magicnumbers Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι υπηρεσια πληρωνεις μωρε κατι στραβοτραβηγμενες φωτογραφιες σε σπιτια κοτετσια που τις εχουν τραβηξει με νοκια 3310 απτην πορτα της εισοδου σκοταδια χωρις φωτα κ κλειστα πατζουρια.Μετα αυτο το ανεβαζουν στο ΦΒ απο προφιλ ELTON JOHN Προπερτυ Μανατζμεντ η Τασος-Σουλα - τρεχαγυρευε με μια τιμη για γελια επειδη τοσα τους λειπουνε κ φυσικα απο κατω πεφτει το γιουχο συννεφο.Γκαρσονιερες 10 κ 12 ευρω το τετραγωνικο,Σπιτια εκκολαπτηρα κατσαριδας 1μιση δυο χιλιαρικα το τμ σε περιοχες φτωχατζες κατι πετραλωνα κατι πειραιαδες περιστερια κλπ. Σε μια αγορα διαλυμενη που υπερκοστολογει λοιπον ανηθικα τα ερειπια μιας αλλης εποχης ελλειψει νεων δε χωραει ουτε γιαστειο τετοιος μεσολαβητης.Οτι του ζητησεις θα στο φουσκωσει κ αλλο.Ουτε στο 50 ζουμε ουτε αγραμματοι ειμαστε.Θες σπιτι ψαχνεις.Υπαρχει κ το ιντερνετ. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από magicnumbers 3
manosbr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, magicnumbers είπε Τι υπηρεσια πληρωνεις μωρε κατι στραβοτραβηγμενες φωτογραφιες σε σπιτια κοτετσια που τις εχουν τραβηξει με νοκια 3310 απτην πορτα της εισοδου σκοταδια χωρις φωτα κ κλειστα πατζουρια.Μετα αυτο το ανεβαζουν στο ΦΒ απο προφιλ ELTON JOHN Προπερτυ Μανατζμεντ η Τασος-Σουλα - τρεχαγυρευε με μια τιμη για γελια επειδη τοσα τους λειπουνε κ φυσικα απο κατω πεφτει το γιουχο συννεφο.Γκαρσονιερες 10 κ 12 ευρω το τετραγωνικο,Σπιτια εκκολαπτηρα κατσαριδας 1μιση δυο χιλιαρικα το τμ σε περιοχες φτωχατζες κατι πετραλωνα κατι πειραιαδες περιστερια κλπ. Σε μια αγορα διαλυμενη που υπερκοστολογει λοιπον ανηθικα τα ερειπια μιας αλλης εποχης ελλειψει νεων δε χωραει ουτε γιαστειο τετοιος μεσολαβητης.Οτι του ζητησεις θα στο φουσκωσει κ αλλο.Ουτε στο 50 ζουμε ουτε αγραμματοι ειμαστε.Θες σπιτι ψαχνεις.Υπαρχει κ το ιντερνετ. Και όταν βρεις κάποιο σπίτι που σου αρέσει μέσω internet αλλά η αγγελία είναι από μεσίτη Που δεν τον επέλεξες; Τι κάνεις τότε;
VonLoutsos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 50 minutes ago, manosbr said: Και όταν βρεις κάποιο σπίτι που σου αρέσει μέσω internet αλλά η αγγελία είναι από μεσίτη Που δεν τον επέλεξες; Τι κάνεις τότε; Θεωρητικά δεν πληρώνεις τον μεσίτη (αφού δεν του ανέθεσες εργασία να σου βρει/προτεινει σπίτια όπως τα θες). Πρακτικά, μπορεί να χάσεις και το σπίτι, γιατί δεν ξέρεις τι συμφωνια έχει γίνει με τον ιδιοκτήτη.
