Sudowoodo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Ένας φίλος που θέλει να βάλει ftth μπήκε στο sfbb.gr για να δει τους διαθέσιμους παρόχους. Προς έκπληξη (και των δυο μας) είδε στους παρόχους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και την nova. Εγώ από όσο ήξερα η nova(forthnet) δεν έδινε πουθενά ftth (είχε ένα πιλοτικό αλλά δεν το μετράω). Ξέρουμε αν αυτό πρόκριτε να αλλάξει και να βγάλει και η nova πακέτα ftth, ξέρει κανένας αν θα βγει καμία νέα προσφορά ή/και αν αξίζει να περιμένει μερικές μέρες ακόμα; Ή απλά να πάρει το κουπόνι για κάποιον από τους υπάρχοντες παρόχους. (εγώ είμαι της άποψης ότι αυτό εχει να κάνει με την αγορά της nova και wind από την united και ότι ουσιαστικά απλά θα μεταφέρουν τα πακέτα ftth της wind στην nova(united), οπότε είπα ας πάει με κάποιων από wind/OTE γιατί λήγει το πρόγραμμα τέλος Μαρτίου κιόλας. Γραφώ γιατί θα θέλαμε να ακούσουμε και άλλες γνώμες) Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από Sudowoodo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 43 λεπτά πριν, Sudowoodo είπε Καλημέρα, Ένας φίλος που θέλει να βάλει ftth μπήκε στο sfbb.gr για να δει τους διαθέσιμους παρόχους. Προς έκπληξη (και των δυο μας) είδε στους παρόχους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και την nova. Εγώ από όσο ήξερα η nova(forthnet) δεν έδινε πουθενά ftth (είχε ένα πιλοτικό αλλά δεν το μετράω). Ξέρουμε αν αυτό πρόκριτε να αλλάξει και να βγάλει και η nova πακέτα ftth, ξέρει κανένας αν θα βγει καμία νέα προσφορά ή/και αν αξίζει να περιμένει μερικές μέρες ακόμα; Ή απλά να πάρει το κουπόνι για κάποιον από τους υπάρχοντες παρόχους. (εγώ είμαι της άποψης ότι αυτό εχει να κάνει με την αγορά της nova και wind από την united και ότι ουσιαστικά απλά θα μεταφέρουν τα πακέτα ftth της wind στην nova(united), οπότε είπα ας πάει με κάποιων από wind/OTE γιατί λήγει το πρόγραμμα τέλος Μαρτίου κιόλας. Γραφώ γιατί θα θέλαμε να ακούσουμε και άλλες γνώμες) Λόγω αγοράς wind όπως λες, μέχρι να γίνει και η wind nova θα παρέχουν και οι 2 πακέτα μέσω της wind. Πιστεύω θα είναι λίγο μπλέξιμο μέχρι να βρουν ένα μπουσουλα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 ναι θα ξεκινησει και η nova να δινει. το να ενωθουν οι εταιρειες κατω απο ενα αφμ και μηχανογραφικα θελει ακομα αλλα αυτο δσν εμποδιζει την διαθεση του ftth 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Ναι θα ξεκινήσει ήδη γίνονται διεργασίες για ftth στην nova Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα