Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Safety first. Μη χαλάμε τις παραδόσεις :P

22.png.43bdf1bab3f61423038af8daf7bb18aa.png

Καλοριζικη. Μια χαρά τίμια είναι η κάρτα 💪

• Like 1
  • Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην παραγγελία μου, κάτω που γράφει "Κατάσταση", άλλαξε από "Αναμένεται σύντομα" σε "Άμεσα Διαθέσιμο". Άρα αύριο βλέπω να μας τις μοιράζουν....

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα παραλάβω, αν κάποιος από Θεσσαλονίκη την θέλει, έχω βάλει παραλαβή από το κατάστημα και περιμένουν να τους πω αν θα προχωρήσουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ομοίως.

Έκανα μια παραγγελία μόνο και μόνο για να κλειδώσω την τιμή.Παραλαβή απο το point Νίκαιας (λογικά αύριο?).

Όποιος δέν πρόλαβε την προσφορά και ενδιαφέρεται, ας στείλει ένα pm.

Επεξ/σία από Tenshi
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giopa62 είπε

Να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος αν θα την πάρω τελικά. Είμαι στις παραγγελίες που θεωρητικά παραλαμβάνουν αύριο και σκέφτομαι αν αξίζει να αντικαταστήσω την EVGA 2070 super με αυτή (2κ gaming σε ultrawide οθήνη με g-sync native). Με προβληματίζει λίγο η υλοποίηση σε σχέση με αυτή που ηδη έχω. 

Ότι και να είναι καλύτερα θα παίζει η manli.

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dimos2002 είπε

Κρίμα δεν πρόλαβα...

απο πανω καποια παιδια δεν την θελουν ,συνεννοησου να πας να την παρεις εσυ

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Ομοίως.

Έκανα μια παραγγελία μόνο και μόνο για να κλειδώσω την τιμή.Παραλαβή απο το point Νίκαιας (λογικά αύριο?).

Όποιος δέν πρόλαβε την προσφορά και ενδιαφέρεται, ας στείλει ένα pm.

16 λεπτά πριν, Dimos2002 είπε

Κρίμα δεν πρόλαβα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimos2002 είπε

Ευχαριστώ παιδιά αλλά δυστυχώς μένω επαρχία... 

Δεν έχει eshop point πως το λένε κατάστημα στην πόλη σου; Μήπως κάποιος που δεν θα παραλάβει ζητήσει να πάει εκεί ?

Οριακά ήμουν και εγώ να την πάρω, αλλά έχω μια 3060ti, οπότε δεν θα είχε και μεγάλη διαφορά, τσάμπα φασαρια (πούλα την παλιά, κτλ κτλ)

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Chuckie667 είπε

Δεν έχει eshop point πως το λένε κατάστημα στην πόλη σου; Μήπως κάποιος που δεν θα παραλάβει ζητήσει να πάει εκεί ?

Οριακά ήμουν και εγώ να την πάρω, αλλά έχω μια 3060ti, οπότε δεν θα είχε και μεγάλη διαφορά, τσάμπα φασαρια (πούλα την παλιά, κτλ κτλ)

Και εγώ πρέπει να πουλήσω την δική μου, αρα είναι και αυτό ένα πρόβλημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...