magicnumbers Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, manosbr είπε Και όταν βρεις κάποιο σπίτι που σου αρέσει μέσω internet αλλά η αγγελία είναι από μεσίτη Που δεν τον επέλεξες; Τι κάνεις τότε; Παω στο επομενο.Οσο κ να μαρεσει το σπιτι απτη στιγμη που -λογικα- θα εχει 30% καπελο στη κανονικη του τιμη δεν τιθεται θεμα συναλλαγης.Ας το χαιρονται. Δε νομιζω οτι δε μπορει να πουληθει η να νοικιαστει ενα ακινητο σημερα σε 1-2 μερες εως 1-2 μηνες.Το οτι μενουν ξεκρεμαστα τοσο καιρο οφειλεται κ στο γεγονος της υπερκοστολογησης εκατερωθεν.
m3ltd0wn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Υπάρχουν χώρες που ο μεσίτης προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες στον αγοραστή και αξίζει τα λεφτά του. Ουσιαστική διαπραγμάτευση στην τιμή, έλεγχο στο ακίνητο ότι όλα είναι εντάξει. Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και μάλιστα με ρήτρες (πολύ σημαντικό αυτό). Δίνει χαρτί υπογεγραμμένο ότι το σπίτι πληροί προδιαγραφές και ειδικά στα ενοίκια δεν μιλάς ποτέ με τον ιδιοκτητη. Ούτε για το μηνιαίο μίσθωμα. Αν κάτι χαλάσει τρέχει η εταιρεία μεσιτείας να το φτιάξει και όταν φεύγεις από το σπίτι αναλαμβάνουν αυτοί να το δώσουν στον ιδιοκτήτη χωρίς ζημιές και χρέη από τον ενοικιαστή. Στην Ελλάδα είναι απλά ένας μεσάζων μέχρι να πέσουν τα φράγκα και οι οποίοι δηλώνουν ότι ουδεμία ευθύνη έχουν. Άσε που στις περισσότερες περιπτώσεις ο άνθρωπος που βλέπεις είναι κάποιος φοιτητής ή (στην καλύτερη) πολιτικός μηχανικός που έχει ένα γραφείο και κάνει εκτιμήσεις και σαν πάρεργο δείχνει και σπίτια για καμιά εταιρεία ακινήτων. Ο δεύτερος κάνει κάποια καλύτερη δουλειά από τον φοιτητή που δεν ξέρει καν πόσα τετραγωνικά είναι αυτό που σου δείχνει και συνήθως κουβαλάει και τον ιδιοκτητη μαζί. Αν πετύχεις ειδικά και κανέναν αρχιτέκτονα (είναι η κουνιάδα μου) εκεί μπορεί να αρχίσει να σου αναλύει την αξία του μωσαϊκού και πως το σπίτι μπορεί να σου εμπνεύσει ενέργεια σε κάθε πρωινό ξύπνημα από το ελάχιστο φως που θα μπαίνει μέσα από την χαραμάδα του φεγγίτη στο υπουργείο υπνοδωμάτιο που θα ζήλευε και ο Γκαουντι... Γνώμη μου είναι ότι στην Ελλάδα πληρώνεις πολύ ακριβά μια λειψή υπηρεσία που την κάνουν είτε ανειδίκευτοι είτε επαγγελματίες του χώρου επειδή δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον στον επάγγελμά τους (δεν φταίνε αυτοί για αυτό). Όσο για το μάζεμα το εγγράφων και το τρέξιμο... Με ΠΑΡΑ πολύ λιγότερα χρήματα το κάνει ένας δικηγόρος η κάποιο ιδιωτικό γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών.
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Snoob είπε Μπορεί ο καθένας, για λόγους επαγγελματικού συμφέροντος ή ό,τι άλλο να θέλει να δώσει μια άλλη εικόνα του τι συμβαίνει αλλά, δυστυχώς για όσους έχουμε πέσει στην ανάγκη αυτών των εκλεκτών επαγγελματιών, ξέρουμε πολύ καλά πως ούτε "μεμονωμένα" περιστατικά είναι αυτά που περιγράφονται εδώ, ούτε ψέματα. Νομίζω ότι μετά από τόσες σελίδες, είναι ηλίου φαεινότερον, ποιός έχει άμεσο συμφέρον και πώς προσπαθεί μέσω επανειλημμένων αναρτήσεων να πλασάρει τον εαυτό του, αποσκοπώντας ενδεχομένως και σε πιθανούς πελάτες μέσω του ιστότοπου. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από MauroPaltoudias
Finn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε Όσο για το μάζεμα το εγγράφων και το τρέξιμο... Με ΠΑΡΑ πολύ λιγότερα χρήματα το κάνει ένας δικηγόρος η κάποιο ιδιωτικό γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών. Sorry για τη σφήνα αλλά δυστυχώς λόγω συμπεριφορών έχει φτάσει σε σημείο ο κλάδος να χαρακτηριστεί ως ακόμη ένας διεκπαιρεωτής. Πριν κάποια χρόνια αποφάσισα να ταξινομήσω μόνος μου το νέο αυτοκίνητο της εταιρίας και ο υπάλληλος στο γκισέ του γραφείου μεταφορών στη Θέρμη με ρώτησε αν είμαι διεκπαιρεωτής γιατί το φάνηκε παράξενο ένας πολίτης να μπορεί να ολοκληρώσει την, αρκετά απλή απ ότι φάνηκε, διαδικασία ταξινόμησης. Συμφωνώ απόλυτα ότι ο κλάδος έχει το κύρος που του αξίζει σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο διότι τα μεσιτικά γραφεία αναλαμβάνουν πολλά περισσότερα όπως σωστά πρόσθεσε ο συμφορουμίτης από πάνω και δεν αρκούνται μόνο στην χρέωση και την παράδοση των κλειδιών. 1
podarilos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις τους γείτονες να βρεις τον ιδιοκτήτη και ας το έχει αναλάβει μεσίτης…
manosbr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Θεωρητικά δεν πληρώνεις τον μεσίτη (αφού δεν του ανέθεσες εργασία να σου βρει/προτεινει σπίτια όπως τα θες). Πρακτικά, μπορεί να χάσεις και το σπίτι, γιατί δεν ξέρεις τι συμφωνια έχει γίνει με τον ιδιοκτήτη. Προφανώς και τον πληρώνεις!!!.... Δυστυχώς... αυτό είναι το παράδοξο κατεστημένο που προσπαθούν να εγκαταστήσουν οι μεσίτες...
Ducatista Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε Υπάρχουν χώρες που ο μεσίτης προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες στον αγοραστή και αξίζει τα λεφτά του. Ουσιαστική διαπραγμάτευση στην τιμή, έλεγχο στο ακίνητο ότι όλα είναι εντάξει. Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και μάλιστα με ρήτρες (πολύ σημαντικό αυτό). Δίνει χαρτί υπογεγραμμένο ότι το σπίτι πληροί προδιαγραφές και ειδικά στα ενοίκια δεν μιλάς ποτέ με τον ιδιοκτητη. Ούτε για το μηνιαίο μίσθωμα. Αν κάτι χαλάσει τρέχει η εταιρεία μεσιτείας να το φτιάξει και όταν φεύγεις από το σπίτι αναλαμβάνουν αυτοί να το δώσουν στον ιδιοκτήτη χωρίς ζημιές και χρέη από τον ενοικιαστή. Στην Ελλάδα είναι απλά ένας μεσάζων μέχρι να πέσουν τα φράγκα και οι οποίοι δηλώνουν ότι ουδεμία ευθύνη έχουν. Άσε που στις περισσότερες περιπτώσεις ο άνθρωπος που βλέπεις είναι κάποιος φοιτητής ή (στην καλύτερη) πολιτικός μηχανικός που έχει ένα γραφείο και κάνει εκτιμήσεις και σαν πάρεργο δείχνει και σπίτια για καμιά εταιρεία ακινήτων. Ο δεύτερος κάνει κάποια καλύτερη δουλειά από τον φοιτητή που δεν ξέρει καν πόσα τετραγωνικά είναι αυτό που σου δείχνει και συνήθως κουβαλάει και τον ιδιοκτητη μαζί. Αν πετύχεις ειδικά και κανέναν αρχιτέκτονα (είναι η κουνιάδα μου) εκεί μπορεί να αρχίσει να σου αναλύει την αξία του μωσαϊκού και πως το σπίτι μπορεί να σου εμπνεύσει ενέργεια σε κάθε πρωινό ξύπνημα από το ελάχιστο φως που θα μπαίνει μέσα από την χαραμάδα του φεγγίτη στο υπουργείο υπνοδωμάτιο που θα ζήλευε και ο Γκαουντι... Γνώμη μου είναι ότι στην Ελλάδα πληρώνεις πολύ ακριβά μια λειψή υπηρεσία που την κάνουν είτε ανειδίκευτοι είτε επαγγελματίες του χώρου επειδή δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον στον επάγγελμά τους (δεν φταίνε αυτοί για αυτό). Όσο για το μάζεμα το εγγράφων και το τρέξιμο... Με ΠΑΡΑ πολύ λιγότερα χρήματα το κάνει ένας δικηγόρος η κάποιο ιδιωτικό γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών. αν ηταν ολοι οι μεσιτες επαγγελματιες δεν θα υπηρχε καν αυτο το ποστ........ 3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Νομίζω ότι μετά από τόσες σελίδες, είναι ηλίου φαεινότερον, ποιός έχει άμεσο συμφέρον και πώς προσπαθεί μέσω επανειλημμένων αναρτήσεων να πλασάρει τον εαυτό του, αποσκοπώντας ενδεχομένως και σε πιθανούς πελάτες μέσω του ιστότοπου. το να υπερασπιστει τον εαυτο του και τους συνεργατες που ξερει τι παιζει ειναι οκ... συνολικα ο κλαδος εχει θεμα και ειναι ασχημο να κανουμε προσωπικη επιθεση γιατι μπορει ο κιριλεμαν να ειναι πολυ σοβαρος επαγγελματιας και αυτα που λεμε να του ειναι πολυ ξενα απλα εμεις λεμε ολα αυτα τα απαραδεκτα που μας εχουν συμβει στο μονο που βρισκω λαθος ειναι οτι προσπαθει να πει οτι ο κλαδος παραγει εργο ενω ολοι ξερουμε πως δουλευουν ΟΧΙ ΟΛΟΙ αλλα ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο... πραγματικα αν ημασταν αμερικη δεν θα ειχε νοημα ολο αυτο το ποστ βεβαια εννοειτε οτι δεν θα υπηρχαν τοσα παραπονα....! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Ducatista
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 39 λεπτά πριν, Ducatista είπε το να υπερασπιστει τον εαυτο του και τους συνεργατες που ξερει τι παιζει ειναι οκ... Οταν κατά καιρούς διατυπώνονται ατάκες τύπου "έχω διεκπεραιώσει τριψήφιο αριθμό υποθέσεων" ή "αυτό τον καιρό διαπραγματεύομαι ακίνητο 2.500.000€" κάτι άλλο θα έλεγα ότι δείχνει και όχι μια απλή υπεράσπιση του εαυτού του. Αν διαβάσεις όλα τα ποστ και τον τρόπο με τον οποίο απαντάει στον υπόλοιπο κόσμο, θα καταλάβεις λίγο πολύ - από τον τρόπο αντίδρασης - τι ακριβώς συμβαίνει. Πρώτο πράγμα που θα πρέπει κανείς να έχει σε τέτοια επαγγέλματα - που έχουν τόση συναναστροφή με κόσμο - είναι η υπομονή για συζήτηση, οι μη εμπαθείς τοποθετήσεις, η ευγένεια και πολλά άλλα. Εγώ αντιθέτως, άλλα διαπιστώνω.
