Προς το περιεχόμενο

Αγορα λαπτοπ 14'' για καθημερινη χρηση.

theocaptain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεταξύ των τριων το Asus. 

Ωστόσο και τα 3 είναι αρκετά μέτρια μηχανήματα. Ειδικά η RAM είναι πολύ οριακή για σύγχρονο μηχάνημα.

Η πρόταση μου θα ήταν να ανεβάσεις λίγο το budget και να προσανατολιστείς σε μηχανήματα με 8 GB Ram

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολα αυτα εχουν κολλημενη την μνημη αν δεν κανω λαθος και δεν ξερω αν εχουν και δευτερο slot για να βαλεις αλλη και ειδικα αν θελεις να βαλεις 11αρια τα 4GB ειναι οριακα.

Στις 13/3/2022 στις 12:09 ΜΜ, theocaptain είπε

Αναμεσα σε αυτα τα λαπτοπ τι θα επιλεγατε;

Lenovo V14 IML 14" 1920x1080 i3-10110U,4GB,128GB

Asus VivoBook 14, I3-1115G4/14 FHD IPS/4GB/128GB SSD

Gateway Ultra Slim GWTN141-6BK, I3-1115G4/14.1 FHD IPS/4GB/128GB

Αν και έχω αγάπη με την Lenovo, το Vivobook το συγκεκριμένο είναι καλύτερη περίπτωση γιατί έχεις και το IPS panel (το V14 το συγκεκριμένο σχεδόν σίγουρα φορά TN).

Ποιο είναι το μέγιστο budget σου;

ΥΓ. τρέχω Windows 11 stock σε 4GB laptop με πολύ αργό CPU και τρέχουν μια χαρά για όλα τα καθημερινά task.

• Like 1

14 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εχει φιλος το V14 iil και η οθονη ειναι τραγικη θελει να την αλλαξει με ips

Ένα νορμάλ TN panel είναι, αν και βγαίνει και με HD πέρα από FDH. Αν μάθει κάποιος τις περιέργειες τους και αναλογιστεί τα χρήματα που έδωσε, συμβιβάζεται.

Εκτός αν έκανε λάθος έρευνα αγοράς ή και καθόλου, και μπορούσε να πάρει IPS με πολύ παραπλήσια χρήματα. Ούτε οι IPS είναι όλες ίδιες φυσικά.

Μόλις τώρα, skritikos είπε

Ένα νορμάλ TN panel είναι, αν και βγαίνει και με HD πέρα από FDH. Αν μάθει κάποιος τις περιέργειες τους και αναλογιστεί τα χρήματα που έδωσε, συμβιβάζεται.

Εκτός αν έκανε λάθος έρευνα αγοράς ή και καθόλου, και μπορούσε να πάρει IPS με πολύ παραπλήσια χρήματα. Ούτε οι IPS είναι όλες ίδιες φυσικά.

Δεν το πηρε καινουριο απο αγγελια το πηρε.

Στο δικο μου το Zenbook UX434 αλλαξαν οθονη εντος εγγυησης και μπαταρια και προσεξα οτι αυτη που εχουν βαλει εχει καλυτερα μαυρα πολυ καλυτερα απο αυτη που ειχε που παλι ips ειχε.

7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν το πηρε καινουριο απο αγγελια το πηρε.

Στο δικο μου το Zenbook UX434 αλλαξαν οθονη εντος εγγυησης και μπαταρια και προσεξα οτι αυτη που εχουν βαλει εχει καλυτερα μαυρα πολυ καλυτερα απο αυτη που ειχε που παλι ips ειχε.

Αν το πήρε σε καλά $ να μην προσπαθήσει να κάνει καμία αλλαγή στην οθόνη. Το ανταλλακτικό (αν βγάζει IPS για τα συγκεκριμένα V14, πρέπει να κοιτάξω) και η εργασία θα αυξήσουν την τιμή πολύ.

Update:

ΟΚ βάζει IPS panel, σε ένα και μοναδικό SKU στις Φιλιππίνες. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να προσπαθήσει.

3 λεπτά πριν, skritikos είπε

Αν το πήρε σε καλά $ να μην προσπαθήσει να κάνει καμία αλλαγή στην οθόνη. Το ανταλλακτικό (αν βγάζει IPS για τα συγκεκριμένα V14, πρέπει να κοιτάξω) και η εργασία θα αυξήσουν την τιμή πολύ.

Update:

ΟΚ βάζει IPS panel, σε ένα και μοναδικό SKU στις Φιλιππίνες. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να προσπαθήσει.

Δεν βρισκει εδω Ελλαδα; Το πηρε καλη τιμη λογω γρατσουνιας στην οθονη ειδα οτι ειναι χωρις βασεις αυτη η οθονη δηλαδη αυτακια να βιδωνουν βιδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν βρισκει εδω Ελλαδα; Το πηρε καλη τιμη λογω γρατσουνιας στην οθονη ειδα οτι ειναι χωρις βασεις αυτη η οθονη δηλαδη αυτακια να βιδωνουν βιδες.

To θεωρώ απίθανο να βρει. Βγάζει 1308 models μόνο για το IML variant και από αυτά μόνο ένα φοράει FHD IPS.

Ίσως μπορέσω να βρω το part number αν πρόκειται να το ψάξετε.

Επεξ/σία από skritikos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν εχεις υποψην σου το παρακατω λαπτοπ,σου προτεινω να του ριξεις μια ματια και να ψαξεις μηπως ξαναβγει σε καποιο μαγαζι

Το εχω αγορασει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Του εβαλα και εξτρα 16gb και με 450 ευρω συνολο εχω λαπτοπ που πεταει.Για απλη χρηση,games τυπου λολ και φορητοτητα δεν θα βρεις κατι αντιστοιχο σε αυτα τα χρηματα.Το κακο ειναι βεβαια οτι εδω και ενα μηνα εχει εξαφανιστει απο την αγορα...

Επεξ/σία από HatTrick
  • Like 1
  • Thanks 1

16 ώρες πριν, HatTrick είπε

Αν δεν εχεις υποψην σου το παρακατω λαπτοπ,σου προτεινω να του ριξεις μια ματια και να ψαξεις μηπως ξαναβγει σε καποιο μαγαζι

Το εχω αγορασει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Του εβαλα και εξτρα 16gb και με 450 ευρω συνολο εχω λαπτοπ που πεταει.Για απλη χρηση,games τυπου λολ και φορητοτητα δεν θα βρεις κατι αντιστοιχο σε αυτα τα χρηματα.Το κακο ειναι βεβαια οτι εδω και ενα μηνα εχει εξαφανιστει απο την αγορα...

Έρχονται τα καινούργια IdeaPad 3 τους επόμενους μήνες. Για αυτό και το push τώρα με offers κτλ. Εξαντλούν το στοκ και παράλληλα ωφελούνται αρκετοί που αγοράζουν σε χαμηλότερες τιμές.

Όντως το συγκεκριμένο laptop είναι από τα καλύτερα σε value/money και με τον 5300U είναι υπεραρκετός για τα περισσότερα task.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...