Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, dchatz είπε

νταξει ας μη το τραβαμε. Αλλωστε η επιλυση θα ειναι τόσο απλή όσο "συγνωμη λάθος".

Συμφωνώ, πιο πολύ για χαβαλέ (ότι δηλαδή δεν παίζει με τίποτα να παραλάβουμε) το έγραψα γιατί κι εγώ πιστεύω ότι είναι απλά λάθος χωρίς πρόθεση.

Βέβαια αν διαβάσεις τους όρους χρήσης τους και την αποποίηση ευθυνών, είναι και λίγο καταχρηστικοί..

Σου λέει δεν ευθύνομαι ούτε για τα χαρακτηριστικά, ούτε για την τιμή ούτε για τη διαθεσιμότητα που βλέπεις στο site και όλα καλά, δεν είναι έτσι όμως.

Επεξ/σία από raul7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gigantonis είπε

+1 και από έμενα να γεμίσουμε κοντέινερ απο Χονγκ κονγκ

Πήρα και εγώ για να έρθουν πιο φθηνά τα πετρέλαια κατά την μεταφορά 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Αν δεν πέσει άκυρο την δίνω 800€😂

Κάπου εκεί θα την δώσω και εγώ!!! 🤣

Δημοσ.

Το προϊόν πλέον δεν στην σελίδα του καταστήματος χαχαχα για να δούμε ποσα άκυρα θα πέσουν, ευχομαι πως όχι! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιαν10 είπε

Αν για κάποιον λόγο τις παραλάβουμε, τι PSU / Mobo προτείνετε? Μάλλον θέλω upgrade :D

Κάτσε να πάρεις την κάρτα και μετά χτυπάς ένα καλό 850άρι.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιαν10 είπε

Αν για κάποιον λόγο τις παραλάβουμε, τι PSU / Mobo προτείνετε? Μάλλον θέλω upgrade :D

Αυτό ακριβός. Λέμε τωρα αν.... Εγώ έχω 550w λεω να την κάνω όσο underclock πάρει ίσως και μερικά mhz underclock. Και αργότερα ισως πάρω αν δω δεν. Τι λες να γίνει ομως να κάνει κανενα μπαμ; δεν βρίσκω βίντεο με μικρα psu και τέρατα gpu να δω συνέπειες 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Γιαν10 είπε

Μην μπαίνεις σε αυτό το τρυπακι από τώρα γιατί θα μπλέξεις 🤣

Πάντως με ενα επώνυμο gold 750 αν ο επεξεργαστής σου είναι στα 65W θα είσαι πολύ άνετος 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...