thelos257 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Ρε παιδια για ολους εμας που ακομα μας εχουνε στο περιμενε οι εταιριες γιατι δεν στελουμε ενα E-mail στην μαμα Samsung και να τους ρωτησουμε κατενθιαν ποτε θα παρουν τις συσκευες στα καταστηματα για να τις αποκτησουμε τουχαλιστον αυτοι σιγουρα θα γνωριζουν και θα ξερουν απο τις εταιριες απο οπου τις καναμε προπαραγγελεια. Πραγματικα αυτο το μαρτυριο δεν υπαρχει !!!!!!!!!!!! Θυμαμαι προπερσι που παραγγειλα το S20 το ειχα στα χερια μου στις 8/3/2020 και που παραγγειλα το S10 το ειχα εξησου και αυτο στα χερια μου στις 8/3/2019. Η Σειρα S22 Ultra θα παει τελος του Μαρτιου και ΑΝ ΑΝ. Μπορειτε και εσεις να μου πειτε απο που το παραγγειλατε και ποσο καιρο σας εκανε να σας ερθει και αν το παραλαβατε επισης ; Εγω το παραγγειλα απο την PrimeTel και ακομα αναμενω. Αρχικα μου ειπανε πως θα ερχοταν στις 24/2/2022 Μετα μου ειπανε πως θα ερχοταν στις 10/3/2022 τωρα μου λενε πως το αναμενουν προσεξετε ή τελος του μηνα ή στα μεσα αυτη της εβδομαδας που θα μας μπει.
nikosaek2121 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Περίεργο μου ακούγεται το παράγγειλα από το Public και το έχω από 18/2 χωρίς καν να δώσω προκαταβολή. 25/2 μου ήρθαν και τα buds pro
thelos257 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε Περίεργο μου ακούγεται το παράγγειλα από το Public και το έχω από 18/2 χωρίς καν να δώσω προκαταβολή. 25/2 μου ήρθαν και τα buds pro Καλημερα οντως φιλε μου ειναι πολυ περιεργο ολο αυτο το σκηνικο που συμβαινει.
nikosaek2121 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλημερα οντως φιλε μου ειναι πολυ περιεργο ολο αυτο το σκηνικο που συμβαινει. Ελπίζω να το παραλάβεις σύντομα φίλε. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από nikosaek2121 1
shodan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Καλημέρα. Δεν είναι καθόλου περίεργο.. Τον τελευταίο χρόνο+ υπάρχουν θέματα διαθεσιμότητας στα προϊόντα τεχνολογίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα κονσόλες παιχνιδιών, κινητά τηλέφωνα αλλά και τηλεοράσεις. Για τη σειρά S22 υπήρχε ένα αρχικό στοκ ώστε να εξυπηρετήσει προπαραγγελίες και από εκεί και έπειτα τουλάχιστον ο επίσημος εισαγωγέας παραλαμβάνει σε όλες τις σειρές ελάχιστα κομμάτια. Στέλνει κατά κύριο λόγω στις μεγάλες αλυσίδες και μετά στους υπόλοιπους. Το ίδιο συμβαίνει και στα κινητά της Apple, οι πιο hot κωδικοί όπως τα 13 pro max & 13 pro έχουν χρόνο παράδοσης 1 μήνα+. Υπομονή.
thelos257 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 44 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Ελπίζω να το παραλάβεις σύντομα φίλε. Το ευχομαι και το ελπιζω και εγω αυτο φιλε μου αλλα αμην και ποτε !!!!!!!!!!!! Ενα Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB ρε παιδια ειναι αυτο που παραγγειλα απο την Primetel εδω στην Κυπρο που ειναι μεγαλη εταιρια κινητης τηλεφωνιας και ακομη θα ερθει. 34 λεπτά πριν, shodan είπε Καλημέρα. Δεν είναι καθόλου περίεργο.. Τον τελευταίο χρόνο+ υπάρχουν θέματα διαθεσιμότητας στα προϊόντα τεχνολογίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα κονσόλες παιχνιδιών, κινητά τηλέφωνα αλλά και τηλεοράσεις. Για τη σειρά S22 υπήρχε ένα αρχικό στοκ ώστε να εξυπηρετήσει προπαραγγελίες και από εκεί και έπειτα τουλάχιστον ο επίσημος εισαγωγέας παραλαμβάνει σε όλες τις σειρές ελάχιστα κομμάτια. Στέλνει κατά κύριο λόγω στις μεγάλες αλυσίδες και μετά στους υπόλοιπους. Το ίδιο συμβαίνει και στα κινητά της Apple, οι πιο hot κωδικοί όπως τα 13 pro max & 13 pro έχουν χρόνο παράδοσης 1 μήνα+. Υπομονή. Θυμαμαι το περαστατικο που εγινε με την Apple τον Νοεμβριο 2021 που βγηκαν τα 13 pro και 13 pro max που ειχαν καθυστερισεις ενα και δυο μηνες ισως και περισσοτερο αλλα δεν πιστεψα πως θα ερχοταν και στην Samsung το ιδιο πραγμα.
shodan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Βασικά η Samsung έχει προβλήματα διαθεσιμότητας από το καλοκαίρι του 21.
