε. Το αν θα χωρίσουμε είναι άλλο ζήτημα. Αν φτάσουμε στα άκρα, απλά το αφαιρώ ή "πατάω" κάτι άλλο από πάνω. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kapoios12345 είπε

Καλησπέρα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τατουάζ την ημερομηνία γενεθλίων της κοπέλας μου

ναι δεν νομιζω πως σκεφτεσαι (σοβαρα) ομως....

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ουτε ανατριχιαστικο ειναι ουτε κινηση αγαπης, μια χαζη αποφαση , υπαρχουν 1000δες τροποι να δειξεις σε καποιον οτι τον νοιαζεσαι

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μιλάω συγκεκριμένα για ημερομηνία γέννησης πάντως.

Μόλις τώρα, Amaretos είπε

Ουτε ανατριχιαστικο ειναι ουτε κινηση αγαπης, μια χαζη αποφαση , υπαρχουν 1000δες τροποι να δειξεις σε καποιον οτι τον νοιαζεσαι

Εσύ πως θα αντιδρούσες αν έβλεπες τα γενέθλια σου στο μπράτσο του/της συντρόφου σου;

Ναι όντως υπάρχουν 1000αδες άλλοι τρόποι αλλά αυτό είναι κάτι αρκετά έντονο επειδή μένει για πάντα, έτσι κι αλλιώς δεν θα περιοριστούμε στο τατουάζ, ψήνομαι πολύ όμως να το κάνω

Δημοσ.

Ο βασικός προβληματισμός μου είναι ότι τα περισσότερα τατού με ημερομηνίες αφορούν γεγονότα που μας στιγμάτισαν αρνητικά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kapoios12345 είπε

Μιλάω συγκεκριμένα για ημερομηνία γέννησης πάντως.

Εσύ πως θα αντιδρούσες αν έβλεπες τα γενέθλια σου στο μπράτσο του/της συντρόφου σου;

Θα σε θεωρούσα creepy.

Η Τζολί τον σχόλασε πάντως τον δικό της. (Billy Bob Thornton)

screenshot-51.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, kapoios12345 said:

Ο βασικός προβληματισμός μου είναι ότι τα περισσότερα τατού με ημερομηνίες αφορούν γεγονότα που μας στιγμάτισαν αρνητικά.

Αυτό ακριβώς θα συμβεί και στη περίπτωσή σου, απλά δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα. Ο βασικός προβληματισμός σου είναι σωστος.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, @11h είπε

Αυτό ακριβώς θα συμβεί και στη περίπτωσή σου, απλά δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα. Ο βασικός προβληματισμός σου είναι σωστος.

Συγγνώμη, με ποια έννοια το λες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...