Ducatista Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Οταν κατά καιρούς διατυπώνονται ατάκες τύπου "έχω διεκπεραιώσει τριψήφιο αριθμό υποθέσεων" ή "αυτό τον καιρό διαπραγματεύομαι ακίνητο 2.500.000€" κάτι άλλο θα έλεγα ότι δείχνει και όχι μια απλή υπεράσπιση του εαυτού του. Αν διαβάσεις όλα τα ποστ και τον τρόπο με τον οποίο απαντάει στον υπόλοιπο κόσμο, θα καταλάβεις λίγο πολύ - από τον τρόπο αντίδρασης - τι ακριβώς συμβαίνει. Πρώτο πράγμα που θα πρέπει κανείς να έχει σε τέτοια επαγγέλματα - που έχουν τόση συναναστροφή με κόσμο - είναι η υπομονή για συζήτηση, οι μη εμπαθείς τοποθετήσεις, η ευγένεια και πολλά άλλα. Εγώ αντιθέτως, άλλα διαπιστώνω. μηπως θελει να πει οτι δεν ειναι ασχετος στον χωρο σαν αυτους που κραζουμε? αν ναι τοτε εχει ενα δικιο αν συμβαινει ακτι αλλο τι να πω...... παντως ποσταρε μνμ που ελεγε οτι δεν κανει δουλειες με ατομα απο το φορουμ......
cool_ted Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στα ακίνητα που πωλούνται υπάρχουν είτε ακριβείς διευθύνσεις, είτε ένα στίγμα που σου δείχνει περίπου που είναι. Οπότε υποθέτω μπορούν μερικοί να πάνε εκεί μόνοι τους και να ψάξουν το ακίνητο και να βρουν κάποιο γείτονα για να βρουν το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη και να παρακαμφεί έτσι ο μεσίτης. Νομίζω αξίζει τον κόπο αν είναι να γλιτώσεις μερικά χιλιάρικα. Σε εποχές που υπάρχουν ανήθικες τακτικές των μεσιτών, πρέπει και οι εν δυνάμει αγοραστές/ενοικιαστές να δρουν πιο πονηρά και να μη πηγαίνουν με τον σταυρό στο χέρι. Θα παραθέσω και εγώ λοιπόν την αρνητική εμπειρία που είχα με μεσίτρια. Πριν περίπου ένα χρόνο έψαχνα για σπίτι για ενοικίαση και είχα ένα φίλο που γνώριζε μία μεσίτρια. Του είπα αν διαχειριζόταν η μεσίτρια κάποιο ακίνητο στις περιοχές Νέας Σμύρνης, Αλίμου και Π.Φαλήρου να μου το έδειχνε. Η εν λόγω μεσίτρια στην εταιρία που δούλευε δεν διαχεριζόταν κάποιο ακίνητο τελικά σ' αυτές τι περιοχές και θέλησε να ψάξει στις αγγελίες στην ΧΕ και σπιτόγατο όπως έψαχνα εγώ! Βρήκε ένα ακίνητο στη Νέα Σμύρνη και με πήρε τηλέφωνο παρουσιάζοντας σαν ακίνητο που το διαχειριζόταν η εταιρία της. Όταν τη ρώτησα λεπτομέρειες για το διαμέρισμα (τετραγωνικά, ανακαίνιση κλπ) μου τα μάσαγε και εκεί υποψιάστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μου είπε να πάμε να το δούμε μαζί, πράγμα λογικό αφού θεωρητικά το διαχεριζόταν το μεσιτικό της γραφείο και θα έπρεπε προφανώς να με βάλει να υπογράψω το συμφωνητικό για την προμήθεια της εφόσον νοικιαστεί. Κλείσαμε ραντεβού μερικές ώρες μετά το τηλέφωνο. Μόλις έκλεισα το τηλ, και είχα τις υποψίες μου μπήκα στη ΧΕ να δω τις τελευταίες αγγελίες σπιτιών που είχαν βγει στη περιοχή της Ν.