MitsakosKos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Προπαραγγελία day one ", μην πω τα πρωτα λεπτα που αρχισαν να ειναι διαθεσιμες και s22 ultra και s22 plus απο μεγαλες αλυσιδες , και μου λενε δεν ξερουμε μαλλον τελη Μαρτη με αρχες Απριλη.Δεν βγάζεις άκρη θα φαμε μεγαλη καθυστερηση σε ημερομηνιες απο οτι φαίνεται... 1
soc_h Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Από τον διανομέα της Samsung άκουσα πως κάποια χρώματα (π.χ. το πράσινο στο 512) θα αργήσουν. Το νωρίτερο τέλος Μάρτη αν και αυτός εκτιμά πως θα φτάσει μέσα με τέλος Απρίλη. Τι χρώμα το ζήτησες; 1
thelos257 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, MitsakosKos είπε Προπαραγγελία day one ", μην πω τα πρωτα λεπτα που αρχισαν να ειναι διαθεσιμες και s22 ultra και s22 plus απο μεγαλες αλυσιδες , και μου λενε δεν ξερουμε μαλλον τελη Μαρτη με αρχες Απριλη.Δεν βγάζεις άκρη θα φαμε μεγαλη καθυστερηση σε ημερομηνιες απο οτι φαίνεται... Καλημερα αυτο ειναι το μονο σιγουρο δυστοιχως και μακαρι να βγω ψευτης να ερθει ο Απριλιος στα μεσα του και να μην το εχουμε παρει ακομη !!!!!!!!!!!!!!!! 18 ώρες πριν, shodan είπε Βασικά η Samsung έχει προβλήματα διαθεσιμότητας από το καλοκαίρι του 21. Απο το καλοκαιρι του 2021 ; Δεν διαβασα καμια επισημη ανακοινωση της τοτε. 51 λεπτά πριν, soc_h είπε Από τον διανομέα της Samsung άκουσα πως κάποια χρώματα (π.χ. το πράσινο στο 512) θα αργήσουν. Το νωρίτερο τέλος Μάρτη αν και αυτός εκτιμά πως θα φτάσει μέσα με τέλος Απρίλη. Τι χρώμα το ζήτησες; Καλημερα το ζητησα σε 128GB σε κοκκινο χρωμα. Αν το ηξερα πως θα αργουσαν τοσο πολυ θα το επαιρνα σε μαυρο να ησυχαζα μια ωρα ωχητερα.
soc_h Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλημερα το ζητησα σε 128GB σε κοκκινο χρωμα. Αν το ηξερα πως θα αργουσαν τοσο πολυ θα το επαιρνα σε μαυρο να ησυχαζα μια ωρα ωχητερα. Τουλάχιστον 3 μαγαζιά στο skroutz το έχουν άμεσα διαθέσιμο, τώρα που μιλάμε. https://www.skroutz.gr/s/33896067/Samsung-Galaxy-S22-Ultra-5G-8GB-128GB-Burgundy.html
MitsakosKos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, soc_h είπε Τουλάχιστον 3 μαγαζιά στο skroutz το έχουν άμεσα διαθέσιμο, τώρα που μιλάμε. https://www.skroutz.gr/s/33896067/Samsung-Galaxy-S22-Ultra-5G-8GB-128GB-Burgundy.html To κακό της υποθεσης τωρα ειναι , οτι εχουμε κανει πολλοι προπαραγγελια και αμα το παρουμε απο σκρουτζομαγαζο η γενικως μαγαζια μετα τις 11/3 χάνουμε το δώρο της προπαραγγελιας . 1
thelos257 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 51 λεπτά πριν, MitsakosKos είπε To κακό της υποθεσης τωρα ειναι , οτι εχουμε κανει πολλοι προπαραγγελια και αμα το παρουμε απο σκρουτζομαγαζο η γενικως μαγαζια μετα τις 11/3 χάνουμε το δώρο της προπαραγγελιας . Αυτο ειναι το κακο της υποθεσης αλλιως θα το εκανα με δοσεις απο το Skroutz.
thelos257 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Παιδια καλησπερα καλη κυριακη των βαιων ευχομαι. Ακομα δεν παρελαβα απο την Primetel την συσκευη μου λεγοντας μου πως ακομη δεν εχει ερθει και πως θα ερχοντουσαν αυτη την εβδομαδα αφου την περασμενη ηρθανε τα απλα s22 και τα s22 plus. Περασα την Παρασκευη απο το καταστημα εδω στην πολη μου απο οπου θα το παραλαβω ηρθανε δυο s22 ενα απλο s22 και ενα s22 plus. Τους ειπα καλα τοσο αρχηστοι εισαστε ε ; Μονο τα χρηματα μου παιρνετε καθε μηνα και τιποτα ακομα ρεεεεεε. Δεν φταιμε εμεις κυριε χαμηλωστε τον τονο της φωνης σας ειναι απο τον προμηθευτη που τα παιρνουμε αυτος ευθυνεται που δεν το παραλαβατε ακομα δεν εχει ερθει κανενα s22 ultra. Μετα απο αυτο πηγα και το εριξα μια παραγγελεια και απο την Cyta απο οπου ερθει πρωτο θα το παρω απο εκει περα δεν θα κατσω να σκασω. Ευτυχως οπως μου λενε δεν με χρεωνουν ακομη για τις δοσεις της συσκευης. Μπορω να κανω κατι αλλο ρε παιδια ; Υπαρχει οντως προβλημα θεμα με την παραγωγη λογο του πολεμου κλπ ή με δουλευουν ψυλο γαζι αυτοι εδω περα ; Επισης ειναι απο τις 16/2/2022 που το εκανα προπαραγγελεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νομικα πως μπορω να τους κινυγησω ; Υπαρχει καποιος αλλος συμφορητης εδω περα που ακομα να παραλαβει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα