Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ομάδα! Ενδιαφέρομαι να πάρω έναν εξωτερικό δίσκο 4+ Tb (μάλλον 3.5´) γιατί ο τωρινός μου έχει αρχίσει να τα παίζει! Θέλω ανεξαρτήτως τιμής να είναι ο πιο αξιόπιστος καθώς θα χρησιμοποιείται καθημερινά κ θα εχει κρίσιμα αρχεία και μουσικές που δεν θέλω να χάσω!
περα από brands τι άλλο έχει νόημα να κοιτάξω ; 
οι δίσκοι που έχουν και cloud services είναι αξιόπιστοι και γενικά είναι κατι που το πεοτεινετε ;;

ευχαριστω! 

Επεξ/σία από karydis
Δημοσ.

Πάρε δύο ταυτόσημους και χρησιμοποίησέ τους εναλλάξ, μια μέρα τον έναν, μια μέρα τον άλλον. 
Αν πάθει κάτι ο ένας, θα έχεις τα αρχεία στον άλλον με διαφορά μιας μέρας.

Επιπλέον, είναι σκόπιμο να έχουν αντοχή σε χτυπήματα και πτώσεις.
Εγώ πάντα τέτοιους παίρνω και δεν φοβάμαι να μην μου πέσουν απ' τα χέρια.
Έχουν αντοχή και σε νερό...

-

Δημοσ.

Αν δεν θέλεις να χάσεις κρίσιμα αρχεία όπως δηλώνεις, τότε θα πρέπει να τα έχεις σε τουλάχιστον δυο ξεχωριστά σύστηματα.

Κανένας δίσκος δεν εγγυάται ότι δεν θα χαλάσει είτε από πτώση είτε από νερό κτλ.

Το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να βρεις ένα προγραμμα να συγχρονίζει τα αρχεία στα δυο διαφορετικα συστήματα-δίσκους. 

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις! Ο δίσκος θα μένει σταθερά στο γραφείο όποτε δεν με απασχολεί σχετικά με ατυχήματα κλπ! Από εκεί και πέρα που να κινηθώ σε θέμα μπραντ η μοντέλο ;

Δημοσ.

Οι ετοιμοι εξωτερικοι δισκοι επειδη ειναι λαχειο τι δισκο εχει μεσα θα ελεγα να τους αποφύγεις.Αφου σε ενδιαφερει η αξιοπιστια καλυτερη λυση ειναι ξεχωριστος δισκος + θηκη.Ποσα χρηματα διαθετεις?

Δημοσ.

Όπως προαναφέρθηκε  η καλύτερη λύση είναι θήκη. Επίσης ότι τον έχεις πάνω στο γραφείο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πτώσης ή νερού. Καλύτερα να φτιάξεις δυο ωστε ο ένας να είναι κλώνος του άλλου σε περίπτωση που τα παιξει κάποιος. Οι σκληροι κατά προτίμηση θα πρέπει να είναι CMR. Μάρκα και μοντέλο δεν παίζει ιδιαίτερη σημασία μιας όλοι την ίδια αξιοπιστία έχουν πάνω κάτω.

Επισης γράφεις 4tb + ανεξάρτητου τιμής. Αυτό σημαίνει ακόμα και ssd? Γιατί μια χαρά υπάρχουν και 8tb ssd που τους βάζεις σε θήκη.Οι οποίοι σαφώς έχουν μια καλύτερη προστασία.από πτώση κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...