Σμύρνης και ήταν μία που είχε βγει λίγα λεπτά πριν. Παίρνω τηλ και λέω στην ιδιοκτήτρια του ακινήτου της αγγελίας μήπως σας πήρε καποια τηλέφωνο που ήταν μεσίτρια και μου λέει "ναι με πήρε και τις είπα ότι δεν ενδιαφερόμαστε να το δώσουμε σε μεσίτη". Εν τέλη κανόνισα ραντεβού με την ιδιοκτήτρια απ' ευθείας και νοίκιασα το σπίτι! Δεν ξέχασα όμως να στείλω μήνυμα στην μεσίτρια και να την ευχαριστήσω, καθώς οι ανήθικες τακτικές της μου βγήκαν σε καλό. Αναρωτιέμαι αν το είχα δει με την εν λόγω μεσίτρια το ακίνητο και υπέγραφα το συμφωνητικό της για την μεσιτική προμήθεια, και τελικά νοίκιαζα το σπίτι θα ήμουν υποχρεωμένος να πληρώσω την μεσητική αμοιβή ακόμα και αν δεν ήταν σύμφωνος ο ιδιόκτητης του ακινήτου? Από εκείνη τη μέρα και μετά, είμαι τρομερά καχύποπτος με τους μεσίτες. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από cool_ted
efkola Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Πόσος χρόνος περίπου απαιτείται με τις σημερινές συνθήκες για να ολοκληρωθεί η αγορά ενός ακινήτου(διαμερίσματος ή μονοκατοικίας) από τη στιγμή που έχει υπάρξει προφορική συμφωνία πωλητή-αγοραστή; Ας υποθέσουμε ότι μιλάμε για ένα σπίτι χωρίς σοβαρές γραφειοκρατικές/νομικές εκκρεμότητες και για έναν πωλητή όχι πολύ γρήγορο στο όποιο τρέξιμο χρειαστεί αλλά ούτε και πολύ αργό. Επίσης, παίζει κάποιο ρόλο αν πρόκειται για ακίνητο στην Αττική συγκριτικά με κάποια επαρχιακή πόλη;
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 49 λεπτά πριν, cool_ted είπε Στα ακίνητα που πωλούνται υπάρχουν είτε ακριβείς διευθύνσεις, είτε ένα στίγμα που σου δείχνει περίπου που είναι. Οπότε υποθέτω μπορούν μερικοί να πάνε εκεί μόνοι τους και να ψάξουν το ακίνητο και να βρουν κάποιο γείτονα για να βρουν το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη και να παρακαμφεί έτσι ο μεσίτης. Νομίζω αξίζει τον κόπο αν είναι να γλιτώσεις μερικά χιλιάρικα. Σε εποχές που υπάρχουν ανήθικες τακτικές των μεσιτών, πρέπει και οι εν δυνάμει αγοραστές/ενοικιαστές να δρουν πιο πονηρά και να μη πηγαίνουν με τον σταυρό στο χέρι. Και οι ακριβείς διευθύνσεις και το στίγμα είναι πάντα μακριά από το ακίνητο, αρκετά μακριά ώστε να μην μπορείς να το εντοπίσεις, επίσης αποφεύγουν να βάζουν εξωτερικές φωτό που μπορούν να προδώσουν τη θέση του. Έχει ειπωθεί άπειρες φορές σε αυτό το forum ότι οι εν δυνάμει αγοραστές/ενοικιαστές μπορούν να βάλουν έναν άσχετο να υπογράψει με το μεσίτη για να του το δείξει, και μετά μπορούν πανεύκολα να βρουν τον ιδιοκτήτη. Ούτως ή άλλως πολλοί μεσίτες με παρόμοιες τακτικές λειτουργούν, παραμυθιάζουν τους ιδιοκτήτες λέγοντας τους πως έχουν έτοιμους αγοραστές/ενοικιαστές προκειμένου να εξασφαλίσουν την εντολή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα